Cripta in care este Sf. Ilie Lacatusu a fost devastata de catre niste necunoscuti

Credinciosi din Bucuresti ne-au anuntat ca ieri noapte, 10 octombrie 2011, niste necunoscuti au spart usa si au intrat in cripta in care se afla moastele Sfantului Ilie. Infractorii au distrus mobilierul si au furat o parte din icoane, dar de trupul Sfantului nu s-au putut atinge. Este de necrezut curajul si necredinta celor care au facut aceasta fapta, dar se pare ca traim timpurile in care orice este posibil.

Cei care ne pot da detalii cu privire la acest incident sunt rugati sa le posteze la rubrica de comentarii.

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dar-ar Domnul să se împiedice de propria lor nebunie şi să îşi deie seama ce faptă au săvârşit !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa fim siguri ca politia isi va face datoria, ei musamalizeaza cazuri de ucidere, dapai profanare de morminte. Putem spera la dreptate dumnezeiasca, care va fi cu sigurantza, dar poate nu o sa vedem si in alte moduri fata de cum gandim noi oamenii...! Din cate stiu eu, se refuza canonizarea parintelui Ilie Lacatusu, iar un motiv ar fi ca a fost legionar!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Legionarul
    Evident, ar trezi o mare problemă pentru ei dacă s-ar canoniza un Sfânt legionar. Adevărul legionar este un adevăr foarte dureros pentru scârbele ce s-au infiltrat în Biserică. Prezenţa oficială a Sfinţilor legionari ar putea da peste cap planurile „unora” de a ciopârţi istoria noastră şi de a distruge naţionalismul.
    Este o întreagă scânteie cu potenţial trezvitor aici. Ei nu vor să existe o asemenea scânteie, ei îşi doresc doar să dormim.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De la aflarea vestii descoperirii moastelor Sf Ilie Lacatusu acolo s-au pus foarte multe pomelnice si bani .Stie cineva cine pomeneste acele pomelnice , si ce se intampla cu banii despre care se zicea ca se va construi o Biserica? Ar putea fi un raspuns la incident.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ok, totul e posibil, nu am surse despe ce se intampla cu banii si pomelnicle de acolo...........exista si rau si bine, cei care iau aceste pomelnice si acesti bani, pot intradevar sa fie cu frica de Dumnezeu, si sa ridice o Biserica, dAr exista si posibilitatea, ca sa se profite de aceste moaste. Repet, nu am surse cu ce se poate intampla cu banii si pomelnicele de la moastele Sfantului, e doar o parere personala . ANNA UN LUCRU E SIGUR , TRUPUL SFANTULUI ILIE LACATUSU SUNT MOASTE! DEJA ESTE PICTAT MARTURISITORUL ILIE LACATUSU ,LA O MARE MANASTIRE !

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De unde ati aflat?
    Mai este deschis in zilele stabilite(joi,sambata,duminica) ?

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu au furat icoane, deoarece erau dupa un dulap! E mult spus ca a fost devastata cripta!

  1. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (13.11.2011) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*