Ce trebuie sa cerem daca iesim in strada!

Am urmarit interviurile realizate la fata locului de catre reporteri. Lumea e nemultumita, dar nemultumirile sunt atat de mari si de multe incat ideile se sufoca unele pe altele. Si, nu exista o lista structurata de revendicari. Pe care, cu toata modestia, incerc sa o initiez aici:

– Demisia imediata a lui Basescu si guvernului Boc, impreuna cu Codruta Kovessy, Daniel Morar, si sefii serviciilor secrete.

– Inchiderea imediata a granitelor.

– Preluarea guvernarii de catre un guvern interimar, din care sa faca parte exclusiv profesionisti neimplicati politic,si fara legaturi stranse cu oamenii de afaceri de evidenta extractie infractionala.

– IESIREA DIN UE SI NATO

– Rezilerea imediata a contractelor oneroase incheiate de entitati ale statului pentru energie, gaze, resurse.

– Militarizarea imediata a Agentiei pentru Resurse Minerale.

– Inventarul urgent al rezervelor de stat si al rezervelor monetare al BNR.

– Inceperea anchetelor asupra tuturor hotiilor desfasurate impotriva patrimoniului Romaniei si romanilor, cu suspendarea dreptului de a ocupa functii publice ori de a conduce afaceri, pentru cei anchetati. Ca “bibliografie”, presa geme de astfel de cazuri.

– Initierea de alegeri pentru o Adunare Nationala care sa elaboreze o Constitutie crestina.

– Numirea unui Sfat al Batranilor (cuprinzand si fosti detinuti politic, preoti duhovnici ce lupta pentru mantuirea oamenilor), cu drept de cenzura asupra activitatii guvernamentale, compus din oameni cu cariera si moralitate ireprosabile.

– Nu permiteti violente si diversiuni destabilizatoare! S-a vazut deja unde bate puterea, incercand sa decredibilizeze o miscare populara de data asta autentica, izvorata din disperarea romanilor. Cei violenti trebuiesc neutralizati daca nu prin arestarea lor, prin indepartarea fizica a protestatarilor pasnici, de aruncatorii de sticle si pietre.

Sunt sigur ca lista poate fi adaugita, dar inceputul preluat de la eufrosin este crucial.

28 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    24 Ianuarie – Piata Victoriei, miting urmat de mars asupra Televiziunii Antiromane si Antinationale
    - In atentia tuturor participantilor din partea Societatii civile –

