A trecut la Domnul Părintele Crăciun Oprea, un mare duhovnic al Ardealului

S-a mutat la Viata cea fără de moarte Părintele nostru cel blând şi bun ca pâinea lui Dumnezeu, pătimitor în temniţele comuniste, Părintele Crăciun Oprea. Dumnezeu să îl odihnească cu sfinţii, alături de ceata martirilor şi mărturisitorilor din închisorile comuniste.

Astăzi, 8 aprilie, la praznicul Floriilor, Părintele Oprea Crăciun din satul Cinciş, Hunedoara, a trecut la Domnul,Cel  pe care L-a iubit şi mărturisit cu preţul vieţii sale. Chiar dacă răpus de boală şi încleştat de durerile trupului, Părintele nu a încetat până în ultima clipă să îi primească pe ucenicii săi cu voie bună şi zâmbetul pe faţă, ca şu cum nimic nu ar suferi. Bland si smerit ca mânzul asinei, Părintele parcă a intrat astăzi prin poarta cerească în Ierusalimul cel de sus, purtând inlauntrul sau pe Mantuitorul Iisus Hristos. Osana intru cei de sus, bine sa fie cuvantata intrarea sa in Împaratia Cerurilor. Amin.

Inmormantarea va avea loc marti, 10 aprilie, ora 12.30, in cimitirul din Cincis.

… Continuarea pe site-ul Atitudini

Să ne amintim cuvântul sfinției sale în legătură cu actele biometrice

7 comments

 1. Implantarea cipului in cap a inceput deja in cabinetele stomatologice. Se practica prin viclesug. Se pare ca exista cipuri diferite: pentru supraveghere pur si simplu, dar si pentru disidenti! Sistemul functioneaza de minune cu CNP-urile satanice! Iti spui CNP-ul si dupa un simplu click medicul afla totul despre tine si stabileste apoi cum sa te trateze.

  Cu prilejul liftingului sinusal, se curata sinusul de ganglionii formati in jurul cipului si se inlocuieste jucaria in conformitate cu ordinele primite.

  Medicul are de ales intre a-si pierde serviciul si intre a-l cipui pe cel in cauza sau a continua ,,opera” inceputa de un confrate.
  Astfel i se recomanda pacientului disident ,,macar o ecografie” interna, chiar daca nu-l doare nimic… De ce oare? Din grija pentru sanatatea lui, fireste!

  O fateta a problemei este dezbatuta in articolul urmator de o voce autorizata:
  http://www.jurnalul.ro/…/vasile-astarastoae-colegiul-medicilor-sistem-sanat...

  Multi medici onesti aleg sa plece in strainatate sau sa-si schimbe profesia fara a da explicatii.

 2. Fără dragoste omul este bolnav

 3. @hermanvlad
  Din cate stiu acesta manifestare este facuta de catre sectarii babtisti a fost si prin Timisoara

 4. @Antonia mai ai cumva link-ul spre articolul de pe jurnalul … ca momentan nu se poate accesa… pare a fi sters de pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>