VIDEO/FOTO: Grecia ANTI-CIP – Protest de proportii impotriva cardului electronic al cetateanului

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=k9vk4_y6DTo] [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=_69bNlo2BFc]

sursa foto: Pelerin ortodox

24 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    44) Reprezentantul Vaticanului în Serbia dezvăluie de ce este înlăturat Episcopul Artemie
    http://graiulortodox.wordpress.com/

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    aşa deci şi grecii sunt nebuni şi de aia ies în stradă împotriva actelor cu cip, poate, dar iată că totuşi ies, oare de ce? exagerează nu i aşa, când ies în stradă şi sunt mânaţi de sentimente în afara ortodoxiei, care tace şi mai mult or fi în pragul ereziei nu i aşa, fiindcă nu trebuie să facem nimic contra acestor înregimentări gregare... chiar fie ele şi premergătoare, să stâm şi să aşteptăm până nu mai putem face nici o mişcare şi abia atunci să zicem NU da DAR DOAR dacă ne ţine duhovniceşte şi trupeşte să fim despătimiţi... oare ce ar fi DACĂ despătimirea şi lupta ar merge mână în mână cum probabil şi grecii care or ieşit în stradă o fac? nuuu, sigur că nu se poate, păi cum să şi luptăm or să protestăm şi să şi avem o viaţă întru despătimire... cam asta se vrea azi să mergem de mână cu sistemul până ce sistemul ne pune în faţă evidenţa alegerii între Hristos şi compromis, abia atunci lăsă tot ce ne a dat sistemul şi tot ce am putut beneficia de la sistem şi atunci îî zicem păi băi sistem dar noi am mers de mână cu tine până aici de aici încolo uite ne ţine să nu ne mai facem frate cu tine fiindcă puntea i îngustă şi nu mai încăpem... cam aşa vor unii,

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    fratilor...io nu inteleg de ce nu se face niciun fel de protest la noi? peste tot se fac numai la noi nu.... noi nu actionam in niciun fel...suntem inofensivi.... o sa ajunga de rapa tara asta. daca continuam asa... mai sunt 19 20 de zile si o sa apara buletinele cu cip si noi stam si privim....

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    adevarul este ca suntem o tara fricoasa.... suntem mainipulati in orice fel si foarte usor... nu este bine chiar deloc sa stam cu mainile in buzunare...si sa privim la tv despre vrajelile cu extraterestrii....

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa luam exemplu de la greci ! Sa nu fim indiferenti pt. ca in curand va veni cardul de sanatate si multi il vor lua din nestiinta sau nepasare .

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ne alaturam fratilor greci, si ne rugam sfantului Spiridon a carei pomenire a fost azi, sa aduca prin minunile lui, si pe poporul roman la marturisire in adevar ! Cu curaj, romani sa ne unim fortele pentru a invinge cat mai este timp, si a nu fi nevoiti sa fim sclavi a U.E. si a guvernului mondial !