    Doamnelor si domnilor, membri ai Consiliului National al Societatii Civile,
    Ceea ce se întâmplă în aceste zile, în Capitală şi în toată ţara şi, sperăm să continue până în 23 ianuarie, se numeşte “Pregătirea de artilerie”. Noi, semnatarii Programului de acţiune numit Platforma Civică, am anunţat încă din 7 octombrie, la mitingul organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Muncii Decente, că sporirea nejustificată, ca număr şi cuantum a taxelor şi impozitelor, creşterea la fel de nejustificată a preţurilor, scăderea dramatică a veniturilor, creşterea nesimţită a sumelor datorate la întreţinere, pe fondul lipsei de bani după sărbătorile de iarnă, restrângerea accesului la medicamente şi actul medical pentru majoritatea românilor, vor scoate lumea în stradă în ianuarie 2012, momentul culminant fiind atins după 20 ianuarie. Ca atare, SCMD a anunţat încă din 7 octombrie, că îşi asumă, în cadrul şi pentru toţi membrii Consiliului Naţional al Societăţii Civile, format astăzi, deocamdată, din 103 sindicate (independente sau organizate în federaţii) şi ONG-uri (fundaţii, asociaţii, uniuni) organizarea manifestărilor de protest din 24 ianuarie.
    Incercând dezamorsarea evenimentului, prin devansare şi provocări menite să-i permită înăsprirea legislaţiei, cel autoales preşedinte al României a hotarât să deschidă, la cacealma, o partidă de poker cu naţiunea. Antrenat de o echipă specializată în diversiune, evident străină, cu ani în urmă, a recurs la teoria “supapelor”, lăzăroii lui chemând lumea dezorganizat, pe grupuri mici, în devans, prin utilizarea Internetului, să-şi exprime nemulţumirea, dar … a pierdut! Reluarea în mic a scenariului Decembrie 1989 a eşuat, pentru că Raed Arafat nu este Laszlo Tokes ci un profesionist şi un umanist autentic, de mult bun simţ, iar în stradă s-a manifestat şi continuă să se manifeste disperarea unei întregi naţiuni şi ura în cea mai pură stare. O ură îndreptată nu împotriva unei persoane sau a unui grup de persoane, ci, instinctiv, împotriva unui REGIM CORUPT SI ANTINATIONAL care trebuie să dispară!
    Ziua aleasă a fost, ca de obicei, o zi cu semnificaţii – 13 ianuarie, aşadar o zi a ghinionului. Ghinion pentru ei , nu pentru noi!
    Incă din 13 ianuarie, televiziunea antinaţională, prin TVR Info, a anunţat că la toate manifestările, în toate oraşele, participă membri ai SCMD. Sigur că participă, dar nu organizat şi ca urmare a unui plan, ci individual, ca cetăţeni ai României, mai disperaţi poate decât toţi ceilalţi, pentru că, încălcându-se “Principiul speranţei legitime”, au fost îndemnaţi să se îndatoreze la bănci, pe motiv că au stabilitate financiară iar astăzi veniturile lor au fost făcute ţăndări. Dar noi avem educaţie militară, ştim cum se organizează şi se duce o bătălie, drept care, îmbrăţişând propunerea venită de la Filiala 1 Craiova a SCMD, solicităm pe această cale, tuturor filialelor SCMD din ţară, dar şi tuturor sindicatelor şi ONG-urilor componente ale Consiliului Naţional al Societăţii Civile, să ceară rapid primăriilor aprobări pentru mitinguri şi pichetări, pentru zilele următoare, până la 23 ianuarie inclusiv.
    Noi, Consiliul Naţional al Societăţii Civile, avem un program concret, cu obiective concrete. Acesta se află la tradus şi va fi transmis lumii în limba engleză. Varianta în limba română o găsiţi pe pagina de Internet a SCMD. In plus, luni, 16 ianuarie, delegaţii sindicatelor şi ONG-urilor componente ale CNSC, se vor pune de acord asupra preambulului (expunerii de motive) care va însoţi acest program ce urmează a fi depus oficial la Cotroceni, Guvern şi TVR pe data de 24 ianuarie. Preambulul nu va conţine numeroasele încălcări de către Putere (preşedinte, Guvern, majoritatea parlamentară) ale Constituţiei României şi legislaţiei europene, ci, în primul rând, soluţiile vizând schimbarea rapidă a unui regim putred şi corupt:
    1. Demisia preşedintelui României;
    2. Organizarea de alegeri anticipate SEPARATE, după cum urmează:
    - Alegeri locale pe data de 1 mai (zi liberă);
    - Alegeri generale pe data de 1 septembrie (sâmbătă)
    - Alegeri prezidenţiale pe data de 2 decembrie (duminică).
    Sau, dacă unora le plac atât de mult comasările, alegerile generale şi prezidenţiale, să se desfăşoare concomitent pe data de 1 septembrie 2012, astfel încât noua sesiune parlamentară din toamnă să ne găsească cu un nou parlament şi un nou preşedinte.
    3. Interzicerea votului electronic, prin corespondenţă, a urnelor mobile şi a votului în altă localitate. Votează cine este prezent în localitatea de reşedinţă şi atât. Ii vom ruga respectuos pe românii aflaţi la muncă sau stabiliţi în afara graniţelor să renunţe la acest drept, pentru că prin manipularea voturilor lor, rezultatul ticălos nu-i va lovi pe ei, ci pe noi, cei aflaţi în ţară, adică pe copiii şi pe părinţii lor.
    4. Asumarea de către clasa politică a celor 12 puncte ale programului numit Platforma Civică, drept expresie a voinţei naţionale.
    In ceea ce priveşte participanţii la manifestările din 24 ianuarie, îi vom ruga în mod deosebit pe reprezentanţii marilor “armate” din cadrul CNSC, care au venit alături de armata rezerviştilor – ne referim la ceferişti, mineri şi revoluţionari – ca delegaţii lor să participe grupat, să fie vigilenţi, să identifice rapid provocatorii regimului, spre neutralizarea şi predarea acestora forţelor de ordine.
    Scopul nostru nu este să organizăm un “caft” cu poliţiştii şi jandarmii, cu alte cuvinte cu viitorii noştri membri de sindicat. Reamintim tuturor că 10.500 de lucrători din MAI au fost disponibilizaţi, într-o bătaie de joc de nedescris, în 2011. Drept urmare, cei care ne-au păzit, în tot cursul anului 2011, sunt astăzi dincoace de “gard”, în rândul nostru. In 2012, alţi 10.500 de lucrători din MAI vor fi daţi afară. Prin urmare, cei ce ne vor păzi pe 24 ianuarie, sunt viitorii noştri membri.
    Scopul nostru este să dărâmăm un regim ticălos şi să-I aducem în faţa justiţiei, individual, pe cei vinovaţi de genocid şi subminarea statului, pentru a plăti măcar (din buzunarul propriu) daune morale şi despăgubiri victimelor.
    Doamnelor şi domnilor,
    Indiferent de condiţiile meteo, mitingul va avea loc. De asemenea, marşul pe distanţa scurtă, de la Piaţa Victoriei către str. Pangratti, deoarece, se ştie, “cu televizorul s-a minţit poporul!” şi se minte în continuare. Nu mai putem accepta revoluţii “spontane”, “emanaţi” şi datul cu părerea în continuare despre starea naţiunii de către unele figure eternizate în susţinerea propagandei regimului pe care îl urâm cu toţii. Intrucât noi plătim Televiziunea Română, îi vom obliga pe cominterniştii de acolo să difuzeze documentul numit “Voinţa societăţii civile româneşti”, format din expunerea de motive (preambul) şi “Platforma Civică”.
    “NIHIL SINE DEO” şi Doamne-ajută!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

