Talmudul evreiesc demascat: o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia

Evreii vor nega existenta acestor versete controversate si vor apela imediat la arma lor cea sacra „anti-semitism”. Se vor lepada de ele si vor minti ca acestea sunt inventii „rasiste” si „anti-semite” inventate de grupuri rasiste precum Ku Klux Klanul din SUA. Alti evrei ar spune ca aceste versete sunt ori in afara contextului ori traduse gresit. Pana la urma urmei cine ar admite asa ceva? Spre exemplu daca crestinii ar avea astfel de invataturi in viata de zi cu zi sau in Biblie, le-ar admite sau nu? Cu siguranta 99% le-ar nega… Totusi mai exista chiar si evrei ateisti care nu cred in religia mozaica (Iudaism) si care au confirmat si chiar contribuit la demascarea Talmudului. Un exemplu ar fi „Fratele Nathanael Kapner” care se considera „fost evreu”. El declara ca s-a nascut evreu, a crescut evreu (in religia mozaica) dar in vara anului 2007 s-a convertit la religia Crestin Ortodoxa si a incepupt sa-si demaste fostii lui frati si lucrarile lor sataniste.

Cartea evreiasca „Mizbeach” declara ca „nu exista nimic superior Talmudului Sfant”. Talmudul declara ca doar evreii sunt oameni iar non-evreii sunt „goy/goyim” care sunt pe aceeasi scara cu vitele sau orice animal. Urmeaza citatii socante dar exacte din diverse carti ale „Talmudului”.

-Aboda Sarah 37a: „O fata non-evreica care are doar 3 ani poate fi violata.”

-Abhodah Zarah 2a T: „Fa bisnita in continuare cu non-evreii daca au sa dea bani.”

-Abodah Zarah 17a: „Nu exista o singura curva in lume cu care rabinul Eleazar sa nu fi facut sex.”

-Abodah Zarah 22a-22b: „Non-evreii prefera sex cu vacile.”

-Abodah Zara 26b: „Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuie sa fie omorati.”

-Abodah Zarah 36b: „Fetele non-evreice sunt in stare de „niddah” (mizerie) de la nastere.”

-Babba Bathra 54b: „Proprietatea non-evreiasca apartine evreului care a folosit-o primul.”

-Baba Kamma 37b: „Non-evreii sunt in afara protectiei Legii si Dumnezeu le-a expus banii lor Israelului.”

-Baba Kamma II 3a: „Evreii pot folosi minciuni („subterfugii”) pentru a insela un non-evreu.”

-Baba Kamma 113a: „Orice evreu ii este permis sa foloseasca minciuni si marturie falsa pentru a aduce un non-evreu in ruina.”

-Baba Mezia 24a: „Evreii pot fura de la non-evrei. Daca un evreu gaseste un obiect pierdut de un non-evreu, nu trebuie sa-l inapoieze.” (De asemenea este afirmat si in Baba Kamma 113b)

-Baba Mezia 59b: „Un rabin are o dezbatere cu Dumnezeu si il invinge. Dumnezeu admite ca rabinul a castigat.”

-Baba Mezia 114a-114b: „Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni.”

-Baba Necia 114,6: „Evreii sunt fiinte umane, dar natiunile lumii nu sunt umane ci bestii.”

-Choschen Ham (156,5 Hagah): „Evreul are voie sa se duca la Akum (non-evreu), sa-l conduca, sa faca afaceri cu el, sa-l insele si sa-i ia banii. Pentru ca bogatia non-evreilor trebuie sa fie privita ca proprietate comuna si apartine primului care o ia.”

-Choschen Ham 183, 7: „Daca doi evrei au inselat un non-evreu, trebuie sa imparta profitul.”

-Choschen Ham 266,1: „Un evreu poate pastra orice gaseste si apartine unui Akum (non-evreu). Ca cel ce intoarce proprietatea pierduta la non-evrei pacatuieste impotriva Legii prin a creste puterea infractorilor Legii. Este vrednic de lauda, totusi, sa intorci proprietatea pierduta daca este facut sa onoreze numele lui Dumnezeu, cu alte cuvinte, daca faci asa, Crestinii vor ridica in slavi pe Evrei si ii vor privi ca pe oameni onorabili.”

