Mitropolitul Serafim de Pireu contra masoneriei din Grecia. Pe 17 mai are loc recursul in instanta. Noi ce facem cu clericii masoni din BOR? Exista vreun ierarh roman care sa condamne masoneria?

Se judeca recursul Mitropolitului de Pireu din 17 mai 2011

Sta in mainile justitiei dizolvarea lojilor masonice

  • Justitia este chemata sa demonstreze „daca intr-adevar colaboreaza sau nu cu centrelor internationale de promovare a Pan-religiei Satanismului”, a declarat Mitropolitul Pireului Serafim.
  • Se face dreptate stradaniei facute de luptatorii credintei: N. Psaroudakis, Parintele Haralambos Vasilopoulos, Parintele Marcu Manolis si altii, care s-au luptat si au deconspirat Masoneria. – Sa ia pozitie Ierarhia sau fiecare dintre membrii ei.

„Justitia Patriei noastre este chemata sa demonstreze daca colaboreaza sau nu cu Centrele internationale de Promovare a Pan-religiei Sataniste.”

Aceasta cutremuratoare declaratie apartine Mitropolitului de Pireu, Serafim, pe care a facut-o dupa stabilirea recursului asupra dizolvarii Lojilor Masonice. Data judecarii recursului s-a stabilit pentru 17 mai 2011. Stirea a cutremurat tot poporul Ortodox credincios, care de decenii se lupta pentru dizolvarea Masoneriei din tara noastra, care, dupa cum se spune, a corupt si anumiti membri ai Bisericii. Prin actiunile Mitropolitului Serafim se face dreptate eforturilor depuse de vrednicii de pomenire luptatori ai Credintei Ortodoxe, Nicolaos Psaroudakis (de la ziarul Χριστιανική), fondatorul Uniunii Ortodoxe Panelene si al ziarului «ρθόδοξος Τύπος», Arhimandritul Haralambie Vasilopoulos, precum si de urmasul sau, vrednicul de pomenire Arhimandritul Marcu Manolis.

Stirea are un mare impact, pentru ca vine intr-o perioada in care: 1) Masoneria cere de la Uniunea Europeana marginalizarea, in mod special, a Bisericii Ortodoxe si pretinde sa aiba un rol decisiv in manifestarile politice, sociale, religioase si istorice. 2) Masoneria se lupta pentru separarea Statului de Biserica si pentru ruperea desavarsita a Statului de Biserica. 3) Apar Judecatori Supremi care, dupa ce au implinit 40 de ani ca Functionari ai Justitiei, cer eliminarea Credintei Ortodoxe si a simbolurilor ei din toate treptele Justitiei colaborand deschis cu Masoneria si cu toate acele organizatii care cu furie cer indepartarea Sfintelor Simboluri si a Rastignitului din toate cladirile publice. Dat fiind faptul ca a fost facuta publica data de judecare a recursului solicitat de Sfanta Mitropolie a Pireului pentru dizolvarea Templelor Masonice si prin extindere a tuturor Lojilor Masonice, asteptam din partea Arhiepiscopului, a fiecaruia dintre membrii Ierarhiei sau a intregului Ierarhiei o declaratie prin care Conducerea Bisericii sa salute stabilirea datei de judecare a recursului, sa afuriseasca Masoneria, sa lumineze poporul credincios lipsit de indrumare asupra scopurilor acesteia, dar mai ales sa dezvaluie ca Masoneria slujeste si se inchina lui Lucifer ca lui Dumnezeu. Speram ca Sfantul Sinod al Ierarhiei sa ia pozitie prin instiintare publica.

Amintim ca Conducerea Bisericii a abdicat si de la lupta impotriva Masoneriei, ca si de la lupta impotriva ereziilor (putini sunt membrii ei care indraznesc sa intre in conflict cu Masoneria si sa lumineze poporul credincios). Pozitia conducerii Bisericii problematizeaza si mahneste pe poporul credincios, care se roaga neincetat pentru intoarcerea deplina a Conducerii Bisericii pe caile pe care le-au urmat Parintii contemporani ai Bisericii noastre pana acum 2-3 si chiar 4 decenii.