  2. dumitru pacatosul si nevrednicul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    SUNA F. BINE ,asa ceva nu a mai existat de un secol in RO. ,dar trebuie UNIREA cat mai mare si mult discernamant impreuna cu omenii de buna credinta ,/ misionarii lui HRISTOS au mare putere ?/ ,oamenii intelectuali si acele pers. de mari valori ,pt. A se intelege cu ADEVARAT ca , poporul este hotarat si f. UNIT ,pt. schimbarea politicului bolnav ,in special cu sufletele lor ,din mariile istorii dubioase ?.

  3. dumitru pacatosul si nevrednicul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    SA vina oameni de buna credinta cel putin in toate rangurile/clasele politice 80% ,/crestini / ,atunci vom fi cu totii romani cu ADEVARAT .

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am spus aceasta și pe Saccsiv:
    Fraților, atenție aici http://apologeticum.ro/2010/06/25/proorocie-despre-un-masacru-in-2011-in-romania/ . Primul pustnic nu spune clar că măcelul va fi în 2011, ci ca primitorul mesajului să nu fie în 2011 în oraș. Asta poate fi pentru că trebuia să fie pregătit unde trebuie să fie înainte de începerea măcelului, în 2012. E drept, de aici http://apologeticum.ro/2010/06/30/un-alt-pustnic-confirma-proorocia-despre-macelul-din-2011/ se poate înțelege că ar fi în 2011, dar poate Domnul ne-a amânat un pic sau s-a referit că v-a începe în 2011, iar asta, e drept, ar putea fi foarte adevărat, întrucât a început înainte de revelionul pe „stil vechi”. Sau poate eu, știu, mesajul pustnicilor nu s-a transmis exact, la nivel de cuvânt, la nivel de literă.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    În primul rând nu avem ce căuta în stradă, dacă totuși ieșim trebuie să ne întoarcem spre noi înșine, ei sunt acolo pentru ca noi să ne trezim că nu suntem făcuți pentru lumea asta.