-Choschen Hamm 388, 15: „Daca se poate dovedi ca cineva a dat banii Israelitilor la Goyim, trebuie gasita o posibilitate prudenta sa-l razi de pe fata pamantului.”

-Erubin 21b: „Oricine nu se supune rabinilor merita moarte si va fi pedepsit prin a fi fiert in excremet fierbinte in iad.”

-Erubin 43b: „Cand Mesia va veni toti vor fi sclavii evreilor.”

-Gad. Shas. 2:2: „Un evreu poate viola o fata non-evreica, dar nu se poate casatori cu ea.”

-Gittin 57a: „Iisus este in Iad si este pedepsit prin a fi fiert in sperma. Crestinii sunt fierti in balegar.”

-Gittin 57b: „4 miliarde de evrei au fost omorati de romani in orasul Bethar.”

-Gittin 58a: „16 milioane de copii evrei au fost infasurati in hartii si arsi de vii de catre romani.”

-Gittin 69a: „Pentru a-si vindeca carnea, un evreu trebuie sa ia praf care zace in umbra unei toalete exterioare, sa-l amestece cu miere si sa-l manance.”

-Gittin 69b (p. 329): „Pentru a vindeca boala pleurezie un evreu trebuie sa ia excrementul unui caine alb, sa-l framante cu balsam, dar daca se poate ar fi preferabil sa nu manance excrementul cainelui.”

-Gittin 70a: „Rabinii au crezut: Dupa ce iese de la toaleta, un barbat nu ar trebui sa intretina raport sexual pana nu a asteptat suficient sa mearga jumatate de mila, pentru ca demonul toaletei este cu el in acea perioada; daca o sa intretina, copiii lui vor fi epileptici.”

-Hagigah 27a: „Niciun rabin nu poate ajunge in iad.”

-Hilkkoth Akum XI: „Nu salva Goyim in pericol de moarte.”

-Kilkhoth Akum X1: „Nu arata nici o mila la Goyim.”

-Kethuboth 3b: „Actul sexual cu non-evreii este precum actul sexual cu animalele.”

-Kethuboth 11b: „Sexul este permis cu o fetita de 3 ani, lacrimile vor veni din ochi din nou si din nou, tot asa si virginitatea se va intoarce fetitei de sub 3 ani.”

-Kerithuth 6b pagina 78, Jebhammoth 61a: „Doar evreii sunt oameni, non-evreii nu sunt oameni, ci vite.”

-Kiddushin 66c: „Cei mai buni dintre non-evrei… omoara-i.”

-Iore Dea 337, 1: „Asa cum inlocuiesti vite si magari, tot asa inlocuiesti si non-evreii morti.”

-Libbre David 37: „Sa comunici orice unui Goy despre relatiile noastre religioase ar fi egal cu omorarea tuturor evreilor, pentru ca daca goyim ar stii ce invatam noi despre ei, ne-ar omora in mod deschis.”

-Libbre David 37: „Daca un evreu va fi chemat sa explice orice parte din cartile rabinice, va trebui sa dea doar explicatii false. Oricine va viola aceasta lege va fi omorat.”

-Midrasch Talpioth 225: „Non-evreii au fost creati pentru a servi evreilor ca sclavi.”

-Menahoth 43b-44a: „Un barbat evreu este obligat sa spuna urmatoarea rugaciune in fiecare zi: Multumesc Dumnezeule ca nu m-ai facut non-evreu, o femeie sau un sclav.”

-Moed Kattan 17a: „Daca o persoana este tentata sa faca rau, ar trebui sa se duca intr-un oras unde nu este cunoscut, sa se imbrace in haine negre, sa-si acopere capul in negru si sa faca ceea ce inima ii doreste pentru ca numele lui Dumnezeu sa nu fie pangarit.”

-Nedarim 23b: „Cel care doreste ca nici un juramant facut in timpul anului sa fie valabil, lasa-l sa stea la inceputul anului nou si sa declare, „Orice juramat voi face in viitor va fi nul.” Juramintele lui sunt apoi invalide.”

