Patriarhia română nu are nimic de zis despre concertul anti-creștinei Lady Gaga

Biserica Ortodoxă Română: “Nu comentăm”

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Costel Stoica, nu a dorit să facă niciun comentariu în legătură de concertul pe care urmează să-l susţină Lady Gaga în ţara noastră şi nici în privinţa petiţiei care circulă în mediul online.

Nu mai departe de zilele trecute, şi vecinii noştri de la sud au luat poziţie, Biserica Ortodoxă Bulgară exprimându-şi dezaprobarea faţă de evenimentul de la Sofia, de pe 14 august. “Ceea ce este păcătos, nu trebuie promovat”, a declarat, recent, Episcopul Ioan, Vicar al Mitropoliei de Sofia. Controversata divă pop a fost contestată, recent, şi în Filipine, iar concertul Lady Gaga din Indonezia a fost anulat pe motive de securitate, cu numai o săptămână înainte de show, după ce mai mulţi fanatici islamişti au ameninţat-o pe artistă.

Iniţial, show-ul de la Bucureşti ar fi trebuit să aibă loc pe Naţional Arena, însă, ulterior, a fost mutat în Piaţa Constituţiei. Deşi motivaţia oficială a fost că stadionul va găzdui meciul amical Dinamo – FC Barcelona, pe 11 august, iar pregătirile pentru show ar putea afecta evenimentul sportiv, există voci care spun că decizia schimbării locului concertului a fost luată din cauza vânzării unui număr foarte mic de bilete.

| ZiuaNews

Credem că ne-am cam obișnuit cu această atitudine de lașitate a Patriarhiei Române. Doar când îi sunt atacate propriile interese, vedem o atitudine feroce, chiar neortodoxă. Care ar putea fi motivul pentru care Patriarhia nici măcar nu își spune punctul de vedere vis-a-vis de o blasfemiatoare? De ce nu sfătuiește oamenii să nu meargă la astfel de concerte? Iată întrebări la care vor trebui să răspundă în fața Mântuitorului Hristos, Care a fost batjocorit de către această jidovă și vom asista iarăși la alte balsfemii, chiar în România ortodoxă, la câțiva pași de Patriarhie!

Trimiteți mesaje Patriarhiei Române și trustului de presă Basilica până vom avea un comunicat în care să ne explice de ce tac în această problemă. Iată adresele:

[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected][email protected], [email protected], [email protected].

Puteti eventula sa le trimiteti si mesajul de mai jos:

Lady Gaga este o persoană și artistă mai mult decât non-conformistă, este, dacă ne raportăm la versurile, mesajele și ținutele sale, fară nicun fel de exagerare sau fanatism relgios, o ființă satanică. Căteva dovezi drept argumente solide ar fi următoarele:

Cele scrise mai sus cred că sunt pe înțelesul oricui, și nu lasă loc de dubii în ceea ce privește orientarea religioasă și influența satanică a “starului” internațional.
Aproximativ 55.000 de persoane sunt așteptate la concert, în special tineri care nu cunosc fața adevărată a artistei sau care sunt orbiți de popularitatea ei.

Suntem un popor crestin. Blasfemiile si hulele sunt pacate impotriva Duhului Sfant, care nu se iarta in veci, daca nu sunt lepadate.

Lady Gaga e o fiinta malefica, care nu pierde nici o ocazie de a huli cele sfinte, asa cum se vede din articolele  de mai jos:

Lady Gaga si REVOLUTIA HOMOSEXUALILOR: „Gay din toate tarile, uniti-va!”. Un milion de participanti la Festivalul EuroPride …
VIDEO: LADY GAGA – „JUDAS”. Cat va mai rabda bunul Dumnezeu?
LADY GAGA – „JUDAS”. Marioneta joaca rolul Mariei Magdalena ce este indragostita de Iuda
Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way”
VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUA RASA
LADY GAGA: „Coarnele mele sunt naturale”
Video si foto: LADY GAGA cu COARNE la Premiile Grammy 2011
BLASFEMIE: Pictura GAGA CHRIST pe prima pagina a ziarului New York Post
VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa 
Noi avem datoria sa ne opunem prezentei ei  la Bucuresti, capitala unei tari crestinate de apostolul Andrei. Nu are ce sa caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mantuitorului si simbolurile sfinte. Ne-am face partasi la ratacirea ei. Sa semnam impotriva desfasurarii concertului la Bucuresti!