    Un singur lucru trebuie să cerem de la noi și de la cei în suferință: Pocăință (Sfântă Taină Ortodoxă ce constă în Spovedanie și schimbarea purtării). Părintele Ioanichie Balan spunea că sunt suficiente 3 zile de post (mâncare dar și purtare - TV închis!!!) pentru a se schimba fața țării. Necredința a atins asemenea cote incât mulți poate nici nu mai știu ce e acela post.

    Iarăși să avem rugăciune „Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcatosul”. Revolta, revolutia, răzmerița sunt un apanaj al celui rău, sunt pentru cei fara de răbdare. Dumnezeu vrea de la noi răbdare și stăruință în Dreapta Credință, atunci El va lucra cum noi nici nu putem a ne gândi.

    Cel mai bine e să citim Acatistul Sfinților Români și să ne punem nădejdea în Dumnezeu. Dacă vom ține trei zile de post și vom face rugăciune se poate ca pană în 24 ianuarie să nici nu mai trebuiască să ieșim în stradă.

    „Capătă duh de pace și mii de oameni în jurul tău se vor mântui” - Sfântul Serafim de Sarov

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Ciprian
      Pana la urma nu se va rezolva nimic asa... suntem prea putini si infiltratii preiau controlul... Din pacate, trebuie sa rabdam aceste conduceri...

  6. Anca V. - Romania

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cauta pacea si o urmeaza pe ea...

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin
    asta spuneam si eu...

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iar cea mai mare infrangere pentru cei care vor sa duca omenirea la pieire, este nu ca omul sa stea lor impotriva, certandu-se cu ei, luptandu-se cu ei, facand demonstratie impotriva lor. Nu! Cea mai mare infrangere pentru ei este ca omul sa se intoarca spre Dumnezeu. Atunci cand omul se intoarce catre Dumnezeu, Dumnezeu incepe sa lumineze in el, si cand Dumnezeu lumineaza in noi, lumineaza in jurul nostru, si atunci si altii Il gasesc pe Dumnezeu. Este cea mai mare infrangere a diavolului: “asa sa lumineze lumina voastra inaintea oamenilor, ca ei vazand faptele voastre cele bune, sa slaveasca pe Tatal vostru cel din ceruri“. Asta s-a intamplat cu sfintii inchisorilor. Ei n-au avut posibilitatea de a propovadui de pe case, de a aparea in emisiuni la radio sau la televizor, dar au stiut sa-L gaseasca pe Dumnezeu in adancul lor, si Dumnezeu a luminat prin ei mai departe. Si cei care suntem astazi in credinta, in aceasta tara, si nu numai, suntem datorita luminii lor.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar trebui sa staruim mai mult in rugaciune !

  10. Tardea Raluca Diana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iesirea din UE si NATO,rapid!Nu sunt de acord cu inchiderea granitelor,deoarece,in momentul prigoanei,se vor desfiinta si manastirile.Si,ca sa continui ideea,poate plecam in Grecia,Palestina,Egipt,Rusia, la alte manastiri,nu se stie niciodata ce va fi.Daca limitam libertatea de miscare,nu mai avem posibilitatea sa ne retragem in locuri nestiute de dusmanii Ortodoxiei.La asta nu s-a gandit eufrosin?!Masonii chiar vor mai tarziu sa inchida granitele din motive bine cunoscute.Eu as propune si alte revendicari:condamnarea sodomiei la 20 de ani,violului la 25 ani,abuzului sexual asupra minorilor la 40 de ani,avortul-detentie pe viata,crimei cu premeditare-detentie tot pe viata,furtului si evaziunii fiscale 15-20 ani puscarie,eliminarea si interzicerea actelor biometrice,amenda penala pentru prozelitism sau chiar inchisoare 5 ani apartenenta la secte,pedepsirea(prevederi in Codul Penal) denigrarii fetelor bisericesti.Sunt f. multe de propus.In primul rand trebuie schimbat Codul muncii,care reprezinta, de fapt ,"codul sclaviei".
    De fapt,romanii dau dovada de o prostie crasa,sa nu se supere nimeni pe mine; aceste violente in strada pot rezolva situatia?Nu!Este tot o manipulare ticluita bine de catre serviciile secrete straine.Nu Basescu conduce Romania!Ci,spionajul arab, israelit si alte organisme satanice.Arafat este papusar.Guvernantii asemenea.Este o batalie intre serviciile israelite cu cele arabe.Nu va lasati manipulati!Nu fiti prosti,ROMANI,fiindca veti da seama in fata lui Dumnezeu pt pierderea de vieti nevinovate!Atat am avut sa spun.

