Starea sanatatii Parintelui Justin de astazi, 09 aprilie 2010

Atitudini.com informeaza:

Hristos a inviat!

In urma unei discutii telefonice, am aflat ca starea sanatatii Parintelui Iustin Pirvu este mult mai buna decit zilele trecute. Se poate spune ca a intrat in convalescenta, iar medicii sint multumiti de evolutia sanatatii. Problemele pulmonare s-au mai redus si Parintele respira mult mai usor. Seara, la ora 20:30, sfintia sa se simtea destul de bine, chiar daca era putin ragusit, si a spus ca internarea sa in spital va mai dura intre 7 si 10 zile. Este un prilej foarte bun ca prin rugaciunile Bisericii si ale noastre sa putem ajuta la grabnica insanatosire a bunului nostru duhovnic.

manastirea Petru Voda

18 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava lui Dumnezeu...(asa cum ne-ati rugat dumneavoastra ,m-am rugat la bunul Dumnezeu pentru sanatatea parintelui Justin Parvu) Doamne ajuta

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT !

    ITI MULTUMESC DOAMNE CA NU NE LASI !!!!!!

    Mircea

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos a inviat !
    Zvonistica face mult rău aşa că ...unii ar fi cazul să înceteze cu dezimformările,orchestrările.De exemplu mă abordeză cineva "cu, ati auzit ?..." Zic unuia , de când nu ati mai fost la Părintele ? De patru ani.Si atunci ce-i aşa mare, preocuparea ? Am început să facem de acum o laudă că am trecut cândva pe la Părintele ? E bine să fim îngrijoraţi dacă suntem rugători dar a ne afla "în- treabă", uneori ne poate veni împotriva noastră.Să nu uităm că unii oameni sunt ca orologiile care arată o oră şi sună alta...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Prea Sfanta Nascatoare de D-zeu si Maica Luminii roaga-Te pentru sanatatea, intelepciunea si iertarea pacatelor parintelui nostru Iustin

    Doamne miluieste-l pe parintele Iustin si pe toata lumea ta.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frati in Domnul, sa nu lasam rugaciunea pentru Parintele Iustin, ca vedem cu totii cata tulburare este in Biserica, si daca il pierdem, cine ne va mai fi un asa model ca dumnealui?
    Doamne ajuta-ne si tine-ni-l in viata si sanatos pe Parintele Iustin, de care avem atata nevoie ! Amin.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava Domnului ca parintele se simte mai bine! Mie mi-a fost minunat calauzitor in viata de aproape 30 de ani, de cand l-am cunoscut si nici nu vreau sa ma gandesc ce haos s-ar fi ales de viata mea daca Dumnezeu nu mi-ar fi daruit un privilegiu atat de mare. Sunt sigura ca ne-a ajutat tuturor celor care i-am cerut ajutorul si chiar celor care nu i l-au cerut si a facut-o cu discretia si blandetea care-i sunt specifice. Sa ne rugam din tot sufletul lui Dumnezeu sa ni-l tina sanatos si plin de zile bune pe Parintele Iustin! Doamne, ajuta!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava Domnului!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Presedintele Poloniei Lech Kaczynski a murit într-un accident de avion în Rusia. La bord se aflau sotia Presedintelui, fratele Presedintelui si multi alti oficiali ai Guvernului Polonez.
    Cred ca asasinarea lor a fost pusa la cale de dusmanii lui HRISTOS. Vom afla Adevarul despre moartea lor cât de curând. Lech Kaczynski si-a iubit Poporul din care facea parte si pentru aceasta a fost asasinat. DUMNEZEU sa-L odihneasca în pace pe Presedinte si pe toti cei care si-au pierdut viata în acest înfricosator atentat.
    VESNICA LOR POMENIRE!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca stie cineva la ce spital este internat parintele Justin as fi recunoscator...eu sunt din Cluj si vreau sa l vizitez daca ma va invrednici Bunul Dumnezeu...Doamne lasa ne Lumina Ta sa ne lumineze si Luminatorii Tai cei ce sunt in lume nu i lua de la noi ca sa nu ne acoperim noi cu intunericul vrajmasului...

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Vasile, roaga-te Bunului Dumnezeu, vei afla. NU cred ca e cazul sa faca cineva publice asemenea informatii. Fiind din Cluj si cunoscand afectiunea Parintelui, oare cat de greu o fi sa cercetezi si singur?

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Mos Ioan, presedintele Poloniei este cumva crestin ORTODOX?
    Are vreo legatura cu Parintele stirea asta "bomba" care ne-a atacat pe toate canalele de comunicare?
    Si daca nu, de ce sa amestecam lucrurile?

