Există vreo legătură între întâlnirea președintelui Bilderberg cu patr. Daniel și protestele preoților împotriva Chevron?

etiennePreședintele grupului Bilderberg, unul dintre cele mai influente cluburi oculte ale lumii, se află de astăzi la București. Vicontele Etienne Davignon în cursul diminetii s-a întâlnit cu Băsescu, a avut discuții cu guvernatorul Băncii Naționale, masonul Mugur Isărescu, și lucru total șocant, se va întâlni și cu Patriarhul Daniel.

Se stie că cea mai puternica instituție care se opune atât proiectului Gold Corporation de la Roșia Montana, cât si proiectelor Chevron de exploatare a gazelor de șist este Biserica Ortodoxă Română, reprezentată de câțiva preoți și marea majoritate credincioși obișnuiți. E posibil ca preoții să aibă susținerea tacită și a unor ierarhi, dar deocamdată nu s-a afișat niciunul cu declarații publice împotriva acestor acte de jefuire a resurselor țării.

Este posibil ca vizita dintre patriarh și șeful Bilderberg să fie un prilej de lobby pentru companiile exploatatoare. Numai că masonii de la Bilderberg nu ştiu că în Biserică, şi doar în Biserică, omul este cel mai liber, pentru că şi-a ales ca Stăpân pe Însuşi Dumnezeu, Iisus Hristos, iar nu dintre oameni.

Oricare ar fi presiunile asupra unui creştin pentru a-şi trăda neamul şi ţara (ceea ce implică lepădarea de credinţă), nu sunt decât 2 variante: moartea trupului (mucenicia) sau moartea sufletului (pierderea mântuirii).

13 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta! Pe noi sfintenia, si nu functia vreunui pastor de suflete ne face ucenici! Nu vom sluji unei functii( aceea de patriarh, de exemplu) ci vom sluji lui Dumnezeu adevarat( care ne vorbeste prin Sfintii sai)! Sfinte Parinte Iustin Parvu, roaga-Te Lui Dumnezeu pentru noi! Sfinte Parinte Arsenie Boca, ajuta-ne! Sfinti ai inchisorilor, Rugati-Va sa ne facem vrednici de jertfa voastra! Toti Sfintii trecuti la Domnul, si cei ce sunteti inca in viata, faceti Rugaciuni pentru noi! Maica Domnului, Bucuria Noastra, roaga-Te sa fim iertati si salvati! Amin! Doamne ajuta-ne si iarta-ne Doamne!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Chiar daca bilderbergii cauta sustinere din partea Bisericii Ortodoxe Romane, se mai poate face ceva. Oare Biserica este alcatuita doar din ierarhi influentabili? Nu, fratilor. Biserica suntem si noi, credinciosii. Puternic este Dumnezeu sa le arate si lor acest lucru, daca ne vom agata cu tarie de mila Sa. Bilderbergii sa mearga si sa discute si cu cei din Pungesti si cu prigonitii de la Rosia Montana si cu pustnicii, preotii si crestinii Romaniei.

    Cum a biruit Stefan cel Mare? Singur? Nu, nicidecum. Ci cu ajutorul lui Dumnezeu, sfatuindu-se cu pustnicii, in primul rand, adica cu cei care-L aveau viu pe Dumnezeu in inimile lor. De aceea, haideti la rugaciunea de la 12 noaptea, care este mai puternica decat cele de peste zi, De asemenea, orice crestin poate spune ziua sau noaptea psalmii 26, 45, 69 şi 90 care se citesc împotriva năvălirilor vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi şi alte rugaciuni mai lungi sau mai scurte in acest scop. Despre acesti psalmi ne vorbeste Maica Pelaghia:
    http://www.crestinortodox.ro/comunitate/group_discussion_view.php?group_id=449&grouptopic_id=7348

    Eu de cate ori termin de citit Psaltirea Maicii Domnului reusesc sa rezolv cate o situatie dificila. Parintele Gabriel Nicu ne-a sfatuit s-o citim, iar in timpul zilei, cand n-avem timp sa citim sau in drum spre sau de la servicu, sa spunem rugaciuni mai scurte.

    Putem repeta de mai multe ori pe zi Tatal nostru, Rugaciunea lui Iisus, ,,Cu noi este Dumnezeu” si rugaciunile:

    „Aparatoare Doamna, pentru biruinta, multumiri, izbavindu-ne din nevoi, aducem tie, Nascatoare de Dumnezeu, noi, robii tai. Ci, ca ceea ce ai stapanire nebiruita, slobozeste-ne din toate nevoile, ca sa strigam tie: Bucura-te, Mireasa, pururea fecioara!” ,
    Puterea urmatoarei rugaciuni este ilustrata in filmul:
    http://www.youtube.com/watch?v=CwSomcFFfaM
    ,,Iti multumim, Doamne Dumnezeule,
    Vesnicule Imparat,
    Milostiv si indurat,
    Ajutorul nevoiasilor.”