  11. Mircea Puşcaşu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    + + +
    admin, ce spune Parintele Iustin despre tulburarea din tara?
    Poate ne aduci o inregistrare sau un text...

    <>

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Mircea Puscasu
      Deocamdata Parintele se abtine de la un comunicat oficial.. sa fim atenti la diversiuni.. ca vor interveni si grupari paramilitare

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mesajul Parintelui Iustin a fost intotdeauna unul de pace si de rugaciune. Din fericire, constat din majoritatea postarilor de mai sus , ca acest spirit rezista ispitelor articolului director si nu se lasa antrenat si alterat .
    Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, maniosul !

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar fi bine sa se ceara lista de mai sus... cam indrazneata: "IESIREA DIN UE SI NATO; Rezilerea imediata a contractelor oneroase incheiate de entitati ale statului pentru energie, gaze, resurse; Inventarul urgent al rezervelor de stat si al rezervelor monetare al BNR".

    Jidovii si mafiotii ce ne conduc n-o sa accepte pierderea averilor. In cel mai rau caz Basescu/Boc devin cobai sacrificati de revolutionari cum a fost cu Gadhaffi.
    Ce-a castigat poporul libian ca l-au omorat pe dictator??... puterea e in mainile altor dictatori,americani, jidani etc. Sa nu se intample si la noi la fel cum a fost in 1989 cand jidanii Ilici/Iliescu, Silviu Brucan/Brukner si Petre Roman/Grunberg l-au omorat pe Ceausescu.
    Noi n-avem o clasa politica românească si crestina, caci a fost decimata in inchisorile comuniste iar generatia matură formata in fabricile socialiste a fost spalata pe creier.
    Ne trebuie oameni cinstiti, curajosi care sa puna mana pe putere acum- dar cine poate s-o faca? Anarhia bate la usa si masonii blestemati pescuiesc in apele tulburi- atunci prinzi cei mai multi pesti, si ei stiu asta.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ermil, Ciprian:
    De unde stii ca luptatorii pt neam ce-au iesit in strada nu se roaga? esti dumnezeul lor? duceti-va in pustie si rugati-va pt noi, macar atat sa faceti in loc sa cobiţi.
    Cu siguranta Vlad Tepes, Stefan cel Mare ori Mihai Viteazul erau mult mai crestini ca voi care stati si judecati pe altii. Vorbiti de pocainta dar la vremuri de prigoana va lepadati de Hristos tot in numele "pocaintei" si al lasitatii. Cine va opreste sa nu va rugati cand luptati contra unui regim masonic?
    Au nu stiti ca Sfintii inchisorilor au LUPTAT concret contra comunismului, n-au facut silogisme despre rugaciune?! Si s-au sfintit luptandu-se pe baricade nu stand cuminti in bancile lor.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bine ar fi sa ne spuna si Parintele Iustin Parvu ceva,cred ca mult ar ajuta ...

