In Basarabia, preotii sunt uniti si cer interzicerea drepturilor homosexualilor impuse de UE

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QdiE9bCNiwY] Un grup de preoti a cerut Guvernului sa retraga definitiv proiectul Legii Antidiscriminare. In caz contrar, vor recurge la proteste, ameninta slujitorii bisericii. La randul sau, premierul pare a nu fi deranjat de cerintele lor.

Peste 70 de preoti din zona de centru au semnat astazi o adresare catre primul ministru in care ii cer sa anuleze proiectul Legii Antidiscriminare, calificandu-l diabolic. Slujitorii bisericii se arata deranjati in special de prevederea care garanteaza drepturile homosexualilor.

Premierul Vlad Filat a refuzat sa comenteze cerintele preotilor, avand o reactie ironica.

Cotroversatul proiect de lege privind prevenirea si combaterea dicriminarii a fost aprobat de Guvern la 17 februarie 2011, insa o luna mai tarziu documentul a fost retras pentru completari. De atunci, desi urma sa ajunga in Parlament, proiectul nu a mai fost pus in discutie. Documentul garanteaza drepturile mai multor minoritati – etnice, sexuale sau religioase.

Legea antidiscriminare este o recomandare a Uniunii Europene si una dintre conditiile pentru aprobarea regimului fara vize cu tarile UE.

| MoldovaCrestina

6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In Basarabia preotii sunt salariati ai statului?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BRAVO MOLDOVA!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu, nu sunt salariati. Preotii din Basarabia primesc foarte multe pietre in cap. Este un atac fara precedent asupra bisericii din Moldova. Se fac presiuni foarte mari. Daca se face vreun reportaj, e doar de invinovatire, desi cunosc preoti foarte buni care isi duc cinstit traiul si slujba. Mai nou se face presiune ca sa fie taxate bisericile si sa fie inregistrate ca simpli agenti economici.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cinste Preotilor din Sfânta noastra Basarabie, care se împotrivesc homosexualitatii si altor nenorociri care au cazut pe capul tuturor românilor, atât a celor din România cât si a celor din Basarabia.
    Acesti Preoti, prin Protestul lor, fac dovada ca ÎL IUBESC PE DUMNEZEU CU ADEVARAT.
    Sa ne traiti Cinstiti Parinti si sa aveti forta si curajul de a duce, în continuare, Lupta cea buna!

    Alo, se aude în Dealul Patriarhiei de la Bucuresti???!!! Ar fi foarte bine sa luati exemplul Preotlor din Basarabia si sa protestati împotriva homosexualitatii, pedofiliei, pornografiei, avorturilor, drogurilor, hranei otravite, etc.etc.!
    Patriarhe Daniel trimite o Circulara tuturor Ierarhilor si Preotilor ca sa iasa în strada si sa protesteze împotriva celor care si-au propus exterminarea fizica si spirituala a Poporului Român!
    Si ca sa le dai exemplu viu, ia Sfânta Cruce si porneste un Protest pe strazile Bucurestiului, împreuna cu Sf.Sinod, aratând prin aceasta ca esti Pastorul caruia îi este mila de cei care i-au fost încredintati pentru a fi salvati din ghearele diavolului!
    Curaj, Patriarhe, nu-ti fie teama de cei ce te conduc din umbra, chiar daca te vor asasina, vei avea, dincolo, viata vesnica în Împaratia lui Dumnezeu. Caci "ei" pot ucide trupul dar sufletul nu-l pot ucide.
    Ai tacut, Patriarhe, prea mult, a venit vremea sa vorbesti si sa-i înfrunti pe cei ce-L urasc pe Domnul!
    În cazul în care vei fi asasinat de dusmanii lui Hristos, vom veni la mormântul tau, ca la un adevarat Mucenic Crestin Ortodox! Vor veni în Pelerinaj la cimitir, la tine, mii si mii de credinciosi! Amin!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BASARABIA PAMANT ROMANESC. NEAMUL ROMANESC LUPTA CONTRA SATANEI. SA TINETI MINTE NEAMUL ROMANESC ESTE CEL MAI GREU DE INVINS. CU TOATE INCERCARILE SI CU TOATE MANIPULARILE MASS MEDIA .NEAMUL ROMANESC ESTE NEAMUL MANTUITORULUI IISUS HRISTOS.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu acceptati sodoma si gomora ca primiti pedeapsa de sus!da-o in mama ei de ue.ue este o mare momeala a antihristilor.suntem in ue si cu ce folos pt omul de rand??taxe ca in ue si salarii de cacao,nu mai pot eu de discriminare..sa accept sa stau cu spatele?nu.mersi!sa fie la ei acolo in ue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*