Parintele pustnic Proclu: A ne feri de ierarhii si preotii ce slujesc cu ereticii; de acestia s-a departat Duhul Sfant

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=9Js9d88Rgho]

PS: De judecat nu avem voie sa judecam pe nimeni, fie ierarh, preot sau mirean. Acest lucru il stim de la Hristos: “Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura” (Matei 7, 1-2).

Doar ca erezia ecumenismului este o provocare din ce in ce mai mare, potrivnica lui Dumnezeu, iar noi nu trebuie sa avem nimic de-a face cu erezia si cu cei ce o savarsesc. Cum zice si Parintele Arsenie Boca, “numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa, fie ei: arhierei, preoti de mir, calugari sau mireni, inapoi la Sfanta Traditie, la Dogmele si Canoanele Sfintilor Parinti ale celor sapte Soboare Ecumenice, altfel la iad cu arhierei cu tot. Fereasca Dumnezeu!”.

Asadar, noi trebuie sa ramanem in Biserica, “sa ne punem la punct” – cum ne zice Parintele Arsenie Papacioc- si astfel vom scapa de ciumatii ecumenisti.

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Imparateasa Cerului ! http://www.youtube.com/watch?v=1y6SmTjizc8

  1. Pingback: Dupa mesajul catre rabin, ss Daniel merge pe aceeasi “cale”, contrara Evangheliei, considerand papismul si protestantismul Biserici si renuntand la dialogurile dogmatice in favoarea cooperarilor pe plan filantropic | † APOLOGETICUM: Ortodoxi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*