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Grecii sunt greci, la ei exista marturisire si in randul preotilor, si impartasania e deasa, preotii greci sunt uniti cu credinciosii. La noi treaba e alta. E moleseala, lipsa de unitate in credinta, evlavie superficiala, smerenie falsa. Impartasania rara de la noi, arata evlavia superficiala, lipsa de unitate dintre credinciosi si preoti. Ne axam pe formalisme si ocolim esenta. Smerenia indreptata spre lume e falsa, ea trebui indreptata spre Dumnezeu. Isihasmul ne lipseste. Evlavia fata de Hristos. Noi avem evlavie doar la preoti, si la oricare preoti. Evlavia fata de Hristos ne trebuie in primul rand. La noi nici nu stiu ce rezultat ar avea niste iesiri in strada, caci nu suntem uniti. Mai bine, cei cativa cati mai suntem mai arzatori in credinta sa ne rugam si iar sa ne rugam.
    Fratilor in cativa ani vine sinodul talharesc ecumenic si ne va lua bisericile ca noi nu avem biserici construite pe terenurilor noastre. Treziti-va. Vorbeam cu un functionar de la primarie ca acuma bisericile se trec pe domeniul public ( pe proprietatea primariei ) si toate vor deveni ale sistemului antihristic, odata cu caderea ortodoxiei la sinodul talharesc. Noi nu avem comunitati crestine formate, nu avem terenuri cumparate, nu avem depozite de carti sfinte ca sa ne ramana si dupa caderea multor biserici ortodoxe in erezie, nu avem biserici construite pe pamanturile personale. Vom ramane fara biserici. Sa construim biserici pe terenurile noastre.
    In cativa ani vom ramane fara acte si nu vom mai putea sa mai obtinem autorizatie de constructie de biserici pe pamantul personal, nu vom mai putea nici macar cumpara pamant. Trebuie sa ne facem aceste resurse inca de pe acuma, cat inca mai avem libertate si acte in regula.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ORICINE POATE ORGANIZA UN PROTEST IN STRADA,O ACTIUNE DE MICI PROPORTII CU APROBARE DE LA PRIMARIE,IAR CEI INTERESATI SE VOR ALATURA CU SIGURANTA,VEZI CAZUL MIRCEA BADEA,CHIAR DACA EL A AVUT POSIBILITATE DE MEDIATIZARE.
    ORICINE POATE SCOATE LA IMPRIMANTA SUTE DE FLUTURASI CU MESAJE CLARE SI MOBILIZATOARE CATRE FRATII NOSTRI PE CARE SA LE RASPANDEASCA CUM CREDE EL.
    DESI PARE PUTIN AR FI MULT DACA FIECARE SI-AR INFORMA SI CONVINGE FAMILIA SI RUDELE,COLEGI SAU VECINI.
    PUTEM FACE MULTE DAR SA INVINGEM LENEA!!!!!!!!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa speram ca prin acest protest grecii ne au trezit din letargie si pe noi si sa facem si noi un protest. Problema este ca nu mai sunt in tara asta (si daca sunt , sunt foarte rari) barbati curajosi cum au fost cei care au marturisit impotriva comunismului, unde este un codreanu ,un gafencu si multi marturisitori pe care ii stiti si voi. Cei care luau atitudine au plecat si cei care au ramas sau resemnat . Ne au adormit cu minciunile lor si nu mai avem nici o reactie APROPO CUM INCEPE IMNUL ROMANIEI " DESTEAPTA -TE ROMANE........"

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor inca nu pot intelege cum de mai sunt oameni care nu-si dau seama de situatia actuala. Raspunsul la intrebarea: Noi de ce nu iesim in strada poate fi explicat in cateva fraze:
    -la noi credinta adevarata si stramoseasca este egala cu nr de oameni care au venit la ultimul miting anti cip, adica 60 de oameni din 2 milioane;
    -la noi mai vorbesc(mai nou parca nu prea) cam 3-4 mari duhovnici despre problema, si nici o fata inalta bisericeasca, deci nu e nimeni aproape sa trezeasca constintele;
    -al treilea punct chiar daca o sa vi se para surprinzator si scandalos, majoritatea ortodocsilor de la noi sunt atei prin fapte. Simplu!

    Adunand cele de mai sus cu faptul ca aproape TOTI cei de la conducerea tarii sunt evrei(sa nu vi se para surprinzator!), sau au rude sau cunostinte evrei, reiese un rezultat care te face sa iti dai seama ca la noi cel putin in momentul de fata doar orb sau naiv sa fi ca ai sa vezi vre-o miscare similara cu a grecilor.
    Si as mai putea adauga si faptul intaritor si testat de mine, si anume faptul ca eu sunt din Ardeal, iar aici sincer va spun ca NIMENI sincer nu vorbeste intr-un mod real, sau cunoaste intr-un mod real problema cipurilor. In biserico, 0, taiat si barat preoti care sa vb. despre asa poate daca ar primi ceva bani.

