Eroul Raul Volcinschi a trecut la cele vesnice! Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii Sai!

Duminică, în jurul orei 12.00, profesorul Raul Volcinschi, o legenda a generatiei neinfrante a fostilor detinuti politici, adevarata elita a ultimei Romanii, s-a stins în casa sa, din Cluj-Napoca. Profesorul a murit in picioare, asa cum a trait, drept, ca brazii care se frang dar nu se indoiesc, din care a fost cladita generatia sa luptatoare, marturisitoare si biruitoare. “Victoria impotriva calailor, victoria impotriva Mortii”, dupa cum evoca Mircea Eliade exemplul martirului Mircea Vulcanescu… În urmă cu o lună suferise un atac cerebral ce îl ţinea ţintuit la pat. Azi, dupa ce si-a facut exercitiile zilnice de recuperare, a mai facut cativa pasi si apoi s-a scurs, usor, în braţele fiicei sale. Inmormantarea fostului detinut politic si luptator anticommunist va avea loc peste trei zile la Craiova.

Dom’ Profesor – dupa cum i se spunea – a fost un om cu o minte la fel de sclipitoare ca si ochii sai, a carui activitate in slujba neamului nu a incetat nici o clipa, nici in inchisoare nici dupa, in timpul regimului comunist, contribuind la caderea lui prin mijloacele sale deloc modeste: inteligenta si tenacitate secondate de manuirea admirabila a armei informatiilor. In anii din urma a continuat sa lupte, pana astazi, pentru edificarea valorilor nationale, militand pana in ultimul ceas pentru unica salvarea a acestui neam: Intoarcerea la Hrist0s! Raul Volcinschi ramane viu prin noi si opera sa lucratoare.

Generatia neinfranta se intregeste in ceruri. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Iata una din marturisirile domniei sale:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=zkXc_qZtCvc]

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in locasurile dreptilor! Aceasta este istoria Neamului Romanesc si trebuie sa avem in memorie aceste simboluri neinfrante de nimeni pentru ca vom avea nevoie pentru a rezista in marturisirea Lui Hristos Domnul ! ORTODOXIE sau Moarte !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-ti lumineze pasii.
    La revedere Tatutule.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa il ierte!
    Spiritul Raul Volcinschi nu a murit dragi romani.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vesnica Pomenire!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*