16 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DA,AR TREBUI SA NE SURPRINDA,CRED CA NU.
    ASTEA SUNT ZILELE CELE DE PE URMA IN CARE CEI CE PAR OI DEFAPT SUNT ADEVARATI LUPI.
    CRED CA ESTE DESTUL DE EVIDENT CE SE VREA PRIN ACEASTA PUBLICATIE,SA SE SCOATA IN EVIDENTA,,SIGURANTA ACESTUI BAR CODE,, SA NE PAZEASCA BUNUL DUMNEZEU SI PREASFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU DE TOATE UNELTIRILE VRAJMASILOR VAZUTI SI NEVAZUTI.AMIN

    SA NU UITAM CA TOTI CEI CE LUCREAZA FARADELEGEA VOR PIERI SI VAI LOR CACI MULTI SUNT,NOUA CERLOR MICI SI PREA PACATOSI NU NE RAMANE DECAT SA NE RUGAM PENTRU A REZISTA IN ACESTE VREMURI CU ADEVARAT VITREGE.AMIN

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cei de la ziarul Lumina au blocat si posibilitatea de a lasa comentarii pentru ca se luau toti de ei.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Poti sa te astepti la ceva cand la carma bisericii a ajuns lupul.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevarata bataie a Cerului, prezenta acestui "patriarh" la carma BOR. L-om merita, Dumnezeu stie...

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E clar. Oamenii din Deal sunt orbiti cu totul. Nu mai deosebesc binele de rau. Si propaga taina faradelegii prin ziarul lor otravit.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    care lumina? ce lumina? poate ziarul intunericul e mai potrivit. va recomand sa intrati pe voxpublica si sa vedeti cate blasfemii sunt acolo ( mai ales scrise de paul varvea, parca asa il cheama)

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca lucrurile nu merg spre bine in redactia acestui ziar. In adevar, reactiile cititorilor nu se mai fac publice si nici cei ce erau abonati prin internet nu mai primesc publicatia, cam de doua saptamani.
    Numarul din 11 februarie contine doua articole absolut bulversante nu atat prin subiectele tratate, cat prin intentia ce se citeste din publicarea acestora, neinsotite de un punct de vedere duhovnicesc, avand in vedere natura continutului lor.
    Un articol poarta titlul "Iahve si sotia lui -?". Va sfatuiesc sa il cititi. Publicarea informatiei legate de descoperirea arheologica a unor fragmente ceramice ce contin un text referitor la Iahve si Asera Lui" in deceniul 8 de catre arheologului israelian Zeaev Meshel, conduce orice crestin spre textele apocrife ale iudaismului, spre "Arhangheliarul Profetului Moise" si "Prima carte a lui Norea", lucrari in care sunt inscrise "numele, atributele si fortele" arhontilor parte femeiasca si masculina.
    Poarta intredeschisa de jurnalistul de la Lumina, fara discernamant, ne conduce la concluzia ca articolul este pur incitativ. Subiectul Apocrifelor nu este normal sa fie abordat fara discernamant intr-un ziar ce acorda un spatiu privilegiat atat leacurilor pentru bataturi cat si agendei foarte incarcate a conferintelor si vizitelor IPS Daniel in parohiile aratoase din tara.
    Un alt articol poarte titlul: "Terapia 3D in laboratorul Facultatii de Psihologie a UBB"
    Prezentand Proiectul Star-Gate Psy (ce "isi propune sa identifice tehnologii inovative de optimizare si dezvoltare a mintii si potentialului uman") al Catedrei de Psihologie CLINICA dirijat de psihologul Daniel David si supervizat de catre Albert Ellis Institute din SUA drept o achizitie de care trebuie sa fim mandri, ziaristul ne informeaza in maniera neutra ca se vor face studii pe copiii diagnosticati cu tulburari ADHD.
    In articol nu se face nici o referire la abuzurile semnalate la nivel mondial in punerea acestui diagnostic, la tratamentul cu medicamente de tipul Rilatin (Chlorhydrat de methylphenidat) ce are ca efecte secundare generarea de stari depresive, insomnii grave, migrene, modificari patologice ale tensiunii arteriale. Comentatorul elogios la adresa grupului de cercetatori clujeni nu isi exprima temerea ca este posibil ca experimente periculoase sa fie facute cu copiii romani. De altfel am fi curiosi sa stim care este incidenta statistica a acestei tulburari in spatiul transilvan, de necesita o atat de importanta implicare clinica romano-americana. Nu afirm ca grupul de la Cluj are intentii neonorabile ci sustin ca o atitudine interogativ-prudenta ar fi fost legitim sa isi exprime ziaristul patriarhal.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oare ce duh intunecat ii sminteste pe oamenii patriarhiei?

