Drapelul Romaniei a facut loc drapelului Ungariei in Piata Unirii. Ministrul Resurselor Nationale din Ungaria: “Clujul e al nostru!”

Drapelul României a făcut loc drapelului Ungariei în Piaţa Unirii. Ministrul Resurselor Naţionale din Ungaria: “Clujul e al nostru!”Aproximativ 600 de cetateni au participat astazi la inaugurarea oficiala a statuii lui Matei Corvin. Doar doua drapele oficiale ale Romaniei si-au facut loc printre multimea de drapele ale extremistilor unguri de la HVIM, steagurile galben-albastre ale “tinutului secuiesc” si cele ale Ungariei. Mai mult, un tricolor romanesc care incadra steagul Uniunii Europene a fost coborat de catre autoritatile locale pe parcursul ceremoniei inaugurarii si in locul lui a fost ridicat drapelul Ungariei.

Desi pledeaza pentru multiculturalitate, viceprimarul “tuturor clujenilor”, Laszlo Attila s-a adresat in discursul sau numai populatiei unguresti, refuzand sa vorbeasca in limba romana.
La scurt moment dupa cuvantarea viceprimarului, ministrul Resurselor Nationale din Ungaria – Rethelyi Miklos s-a adresat ungurilor: “Clujul e al nostru si se vede asta pretutindeni, chiar si in statuia pe care o inauguram astazi! […] Clujul nu poate supravietui fara maghiari”.
Cu tristete in suflet, directorul Muzeului National de Istorie a Transilvaniei, dl Ioan Piso a observat ca la eveniment prezenta romanilor cu drapele rosu-galben-albastre a fost nula, in ciuda faptului ca regele sarbatorit a fost la origini si roman. “Trebuia sa fim cu totii prezenti in Piata Unirii, sa participam la inaugurare si sa sarbatorim impreuna, romanii si maghiarii”, a declarat dansul.
Printre cei aproximativ 20 de membri ai HVIM prezenti la eveniment s-a putut observa si existenta unui cetatean care arbora drapelul formatiunii politice Jobbik.
Printre cei care au luat cuvantul cu prilejul inaugurarii statuii s-au numarat vicepremierul Ungariei Semjen Zsolt, ministrul Culturii si Patrimoniului National din Romania, Kelemen Hunor, europarlamentarul Tokes Laszlo, si primarul Sorin Apostu (bucuros ca la Cluj “s-a putut trece peste conflictul artificial” dintre romani si unguri).
Parcarea din Piata Unirii a fost impanzita de masini cu numere de inmatriculare de Covasna care aveau lipite pe ele stickere cu Ungaria Mare, iar Kelemen Hunor inca este asteptat sa faca o vizita la Muzeul National de Istorie a Trasilvaniei, unde inca nu a pus piciorul de la numirea sa in pozitia de ministru al culturii.

M. S.

sursa: napocanews.ro

24 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cat de trist 🙁

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vă mulțumesc pentru tot ceea ce scrieți! Vă citesc din Basarabia. Cu respect.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    IN TARA IN CARE LOCUIESTI INDIFERENT DE NATIONALITATE RESPECTI DRAPELUL SI CONSTITUTIA , TE SUPUI LEGILOR TARII <CINE NU VREA NU ARE DECAT SA SE DUCA IN ANTARTICA < BINEATELES DACA GASESTE LOC LIBER , MI SE PARE MIE SAU LI SE C-am SUFLA IN BORS .ASA zis PARTD SUFLA SI LING......... OOO CELOR DE LA PUTERE NU CUNVA SA PIARDA UN SCAUN IN PARLAMENT FACETI SI VOI UN CLUB DE DANS ,CA IN GUVERN ATI FACUT -O DE OAIE , BHEEE,maghiarilor,AM LOCUIT 2 ANI PRINTRE EI NU TOTI SANT LA FEL <SIGUR SANT MANIPULATI DE INTERESE M-AI MARI A TOLOMACILOR DE LA GUVERNARE, unde esti TU TEPES ,DOAMNE,,,,,

  4. adeea_deutza

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trist pentru toata istoria noastra si pentru toti romanii care au murit pentru intregirea tarii.
    Nu mi se pare normala aceasta lipsa de respect a '' domnului'' Lazlo Attila de a vorbi in Romania de parca ar fi in Ungaria.....incaodata trist.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ce porcarie! aprape ca mi e rusine ca sunt roman...guvernul roman nu vea sa faca nimic bun pentru acest popor. rusine!!!!!!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa ne trebuie, ca noi nu suntem in stare sa ne conducem propria tara. au ajuns sa isi bata joc ungurii aici, la noi acasa... Mare pacat...

