Libertatea pe cartelă

carteleDictatura comunistă ne dădea mâncare în raţii pe cartele. Azi, “noua democraţie capitalistă” vrea să ne raţionalizeze libertatea pe cartelele pre-plătite la serviciile de telefonie mobilă. Aflăm abia după un an că USL-ul a decis în CSAT să se treacă la interceptarea, înregistrarea și urmărirea milioanelor de cartele pre-plătite ale utilizatorilor din România.

Mass-media românești sunt foarte discrete în acoperirea “cazului Snowden”, dar în realitate este vorba de un uriaș scandal internațional care depășește cu mult granițele unui simplu conflict diplomatic. Și ce descoperim? Că chiar și după ce Snowden a dezvăluit lumii întregi că libertățile omului sunt încălcate de serviciile secrete americane – și în mod sigur și de cele ale altor state -, după ce The Guardian este principalul aliat din mass-media al fostului agent CIA, după ce Merkel, Hollande și alți politicieni grei europeni cer socoteală USA pentru activitatea de spionaj asupra unor guverne și instituții din Europa, Dl. Ponta declară senin: “Este o decizie adoptată în luna august a anului trecut de către CSAT şi, de atunci, am progresat în ceea ce priveşte procedurile de implementare, pentru că în acest moment sunt peste 10 milioane de cartele pre-plătite (…). Nu doar că o susţin, eram în CSAT, dacă nu mă înşel era în perioada mandatului interimar al domnului Antonescu, (…) erau toţi miniştrii acolo, şi a fost adoptată această decizie imediat după atentatul din Bulgaria, unde atacatorii au folosit cartele pre-plătite”.

Există un film american (l-am văzut pe HBO), bazat pe o întâmplare reală, în care un om nevinovat este răpit de CIA în Europa și este anchetat mai multe luni, distrugându-i-se viața, pentru că primise un apel necunoscut pe telefonul lui al cărui număr aparținuse înainte, întâmplător, unui om suspectat că era terorist și cu care el nu avea absolut nici o legătură. Vă rog să-l căutați și să-l vedeți. Și să vă mai gândiți apoi dacă vi se pare OK să vă dați CNP-ul atunci o să cumpărați o cartelă pre-pay.

Terorismul nu s-a născut pentru că oamenii simpli au descoperit că nu mai au loc pe lume de oamenii de alte religii, ci din cauza manipulărilor istorice ale oamenilor politici în urmărirea scopurilor lor oculte. Și acum ei vor ca oamenii simpli să plătească pentru asta cu libertatea lor, conform conceptului stupid că “dacă vreți securitate, trebuie să renunați la anumite libertăți”. Nu, asta este doar o cale perfidă de a spori vulnerabilitatea oamenilor pentru a putea fi mai ușor controlați. Eu nu am nimic cu musulmanul, evreul, sau hindusul. Teroriștii din toate taberele și religiile sunt responsabilitatea exclusivă a oamenilor politici și a jocurilor lor care au radicalizat oamenii. Vor să controleze tot. Și astfel, într-o zi, implementarea unui cip în fiecare nou născut va deveni o procedură standard și normală.

de Cristian Crisbăşan | Jurnalul National

8 comments

  1. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu am telefon ... a intrat la apa si este mai bine cand nu folosesti acest focar de radiatii asuptra capului este cu mult mai bine ;
    dezobisnuiti-va oameni buni de instrumentele necuratului caci acestea sunt spre dictatura antihristica si spre imbolnavirea creierului ;
    astfel purtatorii devin niste roboti dependenti de aceste instrumente ale fiarei , dandu-va impresia ca dvs controlati activitea zilnica prin acest telefon , ipad si altele ...dar de fapt sunteti controlati de aceste blestemate unelte necurate ca in ele se afla blestemul iadului
    INTOARCETI-VA LA ORIGINE caci nu ne-am nascut cu asa ceva
    iar DUMNEZEU ADEVARAT A Lasat omul ca fiinta independenta si nu un sclav ; ca omul pe sine se face sclav celui rau prin simplu motiv de a accepta viclenia fatisa prin care il ademeneste cu modernismul lumea aceasta trecatoare si acest trup ...trecator asemeni
    Dar Cu Sufletul ce faceti ? cand sufoci Duhul SFANT si-l alungi de fapt iti sufoci fiinta ta de om si devii doar un sclav ... si "toata lumea de o vei avea la picioare ce folos iti este daca sufletul ti-l pierzi "
    Amin!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Romania propune "buletinul pentru internet"

    Romania propune "buletinul pentru internet"
    03-07-2013

    Senatul Romaniei se gandeste la posibilitatea introducerii unei "carti de identitate pentru internet", fara de care nu s-ar mai putea accesa anumite tipuri de continut audio-video.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Isarescu: Iti cade o banca mare, se prabuseste o economie. Deponentii mari sa plateasca

    Isarescu: Iti cade o banca mare, se prabuseste o economie. Deponentii mari sa plateasca
    19-07-2013

    Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, spune ca statele nu mai pot acoperi gaurile bancilor mari, iar solutia pentru a evita un dezastru este aceea de a folosi la recapitalizare o parte din depozitele negarantate, mai ales ca deponentii si-au asumat riscuri cand au cautat dobanzi mari, cum e cazul celor de la Bank of Cyprus.

