Sinucigasul comediant Dan Puric in blasfemie fata de Sfanta Fecioara Maria si Dumnezeu

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=CAwOEbf5WW8]

Este chiar strigator la cer cum acest individ ia in ras numele Maicii Domnului si vrea sa para in ochii oamenilor ca un marturisitor al Ortodoxiei. Faptele lui vorbesc, noi neavand nimic personal cu el, insa se preconizeaza ca acesta sa urmareasca ocuparea unei functii intr-un viitor guvern. Cat despre cazul Aiud, aflati ca Dumnezeu le sta impotriva, caci pentru a construi ce vor ei, trebuie mai intai sa ridice un zid de sustinere a malului dinspre oras ce costa 500 000 de euro (jumatate de milion de euro). Asa ca nu va aruncati banii in mainile acestui securist, care este departe de valorile Ortodoxiei si mai mult are curajul sa blasfemieze pe Maica Domnului si pe Dumnezeu Tatal pe scena mascaricilor de la teatru. NU FACETI NICIO DONATIE PENTRU AIUD! Toti banii vor intra in buzunarele castei PURIC-CODRESCU-TARZIU-BUCUROIU-GEORGESCU.

24 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Periculoase treburi se întâmplă în zilele acestea... cu girul chiar din interiorul nostru. Eu am cumpărat Dan Puric cele 2 cărți (pe care nu le-am citit încă) tocmai dintr-o mănastire și dacă nu mă înșel le-am mai văzut prin pangare... omul simplu și neștiutor îl va vedea scos la rampă, l-a văzut și în pangar va zice ... ăsta e, e bun, e și bisericos.... Al doilea personaj și mai malefic și mai important este Mugur Isărescu, ctitor la Mănăstirea Brâncoveanu (are plăcuță acolo) și unic ctitor la ceva mănăstire mare din Maramureș (și poate or mai fi)... mă întreb... joacă la două capete și de fapt ne vrea binele... face asta doar pentru credibilizare în rândul Ortodocșilor... cu ce bani?.... eu am oarece rețineri ca om falimentat de către politicile BNR, dar să nu uiăm că toate le tragem pentru păcatele noastre și că trebuie să ne iubim vrăjmașii. O rugăciune pentru vrăjmași care sintetizează „utilitatea” lor:

    Rugăciune pentru vrăjmaşi
    a Sfântului Nicolae Velimirovici
    Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem! Vrăjmaşii m-au împins şi mai mult spre Tine, în braţele Tale, mai mult decât prietenii. Aceştia m-au legat de pământ şi mi-au răsturnat orice nădejde spre pământ. Vrăjmaşii m-au făcut străin faţă de împărăţiile pământeşti şi un locuitor netrebnic, faţă de pământ. Precum o fiară prigonită, aşa şi eu, prigonit fiind, în faţa vrăjmaşilor, am aflat un adăpost mai sigur, ascunzându-mă sub cortul Tău, unde nici vrăjmaşii, nici prietenii, nu pot pierde sufletul meu.
    Doamne, binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem.
    Ei au mărturisit în locul meu păcatele mele în faţa lumii. Ei m-au biciuit, când eu m-am cruţat de biciuire. Ei m-au chinuit atunci când eu am fugit de chinuri.
    Ei m-au hulit atunci când eu m-am măgulit pe mine însumi. Ei m-au scuipat atunci când eu m-am mândrit cu mine însumi.
    Doamne, binecuvântează-i…
    Când eu m-am făcut înţelept, ei m-au numit nebun. Când m-am făcut puternic, ei au râs de mine ca de un pitic. Când am vrut să conduc pe oameni ei m-au împins înapoi. Când m-am grăbit să mă îmbogăţesc, ei m-au smucit înapoi cu mână de fier. Când m-am gândit să dorm liniştit, ei m-au trezit din somn.
    Când mi-am zidit casă pentru viaţă lungă şi liniştită, ei au răsturnat-o şi m-au izgonit afară. Într-adevăr vrăjmaşii m-au dezlegat de lume şi mi-au prelungit mâinile până la veşmântul Tău.
    Doamne, binecuvântează-i…
    Binecuvântează-i şi-i înmulţeşte; asmute-i şi mai mult împotriva mea, ca fuga mea spre Tine să fie fără întoarcere; ca să se rupă nădejdea mea în oameni ca pânza de păianjen; ca smerenia să împărăţească deplin în inima mea; ca inima mea să devină mormântul celor rele. Ca toată comoara mea să o aduni în ceruri. Ah, de m-aş elibera odată de autoamăgire, care m-a încâlcit într-o mreajă cumplită a vieţii înşelătoare!
    Vrăjmaşii m-au învăţat să ştiu ceea ce puţin ştiu în lume: că omul nu are pe pământ vrăjmaşi afară de sine însuşi. Doar acela urăşte pe vrăjmaşi, care nu ştie că vrăjmaşi nu sunt vrăjmaşi, ci prieteni severi.
    De aceea, Doamne, binecuvântează pe prietenii şi pe vrăjmaşii mei!
    Sluga blestemă pe vrăjmaşi căci nu ştie, iar Fiul îi binecuvântează căci ştie. Fiul ştie că vrăjmaşii nu pot să se atingă de viaţa lui. De aceea El păşeşte liber între ei şi se roagă lui Dumnezeu pentru aceştia.
    Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem!