    Cand vom incepe oare sa acceptam realitatea ca Hristos nu vine acolo une nu e chemat, nu face minuni pentru milioanele de oameni vinovatii de pruncucidere care nu se pocaiesc, nu ii va ajuta niciodata pe cei nemernici, lenesi, ignoranti.
    Spunea undeva Pr. Tanase de la Valea Plopului ca nu stie femeie care sa nu fi facut avort. Si atunci noi ne miram ca nu mai sunt lupatori ca si Codreanu, sau martiri ca si Sf. Gafencu. Pai mai oameni buni...i-am ucis, e simplu!
    Voi nu va uitati in jurul vostru, voi nu stiri ca sunt copii de sase ani care fac onanie(pare ireal nu?), ca romanul si-a abandonat copiii in fata televizorului si aplecat in Spania la munca. Mai fratilor, deschideti ochi, eu nu stiu ce ne mai tot batem gura despre "tara noastra", sau "Desteapta-te romane", cand noi ne-am vandut sau ne-am parasit tara de mult, sau cand NU MAI VREA nimeni sa se trezeasca. Voi chiar nu vedeti ca pana si la tara se tin slujbe cu papistasii, si lumea tace malc. De ce oare...suant prosti, nebuni, nu raspunsul e simplu...NU LE PASA. Romanului ii pasa doar de sex, bautura, tigari, etnobotanice, burta plina si...Bianca Dragusanu.
    Crede-ti ca la greci isi permite sa rada cineva de protestul lor, pe cand la noi stirile sunau cam asa: "Diavolul s-a ascuns in pasapoarte...si acum stiri importante din sport"

    Deci in concluzie va spun sincer ca la o asa "credinta si evlavie" a romanului ortodocs, sincer fara nici o gluma chiar ma mir cum de mai avem avem Transilvania(momentan!), sau cum de nu am fost alipiti...Israelului. Sau poate nu va aduceti aminte vorbele lui Shimon Perez: Israel cumpara Romania...ei bine daca privim in jur chiar ca au cumparat-o.
    Deci a cui tara vreti sa o salvam...a evreilor?

    Acum catva timp am avut si o mica "disputa" cu dl Bataiosu(pentru cei care nu stiu...ar vrea sa fie presedinte), si l-am intrebat si pe dansul, daca e constient de faptul ca nu are cum sa ajunga presedinte din simplul motiv ca romanii chiar nu vor nici o schimbare in bine. S-a cam enervat, dar asta e. Atata timp cat "schimbarea" nu se petrece in sufletul omului, el nu va vrea decat "sa traiasca bine", si nu sa isi schimbe viata cazand in genunchi si implorand iertare de la Hristos. Dar de fapt cine mai poate plange?

    Incercati sa priviti mai departe si mai amplu problema, deoarece ea nu se mai rezuma la cipuri, cipurile sunt doar o mica parte dintr-un plan mult mai mare, si in momentul de fata in lume "miroase" a razboi, si se cauta scanteia care sa declanseze explozia(coreea, wikileaks, falimentul statelor din SUA, etc). Cine este informat stie despre ce vorbesc.

    Incercati si voi sa priviti lucrurile mai in perspectiva, si nu va mai uitati doar pe bloguri, sau pe la cunoscuti, observati si voi ca din 20 de milioane poate odar 5%(sunt optimist) se mai numesc crestini ortodocsi traitori, cateva procente is caldicei, iar marea majoritate sunt atei si eretici prin fapte convingeri si filozofia new age pe care au imbratisat-o. Deci repet, cu cine vreti sa facem "revolutie"?

    Provoc pe oricine sa faca un sondaj, sa mearga prin scoli si gradinite, si isi va da seama ca nu mai avem pentru cine lupta. Cine are copii stie despre ce vorbesc, iar cine crede ca vb. prosti, sa faca proba.

    Nu intentionez prin acest mesaj sa descurajez, sau sa fiu acuzat de te miri ce(cum s-a intamplat in trecut), nu sunt nici agitator, nici nu lucrez la "stat", ci doar prezint realitatea asa cum este ea.