-Nidrasch Talpioth, p. 225-L: „Iehova a creat non-evreul in forma umana pentru ca evreul sa nu trebuiasca sa fie servit de bestii. Non-evreul este prin urmare un animal in forma umana condamnat sa serveasca evreul zi si noapte.”

-Number 31:17-18: „Va trebui sa omori orice baietel si toate femeile care au facut sex impreuna, dar sa nu omori femeile tinere care nu au facut sex niciodata. Poti sa le tii tu pentru tine.”

-Orach Chaiim 57, 6a: „Trebuie sa te feresti de non-evrei chiar mai mult decat de porci bolnavi.”

-Pesahim 111a: „Este interzis cainilor, femeilor sau palmierilor sa treaca printre doi barbati si nici ca mai multi altii sa mearga printre caini, femei sau palmieri. Sunt implicate pericole speciale daca o femeie e la soroc sau sta la drumuri incrucisate.”

-P’sachim, fol. 113, col. 2: „Cinci lucruri Canaan si-a invatat fii: Iubiti-va intre voi, iubiti talharia, iubiti excesul, urati-va sefii si niciodata sa nu spuneti adevarul.”

-Rosh Hashanah 17a: „Crestinii si toti cei care resping Talmudul vor ajunge in iad unde vor fi pedepsiti pentru toate generatiile.”

-Sanhedrin 43a: „Iisus a fost executat pentru ca practica magie.”

-Sanhedrin 43a: „Iisus a meritat executia: In ajunul Pesah (Pastele evreiesc), Iisus a fost spanzurat… Presupui ca era unu pentru care putea fi facuta o aparare? Nu a fost el ademenitor?

-Sanhedrin 54b: „Un evreu poate face sex cu un copil atata timp cat acel copil are peste 9 ani.”

-Sanhedrin 55b: „Daca un evreu a comis bestialitate in ignoranta; acolo trebuie sa fi fost un obstacol si degradare (pentru ca animalul sa fie extaziat) si in cazul acesta este decat degradare, dar niciun pacat; sau poate degradare fara a avea un obstacol (animalul este in extaz)?”

-Sanhedrin 55b: „O virgina de 3 ani si o zi poate fi obtinuta in casatorie prin raport sexual iar daca sotul ei decedeaza si fratele sotului ei face concubinaj cu ea, ea devine a lui.”

-Sanhedrin 56a-b: „Ea care este descendenta printeselor si a guvernantilor (Fecioara Maria) a curvit cu tamplarii.”

-Sanhedrin 57a: „Un evreu nu trebuie sa plateasca un non-evreu banii care ii datoreaza pentru munca.”

-Sanhedrin 57a: „Cand un evreu omoara un non-evreu, nu se va aplica pedeapsa cu moartea. Ce fura un evreu de la un non-evreu poate pastra.”

-Sanhedrin 58b: „Daca dai o palma unui Israelit, e ca si cum ai da o palma lui Dumnezeu.”

-Sanhedrin 59: „Omoara pe cei mai buni dintre non-evrei. Versiunea in Ebraica: „Tob Shebbe Goyim Harog!”

-Sanhedrin 59a: „Sa omori Goyim e ca si cum ai omora animale salbatice.”

-Sanhedrin 59a: „Un goy care se uita in Lege (Talmud) este vinovat de moarte.”

-Sanhedrin 76a: „Dumnezeu nu va cruta un evreu care „casatoreste fiica lui cu un batran sau care ia o sotie pentru baiatul lui mic sau intoarce un obiect pierdut unui non-evreu.”

-Sanhedrin 90a: „Cei care citesc Noul Testament (carte necanonica) nu vor avea o portie din lumea care va veni.”

-Sanhedrin 105ab: „Iisus a facut sex cu magarul sau.”

-Sanhedrin 106a: „Mama lui Iisus a fost o tarfa.”

-Sanhedrin 106: gloatele vorbeau dupa moartea recenta a lui Iisus: „Ai auzit cat de batran era Balaam (Iisus)? El a raspuns: Nu este defapt declarat dar din moment ce este scris, oamenii plini de sange si inselatori nu vor trai nici jumatate din viata, de aceea el a trait el 33 sau 34 de ani.”

