8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    LA MULŢI ANI PĂRINTE IUSTIN PÎRVU!

    SÎNTEŢI BUCURIA ŞI BINECUVÎNTAREA NEAMULUI ORTODOX ROMÂN

    CORNELIA-BUCUREŞTI

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multi ani sa va dea Domnul, iubite parinte Iustin!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu milostivul sa va daruiasca inca si mai multi ani pentru a calauzi poporul roman!!!

    Parinte,sa dea Dumnezeu ca bunatatile despre care vorbeati astazi( min.3.59)sa nu fie spre "memoria anului viitor"! Din suflet va rugam sa mai stati cu noi!Eu nadajduiesc ca anul viitor sa taiati un tort la fel de bun si de frumos! Amin!!!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    CE MARE BUCURIE! Sa-l vedem din nou vesel pe Parinte!
    Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa mai traim si sa mai vedem inca muuulte momente ca acesta!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    LA MULTI ANI!

    SA AVETI SANATATE SI PUTERE SA NE POVATUITI IN CONTINUARE, PRECUM MAMA ISI ADUNA LA PIEPTUL EI COPIII SI-I INCALZESTE CU DRAGOSTE SI RABDARE. VA IUBIM SI VA MULTUMIM.

    IUSTINA-PIATRA NEAMT

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu Bunul sa ajute si sa ocroteasca cu harul Sau pe pr. Iustin .El este farul de pe munte aprins de Dumnezeu ptr. poporul care a pierdut drumul drept catre vesnicie!''Priviti la mai marii vostri ,la credinta siviata lor si urmatileintru totul!PARINTELE IUSTIN este romania adevarata care a pus mai presus de orice credinta in Dzeu si pastrarea adevarului cu orice pret.La multi ani!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    LEGEA COJOCARU

    privind despăgubirea cetăţenilor României, pentru capitalul trecut, prin Legea 15/1990, din proprietatea lor comună în proprietatea statului român

    (Proiect)

    Art. 1. – În termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi, Ministerul Finanţelor Publice va efectua o emisiune de obligaţiuni prin care se va angaja să restituie cetăţenilor României capitalul trecut în patrimoniul societăţilor comerciale şi regiilor autonome create prin aplicarea prevederilor Legii 15/1990.

    Art. 2. – Valoarea nominală a unei obligaţiuni este de 1.000 (una mie) euro.

    Art. 3. – Fiecare cetăţean major al României este îndreptăţit să primească un număr de 20 obligaţiuni, fiecare obligaţiune având o valoare nominală de 1.000 euro, respectiv un total de 20.000 euro.

    Art. 4. – Termenul limită de răscumpărare a obligaţiunilor emise în baza prevederilor prezentei legi este de 10 de ani de la data emiterii lor.

    Art. 5. – Obligaţiunile emise în baza prezentei legi nu pot fi înstrăinate. Ele pot fi lăsate moştenire, în conformitate cu prevederile legale în vigoare

    Art. 6. – Dobânda la obligaţiunile ce fac obiectul prezentei legi este de 0,5 la sută pe an şi se datorează începând cu data de 1 ianuarie a anului următor celui în care sunt emise obligaţiunile, urmând să fi plătită odată cu răscumpărarea obligaţiunilor.

    Art. 7. – Răscumpărarea obligaţiunilor şi plata dobânzilor aferente se vor face din Fondul Naţional pentru Despăgubiri şi Investiţii care va avea ca surse: sumele încasate de statul român din vânzarea acţiunilor şi activelor aflate în proprietatea sa; dividendele şi profiturile încasate de statul român pentru capitalurile aflate în proprietatea sa; impozitul progresiv pe avere; impozitul pe averile dobândite în mod illicit; alte surse stabilite prin lege.

    Art. 8. – Impozitul progresiv pe avere şi impozitul pe averile dobândite în mod ilicit vor face obiectul unor legi speciale.

    Art. 9. – Obligaţiunile emise în baza prezentei legi vor fi răscumpărate începând cu anul următor emiterii lor, prin concursuri de proiecte, sumele băneşti corespunzătoare fiind utilizate pentru finanţarea de proiecte de investiţii propuse de persoanele fizice autorizate şi de societăţile comerciale care îi vor avea ca acţionari, sau asociaţi, pe deţinătorii de obligaţiuni, printr-o metodologie similară cu cele utilizate pentru finanţările nerambursabile acordate de Uniunea Europeană.

    Lista persoanelor care solicita adoptarea proiectului de lege

    Pentru mai multe informatii, citeste si MANIFEST-ul, Instructiunile, Precizarile, Apelurile si celelalte rubrici postate pe site

  8. Familia Sageorzan

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate multa pentru a ne pastori cu mult har si caldura duhovniceasca. Suntem o familie care a simtit in acest an 2010 minunile pe care Dumnezeu le face daca nadajuduiesti in acestea , in puterea rugaciunilor facute de Sfiintia Voastra precum si cele din modesta noastra credinta. Ne vom bucura ca in acest an sa va revedem dupa cele aproape 8 luni cand in miez de noapte ne-ati primit sa va relatam necazurile prin care am trecut si sa va multumim dvs. si prin dvs. Bunului Dumnezeu si Fecioarei Maria pentru darurile revarsate catre nepotelul nostru Alexandru cand nici nu avea opt luni. Sa mai traim multe momente alaturi de invataturile dvs. impreuna cu dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*