Anunt din partea Sfintei Mitropolii a Pireului

Avand ca motiv acest proces, Sfanta Mitropolie a Pireului a facut pe 21 iulie urmatorul anunt:

„Se face cunoscut ca cererea de desfiintare (a lojilor masonice) inaintata in instanta de Inalt Prea Sfintitul Mitropolit al Pireului Serafim – ca reactie la faptul ca Ministrul Economiei Gheorghios Papakonstantinos a omis sa inainteze editarea decretului prezidential asupra desfiintarii, in conformitate cu articolul 118 al A.K., a fundatiei cu numele de „Fundatia Masonica”, a carei infiintare s-a proclamat prin Decretul Prezidential din 10-2-1927, amendat prin Decretele Regale din 19-7-1949 si 16-11-1956, fundatie care isi are resedinta in Atena (Aharnon cu Sourmeli), ca si a fundatiei Marea Corporatie Filantropica si a Marii Loji Nationale a Greciei, care isi are resedinta in Atena (Eresou 38) pe motivul ca nu constituie (asa cum declara) societati non-profit cu scop de utilitate sociala, ci o religie camuflata cu dogme secrete si rituri de cult luciferic, – s-a stabilit a se judeca in fata departamentului 4 al Consiliului de Stat pe 17 mai 2011.

Inalt Prea Sfintitul Mitropolit al Pireului Serafim pledeaza cu putere pentru toleranta religioasa si pentru libertatea constiintei religioase a concetatenilor nostri, dar in acest caz este dator ca, de pe pozitia sa, sa ceara incetarea inselarii poporului Elen si camuflarea Religiei Masoneriei, a Luciferismului, printr-o pseudo-firma, chipurile, „fundatie de utilitate sociala pentru copiii saraci si fara mijloace materiale”.

Prin urmare se va dovedi daca intr-adevar Justitia Patriei noastre colaboreaza sau nu cu centrele internationale de promovare a pan-religiei Satanismului. Din partea Mitropoliei.

Ὀρθόδοξος Τύπος, 30.07.2010, pp. 1, 7

Traducere Anna Theodorou

Parintele  Gherghe Calciu a spus : ” Ecumenismul este o forma mai subtila a masoneriei. Masoneria incearca sa distruga credinta ortodoxa, credinta crestina in general. Ecumenismul incearca sa subjuge prin cateva idei care par foarte generoase: de ce sa ne certam intre noi, hai sa traim ca fratii, sa ne iubim unii pe altii, putem trai impreuna, putem sa ne rugam impreuna… ceea ce nu e permis in cazul Ortodoxiei. Toate Sinoadele ecumenice interzic aceasta co-rugaciune cu toti care sunt aparte de Ortodoxie”.

sursa: Graiul Ortodox

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Deci noi toti ca si crestini ortodoxi care ne preocupa credinta dreapta lasata de inaintasi nostri si care ne ramane noua astazi sa o urmam , toate aceste temple si ridicaturi masonice si nu numai masonice , dar toate alte lucruri care vin si ne strambe credinta dreapta lasata nou nu numai de inaintasi nostri si nu numai de Sfintii nostri parinti , dar care ne-a fost lasata chiar de Insusi Mantuitorul nostru, sa ne aratam intr-un chip vrednic sa urmam credinta drept-maritoare si graitoare de adevar si sa luptam pentru daramarea lucrurilor potrivnice si vra jamase ale lui Dumnezeu, care vor sa ne lipseasca de bucuria comuniuni noastre dintre noi si Dumnezeu.
    Sa nu stam cu mainile in san , sa facem presiuni asupra a celora care trebuie si sunt in masura sa se ridice pentru a lupta pentru adevar si pentru a iesi de sub minciunile bine formulate si puse bine la punct de catre vrajmasi ai dreptei credinte si ai lui Dumnezeu.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=y-rxoZ01uGE

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=844kvRPa6M4&feature=related

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=rhqtLefUvA4&feature=related

  5. STOP RFID 666

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum sa condamne masoneria vreun preot cand Daniel din deal e mason? Daca misca cineva in front nu-l mai lasa sa slujeasca. Cred ca se vede clar ca e o prigoana mascata. Asta e imparatia raului. Daca ierarhii cad nu inseamna ca si noi cadem. Doamne ajuta.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    #
    Pr Timotei said, on mai 2, 2011 at 8:03 pm

