12 comments

  1. legionarulortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este bucurie mare, in jur, cand slujba este oficiata, de un duhovnic cu Har mare. Iar iubirea fata de Hristos, se vede din faptul, ca desi, carunt, batran duhovniceste si cu suflet de ostas, al Lui Hristos, Iustin Parvu, duce marea Cruce de Duhovnic, al Neamului Romanesc. Astfel de om, de duhovnic, de marturisitor, urca, pe treptele inimilor noastre. Iar noi, din iubire, ca Duhovnic ce ne este, Neamului, ii uram sanatate. Sa ne rugam unii pentru altii, si nu in ultimul rand, sa ne rugam, pentru cel ce este scut, al Ortodoxiei romanesti! Traiasca Iustin Parvu!

  2. Ana-Camelia si Ioan

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Binecuvanteaza-ne Parinte pe noi pacatosii din California, roaga-te pentru noi sa ne intarim in credinta, sa nu umblam impiedicandu-ne prin intuneric. Patimile comunismului in care am crescut au pus tina pe ochiul mintii, uitarea s-a intarit in noi ca un zid, impietrind inimile noastre si toate impreuna au facut temnita in care-l tinem pe Dumnezeu bolnav, flamand si fara haina. Sa nu risipim in desertaciune zilele noastre, umiliti si dosaditi pana la pamant. Parinte roaga-te pentru noi ca Dumnezeu sa puna foc temnitei in care-l tinem, sa aprinda dragostea in inimile noastre, sa arda spinii patimilor noastre si sa faca lumina in sufletelor noastre. Amin. Va iubim, imbratisam, pupam pamantul pe care-l calcati si asteptati-ne si pe noi pacatosii sa ne dati o binecunatare. Ana-Camelia, Alexandru-Stefan, Ioan

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Amin!

  4. Stoleriu Sorina

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BUNUL DUMNEZEU SA II DARUIASCA SANATATE!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    AGHIAZMA DE LA ROBINET? Slujbe de sfintire a apelor de Boboteaza ce frizeaza sacrilegiul in Timisoara si Piatra-Nea
    Nota> sunt doua intrebarile care imi vin in gand in timp ce postez aceasta stire> prima este ridicata de catre un comentator ‘Anonim’ care se intreaba retoric, si eu cu el: “nu stiu cit de crestineasca este folosirea apei sfintite la toaleta…

    Adevarul 2012: Pietrenii beau apă sfinţită de la robinet
    În fiecare an de Bobotează, un preot blagosloveşte conductele prin care va curge apa potabilă înainte de a fi livrată cetăţenilor din Piatra Neamţ. Societatea Judeţeană Apa Serv, cea care furnizează apă potabilă la robinetele tuturor pietrenilor a continuat şi în acest an tradiţia care a debutat acum 15 ani.
    În ziua de Bobotează(2011), un preot a sfinţit apa din cazanele de la Uzina de apă de la Bâtca Doamnei. Evenimentul a avut loc în jurul amiezii şi a strâns atât angajaţii societăţii, cât şi pe cei ai administraţiei locale. Au fost prezenţi reprezentanţi ai Primăriei, Prefecturii, delegaţi ai Apelor Române, conducerea Protecţiei Mediului şi a Gărzii de Mediu, dar şi numeroşi pietreni curioşi să se convingă de calitatea apei pe care o vor plăti încă un an..............................

    ziar Ceahlăul 2013:
    .....................................................
    Astazi are loc o slujbă de sfinţire a apei la staţia de tratare
    Astăzi, potrivit unui obicei care a început acum 17 ani, are loc sfinţirea apei la Staţia de tratare a municipiului Piatra Neamţ, astfel încât toţi locuitorii au, de-acum, apă sfinţită la robinet. “Până acum, în fiecare an se organiza sfinţirea apei chiar în ziua de Bobotează, dar pentru că a fost duminică, am decis ca slujba de sfinţire să aibă loc luni, la Staţia de tratare a apei de lângă ştrandul municipal”, a spus Ionuţ Dughir, directorul societăţii judeţene Apa Serv SA.

    Ce fel de apă sfinţită este ???