    Sper ca nu am fost prea bland.

    Doamne ajuta-ne!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De admirat atitudinea preotilor greci, care ii reprezinta pe credinciosi si nu ii lasa la voia intamplarii cum se pare ca se intampla la noi ,cu exceptia catorva calugari si preoti de la manastiri.Ce atitudine ia Arhiepiscopul Romaniei si mai marii preoti romani?

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru Emanuel

    Frate,pun la dispozitie teren pentru construirea unui asezamant ortodox (biserica + centru de ajutor social,sau numai ultima varianta). Totul este sa fim mai multi,ca sa realizam acest lucru.
    Deja am cunoscut cativa oameni care s-ar implica in aceasta initiativa. Dar trebuie sa fim mai multi, pentru ca acest lucru costa .Daca crezi ca este o initiativa buna, cere adresa de mail la admin si hai sa discutam .
    Doamne ajuta!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ne pastram credinta asa cum o avem, cei ce se recunosc in ea si sa marim cercul acesta al ortodoxiei prin stradania personala. Descurajarea vine de la cel cazut si refuz sa o practic. Staruind in credinta si practicand-o la nivelul personal putem intari putin cate putin rugaciunile. Sa ne rugam neincetat, sa ne pastram inimile arzande in IISUS HRISTOS, sa imploram mereu si mereu Cerurile , pe Maicuta Domnului, Sfintii, sa ne ajute, sa ne indrepte gandurile si faptele spre cele placute Lui Dumnezeu. Acum bate ceasul nostru al celor ce ne stim ortodocsi practicanti. Sunt incercarile noastre, ale tuturor, ale poporului acesta care doar prin credinta isi mai poate pastra identitatea. Sa ramanem in credinta si sa pastram steagul sus !
    Doamne ajuta-ne pe toti si mantuieste pe poporul Tau ! AMIN!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ alin
    Era o pilda undeva daca mi amintesc bine care era cam asa ; un batran plimbanduse intr o zi pe plaja vede un copil care arunca inapoi in ocean cate o stea de mare erau foarte multe pe plaja cred ca erau sute de mii , batranul vazandu- l pe copil chinindu-se sa arunce cate una in apa ii spuse : nu te mai chinui ca oricum nu poti sa le salvezi pe toate , dar copilul ii spuse : da stiu dar aceasta pe care o arunc acum va trai si se va inmulti si va face altele care le vor inlocui pe cele care mor acum.!
    Aduti aminte ca in sfanta scriptura Dumnezeu nu a distrus sodoma si gomora pana nu ia scos pe Lot si pe ai lui, sau potopul nu a venit pana Dumnezeu nu la salvat pe Noe.
    CONCLUZIE ; AI SPUS CA NU AVEM PENTRU CINE LUPTA
    RASPUNS : GASESTE UNUL DREPT SI LUPTA PENTRU EL DA-TI VIATA PENTRU EL DACA ESTE NEVOIE, IAR PENTRU CEILALTI ROAGA-TE. IARTA MA!

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da, murim, murim încet, încet, într-un mod jalnic și penibil. O țară care a dat o pleiadă de mucenici în secolul XX, pe Căpitan și Legiunea sa, prin care s-a ridicat din nou duhul jertfelniciei, pe mucenicii de la Aiud, pe părintele Arsenie Boca, Proroocul de Foc, pe părintele Ilie Lăcătușu, ale cărui moaște se păstrează neputrezite, pe părintele Ghelasie Gheorghe, un avva trăitor la nivel marilor trăitori din vechime, un astfel neam aud acum ceva vreme că este pe primul loc la numărul de avorturi pe capul de locuitor din lume, un neam ortodox din moși strămoși se scaldă în mocirla desfrâului, muncește în timpul Sfintei Liturghiii... Da, eu cred că TREBUIE să vină lovituri puternice de la Domnul ca să ne întoarcem. Uite, că ninivitenii s-au întors la propovăduire proroocului Iona, dar dacă proroocul ar veni la noi azi și ne-am chema la pocăință, ce am face? Am râde de el la modul: ”S-a găsit și nebunul ăsta, uite, domle, la ce duce habotnicia... Și eu sunt ortodox, dar nu fac cretineli din astea.”. Eu cred că este gata, am trecut de limita în care ne putem întoarce de bună voie, avem nevoie de lovituri puternice ca să ne revenim, de dezastre trimise de la Domnul. Noi să mărturisim, gata să devenim mucenici, dar nu din trufie, ci din dragoste de Hristos și de aproape, încercând să întoarcem măcar un singur suflet.
    Iertați, fraților, pe cel mai nevrednic dintre voi. Domnul să ne ajute și să ne îndrume pe toți!

