Care sunt tările care ar putea reacţiona în apărarea Siriei

Mihai Gâdea a prezentat, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cele mai recente informaţii referitoare la tensiunile din Siria, inclusiv o hartă sugestivă care arată statele ce ar putea să intervină în apărarea Siriei.

„Pe analiza de la ABC, se vorbeşte despre posibilitatea ca Iranul să riposteze în apărarea Siriei şi că Siria s-ar putea să riposteze înspre Israel. Nu e nevoie să spunem ce importanţă are acest stat pentru SUA şi lumea democratică. Deja începem să ne înfiorăm cu privire la ce ar putea să însemne acest conflict”, a precizat Mihai Gâdea.

Potrivit autorităţilor de la Washington, peste 1.429 de persoane, dintre care 426 de copii, au fost ucise în urma atacurilor chimice din Siria.

John Kerry, secretarul de stat al Statelor Unite a anunţat astăzi că în probele prelevate de la locul atacului din Damasc s-au găsit urme de gaz sarin.

Un atac aerian asupra Siriei poate fi ordonat in orice moment, a anuntat sâmbătă seară preşedintele Obama.

3 comments

  1. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ,,,veti auzi de zvonuri de razboaie dara sa nu va temeti ca acesta va fi doar inceputul durerilor ,,,ne spune Mantuitorul
    mai drastic este ce se petrece la noi in Tara cand acesti infecti ai massmediei oculte slujitoari ai spurcaciunii cauta a distrage atentia de la ce este si ne priveste in mod deosebit
    TARA ESTE VANDUTA CU TOT CU RESURSE
    si
    se vrea impartita pentru a fi inghitita mai usor de fiara din apus numita ue sau nato
    ....
    avem razboiul mintii aici pe acest pamint SA NE RUGAM LA MAICA DOMNULUI IN SFANTA CRUCE A ACESTUI NEAM caci spurcaciunea cea mare se afla si este pe acest pamint
    ,,,IN ACEST SEMN VETI BIRUI,,,
    BUCURA-TE CINSTITA CRUCE DE LEMN LAVRA PECERSKA , pazitoarea crestinilor ortodocsi
    AMIN.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dupa cum se vede fiecare conducator de stat apara interesele tarii sale cu orice pret!Nu e cazul vinzatorilor de la noi care au distrus Romania si s-au imbogatit pe saracia si suferintele poporului roman!Ticalosii pamintului!Eu sper (si ca mine sint 95%)sa treaca prin ce trecem noi acum si sa piarda tot ce au furat in aceasta perioada neagra.!

  3. Baltag Lică

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    „Toate la timpul lor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*