Se intampla acum un an: APELUL Parintelui Justin de a refuza orice fel de document cu cip

Este vremea muceniciei!

Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!


parintele-iustin

Iubiţi fii ortodocşi ai acestui neam

Cu multă durere şi îngrijorare vin să vă adresez aceste cuvinte, pentru care mă simt dator în faţa lui Dumnezeu şi conştiinţa şi inima nu mă lasă să trec nepăsător pe lângă acest val primejdios care s-a ridicat să înghită toată suflarea omenească, chiar şi pe cei aleşi, de este cu putinţă. Nu în calitatea mea de biet monah, ascuns într-un vârf de munte, era să vă aduc la cunoştinţă aceste pericole ce se ivesc asupra Bisericii lui Hristos, în primul rând, ci a arhipăstorilor, mai marii acestei Biserici. Dar dacă ei trec aceste lucruri sub tăcere, având preocupări mai de seamă decât are acest popor, eu nu pot să trec cu vederea glasul vostru, al celor care aţi rămas credincioşi cuvântului Evangheliei lui Hristos, aţi aşteptat şi mi-aţi cerut cuvântul în privinţa acestor realităţi dureroase în care ne aflăm.

De aceea, fiii mei, vin şi vă spun că a sosit ceasul să-L preaslăvim pe Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, singurul Dumnezeu adevărat. Nu credeam că voi trăi să văd şi eu începutul acestor vremuri de durere, apocaliptice – dar iată că mânia lui Dumnezeu a venit mai degrabă asupra noastră, pentru toate păcatele şi fărădelegile pe care le-am săvârşit. Şi văd cum bieţii oameni nu sunt pregătiţi să facă faţă acestor capcane ale vrăjmaşului, a cărui nouă lucrare acum este să pecetluiască sufletele voastre cu semnul Fiarei – 666. Toţi am citit Apocalipsa şi înfricoşătoarea profeţie – scrisă cu 2000 de ani în urmă: „Şi ea(fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”(Apoc. 13:16-17). continuare

Este vremea muceniciei!

Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!


parintele-iustin

Iubiţi fii ortodocşi ai acestui neam

Cu multă durere şi îngrijorare vin să vă adresez aceste cuvinte, pentru care mă simt dator în faţa lui Dumnezeu şi conştiinţa şi inima nu mă lasă să trec nepăsător pe lângă acest val primejdios care s-a ridicat să înghită toată suflarea omenească, chiar şi pe cei aleşi, de este cu putinţă. Nu în calitatea mea de biet monah, ascuns într-un vârf de munte, era să vă aduc la cunoştinţă aceste pericole ce se ivesc asupra Bisericii lui Hristos, în primul rând, ci a arhipăstorilor, mai marii acestei Biserici. Dar dacă ei trec aceste lucruri sub tăcere, având preocupări mai de seamă decât are acest popor, eu nu pot să trec cu vederea glasul vostru, al celor care aţi rămas credincioşi cuvântului Evangheliei lui Hristos, aţi aşteptat şi mi-aţi cerut cuvântul în privinţa acestor realităţi dureroase în care ne aflăm.

De aceea, fiii mei, vin şi vă spun că a sosit ceasul să-L preaslăvim pe Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, singurul Dumnezeu adevărat. Nu credeam că voi trăi să văd şi eu începutul acestor vremuri de durere, apocaliptice – dar iată că mânia lui Dumnezeu a venit mai degrabă asupra noastră, pentru toate păcatele şi fărădelegile pe care le-am săvârşit. Şi văd cum bieţii oameni nu sunt pregătiţi să facă faţă acestor capcane ale vrăjmaşului, a cărui nouă lucrare acum este să pecetluiască sufletele voastre cu semnul Fiarei – 666. Toţi am citit Apocalipsa şi înfricoşătoarea profeţie – scrisă cu 2000 de ani în urmă: „Şi ea(fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”(Apoc. 13:16-17).

11 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate, parinte, si lungime de zile, pentru ca sunteti pentru romani un bun pastor si un curajos marturisitor. Nu ne lasati!
    Va sarut mana cu piosenie.

  2. Un creştin_ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Să ne ajute Bunul Dumnezeu să ducem lupta cea bună!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mare adevar a spus parintele: "Este vremea muceniciei".
    Deja lupi isi arata coltii. Pentru ca am pus un link spre blogul dv. pe niste pagini de web apartinand mediei romanesti, link in care se prezinta urmarile dezastruoase ale vaccinarii anti-ah1n1, am fost sunat pe mobil cu numar ascuns aratand prin aceasta ca "ei" sunt pe urmele mele.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    A trecut un An de la acest eveniment si de la acest MESAJ si comunicat al Parintelui Iustin catre credinciosii ortodocsi romani!