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sintem lasi datorita pastorilor falsi care ne AMAGESC ca lupul este undeva departe ,prin padure si nu vine curind sa atace turma!!! Lupul este in curte ,mai are un pic si intra in staul ,ataca sau maninca oile ...si pastorii nostri DORM!

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sintem citiva crestini care vrem sa vorbim cu Pr.Nichita Pascan ,va rugam ajutati-ne sa luam legatura cu el sau daca ne "auzi"parinte va rugam contactati-ne la email [email protected]

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ pentru Alin,

    ai scris multe, poate ca ai dreptate, dar intr-un fel dar ai omis ceva foarte important.. pe Dumnezeu
    El poate ridica tara asta chiar si pentru un pacatos care sa pocaieste!

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu am vrut sa fiu dur, dar se pare ca ignora iara si iara realitatea, si am sa va spun exact de ce in momentul de fata in Romania nu se intampla nimic.
    Sa imi spuna si mie cineva unde eram noi acum cativa ani cand tara asta era distrusa, furata si vanduta, cand pe zi ce trecea infuentele sataniste occidentale puneau tot mai mult stapanire pe aceasta neamul ea, cand se lupta din greu la distrugerea identitatii nationale, dar si mai mult la pervertirea si eradicarea totala a spiritului si a traditiilor crestin ortodoxe, mostenite de la inaintasii nostrii, pentru care au murit torturati si aruncati in gropi comune martirii din inchisorile comuniste. Unde erau toate aceste voci care vorbesc acum despre cip si 666, sau toate aceste bloguri care dezbat la nesfarsit acest subiec. Unde!? Sau vreti sa fiu si mai dur, unde eram cand prin toate mijloacele posibile se facea o publicitate si o propaganda nebuna la tot ce insemna PACAT, pornind de la prezervative, tigari, bautura, si ajungand la prostitutie(se face reclama peste tot daca nu v-ati dat seama), anticonceptionale, si alte metode mult mai grave de pruncucidere. Va spune eu unde eram, sau de fapt mai bine spus ce faceam...ne bucuram si noi de „progresul” fantastic si de cresterea nivelului de trai, de „nemaipomenita” si „salvatoarea” democratie.
    Chiar suntem atat de orbi si ipocriti sa nu recunoastem faptul ca acum tot ce se intampla este sa culegem dce am semanat? Oameni buni, o lectie grea si bine invatata mi-a demonstrat faptul ca Hristos nu premiaza ignoranta, sau lasitatea. Acum dupa ce am trait „bine”, vrem minuni ca ne pun astia „briciul” la gat.
    Dar macar daca ne-am pocai cu adevarat, dar pentru mine a fost clar u lucru si este si in prezent. 1.000.000 de oameni au senat petitia impotriva actelor biometrice(sau doar a pasaportului, nu mai stiu). Bun! Cati am mers la mitinguri, cateva sute, apoi 60 de omanei...pai eu nu stiu dar noi chiar ne asteptam ca Dumnezeu sa ne salveze, daca noi nu putem sa facem un minim de efort sa mergem cateva sute de km. La un miting, de care poate atarna chiar libertatea noastra. Adica bani de bere, tigari, tv prin cablu, internet, si alte „lucruri absolut necesare avem”, dar bani sa mergem pana la Bucuresti nu avem. Sau avem servici...dar daca era vorba de te miri ce altceva sigur ne invoiam de la sef. Credeti ca autoritatile ar fi reusit sa inchida gura la un milion de oameni? E cam greu!