  6. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu ca s-o sfintit conductele dar apa nu s-o Sfintit
    daca acele conducte sunt luate cu bani de la fiara antihristica , nici acelea nu s-o Sfintit asa ca 'somn usor ' pe nebunia asta ca numai agheazma sau apa Sfintita nu beti ;
    cata prostie dar nici prostie ci INSELARE prin comoditate va mai ofera ala cu coarne in aceste timpuri ...
    cand din Timpul MANTUITORULUI era Sfintita chiar si la scaldatoare 'vitezda ' o apa ce statea acolo pe loc , un lac venea Ingerul Domnului si Atingea Apa si o Sfintea Odata pe an iar bolnavii care intrau primii se vindecau ..
    oare de ce nu respectati Cum Sfinteau Apa si faceau Agheazma Mare preotii din ai nostri mosi stramosi si mai sunt si astazi in zilelel noastre Preoti care respecta cu SFINTENIE ACeasta Traditie Adevarata anume apa de izvor adunata in Butoaie mari de Lemn si apoi facuta Slujba de Sfintire A Apei ?
    de ce cadeti in Atata inselare amarnica , " imbatandu-va cu apa rece " ?
    s-o sfintit conductele poate nici acelea daca-s schimbate cu bani spurcati stiti voi de la cine ...
    Desteptati-va si nu mai fiti atat de naivi in Cele SFINTE , ca Cele SFINTE SUNT SFINTE si nu- s la un loc cu cele spurcate ...
    Amin!

  7. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...un lac unde venea Ingerul Domnului si Atingea Apa ...

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa-i de-a sanatate parintelui Justin Parvu,sa-l mai tina pe pamant.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne Iisuse Hrisoase,Fiul Lui Dumnezeu si al Preacuratei Fecioare Maria,pe Parintele nostru Justin tine-l in sanatate ca sa se roage Tie,inca,pentru pacea si mantuirea Tarii Romanesti si pentru noi pacatosii si nevrednicii ! Asa sa ne ajute Dumnezeu !

  10. dumitru pacatosul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DOAMNE AJUTA TUTUROR MURITORILOR DE PE ACEST PAMANT !. BUNUL DUMNEZEU SA-I DE-A PARINTELUI VIATA LUNGA CAT A TRAIT DREPT MARITORUL SIMEON . AMIN ! BUNUL DUMNEZEU SA NE TREZEASCA PE CATI MAI MULTI ,DIN SOMNUL ADANC .AL PACATELOR . SA NE LUMINEZE MINTILE IN CASA LUI ,PRIN SF. SPOVEDANI CA ,ALTA CALE NU EXISTA IN DREAPTA CREDINTA SI SA NE ADUNAM , CATI MAI MULTI INTR-UN GAND ,PRIN DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS .AMIN ! Omule fa doar un pas catre bunul DUMNEZEU ,EL va face 10- 100-1000 ,catre omul slab si neputincios . Totul este sa vrei ,din inima sa- l cunosti , pe DUMNEZEU ,alegerea este libera A ta ! . NU mai amana mereu asa cum am facut eu pacatosul. Tu personal ,pierzi timpul bun ,asa am amanat foarte mult eu pacatosul . DAR ,ai multumesc din inima lui DUMNEZEU ca ,sant inca sanatos si tanar ,pt. A lupta cu vrasmasii vazuti si nevazuti s ,DAR ce-l mai mult cu mine insusmi ......Va doresc tuturor ,un AN NOU ,cu spor duhovnicesc . AMIN !

  11. dumitru pacatosul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cartile Parintelui Paisie Aghioritul sant cu o mare putere dumnezeiasca . Te atrag citind una ,le citesti pe toate 5 vol . am citit si cam in graba ,DAR roadele au venit ,pt. ca ,a lucrat in inima a pacatosului - impietrita - . Recomand tuturor incepatorilor ,si in special cei care ,INCA nu au reusit sa-l cunoasca pe bunul DUMNEZEU .DOAMNE AJUTA ! VOINTA ESTE A TA ....

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Elena ,
    Nu-ti face griji ,pentru ca aceasta apa care curge la robinet si cu ea tragi apa la toaleta ,nu-i sfintita ,pt ca Duhul Sfant nu a sfintit-o ,tocmai ca aceasta apa prin sfintire se transforma in Aghiazma Mare ,care reprezinta a doua impartasanie si este data noua de Dumnezeu ,pentru a o bea sa ne sfintim in interior si nu sa facem baie cu aceasta Aghiazma Mare .
    Acesti "preoti "care au indraznit sa aduca aceasta batjocura si sa "sfinteasca "apa cu care faci baie sau o torni la wc , isi vor lua "plata ",pe masura de la Dumnezeu .
    Vom mai vedea si alte nazdravanii de acest fel ,pt ca antihristii s-au pus pe treaba ,dupa cum se vede , cu buletinele biometrice ,cardul de sanatate cu cip ,etc .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*