    Multi romani s-au trezit la realitate prin acest meaj si prin toate materiale si ideile si articolele care s-au scris mai apoi pe net si in media pe seama lui.
    Dar si multi romani AU ADORMIT LA LOC, ca si cum nu s-ar fi trezit nici cum.

    “ECOUL” acestui mesaj al Parintelui Iustin a ramas insa in “urechile” constiintei si memoriei noastre de romani!

    Comunicatul de anul trecut al Parintelui Iustin i-a deranjat (dar si mobilizat mai eficient) pe multi “neprieteni” ai Bisericii Ortodoxe si ai Poporului Roman, dar in acelasi timp i-a si determinat pe unii dintre romanii iubitori de Ortodoxie si cu o viata sincer CONSACRATA pentru urmarea si practicarea si trairea princiipiilor ei, printre acestia numarandu-se cu deosebire intelectuali ortodocsi practicanti, ca sa adune materiale si dovezi si opinii avizate si autorizate de pe net si din media romaneasca si internationala, pe seama actelor biometrice, si sa dovedeasca si demonstreze prin aceasta ca cele spuse si afirmate de Parintele Iustin in comunicatul sau, SUNT IN MARE MASURA ADEVARATE, si ca “primejdia pecetluirii antihistice” a tuturor oamenilor de care vorbeste Sf. Scriptura, care vine ca o plasa peste intreaga lume (cf. Apocalipsa cap.3, vers.10) si care ii gaseste atat de nepregatiti pe cei mai multi dintre romani si dintre ceilalti oameni, nu este o “visare” si “vedenie” fara temei a Parintelui Iustin care ar fi agitat inutil pe multi credinciosi, ci este o PRIMEJDIE REALA si FOARTE POSIBIL a se reversa si a veni peste pamanteni, intr-un interval de timp nu foarte indepartat.

    CAT DE MULTE LUCRURI IMPORTANTE au IESIT LA IVEALA in urma acestui mesaj al Parintelui Iustin…! Cat de multe GANDURI si CUGETE si INTENTII si POZITII launtrice si interne si tainice s-au dat pe fata si au iesit la iveala din inimile si mintile si sufletele si “scaunele” si “birourile de presa” atat ale unor Ierarhi, si clerici, cat si ale unor Institutii Eclesiastice importante si renumite si cu priza mare la credinciosii ortodocsi romani, cat si din inimile si mintile si penitele si cuvintele unor importanti oameni de cultura si a unor importante personalitati publice, ca sa se implineasca ceea ce spune Sf. Scriptura in Evangelia dupa Luca, in cap.2, a 2-a jumatate a vers.35...

    A avut marele merit acest mesaj al Parintelui Iustin catre romani, ca a provocat o PRIMA ALEGERE A APELOR si a “taberelor” celor care se numesc crestini, isi spun crestini “ortodocsi”, si care isi aroga si revendica acest nume Sfant de Crestin “Orthdox”…dar se deosebesc in viata de zi cu zi si intr-un mod "net" si clar INTRE EI, in ceea ce priveste optica gandirii prin care percep si cred si marturisesc si inteleg sa apere Ortodoxia…in lume!

    Putini clerici si monahi si teologic si crestini care merg la Biserica in fiecare Duminica au fost de partea Parintelui Iustin si i-au dat dreptate cu privire la acest comunicat, atunci cand au aparut primele reactii de contrazicere si blamare si desconsiderare ale acestui comunicat!

    Dar totusi AU FOST SI CLERICI si monahi si simplii crestini, care desi au fost putini AU ARATAT ca au inca VIE in ei, atat “flacara credintei” launtrice in Hristos, in inima lor, cat si Limpezimea gandirii si cugetarii ortodoxe mintile lor, in titanica lupta si lucrare de APARARE APOLOGETICA a Invataturii Ortodoxe si a Vietii Publice Ortodoxe autentice si traditionale…care exista in Romania si care incepe sa fie pusa in primejdie in Romania, prin intrarea pe scara larga a noilor documente electronice de identitate in randul popultiei si in uzul populatiei.

    Acesti “putini” romani au fost un “aluat” si un “ferment” pentru multe mase de romani indiferenti si ignoranti si pasivi si netinuti la curent cu multe din lucrurile importante asupra carora a atentionat Parintele Iustin prin Comunicatul sau si de care trebuiau sa aiba habar si nu au avut.!