    Fratilor, eu nu stiu pe cine vrem sa pacalim, pe Hrisots...asta e cam la fel ce face un copil mic cand ia bataie la scoala...”nu mai da ca nu mai fac...si pe urma o ia de la capat. Asa si noi...sa zicem ca de maine se schimba situatia in lume si se anunta ca nu se va mai baga nisiodata nici un cip...ce credeti ca vor face marea majoritate a celor care au semnat aceea petitie, sau chiar a celor care scriu pe blogurilea astea...eu sunt foarte curios cum isi vor schimba viata, sau daca vor pastra pocainta pe care spun ca au castigat-o acum.
    Voi chiar nu intelegeti ca „nu a intrat nici un diavol in pasapoarte”, si ca de fapt „putreziciunea” se afla in inimile noastre lipsitea adesea si macar de un gand bun, ca sa nu mai zic de iubire. TOT ce se intampla e vina noastra a tuturora, care nu am reusit sa-l marturisim pe Hristos atunci cand trebuia, atunci cand era „bine”.
    Citesc aici in dreapta apelul Parintelui Iustin „Cereti autoritatilor sa abroge legile care permit indosarierea si urmarirea electronica!”. Am si eu o intrebare: Ce ar trebui sa le spun autoritailor? Dupa ce vam lasat si chiar am participat la sinuciderea identitatii nationale, si la „jefuirea” atat pe plan sufletesc, moral si material a tari, sa nu ne cipati ca pe niste vite, deoarece am vrea sa ne bucuram in continuare de toate placeriile acestei vieti, fara sa ajungem in iad. Sau mai bine spus, domnule presedinte care ati demonstrat prin toate mijloacele de care ati dispus ca vreti orice altceva dar numai NU interesul crestin ortodocs sau de orice alt fel, sa nu ne vindeti acum ca pe niste vaci antihristului?
    Oare asa ar trebui sa il intrebam? Sau cum? Chiar nu vreau sa fiu sarcastic, dar voi nu vedeti cat de naivi am ajuns. Sa nu ma intelegeti gresit il cinstesc si respect profund pe Parintele Iustin, dar nu inteleg cum as putea sa le cer celor care si-au vandut sufletul ca sa ne vanda si pe noi sa nu mai faca asta. Sunt eu nebun, sau vorbim aici de un paradox?
    Cineva scria mai sus ca pune la bataie un pamant pentru inaltarea unei biderici sau centru de ajutor social. Buna initiativa, nu zic nimic, dar citi sunt interesati? Acest dezinteres demonstreaza totul!
    Cel mai mare respect in momentul de fata nu pentru vre-un mare duhovnic care s-a ridicat impotriva cipurilor, ci pentru parintele Tanase de la Valea Plopului, care a inteles perfect ce ar trebui sa faca orice ortodox adevarat, nu sa stea si sa palavrageasca pe bloguri sau te miri unde, ci sa ia atitudine, sa faca ceva lucrativ, ceva care sa dea roade. Si Sfiintia sa tocmai asta a facut. Dar stiti ce este de plans aici, ca e singurul care a facut un gest de o asemnea amploare, in loc sa apara pe bloguri, siteuri, TV, sau sa alte canale „canale media”.
    Oare Sfantul Parinte Arsenie Boca avea internet? Nu il gasea lumea? Avea nevoie sa isi faca „reclama”. Nu, FAPTELE sale strangeau oamenii in jurul sau, si iubirea pentru aproapele. Acum e la moda vorba multa, fapte 0.
    Cred ca mai avem multe de invatat, si mult sa ne intrebam.
    Cum imi spunea parintele Proclu cand mergeam pe la el: „Constiinta, ia spune-mi tu mie…?” Dar oare cati mai avem puterea sa ne intrebam constiinta? E usor sa aratam cu degetul, sa ne batem gura…dar cand vine vorba de fapte…60 de oameni la miting.
    Tin sa precizez ca nici eu nu am participat, asa ca sa nu fiu acuzat de ipocrizie ma declar vinovat de cele de mai sus si de multe altele.