Peste 2000 de persoane au semnat petitia impotriva concertului. Nu venirii lady gaga la Bucuresti!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=6guDIznLF78&feature=related]

Citiți și:

43 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pe 16 august este pomenit şi Gheron Iosif...
    Poate este bine să se repună în discuţie documentarul Demascarea Industriei Muzicale:
    http://vimeo.com/m/33032498
    Dacă este adevărat şi numai o parte din ceea ce se spune acolo, este foarte grav! Elevii mei de liceu mă tot întrebă de acest documentar, care circulă şi i-a pus pe gânduri 🙂

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Apropos de unii teologi moderni, iată ce zice IPS Ierotheos Vlahos, citând pe Părinţi: http://www.pemptousia.ro/2012/08/%E2%80%9Eteologia%E2%80%9D-neo-patristica-post-patristica-si-contextuala/

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De asemenea, de la Sf. Maxim Mărturisitorul citire: http://www.pemptousia.ro/2012/07/maimutareala-si-papagalismul-in-teologie/

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acesta manevra si acest atac , din partea vrajmasului lui Dumnezeu va atinge pe toti acei ce au scurgeri de samanta. Si nu pot sa si stapaneasca vasul in cinste. Pacate ascunse ... tineri sunt primii vizati si inoculati.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Patriarhia tace ? de ce tace? aceste pacate trebuie expuse si condamnate , altfel Hristos nu le va trata. Nu trebuie sa stam cu mana in san, tot ce este necurat trebuie adunat si aruncat afara din Casa Lui Dumnezeu " BISERICA"

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar trebuii sa tragem ATENTIA! daca Patriarhia nu vrea sa DE-A DOVADA DE O ATITUDINE impotriva acestor evenimente, sa-mi fie cu iertare dar aduce stirbire cuvantului de Ortodox.

  7. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Patriarhia , nu ne reprezinta Credinta CRESTIN ORTODOXA ;
    si nu ne reprezinta nici pe noi CRESTINII ORTODOCSI ;
    Tacere , Atunci cand Trebuie sa vorbeasca cum de altfel Au Tacut si Pentru ACTELE CU CIP si CIPURI indemnand chiar anume pintr-o indiferenta si o viclenie ascunsa "sa se faca si pasapoarte fara rfid 666 si pentru cei care tin la ..." pentru Cei care nu vor sa mearga in iad , vipere ce sunteti !
    cand Toti Sfintii Parinti au condamnat si blamat aceste acte cu cip si cipurile aratand ca este lepadare de DUMNEZEU , voi acei 'lupi imbracati in pieie de oaie ' protapiti in fruntea BOR indemnati poporul la iad prin tacere , viclenie ascunsa si indiferenta batjocoritoare si smintitoare asupra Adevaratei Credinte Crestin Ortodoxe !
    NU va este frica de DUMNEZEU , DE DREAPTA SA JUDECATA CE POATE SA VINA ORICAND pe acest pamint ?
    mergeti dupa asta ,
    , 'TAC SI FAC ' ,
    tacere si slujire pentru Ecumenism sau pentru tot ce tine de intinarea , de spurcaciunea ce se vrea alaturi de CELE SFINTE ALE BISERICII LUI HRISTOS , pentru ca Nu Slujiti LUI HRISTOS si nici BISERICII CRESTIN ORTODOXE AL CARUI CAP ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS !
    Cui Slujiti ?, dlor 'lupi imbracati in piei de oaie ' ?
    doar doi Domni sunt : Domnul IISUS HRISTOS si mamona
    nu este slujire in HRISTOS , atunci slujiti lui mamona !
    "si la doi domni , niciodata nu veti putea sluji ,."... spune Domnul IISUS HRISTOS !
    ori cu HRISTOS , ori cu mamona dlor ce ne spuneti mereu ca reprezentati BOR !
    noi , crestinii ortodocsi cunoastem Un Singur Pastor ADEVARAT , DOMNUL IISUS HRISTOS si acestuia ne plecam pina la pamint , ne inchinam si nu la voi , care sunteti asemeni 'ana si caiafa ' ( tot preoti au fost ai legii vechi ) si care au participat la hula , batjocorirea , prigonirea si rastignirea lui DUMNEZEU pe pamint , a DOMNULUI IISUS HRISTOS , care a aratat odata ca 'LUMINA sub pamint ' nu poate fi tinuta sau ascunsa ! niciodata !
    Astazi daca vin satanistii hulesc , prigonesc si rastignesc Iarasi ca acum 2000 de ani pe Domnul IISUS HRISTOS , voi ce va numiti preoti ai legii noi , cea dupa SFINTII APOSTOLI , Nu spuneti nimic , taceti si participati marsav si ticalos , la aceasta Hula , Prigonire si Rastignire A Lui DUMNEZEU , DOMNUL IISUS HRISTOS .
    Stiti impotriva cui stati ???,
    STATI IMPOTRIVA SFANTULUI IOAN GURA DE AUR si IMPOTRIVA CUVANTULUI SFANT si IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU , 'farisei si pui de vipere '!
    Si BUNUL DUMNEZEU , Va Arata Cu DREAPTA SA Inca Odata si Inca Odata ' pui de vipere , farisei si fatarnici ' ce colcaiti pe acest pamint Sfant , va arata ca LUMINA , Flacara Credintei Crestin Ortodoxe nu poate fi tinuta ascunsa si nici 'sub pamint ', cum vreti cei ce va numiti ierarhi , dregatori si stapinitori ai acestui pamint !
    SI ne vom ruga , SA SE FACA DREPTATE , DE LA CEL CE ESTE ADEVAR intru DREPTATE si LUMINA in intuneric !

