Agricultura salvează România. Avem recolte-record în acest an

cultura grau recordAgricultorii se pot mândri anul acesta cu recolte-record. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anunţat că România are cea mai bună recoltă de grâu din ultimii opt ani. O producţie-record s-a înregistrat şi la rapiţă.

“S-a încheiat campania de recoltat. Cultura grâului şi a secarei. Cifrele ne arată că avem în acest an cea mai mare cultură din ultimii ani. Vorbim de 7,296 de milioane de tone obţinute, cea de-a doua cultură de grâu din ultimii 40 de ani. Cultura la orz şi la orzoaică – ca şi randament, prima cultură din ultimii 23 de ani, 3,2 tone la hectar. La orz vorbim despre a doua cultură din ultimii 40 de ani: 1,96 tone la hectar. La rapiţă avem cea mai mare cultură din ultimii 38 de ani”, a spus, vineri, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Notă: Iată că Bunul Dumnezeu se milostivește de noi, cu tot amarul de păcate pe care le facem. Să drămuim bine aceste resurse și să facem milostenie mai multă, ca să ne adunăm comori în cer și har pentru vremurile ce vin.

5 comments

  1. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    un TITLU Foarte Gresit si nu stiu de ce am impresia de a va lasa manipulati ordinar de ceea ce este numit trust massmedia made in voiculescu ..
    si de massmedia jidovita in general
    Un Titlu Adevarat si potrivit Acestui site este si ar fi
    "DUMNEZEU Ne-a dat " anul sa avem pentru ce nu am avut poate anul trecut din cauza... sau pentru ce va urma ...
    insa in viclenie fatisa se invaluieste toul caci poporul acesta TOT PRETUL ACELASI IL VA PLATI pentru painea cea de toate zilele dar si pentru refuzul de a nu vedea ADEVARUL ca in viclenie fatisa se pregateste lovitura fiarei ... ce are sa se insemne urgia ...
    dormiti linistiti ca toarte sunt bune si frumoase dar nu este decat "linistea dinaintea furtunii " este viclenie ce mai tarziu are sa fie data pe fata cu Voia SFANTA a Domnului si DUMNEZEU ADEVARAT intru SFANTA TREIME
    in veci
    amin!

  2. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ,,,insa in viclenie fatisa se invaluieste totul caci poporul acesta TOT PRETUL ACELASI IL VA PLATI pentru painea cea de toate zilele dar si pentru refuzul de a nu vedea ADEVARUL ...

  3. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si asa se vrea si se face asimilarea pe fata de fiara antihristica a acestui pamint ...
    printr-un pas din alti pasi facuti "guvernul de la budapest vrea sa integreze agricultura etnicilor maghiari din Romania cu cea din Ungaria "
    si este doar un inceput ca parte a dezintegrarii acestui Stat Unitar si Suveran ...nu prin razboi nu prin violenta nici prin rasculari de mase ci prin subjugare tacita sub ghearele fiarei de la brussels ...anume faceti cum vrem noi si ne dati cat vrem noi
    insa mai dureros ca spurcaciunea cea mare este pus la carma acestui pamint si in numele legii antihristice pe care cei ce ne conduc au si adoptat-o ...ne vor vrea impartiti risipiti si sclavi la alte neamuri sub talpa si jugul altora
    NATIA Care isi uita a sa istorie sau al sau trecut blestemata este sa si traiasca trecutul si-l VA TRAI din nou ,
    il va repeta pina va invata ca aceasta este istoria adevarata pe care si-a renegat-o
    pentru ca a calcat si scuipat peste al sau Neam de SFINTI si MARTIRI ai acestui pamint , ai acestui popor
    amin!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acest maimutoi care a ajuns ministru nu a ajutat agricultorii,se straduieste sa-i impoziteze,sa-i determine sa renunte la paminturi pentru a le oferi strainilor pe nimic!In timp ce ungurii distribuie gratuit apa pentru irigatii(apa pe care o cumpara din Romania),nemernicul acesta si sleahta sa,storc bani grei de la fraierii care se chinuie sa lucreze pamintul si au nevoie de apa pentru irigatii! Aceste recolte au fost obtinute de fermieri prin munca asidua si multa sudoare,iar pitifelnicul de"ministru"se lauda cu munca altora!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Agricultura etnicilor maghiari??? ...ce mai gluma!
    Adevarul e ca "fratii" nostri maghiari din Romania, in marea lor majoritate, nu prea muncesc pamantul si nici de animale nu le prea place sa ingrijeasca ca-s tare puturosi. Ar manca si ar trai bine, dar cu cat mai putina munca. Lor in genere le place sa fie salariati pe la firme, mestesugari, ori pe la birouri daca se pot strecura, dar nicidecum pe camp, sau la grajduri.
    In Ardeal pamantul in mare majoritate este lucrat din mosi stramosi de români. Tot romanii sunt cei care au cirezi de vaci, turme de oi, capre, chiar si pe munte, pasari in ograda... Asa ca despre ce agricultura etnica maghiara vorbesc politrucii de la budă...pestă ?

    Iar cat priveste recolta de anul asta, cu adevarat este mila Dumnezeiasca! Vorba crestinului ortodox, cam da de gandit, si nu e bine sa ne culcam pe-o ureche, mai ales duhovniceste!
    Dealtfel succesul asta, din punct de vedere economic-financiar, deja e nimicit prin preturile de nimic impuse României pe cai oculte, astfel ca românul sa nu aibe nimic de castigat, macar ca Dumnezeu i-a bagat destul in traista.
    Sa vedem cum ne va proteja conducatorii astia ai nostri succesul agricol de anul asta. Dupa roade ii vom cunoste...!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*