    In final am sa tin sa ii adresez o intrebare lui „singur”: Oare mai gasim printre noi un om ca Lot?
    Ce e de facut: in opinia mea „reteta” nu s-a schimbat, rugaciune, spovedanie, impartasanie, post, milostenie. Cred ca prima „minune” trebuie sa se intample in viata noastra prin adevarata pocainta, si apoi sa ne asteptam la schimbari lumesti…
    Hristos vrea sa ne gaseasca priveghind, nu luptand in locul Lui. Eu zic sa ne facem macar partea noastra, dupa datini. Sau, daca sunt pe undeva vre-un milion de legionari patrioti, si nu stiu eu...atunci hai la lupta!

    Sa ma iertati si pe mine!

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dupa cum vad nu sunt singurul care vede realitatea, se pare ca si "Prahovean" o vede. Si eu presimt ca vor veni mari lovituri, inainte sa ne pierdem de tot. Nu cred ca ne lasa Hristos asa, macar pentru martirii si Sfintii Parinti care vegheaza asupra noastra.

    Pentru "zoro": lupul e de mult in curte, cam de 20 de ani, iar poarta i-am deschiso noi. Si nu am fost amagiti de falsi pastori, ci ne-a mai fost mai comod sa ne lasam amagiti.
    Iar pastorii nu dorm, ci sunt platiti ca sa taca!

    Pentru "sirjon"
    Mi-ar place sa imi demonstrezi daca chiar AM dreptate sau POATE am dreptate. As fi curios sa vad cum vezi tu lucrurile.
    Spui ca l-am uitat pe Dumnezeu! Dragul meu, pe Dumnezeu l-am uitat de fiecare data cand am pacatuit, cand am ignorat, cand nu mi-am iubit aproapele, cand am facut toate faptele de care imi e acum rusine, dar nu acum.
    Spui ca Dumnezeu poate ridica tara asta pentru un singur om. Cum ar putea facea asta...ii va obliga pe toti ceilalti sa se indrepte, il va obliga sa se roage, sa mearga la biserica, sa nu mai avorteze, sa nu mai fie eretici si atei. Sau ii va omora pe toti? Cum? Te invit sa detaliezi putin, sa incerci sa-ti dezvolti putin ideea. Si eu as putea sa arunc 4 fraze doar asa sa ma bag in seama, oare merita "efortul", ai ajutat pe cineva, isi pune oare cineva intrebari datorita "contributiei" tale la acest forum? Nu fi copil, daca ai ceva de zis, incearca sa iti susti punctul de vedere.
    Poate msg de mai sus ti se va parea mai "plin" de Dumnezeu.
    De cand am intrat prima oara pe acest blog am vazut multe fraze aruncate daor asa fara o valoare reala.
    Tin totusi sa ii salut pe cei de aici care incearca sa "transmita" ceva, nu doar sa "zica" ceva.

    Doamne ajuta-ne!

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ alin

    "El poate ridica tara asta chiar si pentru un pacatos care sa pocaieste!"

    Consider ca am transmis prin propozitia asta mai mult decat ai facut-o tu prin tocirea tastaturii...
    Indemnul la pocainta este pentru toti, si poate pacatosul care se pocaieste, poti sa fii chiar tu!

    ps
    Esti ciudatel, un gigi_contra al internetului, si crede-ma ca lasi in urma ta un duh tulburator prin felul in care scrii. poate daca ti-ai schimba "stilul'' ai avea mai mult de castigat.

