După Rusia, si Ucraina va interzice propaganda homosexualității

Deputatul Ucrainei din partea Partidului Regiunilor Vadim Kolesnichenko a  înregistrat în Parlament legea care propune introducerea amenzilor administrative și sancțiuni penale pentru propaganda homosexualității în rândul minorilor, anunță Interfax-religia ca trimitere la site-ul Radei Supreme.

Adoptarea acestei legi va permite, mai întâi de toate, crearea condiţiilor pentru educaţie copiilor în spiritul de slujire al tradiţiilor și culturii ucrainene, şi, cel mai important, promovarea unei sănătăți mintale, morale, spirituale şi fizice a copiilor, care va ajuta la depăşirea crizei demografice” a subliniat Kolesnichenko.

După cum se menționează în fișele de lămurire la proiectul de lege, propaganda homosexualității afectează negativ dezvoltarea fizică, intelectuală, psihică, spirituală și morală a copiilor. Autorul propune să fie introdusă pedeapsa pentru propaganda  homosexualității și să fie completat codul penal cu un nou articol, conform căruia repetata propagandă deliberată a homosexualității în decursul aceluiași an va duce la pedeapsa cu arestul condiționat pe o perioadă de 3 ani sau privarea de libertate pe un termen de la 3 la 5 ani.

Propaganda homosexuală în proiectul de lege este numită: „activitate care are misiunea sau/și exprimată, într-o răspândire intenționată a oricărei informații pozitive despre homosexualitate, care ar putea dăuna sănătății fizice și mintale a copilului, dezvoltării sale morale și spirituale, inclusiv formând copilului concepții greșite despre valoarea socială a relațiilor tradiționale și netradiționale de familie, și pe viitor influențându-l în alegerea orientării sale sexuale”.

***

O lege similară a fost aprobat în luna martie a acestui an în Sankt-Petersburg.  Şi în luna mai prima pedeapsa a fost eliberat pe numele fondatorului organizaţie, care protejează drepturile minorităților sexuale, Nikolai Alekseiev.

traducere Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie | ortodoxia.md

14 comments

  1. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BRAVO lor !
    la noi , isi face de cap dracu in Tara Noastra , TARA CRESTIN ORTODOXA !
    dar pina intr-o ZI !
    , ROMANIA ESTE SI VA FI GRADINA SFANTA A MAICII DOMNULUI !
    http://www.youtube.com/watch?v=gAsX10WpJGE
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rRbyZ3eD-9M

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Indiscutabil, se cotureaza o alternativa consistenta la "valorile oficiale ale ideologiei tolerantei".
    Din pacate noi suntem din punct de vedere politic de partea cealalta.
    Republica Moldova e mai bine pozitionata; poate face ceva concret, care apoi sa se propage si in Romania.

    Care e situatia din Polonia, Irlanda tari percepute ca traditional catolice ? sau chiar din Grecia ?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Poate ca ar trebui sa cantarim mai bine de care parte sa fim. Poate ca trebuie sa ne trezim si sa ne urmarim interesele nationale, economice, culturale si religioase cu mai multa seriozitate. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa oranduiasca pentru aceasta tara tot ce ii este de folos pe toate planurile.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bravo lor,,,un indemn de urmat si la noi la romani..,,

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava lui Dumnezeu ca sunt tari unde politicienii se mai gandesc si la partea morala a unei societati.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu zic ca e rau sa adoptezi legi care sa interzica o parada spurcata. Insa problema nu este nici decum rezolvata. Nu prin lege o sa se poata stapani acest fenomen. Acest fenomen se intampla in ascuns si este ingradit chiar de lege chiar daca legea aparent il interzice sau estompeaza, acest fenomen spurcat. Crestinii trebuie sa invete sa se fereasca si sa inlature din inima lor porniri ce nu vin de la Hristos. Prea putin trebuie sa ne intereseze daca exzista o lege sau nu, pentru ca un crestin va trebuii sa fie un crestin si acolo unde este lege si acolo unde nu este lege. Pentru ca el trebuie sa aiba legea lui Hristos, puterea de viata a Duhului Sfant, numai puterea de viata a Duhului Sfant te propulseaza si te inalta si te intareste si te fereste si te poate face sa intalegi , ca acest fenomen spurcat te duce la sinucidere. Intalept ar fi ca noi crestinii sa putem fi dependenti de dragostea lui Hristos cu o asfel de lege sau fara o asfel de lege lumeasca, pentru ca doar legea cea cereasca ne salveaza si ne protejeaza cu adevarat de spurcaciunile vrajmasului lui Dumnezeu. Numai cunoasterea si intalegerea Tainelor Lui Dumnezeu te separa de spurcaciuni de vanitate. Lipsa cunoasteri Lui Dumnezeu va lasa mereu un gol in sufletul tau care vei incerca sa l umpli cu spurcaciuni. Ce pocainta ar trebuii noi sa avem? si ce viata ar trebuii noi sa ducem? A ne ascunde dupa legi lumesti nu ne rezolva problema de invatare iar a trai fara o lege care sa limiteze nebunia noastra ne+ar expune prea repede unei judecati stricate.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ dinu