-Schabouth Hag. 6d: „Evreii pot jura fals prin a folosi diverse subterfugii.”

-Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 156: „Cand un evreu a apucat un non-evreu, alt evreu se poate duce la acelasi non-evreu sa-l imprumute cu bani si in schimb sa-l insele, pentru ca non-evreul sa fie ruinat. Pentru ca proprietatea non-evreului, potrivit legii noastre, apartine nimanui si primul evreu care trece are drepturi depline sa ia el proprietatea.”

-Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: „Toata proprietatea tarilor straine apartine natiunii evreiesti, care in mod consecutiv este intitulata sa o preia fara nicio remuscare.”

-Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 388: „Este permis sa omori un evreu care denunta oriunde. Este permis sa il omori chiar si inainte ca acesta sa denunte.”

-Schulchan Aruch, Johre Deah, 122: „Unui evreu ii este interzis sa bea dintr-un pahar cu vin care a fost atins de un non-evreu pentru ca atingerea a facut vinul impur.”

-Seph. Jp., 92, 1: „Dumnezeu a dat evreilor putere asupra tuturor posesilor si sangelui tuturor natiunilor.”

-Shabbath 41a: „Legea care sa reguleze regula cum sa urinezi intr-un mod sfant a fost data.”

-Shabbath 86a-86b: „Pentru ca evreii sunt sfinti nu fac sex in timpul zilei decat daca poate fi facut intuneric in casa. Un scolar evreu poate face sex in timpul zilei daca isi foloseste imbracamintea sa faca ca un cort pentru a fi intuneric.”

-Shabbath 104b: „Mama lui Iisus, Miriam frizerita a facut sex cu multi barbati.”

-Shabbath 116a: „Evreii trebuie sa distruga cartile Crestinilor, spre exemplu Noul Testament.”

-Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Cand va veni Mesia, fiecare evreu va avea cate 2800 de scavi.”

-Soferim 15, Rule 10. Acestea sunt vorbele rabinului Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog („Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuiesc omorati”). Pasaj in limba ebraica luat din Talmudul Babilonian citat in anul 1907, Jewish Encyclopedia, publicat de Funk si Wagnalls si compilat de Isidore Singer, sub intrarea „Gentile,” (p. 617).

-Sotah, 12a: „Banii evreilor cu adevarat cinstiti, sunt mai pretiosi pentru ei chiar mai mult decat propriile lor trupuri.”

-Talmud IV/1/113b: „Evreului ii este permis sa exploateze greselile unui non-evreu si sa-l pacaleasca.”

-Talmud IV/2/70b: „Evreului ii este permis sa practice camata la non-evrei.”

-Talmud IV/4/52b: „Pedepsibil pentru evreu este doar adulterul catre femeia altui evreu. Sotia non-evreului este exclusa.”

-Talmud IV/8/4a: „Dumnezeu nu se supara pe evrei niciodata ci numai pe non-evrei.”

-Talmud Gittin 57a: „Iisus este in iad, fierbe in excrement fierbinte.”

-Tosefta. Aboda Zara B, 5: „Daca un non-evreu omoara un non-evreu sau un evreu, este responsabil; dar daca un evreu omoara un non-evreu nu este responsabil.”

-Tosefta, Abda Zara VIII, 5: „Cum sa interpretezi „Furtul Mondial”. Unui non-evreu ii este interzis sa fure, sa talhareasca sau sa ia femei sclave, etc., de la un non-evreu sau de la un evreu. Dar unui evreu nu ii este interzis sa faca toate acestea unui non-evreu.”

-Yebhamoth 11b: „Actul sexual cu o fetita este permis daca ea are 3 ani.”

-Yebamoth 59b: „O femeie care a facust sex cu o bestie este demna sa se casatoreasca cu un preot evreu. O femeie care a facut sex cu un demon este si ea tot demna de casatorie cu un preot evreu.”

-Yebamoth 63a: „Adam a facut sex cu toate animalele din Gradina Eden.”

