5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un presupus gardian de la Auschwitz, în vârstă de 93 de ani, a fost arestat în Germania
    de Iuliana Enache Publicat la: 06.05.2013 18:41 Ultima actualizare: 06.05.2013 18:49
    Un presupus fost gardian al lagărului de concentrare de la Auschwitz, în vârstă de 93 de ani, a fost arestat în Germania, a anunţat luni Parchetul din Stuttgart (sud), relatează AFP.
    "Forţele poliţiei criminalistice din Baden-Württemberg, pe baza mandatului Parchetului din Stuttgart, l-au arestat la domiciliu pe un fost angajat în vârstă de 93 de ani, al lagărului de concentrare de la Auschwitz, care a făcut parte din serviciile de gardă, din toamna lui 1941 şi până la închiderea sa în 1945, şi este suspectat de complicitate la crimă", scrie Parchetul într-un comunicat.
    NUMAI ROMANII AU CEDAT IN A URMARI PE MAFIOTII DIN PDL, CARE AU DEVALIZAT PE VECIE STATUL ROMAN SI MAI MULT KOABITEAZA CU DUSMANUL DE MOARTE AL POPORULUI ROMAN. HALAL NATIUNE !!!!!!!!!!!!!!!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    asta e ca sa arate ca nu dorm si nu iarta si holocaustul nu se uita

  3. campan maria

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parerea este ca toti politicienii de dupa 89 au devalizat statul roman si ca celor din PDL nu prea le-a ramas ce sa mai fure fiindca inaintasii lor au cam golit sacul lasat de Ceausescu.
    Nu credeam ca si aici se face tot politica.Lasati-l pe Domnul sa hotarasca ce, cum si cine este vinovat , sunt destui care fac politica , si dumneavoastra ? .Fiti mai buni decat toti , decat bisericile protestante , catolice fara sa criticati , sa instigati si iarasi va fi mai bine pentru toti.
    Dumnezeu sa ne ajute sa vedem ce trebuie vazut, sa facem ce trebuie facut.
    Amin

  4. Viorica bălteanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    în mod obligatoriu, îndată ce sistemul judiciar se va apropia de normalitate și va începe să funcționeze corect. Enorm, de numeroasele plângeri penale și procese contra unor afaceri ilicite, abuzuri ce au devalizat România și au aruncat-o într-o realitate flagrant diferită de aceea din lumea civilizată, vor fi instrumentate, respectiv, judecate conform legislației naționale, a normelor de drept recunoscute în plan internațional. Știm cu toții că activitatea diabolică a activistului portocaliu Monica Macovei a transformat, practic, justiția din țara noastră în eficace mijloc de poliție politică. Acestea sunt realități flagrant contrare regulilor Uniunii Europene, ale democrației, în sens larg, cum știm și ce derapaje periculoase a determinat majoritatea PPE în Parlamentul European, în Comisia Europeană. Se pare că lucrurile se vor tranșa în următoarele 12 luni, prin alegerile politice din câteva state membre și - îndeosebi - prin.alegereile de noi europarlamentari. Este secretul lui Pulcinella faptul că răul, distrugerile sunt lesne de făcut, mult mai anevoios este a drege, a construi. Din nefericire, destule abuzuri au produs pierderi ireversibile.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    V-ati gasit sa discutati despre politica la un articol despre inviere??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*