    Mult mai de folos ne-ar fi tuturor sa continuam cu osardie si zdrobire de inima rugaciunile pentru insanatosirea grabnica, mantuirea si indelungarea de zile a bunului nostru Parinte Iustin.
    Doamne miluieste!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @adris 1919
    Nu trebuie sa fim nepasatori fata de nenorocirea care se intampla aproapelui. Desigur ca suferinta parintelui Iustin ne preocupa in mod deosebit si facem rugaciune ca sa se insanatoseasca, pt. ca nu avem alt povatuitor de talia dumnealui, dar sa nu fim inesensibili cat priveste moartea celor peste 80 de persoane, in frunte cu presedintele polon. Dumnezeu sa-l ocroteasca pe parintele Iustin si sa-i ierte pe cei care au murit in tragicul accident !

  13. miserocordiamDei

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    majoritatea cititorilor de situri ortodoxe au ceva ce inainte altii nu aveau...foarte mult material duhovnicesc dar smerenie lipsa!Ascultarea de duhovnic se face in parte,discernamantul duhovnicesc lipseste la majoritatea,iar increderea in Dumnezeu ... mai are pana vine!va purtati exact ca sf Petru...Doamne ai mila de Tine si sa nu faci asta!
    o parte din voi sunteti buni ca indrumatori pt Pronie...

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos a inviat !!!
    Imbucuratoare stiri !!! Multumim lui Dumnezeu !!!

    in catrastrofa aviatica de la Katyn a trecut la cele vesnice si arhiepiscopul ortodox Miron Chodakowski
    Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii !!!

    http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=KP&Date=20100410&Category=GALERIA&Artno=892297292&Ref=PH

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @adris 1919

    HRISTOS A ÎNVIAT !
    Am scris despre Presedintele Lech Kaczynski deoarece moartea lui m-a impresionat puternic de tot. El a fost un anticomunist convins si si-a iubit poporul foarte mult, ceea ce nu este cazul guvernantilor nostri.
    Incearca sa afli Adevarul despre ceea ce a facut Lech Kaczynski pentru poporul polonez, cum a stiut sa-i apere interesele împotriva dusmanilor de tot felul.
    El a "plecat" la Domnul trimis, mai devreme, tocmai de cei ce-L urasc pe Mântuitorul lumii. Acum se odihneste în ceata dreptilor, iar cei ce l-au ucis vor da socoteala de crimele lor în fata lui Dumnezeu. Dusmanii lui Hristos stau de veghe si dau la cap celor ce-L iubesc pe Domnul.

    TRAIASCA POLONIA LIBERA!
    TRAIASCA ROMÂNIA LIBERA!
    JOS CU TRADATORII CRIMINALI !

    P.S.Sper si ma rog Domnului ca sa fie ales Presedinte al Poloniei, Jaroslaw Kaczynski, fratele celui disparut.

    Adris, ia spune dragul taichii, tu te rogi numai pentru ortodocsi?

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    MILIŢIA CREŞTINĂ “HUTAREE” şi chestiunea rezistenţei armate

    http://sacsiv.wordpress.com/2010/04/12/hutaree/

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mos Ioane, taicutule draga, eu in primul rand multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a daruit nasterea in mijlocul unui popor ortodox si a randuit ca un tata ateu sa accepte totusi rugamintile mamei de a ma boteza ortodox.
    De rugat, cand capat de la dumenezeu indrazneala sa ma rog pentru altii decat pentru iertarea pacatoseniei si bicisniciei mele, ma rog la Domnul sa ierte pacatele intregii lumi si s-o indrepte la CALEA UNICA spre mantuire, care este DREAPTA CREDINTA.

    Reprosul meu a fost generat de lipsa de respect a domniei tale fata de duhovnicul nostru drag, amestecand "borcanele" intr-un clasic mod ... sa nu folosesc o expresie deranjanta, specific altor ... zone.
    Din toate site-urile, blogurile, forumurile care dezbat tragedia elitei si in general a poporului polonez, matale ai gasit de cuviinta sa comentezi exact aicea. Sa nu fi citit oare titlul subiectului?! Sau mai degraba ai dorit a deturna atentia noastra de la o chestiune de maxima importanta?
    Nu zic ca nu e importanta chestiunea accidentului, dar nu stiu cat este de ziditoare dezbaterea in nestire pe aceasta tema.
    Stiu insa cat de ziditoare de suflet este o intrevedere cu Parintele Iustin sau macar ascultarea cuvintelor sale pline de har si iubire dumnezeiasca.

    Andra, in nici un caz nepasarea sau nesimtirea m-au facut scriu comentariul anterior. Refuz sa discut aici acel subiect de presa internationala.

    Pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor Sfintilor, Bunule, nu trece cu vederea rugaciunile robilor Tai, pe care dupa porunca Ta le facem pentru Parintele Justin, ci le plineste pe ele, daruindu-i sanatate, mantuire si indelungare de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*