    Eu dacă nu aș fi avut vrăjmași probabil că lâncezeam și acum în neștiință, de când BNR mi-a falimentat firma, familia (trăiam din venitul de la acea firmă) deși am făcut tot ce a fost omenește posibil, am căscat ochii și am văzut această caracatiță. Poate aș fi cel mai îndreptățit să zic de revoltă, dar, nu, îmi dau seama că toate le trag pentru păcatele mele și fiecare dintre noi la fel, am uitat de pocăință și de aceea Dumnezeu îngăduie acestea peste noi. Am văzut cum păcatele mi-au afectat viața cu precizie aproape matematică (după ce am citit niște broșurele „Despre necazurile oamenilor – Pr. Arsenie Boca), de aceea deși pare greu de crezut dușmanii sunt foarte utili în iconomia Divină. Sunt cele 7 Surle ale Lui Dumnezeu cu care cheamă la el pe oameni:
    1.Chemarea lăuntrică a conştiinţei;
    2.Chemarea din afară a cuvantului;
    3.Chemarea prin necazurile vieţii;
    4.Chemarea prin necazurile morţii;
    5.Chemarea prin semnele mai presus de fire;
    6.Chemarea prin chinurile de pe urmă de la Antihrist;
    7.Chemarea la Judecată.
    Vrem a vedea sau nu…. în asta stă dacă vom opri urgia ce se abate asupra noastră. Doamne Ajută!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu nu stiu ce aveti cu omul acesta care nu e decat un PURICE...
    Chiar vreti sa-l rastigniti?
    Mie nu mi s-a parut ca ar vrea la putere si daca acest lucru se va intampla, va fi tot voia lui Dumnezeu.
    Lasati-l va rog in pace ca sunt lucruri mult mai grave care ni se intampla si asta numai daca ne uitam la bietii copii de pana in 20 de ani care se drogheaza si mor inainte de vreme, mor sufleteste si nu-i mai invie nimeni...

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nimeni nu are nimic cu nimeni atâta timp cât fiecare își respectă nația și credința, dar dacă unii o iau pe arătură trebuie să se știe pentru a nu trage după ei și pe alții mai puțin sporiți... cum ar fi chiar tinerii de care vorbiți și care au ca modele probabil că chiar unii dintre actori... chiar dacă nu de la noi...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    CIPRIAN.Va multumesc pentru rugaciunea postata.Dumnezeu sa va ajute si sa va intareasca in continuare sa puteti vedea calea ce duce spre mantuire pentru dv. si familia dv.Lumina si putere sa va dea Dumnezeu,si noua tuturor lumina sa stim cine suntem si ce avem de facut.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Scrisoarea deschisă adresată lui Dan Puric de către George Bara: “Eşti un necinstit sufleteşte!”: http://www.napocanews.ro/2010/10/scrisoare-deschisa-adresata-lui-dan-puric-esti-un-necinstit-sufleteste.html

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Noi nu avem nimic cu Puric...dar ce are el cu noi???????de se baga unde nu trebuie in cele ale Ortodoxiei.A facut cumva clovnul vreun an de temnita comunista????sau a pus umarul sa faca altii???