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa ne trebuie,daca nu stim sa alegempe cine trebuie,la alegeri;si ne bucuram pentru niste lucuri pe moment, fara valore;
    Doamne ajuta!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dar... ce-ar fi daca TOTI BOZGORII si-ar strange papornitzele si s-ar cara, cu totii, INAPOI IN UNGARIA??? Ar trebuie sa fiti DEPORTATI inapoi in tara voastra de origini!!! NESIMTITILOR!!!!!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Urat de tot procedeaza niste minoritari cu pretentii de jepcari ! Mai trist este faptul ca sunt din cei care vor sa ne stearga istoria din minte chiar dintre romanii masoni si atei insa atat vreme cat mai ramane un Roman cu teama de Dumnezeu pe acest pamant numit Romania si nu erdely sau kolosvary ,vom sta sa il aparam cu orice este nevoie! Si cine vrea pamant,ii vom da sa se sature individual, ca asa e corect politic :cate 2metri pe 1 metru cu adancimea de 1 metru ! Avem pamant nu pentru cateva sute de mii de alogeni care au ucis Romanii la Ip si Treznea si care tot agita pe Romanii care sunt neamuri cu acei martiri,ci pentru toata populatia de 9 milioane de locuitori veniti din stepa si neam cu ala care desfinteaza spitalele Romanesti ceke benkezdrenke si care este sluga la o marioneta ! Tricolorul si Romania alaturi de Ortodoxie apartin Neamului Romanesc si punctum !

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Atat timp cat ungurii sunt la guvernarea tarii, nu trebuie sa ne mire aceste actiuni....unde s-a pomenit minoritari la guvernare? ..numai la noi totul e posibil, caci e sat fara caini. Ministrului Culturii si Patrimoniului National din Romania, Kelemen Hunor si altora asemenea lui le-as dori cale intoarsa in Ungaria, caci acolo e tara lor.....
    Rusine politicienilor romani care au vandut tara pe nimic la toate leprele lumii ..., care-si bat joc de tot sacrificiul stramosilor nostri, care calca in picioare neamul romanesc.....
    Va veni si ziua in care se va face dreptate...
    Dumnezeu nu va lasa acest neam, care si-a aparat credinta, sa piara...
    Toleranta si ignoranta ii va costa pe cei ce conduc Romania, SCUMP....

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Geta
    Hai sa fim seriosi, UDMR-ul se tot perinda pe la guvernare in diferite aliante de ceva timp. To sunt pupati in spate de colegii de coalitie pt a nu pierde ciolanul. De asta il spanzura pen Avram Iancu, arboreaza stagul Ungariei la evenimente romanesti, atentie IN ROMANIA si cine naiba stie ce or mai face de acum incolo.
    Nu sunt xenofob si nu am nimic preconceput in legatura cu comunitatea maghiar din tara, dar inte a convietui pe aceste meleaguri cu ei si a fi calcati in picioare in propria tara de ei nu o sa pot pune niciodata semnul egalitatii. Nu pot si nici nu e normal si corect.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este grava tacerea clasei politice romanesti, dar este binevenita infiintarea Grupului de Actiune pentru Demnitatea Nationala!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vai de clujeni, daca sunt asa toleranti, inseamna ca nu-i intereseaza. Cluj Napoca este pamant romanesc, sa plece hunii de unde au venit, adica din pusta.

    • Ungaria: tot mai puţine programe TV româneşti

      Traiasca Legiunea si Capitanul!

      De la 1 martie, firma ungara T-Home a decis eliminarea din pachetul de programe a postului public romanesc TVR 1 si TVR 2. In urma acestei decizii, multe familii din Jula si-au exprimat parerile de rau reprezentantilor firmei de cablu din Jula, in primul rand pentru ca nu li s-a asigurat informarea corecta asupra acestor schimbari, in al doilea rand pentru ca nu mai au posibilitatea sa urmareasca stirile, programele la televizor in limba romana.