    CU SIGURANTA A FOST AMENITATA VIATA LUI DE MASONII, FOARTE NUMEROSI DIN CONSTANTA SI MANGALIA SI COSTINESTI. ACOLO NU E DE GLUMIT, ITI INSCENEAZA UN ACCIDENT SAU ITI PUN URANIU SUB SCAUN SI TE TREZESTI CU CANCER. ASA CA IN MOD NORMAL NUMAI ARHIEPISCOPUL ARE DREPTUL SA II SPUNA PARINTELUI SA SLUJEASCA SAU NU. DAR NU CRED CA UN OM DEOSEBIT DE BUN CUM E ARHIEPISCOPUL TOMISULUI, CE A FOST ATACAT MISELESTE DE PRESA, CU MISTIFICARI DE IMAGINE L-AR FI OPRIT. ASA CUM A MARTURISIT PARINTELE E VORBA DE LOCALNIICII MASONI CE L-AU AMENINTAT CU MOARTEA. ASA CRED EU. DIP PACATE MAFIA LOCALA E FOARTE PUTERNICA.
    Răspunde
    #
    Pr Timotei said, on mai 2, 2011 at 8:05 pm

    TREBUIE SA STITI CA MISA ESTE O ORGANIZATIE A FOSTEI SECURITATI, CARE ARE IN PREZENT SEFI MASONI, ASA CA TOATE SE LEAGA. MISA A FOST FACUTA PENTRU TINERII REBELI CA SA II AIBA IN CONTROL SUB ACEASTA FORMA. NIMENI DEFAPT NU ERA SCAPAT DE SUB CONTROL. EU LUCRAU PA NIVEL PARANORMAL. ERAU INCHINATORI LA DRACI DEFAPT. ASA CA TOTUL SE LEAGA.
    Răspunde
    #
    Pr Timotei said, on mai 2, 2011 at 8:10 pm

    FOSTA SECURITATE EXISTA SI ASTAZI,EA ARE CA SCOP IMPLEMENTAREA NOII ORDINI MONDIALE ASTAZI. EA SE DEOSEBESTE DE SIGURANTA STATULUI. SECURITATEA A PASTRAT STRUCTURILE CE PROTEJAZA PRESEDINTELE SI SISTEMUL POLITIC. TOATE TELEFOANELE NE SUNT ASCULTATE, SE I-AU MASURI PENTRU A INLATURA PE OAMENII POLITICI INCOMOZI SI SE SPRIJINA O ANUMITA POLITICA. ACEASTA FORTA NU A MURIT ODATA CU CEAUSESCU, EATE CHIAR FORTA CARE LA INLATURAT PE CEAUSESCU. EI SUNT DIRECTIA DE DEZINFORMARE SI MANIPULARE. CEEA CE AM SCRIS ESTE UN MSECRET CE NU CRED CA L-ATI MAI CITIT. EA SE FOLOSESTE SI DE UNII BLOGARI ” ANTISISTEM” CE CULEG INFORMATII, CA SA ADUNE PE ANARHISTI. pE TERIBILISTI SI IN GENERAL SUT PUSI SA DESCURAJEZE ORICE FORMA DE ASOCIERE NATIONALISTA, ORTODOXA.
    Răspunde
    #
    Pr Timotei said, on mai 2, 2011 at 8:13 pm

    VANZAREA BCR LA CARE AM PARTICIPAT (INVOLUNTAR, FIIND ATUNCI IN PRACTICA MASTERANT IN rELATII eCONOMICE INTERNATIONALE)CATRE BANCA ERSTE BANK A FOST UNA DIN LUCRARILE ACESTEI SECURITATI, CE AU VANDUT CEA MAI PROSPERA BANCA ROMANEASCA MASONILOR. SA NU UITAM CA TOTI MEMBRII DIN CONDUCEREA ACTUALA BCR SUNT MASONI CU GRADE INALTE.
    Răspunde

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Stie cineva solutia acestui recurs? Rog, postati.

  1. Pingback: STIRILE ZILEI (04.05.2011) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*