    Si oamenii politici si oamenii din media si multi oameni de cultura SECULARIZATI si NEPRACTICANTI ai Ortodoxiei, au vazut si simtit si inteles direct si pe pielea lor cat de puternica poate fi o mobilizare si coagulare si strangere impreuna a unor romani IN JURUL UNUI IDEAL si a unui indemn IMPORTANT al Parintelui Iustin, si care se referea atat la viata, cat si la liberatatile lor civice si constitutionale, cat si la viitorul si mai ales la “mantuirea lor…eterna”, care este bunul cel mai de pret si primordial si valoros, fata de orice alt bun si valoare pamanteasca.
    De asmenea multi oameni au putut sa vada ca BISERICA ORTODOXA, ca si Popor al lui Hristos IISUS in lume, si pana la a doua Sa Venire, are inca MULTE ENERGII si PUTERI si RESURSE, pe care le poate arunca in ALTE LUPTE si RAZBOIAE, daca va fi nevoie. Cea mai mare resursa si putere si energie regenerabila este HARUL DIVIN, care atunci cand este cerut de la Dumnezeu cu insistenta de mai multi romani, care lupta pentru aceeasi cauza, POATE FACE MINUNI si poate SCHIMBA GANDURILE si DECIZIILE si SOCOTELILE "mai marilor vremelnici ai lumii acesteia".

    Or, tocmai de aceasta PUTERE si de acest ZID nevazut, al HARULUI DIVIN, care ii apara si invaluie si lumineaza si ocroteste si intareste si invioreaza si imbarbateaza pe multi romani si cu deosebire pe romanii care sunt crestini ortodocsi adevarati si nu numai decalarativi, se tem REAL multi dusmani si NEprieteni ai romanilor, si nu au liniste si tihna si pace, pana nu-l vad cazut la pamant si pana nu-l stiu DEPARTAT de la neamul acesta, pana nu sunt siguri ei ca nu mai este nici o TAINA BISERICEASCA si nici o Slujba, si nici Un Locas de Biserica, prin care si unde ar mai curge acest HAR, si de la care s-ar mai putea adapa in continuare toti cei care sunt INSETATI de el.

    Bine ar fi ca in viitor acesti romani, de la clerici la mireni, de la profesori universitari pana la oameni simpli, SA RAMANA SOLIDARI si UNITI si INFRATITI si INCHEGATI pentru aceeasi cauza a Apararii si DOVEDIRII JUSTETII si DREPTATII si REALISMULUI Ivataturii Ortodoxiei si a Sf. Scripturi care adapa si lumineaza, fara ratacire pe adevaratii crestini Ortodcsi, asa cum au aratat anul trecut in toate disputele si controversele care s-au iscat pe net si in media pe seama Comunicatului Paritnelui Iustin...

    II multumim Parintelui Iustin pentru ceea ce a facut acum un an. Timpul si evenimentele care s-au scurs si precipitat cu repezeala de atunci si pana acum au dovedit (pentru cine vrea sa inteleaga si priceapa…) ca Parintele Iustin Parvu a fost si a ramas UN STRAJER AL NEAMULUI ROMANESC si AL BISERICII ORTODOXE, care intocmai ca o "santinela" de pe un zid de cetate A VAZUT ca se apropie o “primejdie” de noi, romanii si a dat alarma…!
    Agitatia si controversele de mai apoi in urma si pe seama acestui comunicat si pozitionarile "pro" si "contra" actelor biometrice ale multor specialisti si oameni de cultura si jurnalisti si internauti si cetateni simpli, au aratat insa ca STRAJERUL A FOST TREAZ si INTELEPT si ca A AVUT DREPTATE ca a dat alarma…!

    Ramane acum numai ca cei care s-au trezit din somnul ignorantei sa traiasca pe mai departe zilele pe care Hristos le mai daruieste fiecaruia, CU TREZVIE si VIGILENTA si cu INDREPTARE DE SINE… si cu grija ca "primejdia" de care i-a avertizat Parintele Iustin sa nu-i pasca si inghita si insele in viitorul care se apropie si se anunta tot mai sumbru si tot mai dusman LIBERTATII oamenilor si mai ales MANTURII lor!

    Amin!

    Slavit sa fie Domnul!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Binecuvantati-ne Parinte Justin,avem nevoie acum de incurajare si sfaturi,prigoana impotriva crestinilor a inceput !Am intrat cu 2 zile in urma pe acest site si am incercat sa ascult declaratia audio a doctorului Puscasu (mai incercasem cu o zi inainte si nu am reusit) si conexiunea la internet mi-a fost taiata,nu cred ca este o intamplare pentru ca nu este prima data.Durerea pe care o am in suflet este foarte mare vazand graba cu care oamenii alearga sa se vaccineze si cu cat incerci sa te faci inteles sa le explici si din punct de vedere stiintific si din punctul de vedere al credintei noastre ortodoxe cu atat devin mai indarjiti..Ce se v-a intampla oare cand vor aparea actele de indosariere electronica si ulterior microcipul?Tot asa se vor aseza la coada ca la actualul vaccin?Frica de moarte si lucrurile pieritoare si desarte ale acestei lumi sa faca creatia BUNULUI DUMNEZEU sa-si tradeze creatorul si sa-si zadarniceasca vesnicia ? ACUM este timpul sa plangem si sa ne rugam cu lacrimi sa se mantuiasca sufletele noastre si ale tuturor!Sarut mana parinte Iustin si incurajati-ne,sfatuiti-ne si rugati-va pentru noi pacatosii dintre care cea dintai sunt eu!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Buna seara Admin,