    'si Dreptatea intru Adevar va veni
    si Lumina , intunericul Va Birui ...'

    ne vom ruga astfel la BUNUL DUMNEZEU pentru ADEVAR si LUMINA !

    Rugaciune ...!

    Ai Mila DOAMNE si de noi
    ca lupu paznic o’ fost pus la oi

    Si n-avem un Pastor Sfintit Ales
    de HARUL TAU CEL SFANT CULES
    sa ne duca la pasune’aleas ,
    unde-i iarba cea frumoas’.

    Si s-arata DOAMNE ,
    lupii din apus
    la Rasarit , o’ ajuns
    si vor Doamne a darama
    ce este Sfant , Curat zidit cu Mana Ta .

    Cu Mana Ta DAT SI LASAT
    acestui Neam oropsit si prigonit
    mereu de altii
    ce si-au dorit
    a fi stapani ai acestei natii .

    Si vor Doamne a spurca
    CE- I TAINA SFANTA si LASATA
    de Mina Ta Data ,
    la strabuniI si SFINTII Acestui Neam
    unde SFANT SANGELE TAU s-a Varsat
    in Vin S-a Aratat
    Si unde SFANT TRUPUL TAU
    S-a Jertfit
    Si In Paine s-o implinit .

    CUVANTUL TAU SFANT LASAT
    “Fericiti cei ce n-au vazut
    Dar au crezut”

    Asa Doamne , am fost si noi ,
    cei asupriti de poveri si nevoi
    caci boul le rabda toate ,
    dar pina cand , Doamne
    caci nu mai poate ,
    cand biciul raului se pune,
    si corvoada nu apune!

    Astfel ochii ne inaltam/
    si la Tine Doamne ne rugam
    VINO DOAMNE MAI CURAND
    sa dai cu spurcaciunea jos
    si maturand