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In cursul anului 2009 am fost abonat la aceasta imunda fituica, nu din voia mea, ci pentru ca parohia a fost obligata de daniel cel fericit. La inceput m-am bucurat, dar apoi...In paginile acestei latrine, printre putinele scrieri crestine, sunt strecurate tot felul de erezii. In biserici, credinciosii care nu cunosc vicleniile din acest ziar, se imbulzesc sa ia cate 3-4 exemplare distribuite gratis. Dracul lucreaza cu putere mare...

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa-mi fie cu iertare,departe de mine gandul de a judeca, dar cred ca numele de Lumina nu se mai potriveste ziarului,multa lume citind articolul se prea poate sa ia de buna cele scrise,tinand cont ca este o sursa de stiri crestin-ortodoxa si inca un motiv in plus al neoprotestantilor de a arunca cu venin in credinta ortodoxa,un motiv in plus al acestora sa discrediteze biserica ortodoxa.In SFANTA SCRIPTURA scrie ca vor fi momente de cadere,dar vai de cei prin care vin acestea!Fie ca BUNUL DUMNEZEU si SFANTA FECIOARA NASCATOARE DE DUMNEZEU cu toti Sfintii sa ne apere si sa ne intelepteasca si sa ne ierte pe noi pacatosii,AMIN !

  11. Un om care iubește dreptatea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ia cu mac, face bine la stomac!
    Ia uite ce bune sunt codurile astea de bare!!! Să le mănânci pe pâine, nu alta!!! Uite ce bune sunt ele, să le primești și în acte, să le pui pe mână și chiar pe frunte!!!
    Și uite ce grijă are patriarhia de noi, de popor, să cumpărăm numai produse originale, de la mama lor.
    M-au mișcat până la lacrimi, cu grija lor.
    Uite ce grijă au de noi, să servim numai coduri de bare, de la mama lor, pardon, de la tatăl lor, de la tata-l dracilor.
    Nu le-ar fi rușine!
    Măi dragi tovarăși ciobotari, măi dragi tovarăși din Deal, aveți grijă că vă ies cozile de sub sutane.
    Ce să-i faci, întunericul se numește pe el „lumină”.
    Ia mai dați fraților poza de la http://apologeticum.ro/2009/12/15/patriarhul-rosu/ , că se asortează de minune cu materialul din Ziarul Întunericul.

    Zice Mântuitorul: „Fericiți cei care-și spală veșmintele, pentru ca să aibă ei putere peste pomul vieții și prin porți să intre-n cetate! Afară câinii și …închinătorii la idoli și toți cei care iubesc și lucrează minciuna!” (Ap.22,14-15)
    Ar trebui să luăm aminte la cuvintele Domnului Iisus Hristos, și după prea umilele noastre puteri să strigăm și noi, toți creștinii ortodocși, dimpreună cu toți cei ce se vor a fi adevărați slujitori ai lui Hristos: afară din Biserica Ortodoxă Română, cu toți câinii (ereticii), cu toți închinătorii la idoli și cu toți cei care iubesc și lucrează minciuna!.
    Că „dacă noi nu vom striga, pietrele vor striga în locul nostru”.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    romanii ortodocsi va trebui sa se uneasca caci numai impreuna vom fi invingatori

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ei lasă, cum n-au luat nicio atitudine împotriva declarațiilor lui Coruț, nici împotriva antihristmului nu reacționează. Am cunoscuți care par a fi cu mințile luate de ce-a zis Coruț. Acum îi ocolesc pt. că nu se mai poate discuta cu ei. Pur ți simplu sunt în stare să sară la bătaie înjurând de mama focului Biserica și pe "popi". Cât despre mine , sunt la limita puterilor la câte hule am fost nevoit să ascult. Cu greu m-am înfrânat ca să nu pocnesc vreunul. Ce pot să zic...mulțumim Patriarhiei că ne înmulțește cununile, insă pe (ne)sfințiile lor, nu-i văd îndreptați către Împărația Cerurilor.... Dumnezeu să-i îndrepte sau să-i certe. Amin.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Alex
    Din pacate, nu e chiar clar ca Patriarhia ne inmulteste cununile.... Multi se smintesc, asa cum ati si spus, si o iau pe o cale gresita.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.interfax-religion.com/?act=news&div=6938

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cum vreti sa lumineze acest ziar asa cum a spus Mantuitorul ca un sfesnic daca cei care il scriu nu sunt ei insasi luminati la minte de sus, ci dinpotriva au o iscusinta necurata in manipularea Luminii care este Adevarul fiind "luminati" de intuneric?
    sa ne ajute Bunul Dumnezeu spre marturisirea adevarului Sau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*