Inca doua personaje ce nu trebuie sa ajunga la conducerea tarii: Victor Ponta si Dan Diaconescu

Victor PONTA doreste UDMR si in viitorul Parlament

După ce a creat tensiuni “stilistice” în sânul alianţei USL după discursul “prietenos” la adresa noului ministru Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta a recidivat declarând că ar dori ca UDMR, partener la guvernare alături de PDL şi UNPR, să treacă pragul electoral şi la viitoarele alegeri parlamentare, deşi formaţiunea maghiarilor s-a remarcat adesea prin derapaje antiromâneşti şi iredentiste.

Liderul PSD a afirmat sâmbătă într-o conferinţă de presă la Sfântu Gheorghe că îşi doreşte “ca UDMR să intre în Parlament, şi nu partidul lui Tokes”, întrucât din punctul de vedere al USL “Tokes reprezintă un mod de a face politică extremist, aproape fascist”, adăugând însă că ar vrea ca Uniunea să fie totuşi în opoziţie. Politicianul social-democrat uită însă să precizeze că între UDMR şi celălalte formaţiuni ale maghiarilor nu există diferenţe de fond, ci doar de exprimare, toate militând pentru autonomie teritorială bazată pe criterii etnice. Oficialii UDMR din Harghita şi Covasna au fost adesea acuzaţi de derapaje discriminatorii la adresa românilor din zonă. În plus, formaţiunea s-a remarcat şi prin atacuri constante la adresa Constituţiei, mai ales prin solicitări în privinţa introducerii “autonomiei culturale” şi limbii maghiare ca “limbă oficială regională”, precum şi prin vechea obsesie a eliminării Articolului 1 din legea fundamentală a ţării care precizieaiă că “România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”.

“Ceea ce am spus – şi reiau acum – este că îmi doresc foarte mult ca UDMR să intre în următorul Parlament. De ce îmi doresc acest lucru? Pentru că pentru o ţară democratică o minoritate importantă, cum este cea maghiară, fără o reprezentare parlamentară, ar fi un lucru rău. Ar însemna, practic, că toate tensiunile rămân pe plan local, ceea ce nu-i bine”, a mai spus Ponta, citat de Mediafax.

“UDMR să fie în opoziţie, dacă mai intră PDL. După ei n-o să plâng. Probabil că o să intre partide extremiste, cum ar fi Partidul Poporului sau Partidul România Mare, şi atunci opoziţia va fi dificilă cu UDMR şi PRM sau PP, dar aceasta este o responsabilitate pe care va trebui să o asume domnul Kelemen Hunor şi ceilalţi lideri naţionali ai UDMR, care au respins de fiecare dată orice ofertă de colaborare din partea noastră. Acum deja lucrurile sunt tranşate şi, după alegerile următoare, îmi doresc ca UDMR să fie în Parlament, dar în opoziţie”, a conchis Victor Ponta.

Victor PONTA pleaca in SUA pentru a garanta Washingtonului ca USL-ul va continua supunerea Romaniei intereselor americane

Victor Ponta a declarat luni într-o conferinţă de presă că va pleca în cursul zilei de astăzi în SUA, însoţit de social-democratul Titus Corlăţean şi de liberalul Cornel Dobriţoiu. “Voi merge împreună cu domnul Corlăţean şi cu domnul Dobriţoiu, deoarece sunt responsabilii din partea USL pe zona de Externe şi de Apărare şi la întoarcere o să vă fac o informare completă”, a spus liderul PSD citat de Mediafax. El a precizat că vizita sa a fost discutată în prealabil cu ambasada SUA la Bucureşti şi cu ambasada României la Washington.

| FrontPress.ro

Dan Diaconescu – susţinătorul noii secte numită abuziv “biserica universală”!

În diferite oraşe ale ţării, aproape în fiecare cartier, la scările fiecărui bloc se lipesc fluturaşi ca cel de mai sus, care invită la o emisiune preozelitistă (rătăcitoare) a celei mai noi secte ce se autointitulează “biserica universală”.

Chemăm pe toţi creştinii ortodocşi  – preoţi şi mireni – la trezvie şi priveghere, la delimitare de dan diaconescu şi de partidul său – “partidul poporului” [care din nefericire creşte în sondaje], de televiziunea sa – otv şi de emisiunile sale sectare şi de suflet ucigătoare!