    AI MILA DOAMNE SI DE NOI
    ca lupu paznic o fost pus la oi
    amin!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    doar 2000 de semnaturi si 55000 de fani/bilete?halal tara crestina!care mai aveti dram de crestinism in voi de ce taceti mah?de cine va e frica??daca se ducea spurcata in grecia de ex tot asa se intampla?oameni buni nu intelegeti ca inainte de antihrist se trimit spurcaciunile pt a spurca pamantul si dupa ce lumea e spurcata suficient isi va face aparitia blestematul cu demonii lui intrupati...ladygaga echivaleaza cu inchinare la satan oameni buni.oare nu tineti la copii vostri?nu intelegeti ca ladycaca este o marioneta o modalitate de a indraci oamenii acolo unde ajunge?melodiile ei sunt cu mesaj hulitor!ce diferenta este intre un festival unde isi pun draci pe ecran gen tomorrowland sau acesta?niciunul!practic aplaudand si participand la acest concert te inchini lui satan!este o modalitate de a te indraci,sa nu ziceti ca nu ati stiut.cand or veni alte nenorociri peste acest popor sa nu va mirati.chiar credeti ca cel de sus nu vede aceste lucruri?chiar credeti ca suntem singuri pe acest pamant?chiar nu mai avem rusine fata de creator?intreb.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pisi & Maus
    În pline funeralii tu-ți mai pui problema poporului român și-a ortodoxiei lui? A viitorului? A copiilor?
    Vaca asta vine doar ca să țopăie pe mormîntul României. Costică ăla are dreptate; le sugerează celor 2000 păstrarea unei mute reculegeri. Nu-i mai rațional să te adresezi celor care au priceput? Ce să-i anunțe pe ceilalți? Ăia-s șoldăr tu șoldăr cu pațachina săltînd apăsat pe jerbe, ce s-audă?

  10. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "....păstrarea unei mute reculegeri ..." anume , cei care am priceput despre ce inseamna aceasta venire a acestei spurcate hulitoare , ce huleste si spurca acest pamint
    IAR
    altii pe buna dreptate si cu Frica de DUMNEZEU , au refuzat pe al lor pamint sa le vina aceasta hula si blasfemie
    atunci cei care am priceput aceste viclenii , tacem si 'ne reculegem '
    dar
    pietrele vor vorbi !!!

  11. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Sfinţii Părinţi ne învaţă că dacă noi vom rămâne nepăsători şi vom tăcea, pietrele vor striga. "
    amin!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Spunea Pr. Cleopa unirea cu Hristos nu se face oricum , pregatirea trebuie sa fie aleasa. De nu vom avea pregatire nu vom avea nici unire. Degeaba tanjim si ravnim la unirea cea adevarata, daca pregatire nu este. Raportul de nr. ;ca iei sunt multi si noi putini, nu ne infricoseaza , sunt multi tocmai pentru a noastra pregatire. Unde vrem noi sa stralucim? In mijlocul soarelui nu poti sa stralucesti acolo un singur lucru poti sa faci sa te unesti, pentru ca e o singura lumina . Datori suntem sa stralucim acolo unde iei sunt multi si noi putini. Lumina noastra trebuie sa lumineze in intuneric . Aprinde candela si roagate tu lumina mica, ca nu esti nici ratacita si nici pierduta atata timp cat te rogi si porti in inima ta rugaciunea Domnului.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Patriarhie, Patriarhie de ce tacii si nu vorbesti?? cum sa te rogi si cum sa o dai, pentru buna randuiala a tuturor lucrurilor roagate pentru Patriarhul tau. Daniele , Daniele Dumnezeu sa te miluiasca. Ce putem face? e un beet om ca daca ar fi induhovnicit ar face ce ar trebuii. Nu avem incotro, pentru ca noi ne punem nadejdea in Dumnezeu, ce sa facem? daca am fi macar noi induhovniciti si pregatiti, dar vezii ? pacatele noastre ne leaga de acest pamant si vrand nevrand convetuim cu neghina impreuna , nu avem ce face. Dau navala pe acest pamant ca furnicile si ca turci altadata. Dar se pregateste totusi un ac de cojocul lor. Ca scris este , cine vine cu capcane in capcana pica.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu putem spune ca este o fiinta satanica pentru ca este si ea un om. Poate e satanizata. Si ea se poate vindeca de indracire ca orice om. Si ea se poate pocai...