    Va rog, cum se mai simte Sfintia Sa Justin Pârvu ?
    Dumnezeu si Preasfânta Nascatoare sa-i dea sanatate si putere!
    Doamne Ajuta!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Slava Domnului, Parintele e bine. I s-a vindecat plamanul. Insa pastiele l-au obosit si are nevoie in continuare de odihna. Si principala ocupatie este acum cititul.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnul sa ni-l tina sanatos !
    O lectie importanta despre cum trebuie sa traim in vremurile de pe urma:
    http://atitudini.com/lectii-filocalice-cu-parintele-ioan-sismanian-intre-robia-pacatului-si-libertatea-iubirii/
    Multumim Parinte Sismanian...

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Admin, Va salut în Numele Domnului si Mântuitorului Nostru Iisus Hristos si va multumesc pentru Vestea cea Buna în legatura cu sanatatea Sfintiei Sale Iustin Pârvu.
    Slava lui Dumnezeu pentru toate!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Una dintre problemele apropiate ce le vor avea romanii va fi aceea de acceptare a documentelor cu date inregistrate pe un CIP. S-a incercat si se va mai incerca sa se introduca aceasta varianta cu diferite motivatii ce par plauzibile, dar in spatele acestor motive se ascunde inselaciunea si abilitatea celui rau, caci Diavolul lucreaza prin oameni. Nestiinta oamenilor si acceptarea rapida , fara judecata este datorata ascunderii adevarului de catre cei ce-l stiu, mai ales in biserici de catre slujitorii acestora.
    Lumea prefera sa faca ce le cer invatatorii Legii si fariseii (vezi MATEI 23.1-12 si 13-36); prefera sa pupe moaste si sa se inchine la icoane; sunt invatati sa priveasca la crucea de lemn , nu la jertfa de pe cruce.
    Lumea nu stie ca avem un Mantuitor viu, il avem pe Iisus –Fiul Lui Dumnezeu, care s-a dat ca jertfa pentru stergerea pacatelor noastre(ale fiecaruia dintre noi);cu sangele sau a platit pretul pentru pacatele noastre si a fost inviat dupa aceea; prin El noi am fost mantuiti, iar mantuirea se capata doar aici pe Pamant prin Credinta in El (este scris). Dupa ce moare omul nu mai poate face nimic pentru sufletul sau ramas nemantuit. Nu-l asteapta decat judecata si raspunsul este osinda in iad.
    Asta trebuie spus poporului roman, sa-si capete adevarata credinta, sa se pocaiasca si sa-l accepte pe Iisus ca Mantuitor si sa constientizeze rostul pentru care a curs sangele Sau pe cruce la Golgota. Sa stie ca El este Calea, Adevarul si Viata. El este apa, painea si lumina Vietii. Numai prin El se ajunge la Tatal (la Dumnezeu) de aceea este Calea ce trebuie sa o urmam. Daca vrem sa cautam Adevarul trebuie sa credem in El. Iar faptul ca sufletul omului a fost creat ca fiind etern, trebuie sa-i dam viata vesnica prin credinta in Iisus care este Viata.
    Cand romanii vor sti si vor intelege acest lucru si nu se vor mai agata de obiceiuri, matanii si alte semne facute degeaba, de proroci mincinosi s.a., vor intelege si semnificatia vremurilor din viitorul apropiat.
    Vor sti ca Apocalipsa nu este doar o aiureala, vor constientiza ca unii vor accepta semnul fiarei si acel numar fatidic ce se vrea amprentat incepand cu actele si terminand cu trupul nostru, ca sa manince si sa aiba inlesnirea unor activitati de zi cu zi.
    Acei oameni vor fi amagiti de cei care fac lucrarea regelui minciunii si intunericului.
    Voi cei care savarsiti un serviciu religios, daca stiti adevarul din Scripturi, dati Adevarul oamenilor si nu fiti amagiti ca o sa va pierdeti din enoriasi. Aveti mai mult decat o vocatie, decat o biata slujba, aveti o responsabilitate fata de oameni. De veti ascunde Adevarul despre Mantuitor , veti avea deja plata luata , chiar inainte de Judecata.
    Cui ii este rusine de numele Domnului Iisus, nu va fi recunoscut de El la judecata!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da si exact acum peste un an pare o alta problema:semnaturile electronice!!! Mai multe detalii pe www.mirelamita.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*