Numele de “biserică universală” este uzurpat şi răpit bisericii ortodoxe, care singura este biserica cea “una, sfântă, sobornicească (adică universală) şi apostolească” – aşacum mărturisim în simbolul de credinţă niceo-constantinopolitan.

“nu există mai multe biserici! Nici măcar două!” – ne învaţă sfântul fotie cel mare, patriarhul constantinopolului cel întocmai cu apostolii.

Să stăm bine în credinţa noastră ortodoxă! Să luăm aminte! Departe de fraţii mincinoşi ai lui dan diaconescu, pe care acesta îi promovează! Vai de cel ce se sminteşte – a spus domnul -, dar mai vai de acela prin care vine sminteala!!!

Biserica universală, promovată de otv, generează 1 miliard de dolari pe an. Vezi una dintre vilele „vindecătorului“ de la sala palatului- galerie foto

Preoţi şi creştini ortodocşi, îndepărtaţi-vă de Dan Diaconescu!!!

|  Pelerin ortodox

Dan Diaconescu participa la reuniunea clubului masonic Rotary…ALATURI DE ELITELE PNL!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FNgvPflrBgo]

Doru Levi Ililoi, jidov sionist, pastor penticostal, membru de baza al ocultei…ADEVARATUL STAPAN AL PARTIDULUI LUI DAN DIACONESCU!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TCby90yWVpA#!]

| DeVeghePatriei

13 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu nu inteleg un lucru, si ma mir in acelasi timp de felul cum oamenii astia nu deschid ochii sa vada ce se petrece in tara aceasta sarmana,majoritatea dintre ei iau de buna tot ce se spune la televizor,dar nu stiu ce se intampla in spatele acestor lucruri si cum se lucreaza la nivel inalt ,asa intr-un mod subit ,pentru inadusirea noastra , si din pacate noi tinerii ,care vom fi urmatoarea generatie,nu mai putem face nimic,suntem ademeniti de toate prostiile si nu mai vedem ce se intampla in jurul nostru,.....tragic

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Problema CNP-ului- CNP ul ne reduce la un numar ca sa putem fi usor reperati. Oare CNP-ul care este ca un al doilea nume. pentru ca avem numele de botez si numarul satanic CNP-de inregimentare intr-un stat satanist. Aveti grija cei care aveti CNP-ul! (nota bene eu nu am primit CNP)
    Prin primirea CNP-ului pierdem Harul Botezul

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne Ajută!
    Să fie ei cât mai mulți și noi cât mai credincioși!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca nici nu ma duc la vot.
    Imi pasa de politicieni cat le pasa si lor de mine, adica deloc

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    parintelui Timotei,
    CNP e dat inainte de botez.

    "1. În zilele acelea a ieşit poruncă de la Cezarul August să se înscrie toată lumea.
    2. Această înscriere s-a făcut întâi pe când Quirinius ocârmuia Siria.
    3. Şi se duceau toţi să se înscrie, fiecare în cetatea sa.
    4. Şi s-a suit şi Iosif din Galileea, din cetatea Nazaret, în Iudeea, în cetatea lui David care se numeşte Betleem, pentru că el era din casa şi din neamul lui David.
    5. Ca să se înscrie împreună cu Maria, cea logodită cu el, care era însărcinată."
    (Luca 2: 1- 6)

    Ideea e urmatoarea, nu ni se vara nici un cip sau orice alt semn in corp (666), dar ce-i drept, timpul se apropie, caci tehnologia permite acest lucru, mai lipseste doar"falsul mesia".