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Patriarhia de ce tace ????
    Foarte simplu ,pt ca Patriarhul nu-i de-al nostru , ci e de-al lor !!!!!!
    Cine are curaj din patriarhie sa-l contrazica sau sa-i sugereze un lucru bun pt Ortodoxie ,daca el (patriarhul )si-a ales un alt drum decat cel al Ortodoxiei ,sau merge pe langa Ortodoxie ???
    El se face doar ca-i ortodox ,fara sa stie ca nu toata lumea il crede !!!
    Constantin Stoica ,purtatorul de cuvant al Patriarhiei ,a declarat public pe posturile tv ,ca va fi primul care va primi cipul ,fara sa aiba vreo teama de acesta .(l-am vazut la tv )
    De ce ne mai racim gura degeaba , cu ce trebuie , sau ce nu trebuie sa faca Patriarhia ,cu privire la apararea Credintei Ortodoxe ,cand stie oricine ,in ce ape se scalda patriarhul ???
    Cred ca-i o pedeapsa de la Dumnezeu pt BOR si pt poporul ortodox , avand in vedere cat desfrau este in tara noastra ,de parca toata mizeria occidentului ,s-a varsat peste aceasta tara ,mai mult decat in celelalte tari ortodoxe din Europa !!!
    Un exemplu ar fi participarea masiva ,la aceste concerte sataniste (nu numai a acestei Lady Caca )care au fost aduse in Bucuresti si in alte orase mari din tara ,cheltuindu-se bani
    grei ,cu ani in urma ,participand si spargandu-si pieptul in urale si strigate de nebuni ,cel putin 50 de mii de persoane ,din care s-a vazut la tv , si oameni in toata firea ,cu copii in brate !!!
    La marile sarbatori ortodoxe , Nasterea Domnului , Invierea Domnului , Sf Parascheva si toate celelalte praznice imparatesti ,cat si sarbatorile sfintilor , toate orasele din tara ,sunt invadate de concerte atat de zgomotoase ,incat au devenit o teroare pt oamenii de bun simt , asta datorita primarilor ,care dau autorizatie contra unor sume mari de bani si culmea ca se instaleaza tocmai in apropierea catedralelor sau a bisericilor ,unde nu se poate savarsi in bune conditii ,Sf Liturghie !!!!
    Au transformat sarbatorile crestine in targuri ,piete ,concerte sataniste ,jocuri ,tombole ,
    concursuri si tot felul de dracisme ,la care participa poporul roman "ortodox"!!!
    Cine ar trebui sa vegheze la toate acestea ???
    Probabil , seful BOR !!!
    Dar ,cum bine spune cititorul "crestin ortodox " ,ca LUPUL A FOST PUS PAZNIC LA OI !!!!!!
    Ce sa facem cu lupul ???Sa-l lasam sa imbatraneasca si poate va veni un adevarat PASTOR !!!
    Pt asta trebuie sa ne rugam cu credinta si sa rabdam tot ce ne da Dumnezeu ,pt pacatele noastre a tuturor !!!

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    daniel ,
    Cel ce huleste pe Dumnezeu , savarseste pacatul HULEI IMPOTRIVA DUHULUI SFANT ,care nu se iarta nici in lumea aceasta si nici in cealalta lume ,adica nicicand !!!
    Iti dai seama ce inseamna sa hulesti pe insusi Creatorul a toata fiinta vazuta si nevazuta ,precum si a toata Creatia ????
    Oamenii acestia ,mai bine nu s-ar fi nascut !!!!!
    Sunt la fel de pacatosi ca si Iuda !!!
    Aceasta creatura respingatoare ,este vanduta diavolului si celor ce slujesc satanei !!!
    Am auzit ca are dublu sex ,datorita interventiei pe care si-a facut-o .
    Daca vrea sa se pocaiasca ,atunci are nevoie de multa mila de la Dumnezeu ,ca sa-i dea aceasta vointa de fier ,sa treaca la Ortodoxie ,si sa traiasca toata viata numai in regretul acestui pacat ,a hulei impotriva lui Dumnezeu !!!

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da mi a placut cantecele acesteia, poate si acum as asculta............insa, sunt ortodox, simt ca nu e bine si vad ca nu e bine, ca promoveaza de la semne oculte, pana la sex si altele.........Asadar, m-am indepartat de muzica ei si ma tin departe.........pentru ca e unealta ocultismului........Prefer sa ma indepartez de ea si cantecele ei sa tin ortodoxia curata! E mai importanta arta ortodoxiei, e o viata!

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    am trimis email la patriarhie, macar sa vada ca nu suntem prosti si ca inchidem ochii, sa i fie rusine lu Daniel care mai bine era un muritor de rand si nu asteptam sa fim educati si invatati de la el, dar asa ...

