Un alt ierarh român care rupe tăcerea: Mitropolitul Ardealului ATACĂ dur Noua Constituție: „Este cel mai mare atentat la ființa neamului nostru”

laurentiu_streza1Înalt Prea Sfințitul Laurențiu Streza consideră că proiectul revizuirii Constituției atentează la „ființa neamului nostru” prin articolul potrivit căruia familia este definită ca ”relaţia dintre soţi”.

Mitropolitul Ardealului consideră că formularea cuprinsă în proiectul de revizuire al legii fundamentale ar putea include şi cuplurile de homosexuali şi lesbiene. ”Familia este compusă din bărbat, femeie şi copii, nu dintre soţi, pentru că soţii pot să fie şi doi soţi şi două soaţe. Să ştiţi că este o pedeapsă a lui Dumnezeu care vine asupra noastră. Dacă noi vom pierde lucrul acesta, am pierdut totul. Ne ajunge că trebuie să le spunem tinerilor că nu-i o joacă dacă ne dă voie statul şi legea să stea împreună să convieţuim. Nu convieţut, curvit! Nu-i convieţuire! Convieţuire este când în faţa lui Dumnezeu îţi asumi toate răspunderile şi prima răspundere este naştere de prunci”.
ÎPS Laurențiu Streza este de părere că cefinirea familiei ca ”relaţia dintre soţi” ar putea duce la adoptarea copiilor de familii de homosexuali şi lesbiene. ”Aceştia care vor să intre ei, câte doi sau câte două, au după aceea preţenţia că au alcătuit o familie şi, orice familie are drept de înfiere de copii. Deci, copiii îi facem noi şi îi dăm lor. Este cel mai mare atentat la fiinţa neamului nostru şi la spiritualitatea noastră. Sperăm, nădăjduim, ne luptăm şi nu cedăm până în ultima clipă când întelepţii votează, când hotărăsc, si spunem NU pentru că vrem să rămână aşa cum trebuie dacă suntem popor român drept credincios”.

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Foarte frumos spus si clar, vorbind de ceea ce reprezinta o problema a neamului nostru si mai ales a mantuirii.Tacerea in acest caz poate fi comsiderata complice cu nelegiuirea impusa de dusmanii credintei. Poate isi vor face cat mai multi datoria de a vorbi public pentru a nu fi gasiti rai la judecata, pentru a nu fi gasiti ca au fost indiferenti la raul si ispita la care au fost supusi credinciosii.

  2. legionarulortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Alta ierarh care atragea atentia poporului, despre raul care vine asupra tarii....Poporul insa, nu e receptibil si nu va iesi in strada, ca de obicei.

    Trebuie sa iesim in strada, in numar cat mai mare, atat de simplu! Zeci de mii........Eu chiar nu inteleg acest tineret din care fac parte. Nu se poate desprinde de i-phone, de tablete,de masini, de mare, munte si distractie, incat pur si simplu el ignora orice forma morala si spirituala, si accepta orice mizerie moderna si occidentala ca fiind buna si considera ce e normal, ca depasit!

    Uita ti va pe strada la tineri, parca sunt pe alta lume, indiferenti, nu sunt receptibili la nimic, nu ies in strada nici pentru amaratul de salariu, pe care il primesc! Dapai pentru probleme spirituale sau crestin-morale!

    Astazi grecii erau in strada, cateva mii, in fata palatului parlamentului din Atena, protestand impotriva masurior si conditiilor propuse de fmi.

    Unde e tineretul Romaniei, curajos, patriot si demn?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un altfel de atac la adresa identitatii nationale:
    Cazul Valea Mare, Covasna: români alungaţi de pe pământul lor
    http://adevaruldespredaci.ro/cazul-valea-mare-covasna-romani-alungati-de-pe-pamantul-lor/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*