      Din ce motiv si pana cand va fi scos din grila programul preferat de multi romani din Jula? are in care localitati unde traiesc romani li se ofera acestora posibilitatea de a urmari programele televiziunii romane? Pentru a primi raspunsuri la aceste intrebari corespondentul Romanian Global News a contactat reprezentanti ai firmelor cablu tv din mai multe localitati populate si de romani.

      De la 1 martie, singura intreprindere de cablu tv din Jula, T-Home nu mai difuzeaza posturi romanesti. Autoguvernarea pe Tara a Romanilor din Ungaria a intocmit o scrisoare deschisa, prin care a cerut ca postul de televiziune TVR 1 sa fie difuzat in continuare. „In petitia Autoguvernarii pe Tara a Romanilor din Ungaria se cere reintroducerea in oferta a programelor romanesti. Pe langa aceasta petitie, in jur de 40-50 de persoane julane ne-au contactat prin telefon si personal cerandu-ne sa le explicam care este motivul pentru care a fost oprita difuzarea programelor romanesti. Din pacate, motivul nici noi nu-l stim”, a explicat reprezentantul firmei T-Home din Jula.

      Dupa aceasta discutie, reprezentantii firmei de cablu tv din Jula au sunat din nou informand ca de la 1 mai din nou se vor putea urmari la televizor programele romanesti, deci va fi repus programul romanesc in oferta furnizorilor julani. Orasul se afla la granita cu Romania si este renumit pentru baile termale, atragand mii de turisti din Romania. Din punct de vedere turistic, orasul Jula ar trebui sa livreze clientilor romani programe tv in limba lor materna. Problema dezinstalarii programelor romanesti a provocat si interesul consilierilor locali si al Oficiului Turistic din Jula.

      In Chitighaz programele de televiziune se transmit prin firma Fibernet. Dintre cele 62 de programe difuzate doua sunt in limba romana, TVR 1 si TVR 2. Insa de la 1 aprilie si aici vor fi mari schimbari. UPC a cumparat mai multe retele de servicii cablu tv, internet si telefon de la firma Fibernet, prin care au fost servite 166 de mii de gospodarii din Ungaria. Printre localitatile care vor fi preluate de catre firma UPC se afla si Chitighazul si orasul Sercad. Firma a inceput asimilarea retelelor si dezvoltarea tehnica necesara pentru ca de la 1 aprilie sa poata asigura serviciile interactive digitale de cablu tv, servicii de internet de mare viteza si telefon de ultima generatie. Locuitorii au fost informati in mod corect, asigurandu-le si pe mai departe accesul la programele romanesti.

      Locuitorii satului Micherechi au posibilitatea sa urmareasca cele mai multe programe romanesti in Ungaria. Firma de cablu tv, Jel-Kép CATV cu sediul la Murony, din anul 2007 difuzeaza 43 de programe, care includ 6 programe in limba romana: TVR 1, TVR 2, TVR Cluj, Taraf, Etno TV si Speranta. In celelalte trei localitati, unde sunt prezenti, la Crastor din anul 2008, la Ghian din 2010 si la Murony din 2005, sunt difuzate doar 2 programe romanesti, din simplul motiv ca oamenii nu au avut pretentii la alte canale romanesti. Pe langa emisiunile cu care deja locuitorii din Micherechi s-au obisnuit, firma doreste sa-si imbogateasca oferta. „Pe langa calitatea neschimbata, alaturi de programele de stiri si divertisment, emisiuni de muzica populara romaneasca si muzica de petrecere, dorim sa largim paleta. Din partea locuitorilor s-a ivit interesul pentru difuzarea programului religios Alfa Omega Tv, despre care se stie ca a fost prima televiziune crestina din Romania. Programul va porni numai in caz daca va fi cerut de 10-20 de persoane”, a informat Remete Tamás, reprezentantul firmei Jel-Kép CATV din Micherechi. Sunt familii care au ales tipul de abonament la firma Invitel, care include 54 de programe de televiziune si 7 programe radio, insa oferta de programe nu contine program romanesc. Cei care au dorit sa vada programe tv romanesti si-au facut abonament la Digi TV romanesc, alegand dintre pachetele de programe de baza completate cu extraoptiuni.

