CEDO: Casatoriile intre persoane de acelasi sex nu fac parte din drepturile omului

Judecatorii Camerei Superioare a CEDO, intruniti la 22 noiembrie 2010, au respins cererea cu privire la cazul Schalk si Kopf impotriva Austriei (cazul nr. 30141/04) inaintata de catre solicitanti.

Hotararea Curtii afirma ca autoritatile austriece au actionat in conformitate cu Declaratia Universala a Drepturilor Omului cand au refuzat inregistrarea casatoriei cuplului homosexual Schalk si Kopf. Hotararea Camerei din 24 iunie 2010 ramine, astfel, definitiva (Art. 44 din Conventia Europeana pentru Drepturile Omului).

Cazul se refera la plangerea unui cuplu homosexual carora li s-a refuzat inregistrarea casatoriei in anul 2002 si nu au vut cum sa-si oficializeze relatia inainte de intrarea in vigoare a Legii Parteneriatului Inregistrat, in ianuarie 2010. Prin hotararea Camerei din 24 iunie 2010, CEDO stabileste ca Articolul 12 a Convetiei (dreptul la casatorie) nu reprezenta o obligativitate pentru Guvernul austriac de a acorda dreptul de casatorie cuplurilor homosexuale. Prin urmare, Curtea considera ca nu a existat o incalcare a acestui articol. De asemenea, Curtea a constatat ca nu a existat o incalcare a Articolului 14 (interzicerea discriminarii) coroborat cu Articolul 8 (dreptul la respectarea vietii private si de familie).

sursa: antimedia.info

vedeti si: VIDEO: Stop promovarii homosexualitatii …

7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ! iarta-i !!! ca poate nu stiu ce fac !!!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iaca si o veste buna de la CEDO 🙂

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Prin colectarea datelor biometrice se poate stabili daca o persoana este sau nu homosexual. Ia ganditi-va, daca nu cumva, o parte din politicieni si chiar ierarhi nu ar trebui sa se cam teama de actele biometrice.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Poate s-au gandit sa nu promoveze o lege care incalca dreptul la viata a viitorilor oameni ce apar dintr-o relatie normala dintre un barbat si o femeie...

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    va fi un motiv să se inculdă în drepturile omului şi situaţia lor fraţilor ata i de fapt motivul publicităţii care li se face... acum or să zică dar cum noi să nu fim incluşi all în drepturile omululu? veţi vedea că aşa a fi

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Prea multa atentie li se acorda acestor dezaxati!Prea multe drepturi !Cum sa autorizezi un miting al acestor scrintiti si sa-i amendezi pe cei ce-si manifesta dezaprobarea?Poate ca cei ce autorizeaza asemenea manifestari au si ei aceeasi orientare sexuala!!!Homosexualii ar trebui eliminati fizic!Ce pot invata copiii de la ei cind sunt lasati sa-si manifeste in public apucaturile?Ce beneficii aduc societatii acesti neoameni?Putem trai foarte bine si fara prezenta lor malefica!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ieri, Canalele europene de stiri, emiteau in bucla informatia conform careia in Olanda a fost arestat un educator de 27 de ani care, impreuna cu "soţul" sau ( 37 de ani) a violat, chinuit si filmat, peste 50 de copilasi de varsta mica ( declaratia sefului politiei din Amsterdam,Bernard Welten) in Gradinita in care lucra şi ca educator privat.
    Iata deci ca, asa cum s-a dovedit in sute de cazuri, homosexualitatea este o perversiune asociata cu pedofilia.
    Sa nu uitam ca in anul 2007, era admis in Parlamentul Olandei "Partidul pentru iubirea fraterna" (pndv) care a propus admiterea relatiilor sexuale cu copii incepand cu varsta de 12 ani, legalizarea pornografiei infantile si admiterea legala a relatiilor sexuale cu animale!!
    Consider suspect faptul ca Agentiile de Stiri romanesti nu au transmis informatia legata de arestarea olandezului si ma tem ca acest lucru se datoreaza presiunilor facute de Asociatiile de protejare a homosexualilor ce au in proiect legalizarea casatoriei si a adoptiilor de catre acesti monştri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*