In direct de la Iasi Sfanta Liturghie a praznicului Sfintei Cuvioase Parascheva

7 comments

 1. Minunata Slujba si minunate cântari întru’ Slava lui Dumnezeu!

  Rugaciune

  Doamne Dumnezeul nostru, Tu cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu întoarce fata Ta de la noi pacatosii ca sa nu vina asupra-ne mânia cea groaznica si înfricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce în toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta dobitoceasca le savârsim. Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii. Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra a pacatosilor, nici nu ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a câstiga milostivirea prin sârguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un îndurat si mult milostiv.
  Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne întareste cu Duhul Tau cel stapânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie, sa slavim preasfânt numele Tau în veci. Amin.

 2. Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne întareste cu Duhul Tau cel stapânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie, sa slavim preasfânt numele Tau în veci. Amin.

 3. Doamne iarta greselile noastre, fa-ne vrednici de bunatatea ta si de iertarea pacatelor noastre si ne mantuieste pe noi pacatosii. Slava tie bunule si iubitorule de oameni, Amin. Pios omagiu Sfintei Parascheva, Amin . Lucien .

 4. Doamne Dumnezeul meu,Tu esti scaparea mea si izbavirea mea de toate pacatele……Ajutatorul meu si a familiei mele.te rog intoarce fata catre noi si ajutane sa trecem peste toate nevoile vetii….acoperane pe noi de tot raul cu cinstitul tau acoperimant…….multimea arhanghiiilor si a ingerilor aveti grija de noi…….Bucurate sf.Parascheva, cea la care ma inchin si te rog sa ma ajuti,simpt ca nu sunt bine…..Doamne ajuta toti oamenii si familia mea……AMIN

 5. DE CE NU MAI MERGE SLUJBA AJUTOR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>