CARDURILE DE SĂNĂTATE ar putea fi distribuite de medicii de familie

carduri de sanatate distribuite de mediciPreşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi, vrea să-i convingă pe medicii de familie să distribuie cardul de sănătate că în schimbul acestui ajutor ar putea găsi surse suplimentare de finanţare pentru medicina de familie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a anunţat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că doreşte ca până la sfârşitul acestei luni să fie tipărite cel puţin 200.000 de carduri care să fie distribuite apoi către casele judeţene.

“Trebuie ca până la sfârşitul acestei luni să tipărim cel puţin 200.000 de carduri şi va trebui să începem şi să le distribuim către casele judeţene. Săptămâna viitoare o să transmit o scrisoare către preşedinţii judeţeni să intre în dialog activ cu medicii de familie, eu o să o fac luni sau marţi la nivel naţional cu reprezentanţii lor. Trebuie găsite soluţii pentru sprijinul medicilor de familie pentru încheierea proiectului cardul de sănătate”, a declarat Cristian Buşoi, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa.

El a menţionat că fără sprijinul medicilor de familie va fi imposibil ca aceste carduri să fie distribuite numai de către casele de asigurări judeţene.

“Imaginaţi-vă ce ar fi ca distribuţia să se facă prin casa judeţeană. Sunt 600.000 de asiguraţi în judeţul Constanţa, dacă am distribui 2.000 de carduri pe zi ar însemna 300 de zile să terminăm distribuţia. (…) E imposibil, nu avem cum fără sprijinul medicilor de familie. Nu-i putem obliga, de asta şi vrem să discutăm cu ei, şi să-i convingem că e important inclusiv pentru relaţia dintre medic şi pacient. Legea spune foarte clar că dovada de asigurat se va face cu cardul, probabil că de la anul ca să poţi să îţi decontezi serviciile trebuie să fi avut nişte asiguraţi care au venit cu cardul să facă dovada”, a afirmat preşedintele CNAS.

El crede că va găsi înţelegere la medicii de familie şi a precizat că în schimbul acestui ajutor ar putea fi găsite surse suplimentare de finanţare pentru medicina de familie.

“Eu cred că vom găsi înţelegere. Suntem deschişi, poate nu anul acesta, ca să şi răsplătim într-un fel munca acestor oameni, nu neapărat pe această zonă, dar să găsim surse de finanţare suplimentare pentru medicina de familie”, a mai spus Cristian Buşoi.

Buşoi s-a aflat, joi, la Constanţa, unde a participat la o întâlnire cu reprezentanţii unităţilor sanitare din judeţ.

| realitatea.net

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu sper sa nu se lase "finantati" medicii de familie pentru a accepta compromisul asta, de a ne vinde identitatile. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  2. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mmh , dar ce "rapizi" sunt dracii astia ...Ucigai-ar SFANTA CRUCE Lavra Pecerska
    Insa
    avem si noi pe MAICA DOMNULUI si Al Sau Acoperamint ....
    sa nu fie voia voastra spurcatilor care ati stat pe spatele nostru si ne ati jetmanit de toate iar acum vreti si de Credinta Sfanta A Ne Lepada
    DOAMNE ,
    Vino DOAMNE
    sa Vezi Cea mai ramas in oameni
    Amin!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale
    Woman in GA describes the effects of having a microchip implanted

    O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca: Dureri fulgeratoare din coloana pana in varful picioarelor, dureri de cap, de stomac, crampe, spasme, arsuri ale pielii, lipsa de concentrare, tinitus, vibratii si mancarimi la scanarea pielii – persistente, ridicarea necontrolata a tensiunii arteriale, ameteli, stari de voma, tortura prin invadarea permanenta a intimitatii, dependenta de doctori pentru a-i prescrie tratament impotriva efectelor cipului.
    Un om care poarta asemenea dispozitiv nu va mai avea libera alegere asupra gandurilor si actiunilor sale, va fi ca o masinarie teleghidata de altii, programata pentru consum, pentru a ucide, pentru a fi la dispozitia permanenta a sistemului, adica un robot. Oricand acesta va vrea sa se revolte, va fi eliminat, iar cand cineva din sistem va avea nevoie de organele sale, le va “darui”. Oamenii controlati cu microcip s-au mai plans ca aud voci naucitoare in cap, de sunete insuportabile in ureche care ii scoteau din minti si ii provocau sa execute anumite ordine. Acum intelegeti cum se efectueaza si acele atacuri armate si crime prin scoli?
    Exista si tehnologia SMD, adica chipuri care pot fi vizibile doar la microscop, iar cele mai mari le poti lua cu penseta.
    http://youtu.be/TnFtImxyGKA

  4. Sa luam aminte

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu cei care nu-si vor lua carduri de sanatate ce se va intampla? Vor continua sa plateasca asigurarile de sanatate? Caci, iata, unica modalitate de a dovedi calitatea de asigurat va fi cardul. Eu cred ca e normal ca aceia care refuza cardul sa primeasca oarece despagubiri pentru anii in care au cotizat si sa nu li se mai retina din salariu bani pentru asigurarea de sanatate. Asta in caz ca nu se gaseste, totusi, o alternativa la cardurile de sanatate cu cip.

    Multumesc, UE, nu vreau card de sanatate!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acea femeie ar trebui sa se spovedeasca curat si sa se impartaseasca, pentru sanatatea trupului si a sufletului. Doamne ajuta! Si sa mai mearga si la Sfantul Maslu.

  6. Sa luam aminte

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mi-a placut afisul urmator impotriva documentelor cu cip:
    http://saccsiv.files.wordpress.com/2013/07/afis-necredinciosi.jpg

  7. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sa se numeasca AFIS Pentru Toti Crestinii Ortodocsi , caci Toti suntem Chemati la Aceeasi Masa , a Lui HRISTOS , Nunta Fiului de Imparat ;
    si
    depinde de noi daca vrem a ne lua Haina de Nunta sau nu ...
    depinde de noi daca ne ducem Sfanta CRUCE Data la Sfantul Botez Crestin ORTODOX pin'la capat sau nu ... si de ne vom lepada , Lepadati Vom fi pe vesnicie in intunericul de afara unde este plingerea si scrasnirea dintilor
    Amin!

  8. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...si de ne vom lepada de Sfantul Botez sau SFANTA CRUCE , Lepadati Vom fi pe vesnicie in intunericul de afara unde este plingerea si scrasnirea dintilor
    cale de mijloc nu este
    iar cei caldicei varsati sunt afara
    Amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*