Parintele Justin Parvu citind din Canonul cel mare, al Sf. Andrei Criteanul

2 comments

  1. Multumim din tot sufletul pt acest videoclip cu pr. Iustin Parvu citind din Canonul cel Mare. Mi-a adus multa bucurie si cainta in suflet. Sa-i dea Domnul multa sanatate si zile indelungate,pt a ne mai ajuta si a ne tine langa Hristos.

  2. Multumim din inima pentru acest minunat fragment din Canonul cel Mare! Multumim lui Dumnezeu pentru ca l-am revazut pe iubitul nostru PARINTE JUSTIN,caruia ii transmitem sanatate multa si multi ani intru pastorirea oilor Domnului! Multumim pentru a ne fi readus,fie si numai pentru cateva momente,ACASA,la Sfanta Manastire Petru Voda,unde,desi departe,sunt cu gandul in toate zilele si ,cu bucuria de a fi vazut din nou pe Parintele nostru Varsanufie. Apara Doamne,miluieste,mantuieste si binecuvinteaza intreaga obste de Sfanta Manastire Petru Voda,si pe noi,nevrednicii,robii Tai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>