La ei se poate: Noua constitutie a hungurilor protejeaza copilul nenascut si familia. Probabil vor sa fie cat mai multi pentru a trimite nomazi in Romania

Parlamentul Ungariei a adoptat luni, 18 aprilie 2011, noua Constitutie a tarii. Textul protejeaza explicit casatoria traditionala si copilul incepand cu momentul conceptiei. Iata un fragment din textul legii.

Noi, membri ai natiunii maghiare la inceputul unui nou mileniu, purtand responsabilitatea pentru toti maghiarii, declaram aici ca: […] Suntem mandri ca Regele nostru Sf. Stefan a fondat statul maghiar pe baze solide cu o mie de ani in urma si ca a facut tara noastra parte a Europei Crestine.
Suntem mandri de stramosii nostri care s-au luptat pentru supravietuirea, independenta si libertatea tarii noastre.
Suntem mandri de magnifica performanta intelecturala a poporului maghiar.
Suntem mandri ca poporul nostru s-a luptat de secole pentru a proteja Europa si a pentru a-i fi imbogatit cu talentul si sarguinta sa.
Recunoastem rolul crestinismului in pastrarea natiunii noastre. Apreciem diferitele traditii religioase din tara noastra.
Marturisim ca baza existentei umane este demnitatea umana. […] Libertati si responsabilitati – Articolul II
Demnitatea umana este inviolabila. Oricine are dreptul la viata si demnitate; viata fatului va fi protejata de la conceptie.
Partea generala – Articolul M
(1) Ungaria protejeaza institutia casatoriei intre un barbat si o femeie, relatie matrimoniala stabilita voluntar, la fel ca si binele familiei ca baza pentru supravietuirea natiunii.
(2) Ungaria sprijina maternitatea.
(3) Protejarea familiei este reglementata prin lege speciala.

11 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum au stricat hunii linistea acestor locuri
    http://www.youtube.com/watch?v=R6W5a4ktUTU

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar putea lua si cei are ne conduc exemplul Ungariei daca tot agita steagul modificarii Constitutiei.
    Un act fundamental care tine cont de etnicii ce traiesc in afara granitelor tarii, care arata clar, fra dubii, ce inseamna casatoria si intre cine este reconoscuta de catre stat, asta chiar in sfidarea UE mi se pare o chestiune care ii onoreaza pe onguri.
    Ma rog, sunt si cateva chestii tipic mandriei lor prostesti, gen rolul predominant in cultura Europei, in apararea crestinismului, intelighenta lor deosebita, evidenta , care par luate dintr-un manual de propaganda comunista de pe vremuri.
    Cat despre originea lor, ongurii nu sunt huni, chiar daca chiar si maghiarii de astazi au ajuns sa creada aceasta si sa proclame cu evidenta mandrie casunt desccedentii lui Attila.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ....sintem mindri ca....sintem mindri ca...nu e cam multa mindrie pe la ei, nu e mindria cel mai grav pacat? Pacatul mindriei se poate ascunde atit de fin si de mascat in diverse fatete, incit de cele mai multe ori nu-l deslusim. In ceea ce-i priveste pe huni, mindria lor "crestina"se bazeaza pe un lung sir de crime asupra altor popoare.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    SUNT MULT MAI PERSEVERENTI DECAT NOI
    ASTA-I TRISTUL ADEVAR ...

