Medicul rezident de la dispensarul din comuna clujeană Aluniş a decedat astăzi în condiţii suspecte, după ce ieri şi-a administrat singur vaccinul împotriva virusului Ah1N1.

Doctorul Mihai Constantin, în vârstă de doar 34 de ani, a fost găsit miercuri mort în curtea casei sale. Potrivit vecinilor, acesta lucrase de dimineaţă prin curte, după care a decedat subit. Reprezentanţii Primăriei Aluniş au declarat pentru NapocaNews faptul că încă nu se cunosc detaliile morţii medicului comunei. Acesta era aşteptat să se prezinte astăzi la dispensarul din localitate; în schimb aceştia au primit cu surprindere vestea că dr. Mihai a decedat, însă nu au fost încă solicitaţi să emită un certificat de deces.

Cu o zi în urmă medicul a vaccinat câteva persoane din comună împotriva virusului gripei “porcine”, administrându- şi singur o doză de vaccin. Nu se ştie în acest moment dacă medicul suferea de vreo afecţiune cronică care i-ar fi putut cauza decesul sau dacă decesul a fost provocat de vaccinul autoadministrat.

O femeie din judetul Prahova ce suferea de afectiuni cardiace a murit la o zi dupa ce s-a vaccinat impotriva gripei noi. Potrivit Ministerului Sanatatii, decesul s-a inregistrat in data de 8 ianuarie. Femeia a fost vaccinata cu Cantgrip pe data de 7 ianuarie, la medicul de familie.

sursa: Napoca News

8 comments
 1. Eu nu mi-am facut vaccinul si nici nu vreau sa aud de asa ceva. Unul din leacurile babesti, vechi de cand lumea contra gripei si racelii este…..usturoiul. Daca mancam usturoi mai mult in perioadele in care gripa si raceala se fac simtite, ne fortificam organismul.

 2. Ce este de facut daca ne obliga sa ne vaccinam (ex: medicii)?Ne puteti recomanda un avocat care sa ne sustina ?Inteleg ca Prof Astarasoaie a spus ca nu putem fi obligati, pentru ca numai un proiect de lege ne-ar obliga.Astia sunt in stare de orice.strainu cercel nu e numai strain de acest neam ,este si turbat.Ar trebui vaccinat si impotriva turbarii.Este insa mult prea ocupat cu afacerile lui murdare decat sa dea atentie acestor probleme.
  Doamne ajuta!

 3. eu nu pot, s-a fac acest vaccin,dar sfatuiesc pe totii, sa nu faca acest vaccin,daunator organismului,si tot odata sa nu fie obligatoriu.PARINTELE ARXENE BOCA A SPUS SA NU FACEM NICI UN VACCIN.

 4. de ce nu se elucideaza toate aceste mistere, pana cand va mai exista panica asta si lipsa de informatie? oficial nu se aude niciodata nimic!

 5. Eu am facut acest vaccin pentru ca am avut si niste probleme cu plamanii si am auzit ca este indicat. L-am facut pe riscul meu, nu sunt sigura daca am procedat bine, dar asta este…Am facut vaccinul acum 2 saptamani si ma simt foarte bine, in primele zile am avut mana putin umflata si atat….acum nu stiu care sunt efectele vaccinului pe un termen lung, gen 30 de ani…dar nimeni nu stie ce o sa mai fie pana atunci.

 6. Ma bucur ca s-au desteptat oamenii!!
  Cu greipa porcina e doar pregatire pt. ce va urma mai serios.Bravo oamenilor ca s-au cam prins de minciuna!
  Dumnezeu sa ne pazeasca!

 7. sa ne fereasca Dumnezeu ,totul este un haos ,acum mai multe victime face vaccinul decat insasi gripa!!1?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

SUPER – MEMORANDUMUL: NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ şi BISERICA în perioada 2016-2020

SUPER – MEMORANDUMUL NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ ŞI BISERICA ÎN PERIOADA 2016…

Minciuna despre vaccinuri si gripa porcina – Analiza unui doctor specialist

Va recomandam sa cititi si: Declaratie tip pentru parintii care refuza vaccinarea…

Dr. Christa Todea-Gross: Vaccinul provoacă dezechilibru sistemului imunitar. Cum au dispărut epidemiile în lume

Nota: Doamna dr Todea este un medic pediatru, crestin, care promoveaza actiuni…