    sunt foarte importante si legile caci pot ajuta oamenii sa nu se mai sminteasca la auzul propagandei poponautilor in public. adu-ti aminte care a fost una dintre primele legi abrogate de neocomunisti in decembrie 1989, dupa lovitura de stat: legea care pedepsea avortul. adica au dat liber femeilor sa ucida copii, la adapostul legii.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E bine ca au interzis astfel de parade prostesti! Doamne ajuta!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pacatul trebuie condamnat fara discutie, dar legile nu sunt drepte, si o lege nedreapta sa condamne un pacat nu este drept. Si o lege dreapta in mana unor oameni nedreptii face mari nedreptati. Si atunci tu care zici ca legea este buna nu faci alceva decat un efect de masa si devii legiuitor. Dar pacatul nu s-a starpit printr-o lege, pacatul se desfiinteaza si se sterge prin legamant, un legamant facut prin sangele Domnului nostru Iisus Hristos.Deci nu ca legea nu ar fi buna, dar legea nu le aduce salvarea , doar condamnarea si lupta lor de a se indreptatii. Diversitatea pe care ei o promoveaza este gresit intaleasa de acesti betii captivi prinsi in gherele Satanei. Diversitatea si culoarea nu pot fi decat in Trupul lui Hristos si o reprezinta fiecare madular fiecare individ, fiecare din noi aduce diversitate si culoare dar le aduce in Trupul tainic a Lui Hristos.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Deci sa ne fie clar Biserica trebuie sa condamne pacatul nu statul. E anormal ca statul sa condamne pe homosexuali si biserica sa taca. Deci Biserica are datoria sa condamne pacatul si daca si statul condamna atunci e alceva. Dar Biserica este cea care trebuie sa tamaduiasca acesta cangrena.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doar Biserica este singura solutie si scapare pentru acesti nefericiti si alta sansa si scapare acesti oameni nu au. Nu exzista o alta sansa pentru iei pentru vindecarea lor pentru tamaduirea lor sunt pierduti pentru totdeauna dar sansa lor si speranta lor spre tamaduire o vor avea tot timpul pana cand Dumnezeu randuieste si nu omul pentru ca este scris . Pe curvari Dumnezeu ii va judeca si nu eu. De ce Dumnezeu ii va judecaa????? pentru ca doar Dumnezeu este singur calificat sa le rezolve problemele si dereglarile lor. Noi oameni daca incepem sa-i judecam nu suntem cu nimic mai presus decat iei si dam dovada si de fatarnicie si de mandrie. Doar Biserica si doar Ea, are acesta calitate de a condamna acest pacat si nimeni alcineva nu are acesta calificare. Pentru ca toti au curvit. Doar singura Biserica este fara pata fara rid fara intinare. Prin Biserica ne mantuim si fara de Biserica nu exzista matuire. Pentru ca orice om mantuit este adus in Biserica este madular al Lui Hristos.

  12. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si daca

    'Ai mila Doamne si de noi /
    ca lupu paznic o'fost pus la oi...'

    corb la corb nu -si scoate ochii ! doar ...

  13. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    rugaciune ,
    Ai mila DOAMNE si de noi/
    ca lupu paznic o’ fost pus la oi/
    si n-avem un Pastor Sfintit Ales/
    de HARUL TAU CEL SFANT CULES/
    sa ne duca la pasune’aleas /
    unde-i iarba cea frumoas’./
    Si s-arat DOAMNE ,
    lupii din apus/
    la Rasarit , o’ ajuns/
    si vor Doamne a darama /
    ce este Sfant,Curat zidit cu mana Ta/
    cu Mana Ta DAT SI LASAT/
    acestui neam oropsit si prigonit/
    mereu de altii /
    ce si-au dorit /
    a fi stapani ai acestei natii/
    si vor Doamne a spurca /
    CE- I TAINA SFANTA si LASATA /
    de Mina Ta Data /
    la strabuniI si SFINTII Acestui Neam
    unde SFANT SANGELE TAU s-a varsat /
    in vin aratat/
    si unde SFANT TRUPUL TAU /
    s-a Jertfit /
    Si In paine s-o implinit /
    CUVANTUL TAU SFANT LASAT /
    “fericiti cei ce n-au vazut /
    Dar au crezut”. /
    asa am fost Doamne /
    si noi/
    cei asupriti de poveri si nevoi /
    caci boul le rabda toate /
    dar pina cand Doamne/
    caci nu mai poate /
    cand biciul raului se pune/
    si corvoada nu apune!/
    astfel ochii ne inaltam/
    si la Tine Doamne ne rugam/
    VINO DOAMNE MAI CURAND /
    sa dai cu spurcaciunea jos/
    si maturand /
    AI MILA DOAMNE SI DE NOI /
    caci lupu paznic o fost pus la oi /
    amin!

  14. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Bravo rusilor ortodocsi care i-au saltat si arestat pe sodomiti !
    Ar fi foarte bine sa-i aresteze si pe dracii de la Bruxelles, deoarece acesti criminali ticalositi dau legi împotriva lui Dumnezeu si a fapturilor create de EL.

    Frati români, luati exemplu de la rusi, daca Guvernul lui Basescu si Jupânul Daniel din Deal, nu interzic manifestatia descreieratilor, atunci stiti ce aveti de facut !
    Pâna când va mai rabda acest popor toate nenorocirile si umilintele din partea slugilor întunericului? "
    Pina cand Capii Bisericii Noastre Tac si nu au Cuvant de spus PENTRU FAMILIA CRESTIN ORTODOXA CEA BINECUVANTATA DE DUMNEZEU , ci doar TACERE !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*