      In orasul Batania unde traiesc multe familii de romani, firma de cablu tv transmite 52 de programe, dintre care insa numai unul singur este in limba romana, ProTv. Locuitorii de origine romana au abonament la Digi TV si la Boom TV.

      Familiile de romani din Seghedin, Apateu sau Budapesta nu au nici un program romanesc transmis de catre firmele de cablu tv, dar foarte multi dintre acestea si-au procurat antena Digi Tv cu ajutorul prietenilor lor din Romania.

      Sursa: Romanian Global News

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ia uitati un articol foarte interesant, recomandat de o persoana din inma ardealului: http://buletindecluj.wordpress.com/2010/12/24/reteaua-pazkany-guvernatorul-arpi-pionul-intereselor-budapestei-i/

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    in 20 de ani de "libertate" noi, romanii, am omorat milioane de copii prin avort; cum sa ai intreaga tara pe care nu vrei sa o cinstesti cu urmasi de aceeasi credinta? insa judecata o vor primi si ei, pentru nedreptatea pe care o lucreaza nerusinati

  16. AparamOrtodoxia

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca ve-ti asculta pe Pr Amfilohie Branza de la Manastirea Diaconesti cu toti ….ca-m asa ar trebui sa fi-m cu toti in aceste vremuri tulburi……Stam ca-m in nepasare hai sa mai citim ce mai zic si astia pe aici hai sa mai las un comentariu ca asa imi vine mie si ca-m la atat se rezuma totul……Fratii mei suntem 100-200 sau cat om fi de toti haideti sa punem un pic umarul la treaba cu toti …..haideti ca fiecare dintre noi sa faca 10 cd cu documentarele cele mai bune minim 10 sa le imprastiem pe la biserica ,prin piata ,prin autobuz,pe strada…..aideti un pic sa ne facem treaba de crestini. Hai un pic sa mai trezim in noi un pic de Nationalism ….Ortodoxia in Romania nu e de azi de maine dragi mei e de 2000 de ani….Au fost Marturisitori ,Luptatori,Martiri in aceasta tara .care si-au dat viata sa apere acest taram aceasta religie dreapta…….Sa ma iertati ca va spun asa nu e cu nici o rautate dar parca toti Romani de prin 90 si pana acum sunt uni parca sunt facuti la incubator ….nu realizeaza ce se intampla nici un fel de miscare in interiorul sau ………Frati mei aici nu mergem la Mall la cumparaturi aici il marturisim pe Hristos …….fiecare cat poate si cum poate ……….Dar ideea este sa incepem sa facem ceva pentru informa lumea din afara noastra celor care suntem aici si ne cunostem cat de cat….Mai aud de la alti domnle dar mi-e nu-mi place de Saccsiv …..poi ba omule tu te duci sa-l marturisesti pe Saccsiv sau pe Hristos …….Saccsiv iti da o varianta o stire vrei sa o ei de buna iar daca nu .nu…..Dar nu ramane indiferent mai departe ia informeazate tu ia mai citeste tu din cartile sfintilor parinti…..Schimbate tu in bine pentru Hristos du-te spovedeste-te ..impartaseste-te ….Roagate …..Du-te la Biserica Duminica la o Manastire daca ai posibilitatea….Nu ai nevoie sa te increzi in mine sau in Saccsiv sau in alta persoana traieste tu cu Hristos si sa vezi cum simti ca muti munti din loc si ai si o bucurie sufleteasca….Da dar nu vrem asta …..ne place sa mergem cu masina pe centru mai o muzica mai un mall un suc o tigara mai un film mai un biliard mai o discoteca …..Ce treaba am eu cu Pocaiti si cate si mai cate de aceia se nasc atei pe banda rulanta ca statul nu face nimic pentru ca acesta este scopul lor ca omul sa nu mai creada in Dumnezeu ci in Tehnologie……….Mai aud pe unul intr-o zi mi-e nu-mi place cum vb Pr Amfilohie nu asa ar trebui sa vb un parinte ci cu foarte mult calm…….Apoi sa ma scuzati apoi cand va vorbeste omul cu calm toti indobitociti de sistem ramaneti …..cand vrea omul sa va trezeasca la Realitate nu va convine dar ce vreti mai oameni buni sa va gadele sub brat…… Ca sa fiti bucurosi………Vorbarie…..Vorbarie si iar Vorbarie ……..Vorbima ca nu ne doare gura la nesfasit trebuie sa facem si ceva concret fiecare cat poate nimeni nu va cere imposibilul…..dar nici sa stai citesti un comentariu mai o cafea …..o tigara iti mai dai si tu cu parerea ca nu iti convine de ala sau de celalalt si vai vezi Doamne ce am facut eu……Poi nu ai facut nimic omul concret ………Nu va judec…. ca exact nu stiu ce ati facut fiecare imparte nu mai voi stiti……NU E SPRE A VA JUDECA CE V-AM SPUS AICI E PENTRU A VA TREZI DIN IMNUL CARE IL AVEM DESTEAPTA-TE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE……..DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA SI POST USOR.