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Imi pare rau sa intervin "agatat" de titlul postului . N-as vrea sa fiu inteles gresit , nu prea imi place Puric (acesta este numele lui , parca ) pentru ca incurca borcanele ca in romania. El este actor sau mim la baza , sa zicem actor , si mare conferentiar , dar nu in arta dramatica , ci in "psiho-socio-teologie". Deci , asta nu-mi place la el : incurcarea competentelor.
    Filmuletul postat nu cred ca-l poate acuza de ceva anume , el neexprimand ideile lui , deci , procedeul folosit de domniile-voastre este nelalocul lui . Doi , linkul postat , probabil in idea de baza a postului , nu-l inteleg , ce vrea sa spuna si sa arate ? ?
    In concluzie , subtire . Altceva .
    Pace tuturor !

    Repet , nu-mi place Puric , il ignor...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @crisuadi
      probabil nici Maica Domnului nu prezinta pentru tine ceea ce este: Fecioara care L-a nascut pe Dumnezeu Fiul!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frate Cipriane te iubesc ! Si atat! Pentru ce ai reusit sa ne transmiti prin mesajul tau! Numai atunci vom sti ca suntem de fapt noi Romanii, Crestin Otodocsi!Eu unul am un puric undeva ....fara de cuvant, si de fapt acolo ii este locul !
    Pentru redactia sau administratorii acestui site,fratii mei intru HRISTOS (surorile mele)de la Apologeticum : arata-ti fata lumii vremelnice si vrajmasia masonilor din guvern ca nu toti sunt masoni poate or mai fi vreo 2-3 ce sunt Crestini Ortodocsi!Iubesc pe toti copiii care se arunca in lupta si au cuvinte care pe mine unul m-au facut praf!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru Dan Puric, minunile Sf Nicolae sunt povesti de adormit copii !

    http://www.youtube.com/watch?v=iy3gjpUsStQ

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mintea stramba si lucrurile drepte le vede strambe! O dati sus si tare cu Ortodoxia, dar voi stiti ce inseamna aceasta? Printre altele: sa nu judeci pe fratele tau, sa nu-l vorbesti de rau( acest fapt este inaintea lui Dumnezeu ca si o crima)... Dar daca ne spunem ortodocsi trebuie sa iubim pe Domnul Dumnezeul nostru din toata inima,din tot cugetul nostru iar pe aproapele nostru ca pe noi insine dupa invatatura Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Incercati sa va iubiti putin si incet, incet, veti reusi sa-l iubiti si pe fratele vostru Dan Puric. Eu il iubesc foarte mult si il apreciez pentru tot ceea ce face. Este un mare artist si un adevarat crestin in acelasi timp. Iar aceste calitati in cazul lui se impletesc de minune-a lui Dumnezeu. As mai spune si ca este foarte inteligent, treaz, daca nu as simti ca atunci cand vorbeste este inspirat de Duhul Sfant, ceea ce este infinit mai mult decat inteligenta. Dar va iubesc si pe voi, pentru ca sunteti semenii mei, si aceasta este porunca Mantuitorului. Daca urasc ceva este doar pacatul din mine, sau cand il recunosc in altii. Doamne ajuta!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=1Ylb3Xahjnw
    pro Dan Puric. Dar fara cuvinte. Adevarul il vom mima doar. Este mai demn si de ajuns.

  12. neincetat sa va rugati

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In fata Maicii Domnului sa ne plecam cu smerita smerenie, iar nu sa-i luam numele in ras si batjocura , precum face acest om minuscul, cu un nume care-l si tradeaza. Puric !

    Tot Sfantul Munte Athos i se pleaca PreaSfintei Nascatoare de Dumnezeu, in schimb Dan Puric se tine de scenete cu iz de glume si doi bani.

    Ce mare artist ???
    De vreo luna de zile, zidurile orasului sunt bombardate cu afise cu Dan Puric, care-si tine un pistol lipit la cap.
    Sinuciderea ??? Asta mimeaza si sugereaza Dan Puric ?

    Care-i arta sa ?
    Sunt filmari in care Puric, se scalambaie pe scena cu colegele sale, sumar imbracate. Cu nasul printre sanii lor .... ce inseamna asta ?
    Asa cinstim noi numele lui Dumnezeu ?? Prin hule si spectacole desfranate ??

    Ati citit la Sfintii Parinti, macar unul din voi (cei care il apreciati pe "marele" Puric) ..... care este talcuirea versului " Sfinteasca-se numele Tau" ?????

    Rostiti Tatal Nostru in fiecare zi, dar habar nu aveti ce rostiti ?

    "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)

    Lasati aprecierile de genul : Dan Puric - adevarat crestin !