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Venirea hulitoarei aici este un lucru foarte rau, dar nici noi nu suntem buni si curati la inima, ci rai si impietriti. Va indignati ca vine satanista incoace, dar nici unul dintre noi n-a schitat macar un oftat pentru moartea fratelui nostru iubit si mare luptator, Stefan, cel care semna "ORTODOXIE SAU MOARTE!''. Era foarte prezent pe Apologeticum si pe Saccsiv, avea comentarii foarte pertinente si era un om de o mare noblete sufleteasca. Va intreb pe voi, oare nu ati aflat sau nu va pasa ? Fara sa vreau ma duc cu gandul la versurile lui Eminescu "Din codru rupi o ramurea / Ce-i pasa codului de ea ? Ce-i pasa unei lumi intregi de moartea mea ?" Daca nu ati stiut, e de inteles, dar daca stiti si taceti, e grav. Eu l-am vazut o singura data in viata, la o intrunire anti-sistem si mi s-a intiparit in suflet pentru totdeauna. Cuvantul lui era cuvant, avea intelepciune, curaj si o robustete sufleteasca si fizica care il faceau placut si respectat probabil chiar si de dusmani. S-a mutat la Domnul un mare om, un frate saritor care n-ar fi fost niciodata nepasator la durerile aproapelui. Dumnezeu sa-l ierte !

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=oPdYjqQ9yxM&feature=related

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aurora, cine a fost fratele Stefan? Spui "Daca nu ati stiut, e de inteles, dar daca stiti si taceti, e grav." Nu inteleg deloc. Te rog, lumineaza-ma !(daca vrei si daca poti...) Doamne ajuta !

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @claudia
    Fratele Stefan a fost un om credincios si ravnitor, luptator infocat contra cipurilor si ecumenismului. Comenta deseori pe aici si pe Saccsiv L-am cunoscut la o intrunire anti-sistem acum cativa ani , cand ne-a facut la toti cei care eram acolo o impresie puternica. Era un om hotarat, stia sa vorbeasca multimilor, avea calitati de lider. Dar cred ca avea si unele probleme de sanatate despre care n-am stiut ,caci n-am tinut legatura si acum imi pare tare rau. Comentatorul de pe Saccsiv care ne-a dat vestea trista a spus ca murit de accident vascular cerebral. Astept sa revina cu mai multe informatii si sa ne spuna unde este inmormantat ca sa putem merge si noi sa-i aprindem lumanari si sa ne rugam pentru sufletul lui. Nu stiu mai multe despre el, se pare ca se cam ferea, probabil se simtea pandit de ''prietenii din umbra''. Cand voi afla unde este inmormantat o sa te anunt, daca te intereseaza. Doamne ajuta !

  23. Romanul Frustrat

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am doi copii adolescenti dar nu se dau in vant dupa chestia asta care e promovata azi pana la saturatie si careia unii ii spun muzica. Nu asculta Gaga si nu s-ar duce la concert nici cu invitatie. Si asta fara sa le interzic eu. Ceea ce vreau sa spun este ca de-alde Gaga, Madonna si alte maimute ca ele au mai fost si vor mai fi. Dar ele nu ne vor influenta copiii, atata timp cat in familie, prin educatie si traditie, le sunt insuflate valorile crestine, morale si le este cultivat un echilibru interior care sa-i ajute sa discearna singuri. Cei care se declara fani ai acestui tip de dezmat sunt copii care nu au avut parinti care sa le fie aproape, care sa-i sfatuiasca si care sa le deschida ochii. De noi depinde ceea ce se alege de copiii nostri. De noi de;pinde daca ei se vor lasa ademeniti de forte oculte. De noi depinde daca ies din scoala tampiti (asa cum a afirmat presedintele Basescu) sau Oameni. La fel cum tot de noi depinde daca ne vor aduce o cana cu apa la batranete sau ne vor abandona. Sa privim adevarul in fata: sunt multi care, in goana dupa avere sau dupa diverse alte bucurii lipsite de valoare spirituala, isi lasa copiii de izbeliste, Si rezultatul este ceea ce, din pacate, se vede cu ochiul liber chiar de pe Luna: generatia facebook. Ma intreb cum vor arata generatiile de dupa...

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Claudia
    Am aflat despre Stefan ca a murit saptamana trecuta, sambata si este inmormantat la Cimitirul Metalurgiei , de pe langa Real Berceni. Se pare ca nu a fost vorba de vreo conspiratie, ci de afectiunea de care suferea. Se numea Dulgheru pe numele de familie. Pentru ca a avut o viata curata, se pare ca Dumnezeu i-a dat unele semne ca il va lua la El.

