Mesajul Parintelui Theodoros Zisis pentru fratii marturisitori ortodocsi din Romania

Fericesc initiativa fratilor ortodocsi romani pentru pastrarea dreptei credinte, mai ales acum cand politicienii pregatesc terenul pentru venirea in Romania a ereziarhului Papa. Marturisirea dumneavoastra nu va ramane fara roade, la fel cum nici a noastra nu a ramas. Eu personal lupt de ani de zile impotriva ecumenismului si pot spune ca roadele acestei lupte se vad. Dumnezeu ne intareste in lupta noastra buna. Biserica lui Hristos are nevoie de marturisitori astazi, mai mult ca oricand, acum cand mrejele papismului diabolic se intind peste tot in lume prin viclenie, ca sa insele de s-ar putea si pe cei alesi, adica pe crestinii ortodocsi de pretutindeni. Din experienta nostra amara cu venirea Papei in Grecia putem sa va spunem ca multime de demoni au venit impreuna cu el, care din pacate nu au plecat odata cu el, ci au ramas in patria noastra manifestandu-se in Biserica si in societate prin diferite caderi si scandaluri, duhul secularizarii, delasarii si al alterarii credintei lucrand  cu mult mai multa putere.
Duhul sincretist, ecumenisto-papist i-a cuprins pe cei mai slabi, rupandu-i de adevarul Ortodoxiei, creand monstri spirituali care se numesc pe sine ortodocsi dar gandirea lor este alterata de duhul necurat ecumenist. In Teologie acesti demoni se manifesta prin asa numita ‘teologie postpatristica’ in care se spune ca Sfintii Parinti sunt perimati, facandu-L astfel pe  Duhul Sfant care a vorbit prin ei,  mincinos. Nefericita vizita a papei poate fi considerata ca un seism puternic ce a zguduit intreaga societate elina.
Fericesc pe Parintele marturisitor Justin Parvu, strajer neadormit al dreptei credinte, pe care il doare inima pentru neamul sau roman ortodox si il rog sa ma poarte in rugaciunile sale.
Marturisirea de credinta: Spune NU venirii papei in Romania o vom publica in revista noastra teologica Theodromia si in toate celelalte publicatii marturisitoare ortodoxe imediat ce va fi tradusa in limba elina.

Protoprezbiter Theodoros Zisis, Profesor Emerit al Universitatii Aristotelice din Tesalonic

Petitia poate fi in continuare semnata aici: https://www.petitieonline.ro/petitie/papa_nu_are_ce_cauta_in_romania_-p66477055.html

11 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si eu spun doar ca Sfintia sa,acest Parinte marturisitor este ruda cu noi ,cei mai nepregatiti si nedoritori de schimbare in ecumenism si doar acei simpli ostasi ai Lui Hristos Domnul si Mantuitorul nostru ! Marturisim ca intotdeauna credinta cea Sfanta a neamului crestin din care suntem : ORTODOXIE sau Moarte !

  2. sorin alexandru

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Amin si Doamne Ajuta!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa e, Doamne ajuta!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    NU... ecumenismului care vrea sa destrame autenticitatea ortodoxiei, in loc sa respecte cu strictete cuvintele Mantuitorului si invataturile Sfintilor parinti.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dovada ca ORTODOXIA este singura credinta adevarata! Anti Papistasi! ANTI-Ecumenism!

    http://www.youtube.com/watch?v=GuC9xCXqZPQ

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    NU, SA STEA ACOLO LA EL IN TARA CA LA NOI NU E LOC DE PAPISTI...................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iata ce spune in petitie PARINTELE STEFAN LAKOSKITIOTUL:

    Orice primire a papei într-o țară ortodoxă constituie o cădere din Har a celor ce-l primesc. Singura primire care se justifică este cea pentru întoarcerea lui la Dreapta Credință, la Biserica Ortodoxă.
    Din păcate, este atât de tocit simțul ortodox la cei ce ne conduc, încât consideră aceasta o mare realizare, iar nu o cădere.
    E timpul să se pună capăt compromisurilor, care afectează atât de mult conștiința plinătății Bisericii Ortodoxe.
    Să ne rugăm pentru ei, ca Bunul Dumnezeu să-i lumineze și să conștientizeze responsabilitatea veșnică pe care o au.
    Așa să ne ajute Dumnezeu.