    Un singur lucru a mai ramas, daca tot suntem niste crestini de duzina.
    CERSETORIA !!!
    Cersiti MILA lui Dumnezeu in fiecare clipa, daca vreti sa va invrednciti macar in ceasul al 13-lea, de mantuirea sufletului.

    Sa va fie rusine !
    Arta va trebuie voua, sau despatimirea de patimile dracesti ?!

    Doamne iarta-ne.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    În ce oraș? Și Timișoara e plină de asemenea afișe...

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru @leontina si @Diana : smerenia si evlavia face parte neconditionat din respiratia unui Crestin Ortodox.Eu unul incerc sa ma apropii de aceasta traire si mai am multe scari, nu trepte de urcat sa ajung la aceasta stare,dar va rog cu sinceritate sa imi raspundeti nepatimas dragele mele,in ce an ati vazut ultimul spectacol unde se scalambaia acest puric?Mai precis a interpretat vreun rol asa cum il interpreteaza in fiecare zi dand (f.bine de altfel) impresia unui crestinism de transfigurare?Va spun eu,sunteti aparatoarele unui impostor,si mai grav este ca il aparati pe un site Ortodox,aici unde acest puric ce isi bate joc de fundamentul Religiei Crestin Ortodoxe ! Stiti cumva din ce loje fac parte unul ca el,isarescu si alti "frati"de "breasla"?Daca nu,incercati sa va ganditi,numai atat,ca nimeni nu se poate substitui Judecatorului din ceruri iar voi prin inselaciunea pe care o postati in apararea acestui puric totalmente hulitor,veti sminti prin minciuna oameni simpli care cred (cei care nu stiu) cele spuse de voi doua care veti primi ceea ce meritati pentru aceasta apostazie ! Infectia acestui puric provine din sufletul sau otravit pentru ca un om sanatos,chiar si fara a fi Crestin,un budhist de exemplu,nu isi bate joc de alta religie asa cum o face acest lepros in rolul de puric ! Iar voi doua il aparati ? Cu ce mana dati,cu aia veti primi ! A fi Crestin Ortodox dupa mintea mea proasta,inseamna a renunta la tot si a trai prin iubire,exemplific pe Sfantul Ardealului Pr.Arsenie Boca,pe Pr. Justin Parvu si Pr.Ioanichie Balan,iar legatura dintre acesti marturisitori si etaloane de Sfintenie Ortodoxa si acest puric stiti care este dragelor aparatoare ale acestuia ? Baricada ce ii desparte ! Zidul dintre Sfintiile lor si puric care se numeste ORTODOXIA ! Aceasta Sfanta credinta a fost traita si marturisita prin jertfe de acesti Sfinti Parinti prin temnitele regimului de atunci,iar puric al vostru isi etaleaza infectiile din creierul gaunos nu in vreun colt de balamuc ,nu ,ci pe o scena de teatru,ca el e un mare artist in acceptiunea voastra ????Cam asta cred eu ca este ORTODOXIA si nimeni nu il vorbeste de rau pe acest nenorocit,doar se spune realitatea despre ceea ce face el iar tu leontina spui ca este un Ortodox ! leontina ,daca il iubesti atata de pro fund pe acest puric fa-o dar in particular iar pe noi lasa-ne cu ale noastre!Dumnezeu sa apere Crestin Ortodocsii !

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu am doar doua intrebari - cati dintre dumneavoastra cei care comentati acest fragment video ati vazut sau ati citit piesa scrisa de Nikolai Erdman? E o piesa magistral interpretata despre drama unui om, a unei natiuni... a unor natiuni, iar actorii de la Teatrul National si regizorul Alexa Visarion au reusit sa redea in cele mai subtile detalii aceasta drama! Eu n-am gasit nici o urma de blasfemie nici in textul piesei si nici in interpretarea lor. In plus ideea de a aduce in prim plan teroarea stalinista mi se pare de laudat - sala teatrului a fost plina de tineri - e unicul mod prin care acestia pot sa constientizeze ororile trecutului. Chiar nu inteleg de ce este blamat acest spectacol de teatru si nici nu prea vad legatura intre comentariile postate si piesa. Imi cer scuze daca gresesc.
    Aveti sus inimile si sufletul deschis catre semenii vostri!

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @nic

    atata timp cat strazile sunt pline de afise cu un om cu pistolul la tampla sub care scrie „Sinucigasul” ... e indemn subliminal la sinucidere ... prea putini din cei care vad afisul ajung si in sala de spectacol... scopul unor asemenea afise e de a creste deznadejdea si asa prea mare care este in popor si a oferi o „solutie”...sinuciderea...