  17. AparamOrtodoxia

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://aparamortodoxia-aparamortodoxia.blogspot.com/2011/04/in-romania-patriotismul-e-zero-ce-fost.html DOMNITORI ROMANIEI SAU BATUT PENTRU 1 M2 DE PAMANT ……….SI ASTIA NE-AU VANDUT ARDEALUL ….ARDEALUL IL VOR CASTIGA AZI LA CLUJ AU DAT STEAGUL ROMANIEI JOS SI L-AU PUS PE AL UNGARIEI…….DUSMANI IN TARA NOASTRA FAC CE VOR SI NOI STAM CA MAMAILGILE………ORTODOXIA VOR SA O DISTRUGA STAM CA MAMALIGILE SI PRIVIM PE CAND FRATI NOSTRI GRECI ISI DAU VIATA PENTRU HRISTOS…..FRATI MEI PENTRU HRISTOS TREBUIE SANGE VARSAT PENTRU MARTURISIRE…….. AFI CRESTIN ORTODOX NU INSEAMNA SA TRECI PE LANGA O BISERICA TE-AI FACUT CRUCE SI SANATATE…….INSEAMNA SA MARTURISESTI ADEVARUL CU PROPIA VIATA SA-L MARTURISESTI PE HRISTOS…… DACA E NEVOIE SA NE UNIM SI CU ASCOR PENTRU HRISTOS O VOM FACE ……DAR NUMAI CAND VOR LUPTA PENTRU HRISTOS PENTRU ORTODOXIE…………………HAIDETI UN PIC SA MAI IESIM DIN VIZIUNE SI SA TRECEM LA LUCRU…………AZI GRECI MAINE ROMANII FRATI PENTRU HRISTOS …….DACA MAI MULTI IAU ATITUDINE NU VOR MAI FACE CHIAR ASA USOR CE VOR CU NOI……..DACA NE VOM LASA CALCATI IN PICIOARE ACUM VOM FI CALCATI PICIOARE SI MAI TARZIU………….EU MI-AM SPUS OFUL……….CU SPUNEA PR AMFILOHIE DAI SFAT SFAT SFAT ARE SI EL ROSTUL LUI TREBUIE SA-L SIMTI TU PE HRISTOS SI ATUNCI SE VA SCHIMBA TOTUL………DE ACEIA AM SPUS LA PETRU VODA VA TREBUI FORMAT ACEST GRUP …… ACOLO SE VA FACE UNITATE PENTR HRISTOS SI VA SPUN CA VOM FI FOARTE MULTI CHIAR VOM AVEA SI MAI MULTI SI DIN TOATA TARA…….DACA E SA MOR CU MOARTE SUNT DATOR ….DAR UNA E SA MORI CALCAT DE MASINA SI ALTA SA MORI MARTURISINDUL PE HRISTOS. ………TRAGETI VOI CONCLUZILE SINGURI …………EU ZIC CA E TIMPUL SA FACEM UN GRUP UNIT SI SA APARAMORTODOXIA …….SI SA NE CUNOASTEM ……..NU AVEM NEVOIE DE TRADATORI LE RECOMAND SA STEA ACASA SA MANANCE SHAORMA ………….HAIDETI FRATI ROMANII DE PRETUTINDENI SA NE TREZIM DA CHIAR SUNTM CURCI BETE CHIAR NU REALIZAM CU ADEVARAT CE PERICOL NE PASTE…..OAMENI NU CRED IN ACTELE BIOMETRICE SI IN CIP DIN MANA SAU PE FRUNTE ADICA PECETEA PENTRU CA PREA UNI CARE AR TREBUI SA LE SPUNA NU LE SPUN…..ATUNCI ACEI UNI AR TREBUI SA STIE CA HRISTOS POATE A RAMAS FARA LOCOTENENTI DAR MAI AVEM UN CAPITAN MAI AVEM UN GENERAL SI PLUS DE ASTA AVEM SOLDATI…..SI SOLDATUL CUM IL INVETI ASA APARA. …….DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA …..SI INFORMATI-VA RUDELE ,PRIETENI,FRATI DUSMANI,COLEGI ETC ETC ETC ……DESPRE VREMURILE PE CARE LE TRAIM……….UNDE A EXISTAT PE TIMPUL LUI STEFN CEL MARE SA VINA ALTI IN TARA SA FACA CE VREA SAU PE TIMPUL LUI MIHAI VITEAZU ..CUM VINA STIA SI FAC FESTIVAL GAY …………CE SA MAI AM AJUNS DE RASUL RASILOR RADE SATANEL DE NOI FRATE ……..SI TE MAI MIRI DE CE MAI PLANG ICOANELE PENTRU NOI…….PLANG SA NE TREZIM FRATILOR SA NE INTAORCEM LA HRISTOS ………..PLANGE A SA MAICA PENTRU NOI ……SI NOI TOT CA BANANELE ATARNATE RAMANEM……………….NU STIU CUM GANDESC UNII DAR EU MI-AM SPUS PUNCTUL DE VEDERE……………………….ROMANIA TREZESTE-TE PENTRU HRISTOS………………..SA IESITI IN STRADA NUMAI PENTRU HRISTOS NU PENTRU VANZATORI DE NEAM CARE VA SCOT LA MITINGURI SI DUPA ISI IMPART CASCAVALUL INTRE EI.