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ortodocsii sa-si scoata din cap ideia ca politica este o curva, Politica facutta de ortodocsi este arta guvernarii unui neam pe calea care i-a fost harazita de Dumnezeu.Daca stati cu mainile in san si va lasati condusi de slugile intunericului degeaba va plangeti.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru ca cipul nu te lipseste de Harul Botezului si de Harul mantuitor! Instadiul acesta e un numar, la fel cum au cei din puscarii, sau cum aveam cand eram pionierii patriei, avem numar matrico, deja il avem!!!!
    Pai nu avem CNP??? Adica un numar. In Rusia se spune ca cine are CNP e lipsit de Harul Botezului si ca si-a pierdut mantuirea!!! In schimb ecumenismul, rugaciunile in comun, dialogurile tendentioase si semnaturile de unire intre Biserica Ortodoxa si ereticii duce cu adevarat la pierderea Harului Duhului Sfant. Pentru ca se calca Canoanele Ecumenice si invataturile Sfintilor Parinti. mergi in Transilvania sau pe strada si da un interviu sa vezi cati iti vor spune ca tota aia e sa fii catolic sau ortodox!!! Vai de misiunea noastra. Nu facem misiune asa cum e porunca lui Hristos: Mergand invatati toate neamurile botezandu-le In numele tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh !!!!! Astia care fac cununii mixte, care merg si la papistasi deja au pierdut harul Botezului prin curvia spirituala de care nici nu sunt constienti. Asa ca inainte sa fina fiara cu semnul ei, nu stiu cati Ortodocsi vor mai fi!!!!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Care este diferneta dintre cip si CNP?
    Oare romanii cu CNP nu s-au lepadat deja si nici macar nu stiu???
    In Republica Moldova se duce o lupta asidua impotriva introducerii CNP-ului.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In opinia mea, semnul satanei va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte, ca asa zice Sfanta Scriptura:

    "Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte."
    (Apocalipsa 13, 16);

    "9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
    10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
    11. Şi fumul chinului lor se sue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei."
    (Apocalipsa 14, 9- 11).

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Reblogged this on Puterea blogului.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parinte Timotei citeste cartea ,,Parintele Arsenie acuzatul Zek 18376 si vei vedea ca nu se pierde harul asa usor .Era un numar acolo in inchisoare si ce mult a schimbat pe cei ce erau cu el.Fara har nu ar fi reusit.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dovada clara a intereselor oculte din spatele lui Dan Diaconescu:

    http://i39.tinypic.com/f1bpea.jpg
    http://i39.tinypic.com/2zz6zk1.jpg
    http://i44.tinypic.com/2u7bqf7.jpg

    - pe internet intalnim 2 persoane cu nume asemanatoare: "doru d ilioi" si

    "doru levi ilioi", ambii penticostali, ambii plecati din Romania dar numai

    unul singur s-a intalnit cu McCain, asta in teorie ca realitatea e mai greu

    de dovedit

    - persoana care este alaturi de DD, in primul rand nici nu-i stim numele

    real, dar sigur (sau cel putin sunt serioase semne de intrebare care dintre

    cei 2 ilioi s-a intalnit daca s-a intalnit vreunul) nu este el ce s-a

    intalnit cu McCain, poza este pe internet si a fost aratata si pe ecranul

    gigant de la primul congres

    - poza cu McCain este cea in care se gasesc ambii ilioi si dovada este in

    urmatorul link unde se pare 'adevaratul' doru d ilioi s-a intalnit cu

    McCain (desi si povestea lui ridica semne de intrebare):

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-roman-care-locuieste-fara-forme-legale-i

    n-sua-l-a-intalnit-pe-george-bush-796260.html la slideshow este a 3a poza

    iar poza prezentata la primul congres este la linkul

    http://groups.yahoo.com/group/strajerul/message/7085 tot a 3 poza

    - pozele sunt aproape identice se vede cu ochiul liber cum personale din

    parti, McCain cu sotia, sunt identice, difera pozitiile fata de fundal si

    bineinteles persoana din mijloc

    - este greu de zis fara o cercetare amanuntita care este falsa, posibil

    amandoua sa fie false, posibil ca toate pozele cu actualul 'actor' sa fie

    false, posibil ca 'actorul' principal destinat sa fi fost initial tanarul

    din prima imagine si apoi din diverse motive sa trebuiasca a fi schimbat cu

    actualul 'actor' si nu si-au sters bine urmele, este posibil sa fie o

    inscenare si sa fie lasate special pe internet, sunt atatea variante dar

    sunt altii in masura sa actioneze in plan fizic privind acest aspect

    Raspinditi, cei care si-au pus speranta in faptul ca DD este diferit fata

    de restul politicienilor trebuie sa vada si sa se trezeasca.

    Fie ca aceasta sa fie una din scanteiele inceputului trezirii Neamului

    Romanesc.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si atunci cu cine sa votam? ca tot cei cunoscuti vor candida! in plus, ma gandesc: bine bine, ne rugam pt un conducator bun dar de unde iese?ca nu iese presedinte cine nu candideaza! asta e clar! pe cine vedeti voi potrivit dintre actualii pt presedintia romaniei?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*