6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    45) O stea lângă o altă stea
    http://graiulortodox.wordpress.com/

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un alt Sfant Parinte al Neamului Romanesc ! Si din acest motiv nu avem voie sa cedam,sa compromitem cu nici macar o celula microscopica Sfanta Credinta Crestin Ortodoxa ! Invatam pana plecam in patria cereasca si nu are importanta cine este lup in blana de miel ca oricum nu se poate numi pastor al nostru din moment ce vrea sa ne vanda,insa de un lucru stiu sigur ca sunt : bucuria poporului Roman de a avea Parinti atat de luminosi si evlaviosi si faptul ca toti Parintii nostri plecati la Domnul,acei Sfinti necanonizati oficial dar sfintiti de Bunul Dumnezeu,se roaga intr-un glas pentru mantuirea noastra ! ORTODOXIE sau Moarte !

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma bucura din tot sufletul mesajul tau Stefane draga. Ortodoxia, sufletul poporului Roman, trebuie s-o pastram nestirbita ! Biserica lui Hristos nu o vor invinge nici portile iadului ! Daca vom duce lupta cea buna pt. curatirea inimii de patimi, atunci Bunul Dumnezeu ne va feri de inselare ! Nu ne vom pune nadejdea in cele trecatoare ale lumii acesteia, nu ne vom lipi inima de ele ! Vom fi hotariti sa murim pentru Hristos care este Cap al Bisericii Ortodoxe, vom fi hotariti a muri daca trebuie, pentru credinta dreapta. Vom invata sa iubim si sufletele celor ce sunt lupi in blana de oaie, adica vom intelege ca au fost inselati de necuratul ai caror slujitori au ajuns si de care sunt rau chinuiti, ne vom ruga cu mila pentru ele ! DUMNEZEU IUBESTE TOATE SUFLETELE ! NU NE ESTE NOUA DAT A JUDECA ! DOAR SA NE FERIM DE INVATATURA LOR STRIMBA, SA NE FERIM DE VOIA LOR, CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU !

    DOAMNE AJUTA !

    Mircea

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frate Mircea,adevar graiesti si trebuie sa avem orthopraxia in sange si deosebirea dintre Crestin Ortodocsi si restul, consta in iubirea aproapelui manifestata si prin smerenia si evlavia prin purtarea fata de ceilalati ca si cum ar fi rudele noastre! Eu inteleg perfect acest principiu elementar al Ortodoxiei,insa e tare greu sa pui in practica toate acestea ! Binecuvanteaza Doamne pe tot poporul tau !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Atat de drag imi este parintele Ioanichie Balan, incat l-as trece de azi in Sinaxar.

    Dumnezeu sa-l odihneasca intru Sfintii Sai.

  1. Pingback: STIRILE ZILEI (18.12.2010) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*