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Fabian
    Sa nu vedem paiul din ochii altora dar barna din ochii nostri nu. Unde vezi tu judecata? Unde vezi tu toate bazaconiile pe care le tot indrugi acolo? Esti treaz?!? Cat despre „Iar cea mai mare infrangere pentru..” e un citat de pe un site pe care admin a considerat sa elimine link de legatura...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Ciprian
      Te rog u mai veni cu link-uri la paranoicii aia.. se folosesc de orice prilej spre a denigra pe legionari.. s-au jidovit mai rau decat credea cineva.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bazaconiile sunt ale tale de mai sus... nu ma face sa dau copy-paste

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vezi ca tu nu suferi critica altora dar critici pe altii...

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Esti invitatul meu, da-i drumul, te previn insa, sunt majoritatea citate sau parafrazari dupa duhovnici, nu am scris dupa mintea mea cea proasta.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar mai fi ceva: nu permiteti violente si diversiuni destabilizatoare! S-a vazut deja unde bate puterea, incercand sa decredibilizeze o miscare populara de data asta autentica, izvorata din disperarea romanilor. Cei violenti trebuiesc neutralizati daca nu prin arestarea lor, prin indepartarea fizica a protestatarilor pasnici, de aruncatorii de sticle si pietre.

    Orice altceva inafara cererilor de mai sus,asigura agonia Romaniei in stransoarea FMI si a lacheilor locali, indiferent de partidul politic din care fac parte.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am impresia ca dupa o anumita ora raman doar cei „care trebuie” si prea putini din adevaratii manifestanti. Ce pot face acestia putini atunci cand provocatorii multi incep violentele .... Aproape nimic. M-am uitat putin pe filmari si sevede clar ca si in alte state ca sunt pregatiti oamenii pentru asa ceva, sunt atleti, sunt cu rucsacele, au venit cu temele facute. Daca pleci sa manifestezi pasnic nu pleci cu caramizile in rucsac. Daca nu ne astamparam repede va vom schimba un rahat cu unul si mai mare pentru ca le-am dat apa la moara... Iar subiectul Arafat a fost facut un fel de „idol” in mentalul colectiv de multa vreme (poate chiar fara voia lui), ganditi-va numai cate aparitii in media a avut, iar acum l-au scos pentru manevra... Si mi-e teama ca asta va fi doar inceputul... asa ne trebuie.

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Închiderea granițelor?!?!?!?
    Asta presupune ca toți cei care ne aflăm în acest moment în afara granițelor țării și am vrea ( sau trebuie ) să ne întoarcem acasă nu vom putea. Sunt de acord cu toate celelalte puncte de pe lista de revendicări mai puțin acesta cu închiderea granițelor care e.... emanat de o minte ''luminată'' dar mai ales acel punt care prevede un guvern așa zis tehnic, de specialiști neimplicați politic dar care pot fi masoni (așa cum s-a întâmplat deja în Italia), și asta este cu mult mai rău. E bine să gândim înainte de a face schimbări din rău în mai rău. Eu trăiesc acum în Italia și vreau să vin în țară să-mi vad părinții și nu o să pot din cauza inepțiilor pe care le vreți d-voastră să le implementați? Să ne ferească DUMNEZEU de minți așa de luminate !

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Vasile
    E profetit ca asa va fi. Romanii de afara vor dori sa vina si nu vor putea caci Romania va fi inconjurata de flacari... dar si cei dinauntru care nu vor face pocainta sau nu au rugatori in neam vor avea ceea ce se numesc probleme caci Dumnezeu ibeste neamul nostru si pe el vrea sa il curete mai intai (de pacate).... in curand aceste lucruri vor fi tot mai evidente dar lumea e adormita iar ce e la TV e simpla manevra, nimic cu fundament cel mult o schimbare de marionete....

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    offtopic

    ciorba:
    http://acvila30.wordpress.com/2012/01/16/rugaciune-pentru-unitate-si-cooperare-practica-intre-bisericile-crestine/

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dar de ce sa inchidem granitele si sa militarizam resursele? asta e aberant. o tara cu granitele inchise nu e o tara mai buna devine o inchisoare! in al doilea rand, primul lucru din Constitutie care trebuie schimbat este sa se abroge clauza care permite strainilor sa detina prorpietati in Romania si sa se rascumpere imediat toate propriattile detinute de straini in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*