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Pe lume sunt trei mari realitati: insul, neamul si umanitatea. Dar una fara alta nu pot exista. Insul exista prin neam si umanitatea se manifesta tot prin neam. Insul, afirmandu-se pe sine, trebuie sa afirme in acelasi timp, umanitatea din sine, iar aceasta este totdeauna determinata etnic.
    Neamul este matca ontologica in care isi gaseste asezamant si randuiala concreta existenta umanitatii.Si prin matca aceasta si in ea existam noi ca insi determinati.
    Ea are o adancime, o originalitate proprie realitatilor permanente.
    Radacinile insului sunt in sufletul neamului, iar radacinile neamului sunt in ordinea metafizica a existentei.
    Deci, una din marile griji ale timpurilor acestea, care cearca trainicia tuturor realitatilor ce exista, pentru a risipi ce-i fara vlaga launtrica si a confirma ceea ce tine tenace existenta, sa ne fie aceea de-a ne tine ca neam in identitatea proprie"
    Dumitru Staniloae- "Natiune si Crestinism", ed. Elion 2003.
    In tot cazul, noua Constitutie ungara nu este opera unui singur om si putem deduce puterea Bisericii Crestine pe scena politicii maghiare.
    Si ungurii au comunisti, masoni, homosexuali si totusi, principiile crestine au invins.
    Oare ce concluzii trage BORul?
    Din nefericire, partide politice natioanal-crestine puternice, nu avem. Politicienii s-au vandut cui a mintit mai dibace si doar rugaciunea a ramas poporului nostru.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @carmen
      nu poate fi o biserica crestina, adunatura lor papistasa.. ei se ascund sub precepte crestine pentru a-si proteja natia.... asa cum am spus se vrea o invazie in transilvania..

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu inteleg ca ungurii sunt un popor care nu tolereaza homosexualiatea, avortul si care sprijina maternitatea prin legi. Este meritul lor pe care ar fi bine sa-l acceptam.

    Consider ca trebuie sa ne luptam cu lasitatile si prostia in care ne scufundam cu buna-vointa.
    Menirea noastra este aceea de a propavadui adevarata Credinta, sa-i infruntam prin marturisirea Ortodoxiei.

    Eu cred ca ungurii vor scapa de aroganta si fanatism doar prin convertirea lor la Ortodoxie.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aveti perfecta dreaptate in ceea ce spuneti, dar sper ca sunteti de acord cu principiile parintelui Staniloae.
    Transilvania nu o vor avea daca politicienii, inclusiv cei ardeleni, nu le-o vor da.
    Zilele trecute am aflat, urmarind emisiunea Profesionistii, ca la Rosia Montana au decis sa mute Bisericile monument-istoric si mortii din cimitire. Autoritatile romane au decis acest lucru.
    Acestia pot fi considerati romani crestini?

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cred ca e un fapt de laudat ceea ce au facut politicienii lor in parlament.MAi bine ne-am ruga sa lumineze Dumnezeu mintea si conducatorilor nostri, ca sa poata lua si ei decizii crestinesti.
    Sa incercam sa fim obiectivi si sa recunoastem meritele unor natiuni, chiar daca nu sunt preferatii nostri.
    Daca ar fi sa fim sinceri cu noi insine, noi Gradina Maicii Domnului suntem vrednici de plans si compatimit.din cauza micimii noastre sufletesti si din cauza pacatelor in care baltim.si nu e cazul sa enumerez nimic, deschideti doar televizorul pe stiri si vedeti cate"minuni"se intampla in randul populatiei crestin-ortodoxe in procent de 90%.

    Sa luam aminte!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa-mi fie cu iertare de spun vreo prostie, insa e evident ca guvernul romaniei da o mana de ajutor la faurirea ungariei mari.
    Pai, A NOASTRA CONDUCERE DE TARA (TOTI DE CONDUC ACEASTA TARA, NU NUMAI PAPAGALU ALA DE PREMIER) au luat masuri total invers, a redus concediul maternal, a redus ajutorul dat mamelor, incurajeaza voit sau nu cresterea numarului de avorturi, participa DIRECT la propaganda homosexuala.
    In plus, ungaria sprijina FINANCIAR orice copil de se naste in romania, SI IL PROTEJEAZA CA CETATEAN AL SAU (ASA SCRIE IN CONSTITUTIA EI) de au ajuns ca familii cu 2-3 copii, familii trecute de prima tinerete, sa aiba iara copii mici, iar romanii..... romanii... merg si-si avorteaza copii ca spun ei ca nu au cu ce sa-i creasca, ca nu mai au servicii.
    MA DOARE SUFLETUL, MA DOARE SUFLETUL.
    PACAT.
    CONDUCERE A ROMANIEI, DIN MANA TA SE VA CERE SANGELE ACESTUI POPOR.

  1. Pingback: STIRILE ZILEI (20.04.2011) : Blogosfera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*