Conceptul NOM – fNOM. Este bine sa-l stim cu totii, pentru a nu cadea prada revoltelor puse la cale de iudeo-masonerie

Este necesara intelegerea chestiunii NOM – fNOM (Noua Ordine Mondiala – falsa Noua Ordine Mondiala). Altfel ne trezim ca facem front comun cu MISA, Zeitgeist, anarhistii, etc. si atunci poporul credincos va intra intr-o mare ceata.

In urma cu nu multi ani, numarul articolelor din mass media, critice la adresa Comisiei Trilaterale sau Bilderberg, era cu mult mai mic decat actualmente. Au scapat cumva ELITELE din mana marea presa? Evident ca nu. Atunci ce se petrece? Simplu: se creioneaza tintele spre care sa se buluceasca masele.

Chiar si materialul din articol incepe asa: mare mason, Bilderberg, magnat petrol, care ataca … bancile. Adica cam tot spectrul de tinte fNOM.

Daca nu promovam conceptul NOM – fNOM, lumea nu va pricepe niciodata ca ELITELE stau in spatele REVOLUTIEI. Poporul va considera astfel ca exista o oportunitate de a invinge ELITELE prin revolte si razboi. Apoi va veni carismaticul antihrist cu agenda de solutii ale realei NOM si masele il vor primi cu drag, ca pe rezolvitorul suprem al problemelor.

Altfel spus, ELITELE creaza o mega criza (cumul de crize: economica, foamete razboi), apoi tot ele arata „vinovatii”, apoi tot ele mana turma la revolutie, apoi tot ele prezinta solutia: NOM.

Pentru a avea un efect maxim intreaga actiune, tintele, adica „vinovatii”, vor fi chiar unele dintre uneltele folosite pana acum de catre ELITE. Caci ce inseamna de exemplu Bilderberg? Nimic. Denumirea unor intalniri in care curelele de transmisie ale ELITELOR se intalnesc cu marionetele de rang inalt. Si lumea se infurie impotriva papuselelor, iar papusarii isi vad de treaba.

E ca si cum un ticolos zdrobeste cu un ciocan o multime de oameni. Apoi le zice: ciocanul e de vina. Si multimea apuca ciocanul, il calca in picioare, il izbeste de beton si-l pune apoi pe foc. Apoi vine ticalosul si le zice: iata ce va trebuie: un bici. Si lumea pune mana pe el si-l vede moale si flexibil in comparatie cu ciocanul. Si vor zice: biciul e bun …

Adevaratele ELITE chiar ca sunt necunoscute, in cea mai mare parte. Facand o comparatie cu tabla de sah, dracul si mai apoi si antihristul ar fi jucatorul. Regele nu-l stim. Banuim ceva despre regina. Si mai stim cate ceva despre ture si multe despre cai, nebuni si pioni …

Referitor la revolte si participarea unui crestin la acestea, va reamintim ce zice Parintele Justin despre acestea.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=aIlDLMx1a1o]

sursa: Saccsiv

6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=SrvdudY0_QQ

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Iată acum ce este bun şi ce este frumos, decât numai a locui fraţii împreună!
    Aceasta este ca mirul pe cap, care se coboară pe barbă, pe barba lui Aaron, care se coboară pe marginea veşmintelor lui.
    Aceasta este ca roua Ermonului, ce se coboară pe munţii Sionului, că unde este UNIRE acolo a poruncit Domnul binecuvântarea şi viaţa până în veac."

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pai, UNIRE sa fie, fratilor!

    Nu mai e timp de pierdut.

    Doamne, ajuta!

  4. mirela mocanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne,ajuta!

  5. DIASPORA PES.

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma gandesc ca ,diavolii sant mirositori si f. vicleni , atat ce-i vazuti si ce-i nevazuti ca lucreaza impreuna ,de aceea banuiesc ca , ei simt ceva asupra lor ca , poporul nostru prin lucrarea lui bunul DUMNEZEU poate sa-i lumineze cineva cu mare barbatie si patriotism in felul CAPITANULUI ,iar ei nu mai au rabdare vor sa ne ia ca din OALA ,ne pregatiti ,ne intariti prin credinta noastra care multi se apropie de CASA DOMNULUI si fiind ne UNITI inca ,ei pot face manipularea maselor ,ca alta metoda si arma nu au - /lasii si slugile lui SATANA /?. Bunul DUMNEZEU sa/i lumineze pe mai multi si sa nu fie varsare mare de sange ca la revolutie , observati ca nimeni dupa 89' nu au facut mai multa varsare de sange decat noi ,nici arabii de astazi ?.

  1. Pingback: STIRILE ZILEI (04.03.2011) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*