    -adica jucatorii mai mari vor fi decapitalizati...adica cei nedoriti dar care au ceva putere finaciara..daca nu ii baga in inchisoare ( nea Gigi Becali) ..ii ajuta sa ramina fara bani....pt ca nu-i asa, unii o merita...iar altii trebuie sa dispara...odata ci neghina..

  4. un roman ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Interceptarea cartelelor e primul pas,uitati-va cum se implementeaza in masa cipurile rfid in telefoanele smartphone de catre toti producatorii,in asa zis-a tehnologie NFC,e practic o inselare a oamenilor sa primeasca cipurile rfid in telefoane,ca si cum ar fi alta tehnologie,gen bluetooth,de transfer date,fratilor nu e asa,e un cip rfid,ce poate fi controlat de la distanta,prin retelele de telefonie sau de hackeri,vor aparea apoi aplicatii si facilitati sa-ti platesti cumparaturile si facturile cu telefonul prin NFC ca e modern,alta inselare,dupa care se va trece la cipuirea in masa,la noi in tara incepe deja,cu buletinele cu cip,care deocamdata sunt facultative,se poate optiona pt cel fara cip, si cardurile de sanatate care tot cip au,pt pacatele noastre,ale romanilor Dumnezeu ingaduie acestea,pt lipsa pocaintei acestui neam,pt impasibilitatea de care dam dovada ca popor se vor infaptui,e nevoie de rugaciune din partea noastra si sa ne ridicam,sa ne unim impotriva acestor lucruri si acestor persoane care se perinda pe la conducerea tarii vom fi ca o turma de oi care va fi mereu manata incoace si incolo dupa bunul lor placDumnezeu sa ne lumineze si sa ne intelepteasca sa alegem cum trebuie si sa facem cele placute Lui.

  5. unul din multime

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca vor date personale pentru cartela, le vom oferi date "personale"

    pentru cnp exista un algoritm de generare si chiar generatoare online, e usor sa "fabrici" unul
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Cod_numeric_personal
    + alte informatii se pot modifica, problema e ca oricum daca te vor te gasesc.

    PS: primul comentariu e valabil!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In afara subiectului..

    .iata insa ca mai sunt si romani nationalisti cu mult curaj....sa te duci in mijlocul hunilor si sa le scuipi zdreanta de steag denota mult curaj:

    http://newsbv.ro/2013/07/21/un-roman-a-scuipat-steagul-secuilor-la-protestul-anti-regionalizare-de-la-sfantu-gheorghe/

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Astazi, 28 iulie 2013, intr-o parohie din jud. Cluj, un popa a facut un anunt ca a primit o circulara de la episcopie prin care li se cere oamenilor sa fie de acord cu nu stiu ce "protectie". Acesta a hotarat sa trimita niste persoane pe la casele oamenilor pentru a fi completate formularele prin care enoriasii isi dau consimtamantul. De unde vin aceste ordine si de ce mai marii bisericii inght totul? Mi se pare ca acasta "protectie" e premergatoare cip-uirii, cand alesii poporului ne vor pune sub nas semnaturile si vor spune: Uite! Voi ati fost de acord cu cip-ul care controleaza totul! Acasta e "protectia" pe care o oferim!"

  8. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ni se serveste ecumenism sau otrava pe "stomacul gol " iar ecumenismul este produsul masoneriei , este religia lui antihrist

    cand Domnul IISUS HRISTOS A Cerut de la femeia cananeeanca
    "Da-mi apa sa beau ...
    ca daca daca ai fi stiut Cine Este Cel Ce Iti cere apa ai fi cerut tu sa-ti dea apa vietii si n-ai mai fi insetat in veac "

    asemeni a mai spus Mantuitorul prin gura Sfantului Ioan Evanghelistul
    "catre cele sapte Biserici ...
    pentru ca nu esti nici cald nici rece TE VOI VARSA afara din A Mea Gura "
    "iar Afara este intunericul unde este plingerea si scrasnirea dintilor "

    amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*