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce nu au v enit clujenii romani la manifestatia de la Cluj???? Asta arata slabicunea si dezinteresul romanilor pentru propria tara. Lipsa noastra de patriotism si faptul ca ungurii sunt uniti, stiu ce vor si vor obtine, in schimb noi suntem niste ametiti.

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    SĂ piara toate zdrenţele şi toate scursurile ungureşti de la noi din ţară.Dacă nu le place în ROMÂNIA să plece în ungaria.
    Ar trebui să luam masuri.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E prea razna de tot...

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frati romani

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frati romani ,
    durerea e ca stim toti ce se intampla in tara , comentam ,ne suparam ,dar cum zice AparamOrtodoxia(de fapt Ortodoxia ne apara pe noi) numai vorbe si comentarii
    pe forumuri !!stiti de ce sant puternice sectele ,pentru ca sant uniti ,stiti de ce sant tari jidovii ,pentru ca sant uniti
    stiti de ce ne domina unguri si isi impun punctele lor de vedere ,pentru ca santem noi slabi si indiferenti la Neamul nostru ,la Traditia noastra ,la Credinta noastra !!!!pentru guvernantii nostri nu mai sant cuvinte in dictionarul limbii romane ,da necazul e ca si noi cei de rand avem partea noastra de vina !!!sant fara coloratura politica ,asa am fost intotdeauna ,perioada comunista mi-a dat prilejul sa ma indepartez de biserica ,am revenit de cativa ani ,am reusit sa ies din intuneric si sa decopar Adevarul ,sensul existential al Omului pe pamant !!!!revelatia totala am avut-o acum doi ani cand am reusit sa stau cateva minute de vorba cu Parintele Iustin Parvu ,de atunci caut tineri sa ma insoteasca in punerea in practica a intemeierii unei mici comunitati ,unei mici fortarete crestine ,unde totul sa fie asa cum sfatuieste marele duhovnic !! daca sant crestini interesati adresa mea de net e : [email protected] ,pot sa zic ca pun la bataie un sat in apropiera Clujului si toata bunavointa si puterea mea de munca !!Dumnezeu si Patria !!!

  1. Pingback: STIRILE ZILEI (08.04.2011) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*