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @nic,incercam sa fim Crestini si sa ne iubim aproapele!
    Te intreb sincer si sa raspunzi sincer : pe un hulitor al Ortodoxiei,pe un apologet a lui satana,aceasta pata de rusine pentru Romani care isi bate joc de fundamentul Ortodoxiei,pe acest puric ce se vrea a fi ceva pe scena lumeasca doar din trufie lumeasca si spre amagire diavoleasca vrei tu sa il iubim ? Exista un calugar,un fost actor pe numele sau Dragos Paslaru,si acum acesta se roaga pentru noi toti ca Bunul Dumnezeu sa ne ierte greselile pe care le facem cotidian,intre care din cei doi crezi ca exista spiritul Ortodox,Sfantul Duh ? In acela care a renuntat la toate cele lumesti sau in acela care batjocoreste tot Neamul Romanesc prin hulirile sale adresate Ortodoxiei si pe care tu il consideri un actor ? Are un rol intr-adevar acest puric,un rol incredintat de aceia care sunt slugile antihristice !

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Stefan

    Sa nu uităm, înainte de toate, că vrăjmașii sunt foarte folositori în iconomia divină. Mai jos un citat si o rugaciune folositoare pentru a putea înțelege acest lucru și, dacă vrem să ne aproiem de Dumnezeu, nu se poate fără a ne iubi vrăjmașii:

    „A iubi pe vrăjmași; a binecuvânta pe cei ce te blastămă… iată ceva cu totul pe dos de firea omeneasca – impotriva firii chiar. Ca sa poti face acestea asa, inseamna să fie mai tare Dumnezeu în tine decât eul tău. La așa așa restaurare poate aduce porunca aceasta pe om, încât el începe să aibă însușiri dumnezeiești. Ocările nu-l mai rănesc, fiindcă mândria lui a încetat. Dimpotrivă îi vor mări strălucirea. Omul nu poate face acestea; numai Dumnezeu, dacă El se va găsi în om” – Pr. Arsenie Boca

    Rugăciune pentru vrăjmaşi
    a Sfântului Nicolae Velimirovici

    Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem! Vrăjmaşii m-au împins şi mai mult spre Tine, în braţele Tale, mai mult decât prietenii. Aceştia m-au legat de pământ şi mi-au răsturnat orice nădejde spre pământ. Vrăjmaşii m-au făcut străin faţă de împărăţiile pământeşti şi un locuitor netrebnic, faţă de pământ. Precum o fiară prigonită, aşa şi eu, prigonit fiind, în faţa vrăjmaşilor, am aflat un adăpost mai sigur, ascunzându-mă sub cortul Tău, unde nici vrăjmaşii, nici prietenii, nu pot pierde sufletul meu.
    Doamne, binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem.
    Ei au mărturisit în locul meu păcatele mele în faţa lumii. Ei m-au biciuit, când eu m-am cruţat de biciuire. Ei m-au chinuit atunci când eu am fugit de chinuri.
    Ei m-au hulit atunci când eu m-am măgulit pe mine însumi. Ei m-au scuipat atunci când eu m-am mândrit cu mine însumi.
    Doamne, binecuvântează-i…
    Când eu m-am făcut înţelept, ei m-au numit nebun. Când m-am făcut puternic, ei au râs de mine ca de un pitic. Când am vrut să conduc pe oameni ei m-au împins înapoi. Când m-am grăbit să mă îmbogăţesc, ei m-au smucit înapoi cu mână de fier. Când m-am gândit să dorm liniştit, ei m-au trezit din somn.
    Când mi-am zidit casă pentru viaţă lungă şi liniştită, ei au răsturnat-o şi m-au izgonit afară. Într-adevăr vrăjmaşii m-au dezlegat de lume şi mi-au prelungit mâinile până la veşmântul Tău.
    Doamne, binecuvântează-i…
    Binecuvântează-i şi-i înmulţeşte; asmute-i şi mai mult împotriva mea, ca fuga mea spre Tine să fie fără întoarcere; ca să se rupă nădejdea mea în oameni ca pânza de păianjen; ca smerenia să împărăţească deplin în inima mea; ca inima mea să devină mormântul celor rele. Ca toată comoara mea să o aduni în ceruri. Ah, de m-aş elibera odată de autoamăgire, care m-a încâlcit într-o mreajă cumplită a vieţii înşelătoare!
    Vrăjmaşii m-au învăţat să ştiu ceea ce puţin ştiu în lume: că omul nu are pe pământ vrăjmaşi afară de sine însuşi. Doar acela urăşte pe vrăjmaşi, care nu ştie că vrăjmaşi nu sunt vrăjmaşi, ci prieteni severi.
    De aceea, Doamne, binecuvântează pe prietenii şi pe vrăjmaşii mei!
    Sluga blestemă pe vrăjmaşi căci nu ştie, iar Fiul îi binecuvântează căci ştie. Fiul ştie că vrăjmaşii nu pot să se atingă de viaţa lui. De aceea El păşeşte liber între ei şi se roagă lui Dumnezeu pentru aceştia.
    Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem!