    ierom. Stefan Lakoskitiotul
    Sfantul Munte Athos

  8. Iustina Bacosca

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Papa sa stea in, statul sau, Vatican cat pofteste. Are si armata, are si catedrate maiestuase, are tot ce-i trebuie. Aici sa vina doar cand marturiseste ca se leapada de ratacire si revine la ORTODOXIE. Catolicismul asta mincinos a smintit generatii de romani. Daca papa se intoarce la ORTODOXIE precum fiul ratacitor , atunci si romano-catolicii din Romania vor fi eliberati de robia minciunii in care au fost tinuti. Sunt catolici care au inima si gand bun, care cred in Hristos si in Maica Domnului, dar care nu vad sau nu vor sa vada ratacirile din biserica lor. O simpla comparatie: Sfanta Liturghie la ortodoxi dureaza de la 8.00 la 12.00. La catolici tine O SINGURA ORA, rar doua ore! Si atunci, cum sa ne numim biserici surori?! Noi ortodoxii suntem luati peste picior, catolicii reprosandu-ne ca nu ne modernizam si ca nu ne adaptam vremurilor...Mai buna e metoda atacului decat sa primesti Harul Domnului.
    Chiar ca papa nu are ce cauta in Romania. A fost de ajuns vizita papei Ioan Paul al II lea.

  9. Constantin_ox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajută!
    Îndrăznesc şi eu, nădăjduind la mila Domnului, să adaug mărturisirea mea:

    Papa şi toţi cei care-l invită (Vai!!! lor, Iudelor contemporane...; dar sperăm să fie şi Petrii printre ei, să se salveze măcar câţiva - Doamne luminează-i!), ar trebui să cunoască ce e Biserica.
    Biserica e formată din partea luptătoare, pe pământ (ierarhi, clerici, mireni) şi - mai ales - din partea biruitoare, în ceruri (toţi Sfinţii lui Hristos, toate Puterile Sfinte cereşti, Maica Domnului şi Sfânta Treime). Să ia aminte toţi părtaşii ecumenismului: AUTORITATE ÎN BISERICĂ ARE PARTEA BIRUITOARE A EI, cea din ceruri - SFINŢII.
    ACEŞTI SFINŢI SPUN (căci ei sunt mai vii decât noi, sunt vii veşnic; EI SUNT AICI!) ŞI ACUM, FĂRĂ DE SCHIMBARE, ÎN AUZUL TUTUROR, CEEA CE AU SPUS ŞI MAI ÎNAINTE: adunarea catolicilor este eretică, în frunte cu papa!
    IERARHII ŞI CLERUL NU ARE NUMIRE DECÂT SĂ ASIGURE RESPECTAREA SFINTELOR CANOANE.
    Deci să înveţe dumnealor ce e Biserica, şi noi să nu uităm.
    Îl acordăm dlui Benedict, sau Ratzinger (cum o vrea să-i fie numele) toată dragostea pe care suntem datori să o arătăm faţă de orice om; de aceea îi spunem clar: ai să arzi în iadul cel mai crunt dacă nu te pocăieşti şi dacă nu-ţi pui şi tu, o dată în viaţa ta, măcar un semn de întrebare. Domnul te aşteaptă să cunoşti adevărul - strigă la El şi te va auzi. Nu te mai lăsa amăgit, smereşte-te şi strigă la El din toate mădularele tale să te lumineze, omule. Crezi tu că vrea să te piardă? Domnul, Dumnezeu, te iubeşte şi te tooot aşteaptă. Dar până când... ? Îţi e de ajuns o singură clipită să dobândeşti vederea Lui. Să te miluiască Dumnezeu!
    P.S. - fraţilor, păziţi-vă, şi vă rugaţi şi pentru mine, să nu cădem în vreun păcat la aşa o mare încercare.
    Doamne, ajută-ne! Pe noi, dacă ne întrebi, nu-l vrem în România pe cel ce se numeşte papă. Dar facă-se voia Ta!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OAMENI BUNI VA ROG SA SEMNATI PETITIA CU NUMELE SI PRENUMELE COMPLET, NU DOAR ION, VASILICA, CI NUME SI PRENUME, PENTRU CA ALTFEL NU ARE NICI O VALOARE SEMNATURA DOMNIILOR VOASTRE. PREOTII SA SEMNEZE PREOT NUME SI PRENUME

  1. Pingback: Parintele Theodoros Zisis sustine campania „NU VENIRII PAPEI IN ROMANIA” « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*