  22. Vulturul Legionar

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vorbe vorbe, cuvinte putine. Suntem pusi la incercare, trecem prin sita credintei mai ceva ca malaiul.
    Cat priveste Romania, ierarhia se afla intr-un sah mat, cu cine? o sa vedem.
    Cer iertare celor care i-am deranjat cu scrisul meu plin de greseli gramaticale. Cum v-am spus sunt o piatra care incearca sa marturiseasca dreapta credinta si cu voia Domnului sper sa o fac.
    SA STAM BINE SA LUAM AMINTE!

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    draga sirjon

    Nu stiu daca ai observat, dar prezenta mea pe acest blog este foarte rara...asa cand simt ca merita sa "tocesc tastaura", prefer sa "apar" rar, si sa las ceva in urma mea, decat des si fara rost.

    Spui ca sunt "ciudatel" si ca las un duh tulburator...daca comentariile mele te tulbura s-ar putea sa te regaseti in ele...dar asta tu sti mai bine...

    Il las pe altii sa fie blanzi si sa adoarma constiintele, eu prefer sa incerc sa le trezesc...sau macar sa spun ce prea putini au curajul sa spuna. Din pacate suntem o tara de oameni care vad doar paiele din ochii vecinilor...

    Dupa cate imi aduc aminte si Hristos a folosit biciul...noi putem sa mai folosim din cand in cand cuvintele.

    Cat despre stilul meu, pot spune ca este in concordanta cu vremurile pe care le traim, si te las pe tine sa imi spui ce as putea castiga de pe urma lui. Tie ti se pare ca as vrea sa imi adun "adepti", sau ca vreau sa impresionez pe cineva? Suntem la vre-un concurs si nu imdau eu seama, "care pe care", sau ceva similar. Ce ai vrea sa scriu, despre nemarginita iubire a omului contemporan", si cum a dat si da el dovada de un spirit ortodocs desavarsit: si bla bla..etc."
    Eu te-am rugat mai sus sa imi explici cu ce gresesc, dar tu nu ai reusit decat sa ma faci "ciudatel". Di nou 4 randuri, 3 jigniri si ai clasat cazul...Ce sa spun esti un mare caracter...
    Vezi tocmai aici sata problema, cum apare unul care ne zgandare constiinta, hop pe el cu pumnu in gura...

    Dar sti ce cred ca nu o sa mai imi "tocesc tastatura"...nu se merita...si daca tu dragul meu crezi ca nu am ce face in rest..cred ca ma confunzi cu cei care mai scriu si ei pe bloguri pentru a se simti importanti...ai fi foarte socat sa ma cunosti ca om in viata reala...

    Iti adresez doar doua intrebari si pe urma consider subiectul inchis...tu pe cati oameni ai reusit la viata ta sa ii faci sa macar sa isi puna intrebari...despre viata lor...despre Hristos? Pentru cati dintre ei ai reusit sa fi macar un "indicator"?

    Sper din tot sufletul si fara nici o ironie ca nu te-am tulburat
    Iarta-ma!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @alin
    Ai mare dreptate cand spui ca ori de cate ori cineva incearca sa spuna lucrurilor pe nume toti sar pe el cu pumnii. Nu-mi spune niciodata ca sunt un pacatos, curvar, mincinos, tradator, las si lenes. Mangaie-ma pe crestet si spune-mi ca Hristos ma iubeste chiar si pentru Sfintii Sai Martiri. Cam asa sintem noi, romanii. Nu suportam sa ne privim in oglinda. La fel a incercat si comentatorul Marian, tipul acela din Norvegia sa spuna din realitatile zilnice si a fost redus la tacere de saccsiv. Pentru mine care intru foarte rar sa comentez pe bloguri dar urmaresc informatiile, acest Marian exNorvegia mi sa parut unul dintre cei mai echilibrati comentatori. Nu contest faptul ca omul o fi revoltat sau disperat de cand s-a intors in tara si a devenit mai dur si critic in comentarii. Cel putin ultimele sale relatari au fost mai mult decat elocvente, nu a zis nimic nou in fapt ci a spus realitati pe care le stim cu totii dar ne deranjeaza cand cineva ni le pune pe masa. Eu nu stiu cum vedem majoritatea dintre noi smerenia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*