    SĂ NU NE RIDICĂM ÎMPOTRIVA VRĂJMAȘILOR EXTERIORI CI ÎMPOTRIVA VRĂJMAȘILOR INTERIORI, A PATIMILOR, PĂCATELOR NOASTRE PRIN SPOVEDANIE CU LACRIMI ȘI VIEȚIRE ORTODOXĂ ATUNCI VOM CUNOAȘTE AJUTOR DE LA DUMNEZEU MAI MULT DECÂT „NE-AM AJUTA” NOI ÎNDRPTĂȚINDU-NE!

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Puric are rol important alaturi de Tudor Gheorghe (care si el aparea pe toate afisele in semn de Rugaciune urmat de cuvintele Degeaba?!? - alt afis subliminal=ne rugam degeaba?!?) in filmul cu finantare mare ce urmeaza a fi lansat de http://www.spirit.ro/ cu iz de ECUMENISM care contine si imagini subtilizate cu Parintele Justin (vedeti trailer 1). E un ghiveci ce miroase a new age promovat de cei de la humanityteam care au un dumnezeu fara Hristos, fara Maica Domnului si fara sfinti....

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Ciprian
      cu siguranta va iesi un ghiveci, de care Parintele Justin se va dezice la momentul respectiv.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Ciprian,mai demult am copiat rugaciunea acetui Sfant tot de tine postata dar,sincer,eu inca nu pot fi un Crestin Ortodox cata vreme imi lipseste iubirea de aproapele si mai ales de cel care imi este dusman ! Inteleg in totalitate acest deziderat si poate ca mi-am cerut iertare in fata dusmanilor mei inainte de a ma spovedi in perioade de timp diverse,dar inca o data,eu nu pot fi ipocrit si spun ca nu pot iubi pe cel care ma ataca nu pe mine ci sacralitatea Ortodoxiei ! Pentru afisul "Degeaba",am o mare tristete in suflet pentru tatal lui tudor gheorghe,cel care a patimit alaturi de martirii neamului,si mai regret melodiile Romanesti ale lui t.g. dar se pare ca este afiliat la o loja...Mare pacat !

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Stefan
    Totul pana la credinta si la ... dusmanii altora, noi pe ai nostri sa ii iertam, pe aproapele sa-l aparam, asemenea si credinta. Smerenia si blandetea nu trebuie confundata cu prostia si nepasarea care sunt pacate! „Actionati cu strategie!” - Pr. Arsenie Papacioc, frumoasa vorba... asta trebuie sa ne ghideze si sa nu ne lasam, cu ajutorul Lui Dumnezeu și mergand NUMAI pe caile lasate de El, vom izbândi !

    Il poti iubi pe aproapele gandindu-te ca raul din el e din cauza demonilor, patimilor si nu toti au avut norocul, capacitatea, hotararea de a se curata prin taina Sfintei Spovedanii asa cum trebuie si atunci ei cad devenind dusmani, dar asa cum arata si citatul din Parintele Arsenie Boca, merita incercat...

    P.S. Acum am vazut ca am mai postat mai sus rugaciunea Sfantului Nicolae Velimirovici, iertare pentru repetitiune

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ....nu stiu ce sa zic?....la inceput il apreciam pe Puric il consideram un nationalist feroce, insa cu timpul mi-am dat seama ca doar mimeaza asta. De fapt el se dezice de marii martiri si eroi ai neamului pentru a nu-si strica imaginea. Pozeaza in nationalist doar atunci cand interesele personale i-o cer....poate ma insel, dar asa vad eu lucrurile, si ca mine cred ca multi altii. Iar Dl Puric nu face nimic pentru a ne contrazice. TRAIASCA LEGIUNEA SI CAPITANUL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*