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La ce sa ne mai asteptam la ceva BUN din partea Patriarhiei, cand cu totii stim ca la CARMA BOR avem UN LUP IMBRACAT IN PIELE DE OAIE...

    Doamne ajuta!

  26. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    deci sunt păgâni cei de la patriarhie. se mai întâmplă asta-i viața, nu trebuie să ne consumăm pt ei

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Aurora
    Da, daca afli te rog sa-mi spui si mie. Daca ai putea sa-mi scrii tot aici ca sa fiu anuntata pe mail, nu am timp sa citesc toate comentariile si s-ar putea sa nu vad cind imi scrii. Doamne ajuta ! Sau, daca vrei iti pot da mailul, cum iti este mai usor !

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumesc, Aurora
    Acum am vazut comentariul tau.

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-l ierte!

  30. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    patriarhia română e bahai
    sau poate având libertate religioasă s-au convertit la cabala ... pt că ei fiind ecumeniști le mai încurcă din când în când și nu prea mai știu nici ei ce-i cu viața și cu religiile

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aurora,
    Trebuie sa intelegi ca majoritatea celor care comentam pe acest gen de bloguri nu ne cunoastem intre noi. Veti fi voi, un grup restrans care va cunosteti, care v-ati vazut. Eu de exemplu, nu cunosc personal pe nici unul care scrie pe aici. Sa-l odihneasca Dumnezeu pe Stefan si sa-i ierte toate greselile din viata sa! Nu poti acuza lumea ca nu stie de moartea unui frate intru Hristos. Vorbeste cu un administrator de blog sa faca un comunicat oficial si asa vor sti toti.

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    de ce? nu a luat act cand belgradul a fost bombardat in ziua de pasti de americani, cu cipurile, deranjeaza pe cineva?parca era mai verticala pe timpul comunistilor..

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca multi dintre voi ati auzit ca Patriarhia are in Romania o cifra de afaceri mai mare decat Mc Donalds, Mc Donalds care e conceput si construit strict pentru a castiga cu orice pret. Acum mi-as dori sincer sa cred ca romanii s-au desteptat si ca nu mai cumpara mancare de acest gen (care te ingrasa, dar te lasa flamand) insa din pacate nu cred ca e decat o trista iluzie. Am vazut o reclama ce suna cam asa: 18.300 de biserici, 800 de scoli si 400 de spitale, amin. Am ramas pe ganduri... Nu e rau sa ai multe biserici, dar cand ai un sat cu 35 de biserici parca e prea mult chiar si daca acel sat ar fi numai de preoti. Din cele 400 de spitale s-au cam inchis jumatate si nu vedem pe nimeni sa ia vreo atitudine... Va spun sincer nu sunt de acord cu catedrala asta noua din Bucuresti care se construieste desi am donat 2 euro. Nu avem nici scoli cu cantine pentru copiii nostri ca sa nu mai manance fast food sau chipsuri si nu avem nici alte dotari deosebite... cum ar fi pentru unele scoli calorifere si wcuri, dar construim biserica de 100.000.000 (o suta de milioane) euro. Am vazut preot care se duce la slujba cu maserati. L-am cunoscut pe patriarhul Daniel si am vazut ca s-a dus la o slujba, la o biserica oarecare intre blocuri in Bucuresti cu Audi A8. Am cunoscut o maica de la o manastire care se gandea daca ar trebui sau nu sa ajute o copila orfana? De ce? Pentru ca ea a inteles de la preoti ca biserica ortodoxa romana nu are obligatia de a interveni in viata crestinilor ci numai de a se ruga pentru ei. Dar oare nu a zis Insusi Iisus Hristos asa: Care este cea mai mare poruncă a Lui Dumnezeu?
    „Ascultă, Israele să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu toată puterea ta.”
    „Dar mai este o poruncă, tot la fel de mare: Trebuie să-ţi iubeşti aproapele ca pe tine insuţi.”
    Nu judecam noi preotii acestei tari, dar observam cu durere in suflet ca merg pe o cale pe care nu ne dorim sa o urmam. Faptul ca nu iau atitudine te fac sa te temi de singuratate. Turma pare sa ramana fara pastor si multe oi ratacesc fara intoarcere...