    Bineinteles, putem spune si alte rugaciuni.

    Da, este nevoie ca, in semne de pocainta , sa stim sa-I multumim lui Dumnezeu si pentru necazuri si sa credem cu tarie ca Dumnezeu, fiind milostiv si indurat si ajutorul nevoiasilor, va gasi o solutie pentru ibavirea noastra din nevoi.

    Sa ne rugam ca unii care l-am suparat pe Dumnezeu prin pacatele individuale si colective, citind la 12 noaptea in primul rand Canonul de pocainta catre Domnul nostru Iisus Hristos. Asta o poate face orice crestin fara aprobare de la ierarhi. cu noi este Dumnezeu.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca Bunul Dumnezeu nu sta la masa cu satana; Sfintii nu stau la masa cu demonii; Ce cauta preanefericitul Daniel la masa cu inchinatorii satanei? S-a intalnit cu ei sa negocieze pierderea sufletelor? Oare nu stie acest nefericit cui apartin sufletele pe care el le negociaza cu inchinatorii diavolului?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Preotii au fost cumparati.
    Cu exceptia catorva ( putini ), niciun preot din Vaslui nu mai scoate niciun piuit.
    Au fost amenintati de insusi Corneliu Barladeanu ( unii ii spun Kornilă ) - episcop de Huși, sub care se află toți preoții din Vaslui.

    Cei câțiva sunt fie aproape destituiti, fie in procese cu episcopia. Oricum, se pune presiune pe ei.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
    În care te-adânciră barbarii de tirani!
    Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarte,
    La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    COMUNICAT DE PRESĂ, 701/ 18.10.2013 - Procesiune pe străzile Capitalei
    Pastoraţie - Documente/Comunicate
    Vineri, 18 Octombrie 2013 14:02

    Procesiune cu relicva Fericitului Papă Ioan Paul al II-lea pe străzile Capitalei

    Arhiepiscopia Romano-Catolică de București organizează duminică, 20 octombrie 2013, procesiune cu relicva Fericitului Papă Ioan Paul al II-lea pe străzile capitalei. Înscris în rândul fericiţilor la 1 mai 2011 de către Papa Benedict al XVI-lea, Ioan Paul al II-lea va fi declarat sfânt la 27 aprilie 2014, conform deciziei Papei Francisc. Odată cu declararea sa ca fericit, Papa Ioan Paul al II-lea a fost înscris în calendarul Bisericii Catolice...

    NOI CARE CHIAR AVEM SFINTI PE MARTIRII DIN INCHISORI NU II CINSTIM SI ASTIA DESI NU MAI AU SFINTI DE LA 1054 FAC ATATA TAMTAM PE STRAZILE CAPITALEI CU HOITU PAPEI DE LA ROMA...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      cum sa recunoastem martirii neamului cind innaltii prelati au grade la SERVICIILY secretyly ,si lupta impotriva ecumenismului.maine poimaine ne infratim cu musulmanii ca au petrol.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      sa spui despre PIP ll ca e HOIT ,inseamna ca esti un BOU.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    AM INCREDEREIN BOR... DAR NU SI IN SLUJITORII EI .NADEJDEA SI PUTEREA E LA POPOR DE TALIA SI CONSTRUCTIA LUI DECEBAL,AI MARILOR INFAPTUITORI AI MICII UNIRI/1859 SI MARII DESAVIRSIRI A STATULUI UNITAR,INDEPENDENT,SUVERAN SI INDIVIZIBIL/ ROMANIA !

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ca o părere personala tiind sa cred ca,cel se vrea Capul Bisericii Ortodoxe Romane , v-a face mult mai mult decât un simplu lobby.O sa vedeți cum acei preoți participanți usor, usor vor dispărea din peisajul acesta.Un lucru trebuie ținut minte, lumea aceasta este deja a lor...cred ca e tardiv reacția noastră. Sper sa ma înșel...Doamne Ajută!

  9. legionarulortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    IMPORTANT! IMPORTANT! IMPORTANT!

    Transmisiune directa de la Marea adunare de la Campeni, mii de oameni….transmitere live de postul de televiziune “Nasul Tv”….discursuri legionare, romanism, anti-guvern!

    http://www.nasul.tv/live

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca mai degrapa l-a chemat pe patriarh sa-l puna sa tina preotii acasa si sa nu se implice in lupta impotriva Chevron-ului. Iar Daniel va asculta de fratii sai masoni...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*