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    silentzios,
    Ai dreptate in ce spui ,dar sa stii ca Ortodoxia din Romania ,nu sta numai in Patriarhie si in preotii care slujesc acolo ,cat si in Patriarhul reprezentat in persoana Preafericitului Daniel !
    Tara are sute de preoti devotati Credintei Ortodoxe ,slujesc cu credinta si dragoste pt popor ,
    nu ciuntesc slujbele ,isi vad de treaba si nu se conformeaza modificarilor impuse de Patriarie ,cu privire la unele schimbari din Sf Liturghie ,s.a.m.d.
    Ca se fac multe Biserici este un lucru bun ,decat sa se faca multe carciumi ,baruri ,discoteci ,
    supermarketuri cu alimente otravite de aditivi ,vile si palate ale tiganilor interlopi cat si a bogatasilor din tara , stadioane ,piscine ,etc ,in locul acestora ,eu as prefera sa vad Biserici Ortodoxe ,una langa alta in toata tara !!!
    Deasemeni ,bine ar fi ca toate terenurile si padurile Romaniei ,sa fie in stapanirea Bisericii ,decat sa fie vandute la strainii care-si fac domenii si palate ,cumparand tara bucata cu bucata ,pe nimic
    fiind instrainata averea nationala !!!
    Avem pastori buni in tara ,numai trebuie sa-i cautam si sa le cerem ajutor .
    Datoria noastra este sa ne rugam si pt pastorii rataciti ,sa-i intoarca Dumnezeu pe calea cea dreapta a Ortodoxiei si sa pastoreasca dupa dreapta credinta ortodoxa ,sa nu se piarda in
    erezia ecumenismului !

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cat despre Catedrala Neamului ,acolo din cat se pare ,nu va fi Dumnezeu !!!
    Daca va fi terminata ,nu va reprezenta Casa Domnului ,ci va fi o un complex lumesc cu tot felul de constructii care nu au nimic de-a face cu o Biserica Ortodoxa ,ci mai degraba un complex comercial ,sali destinate multor activitati lumesti ,un mastodont proiectat si finantat de masonerie .cu insemne specifice acestei organizatii .

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aurora
    La intrunirea aceea despre cipuri am fost si eu si l-am vazut si eu pe fratele Stefan. Imi amintesc chiar ca a luat si cuvantul. A fost, daca nu ma insel, la Ministerul Sanatatii, cand a fost dezbaterea despre cadrul de sanatate.
    Era un barbat voinic, nu m-as fi gandit atunci ca va muri tanar... Era, oricum, un om curajos, mi-a lasat o impresie puternica.
    Dumnezeu sa-l odihneasca!

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    gabi Aurora ,
    Nu credeti ca acest frate al nostru (Stefan Dulgheru ) care ,dupa cum spuneti se implica mai mult in lupta cu Sistemul ,expunandu-se in public ,a fost "filat "si inlaturat cumva de acestia ????
    De ce a murit asa instantaneu ,fiind din cate inteleg un om bine facut si sanatos ???
    Orice e posibil in aceasta lume satanica a Sistemului !!!

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    se prea poate...

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    atunci ferice de el ca este mucenic!

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Patriarhia ca Patriarhia dar voi stiati ca concertul e pe banii contribuabilului roman... adica cu totii ne facem partasi prin plata de taxe la spurcaciunile promovate?!? http://www.evz.ro/detalii/stiri/Ponta-se-face-c-nu-tie-Hellvig-a-finanat-din-bani-publici-concertul-lui-Gaga-996653.html

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    de iar trimite bunu dumnezeu vreun talib sa le faca un atentat la ledy gaga si toti draci ei ca spurca lumea satanista vlad tepes o zi sa conduca romania ar curata toata mizeria.apocalipsa fratilor.nui bagam in seama trebe sa traim ca lot in sodoma.iertati.doamne ajuta. la vatikan sa faca concert caeste prietenalu papa.

  1. Pingback: Lasitate din partea Patriarhiei Romane in cazul concertului Lady Gaga la Bucuresti: “Nu comentam” « Saccsiv's Weblog

  2. Pingback: pridvorul lui laurentiu dumitru » Blog Archive » De ce e păcat să mergi la concertul Lady Gaga?, Laurențiu Dumitru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*