-Yebamoth 98a: „Toti copii non-evrei sunt animale.”

-Zohar 1,160a: „Evreii trebuie sa incerce mereu sa-i insele pe Crestini.”

-Zohar II, 4b: „Rata de nastere a non-evreilor trebuie sa fie oprimata masiv.”

Goy = Cuvant in limba ebraica ce inseamna „oameni straini care nu sunt evrei”, asemanati cu vitele de obicei. Exemplu: Cum numesc europenii si americanii pe africani, cioroi sau ciori asa spun evreii „goy” tuturor oamenilor.
Goyim = Versiunea la plural a cuvantului „goy”
Gentile = Cuvantul Goy/Goyim indulcit si tradus in limba engleza
Akum = non-evreu in limba ebraica
Cuthean = non-evreu in limba ebraica
Niddah = mizerie in limba ebraica
Talmudul = Carti scrise de rabini, considerate per total o singura carte mai mare care poarta numele de „Lege” sau de „Cartea Sfanta”.

Nota, unele versete pot contine mici erori de traducere.

Majoritatea versetelor contin cuvantul jignitor „goy” dar au fost si mici exceptii unde a fost utilizat cuvantul „Akum”.

Desi nu are legatura directa cu Talmudul, urmeaza un citat al evreului din Germania care a fondat comunismul. Karl Marx!
“Poporul evreu in intregime va fi propriul sau Mesia. Acesta va realiza dominatia lumii prin dizolvarea altor rase … si prin stabilirea unei republici mondiale in care a evreii de pretutindeni vor exercita privilegiul de cetateni. In acesta Noua Ordine Mondiala copiii lui Israel … vor furniza toti liderii fara a intalni opozitie… “ (Karl Marx intr-o scrisoare catre Baruch Levy, citata in Review de Paris, 1 iunie 1928, pg. 574)

Versetele sunt 100% autentice si pot fi gasite in Talmud.
Urmeaza cateva poze scanate (cu scannerul) din Talmudul Evreiesc, versiunea in limba engleza tradusa chiar de rabini.

Pentru a mari pozele, click pe ele.

Puteti descarca o arhiva cu mai multe poze similare celor de sus de aici.

Multe dintre versetele de sus se regasesc chiar si in cartea evreiasca „The complete how to handbook for Jewish living”, pe traducere „Ghidul complet de cum sa pentru viata evreiasca.” Cartea este scrisa de doi evrei si se poate gasi gratuit pe Google Books. La pagina 485 o sa gasiti versetele Gittin din Talmudul Babilonian care explica evreilor ce ar trebui sa faca cand se imbolnavesc. Mai puteti citi versete in engleza pe Talmudul Babilonian online. Pentru si mai multe dovezi, mai puteti comanda de pe internet, direct de la firme evreiesti Talmudul Soncino, versiunea pe CD.

Mai puteti citi despre Talmudul Evreiesc aici

Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

GRAV. In recenta sa carte, “The King’s Torah”, RABINUL Yitzhak Shapira scrie ca: “EVREII POT UCIDE GOIMI, fie ei si copii” …

81 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ORIBIL!
    ORIBIL!
    ORIBIL!
    MA O STARE DE VOMA DE CAND AM CITIT ASTA.
    DOAMNE, CUM II MAI SUPORTI PE EI SI PE NOI?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cine a scris talmudul? Cei care l-au scris erau pe putin NEBUNI!!! Nici nu-mi vine sa cred ca mintea umana poate produce asa monstruozitati!!! Auzisem ca sunt scrise tot felul de rautati despre crestini si alti non-evrei, dar nu creadeam ca sunt scrise si BLASFEMII!!! Daca exista evrei care respecta acest talmud, inseamna ca-s toti NU IN TOATE MINTILE!!! Sper sa le limpezeasca DUMNEZEU mintea cat de curand.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      DUMNEZEU nu le mai poate limpezi lor mintea...
      Noi trebuie sa ne trezim si sa-i radem de pe fata pamantului pe aceste animale !
      La asemenea ``LEGE`` trebuie sa raspundem pe masura, pana nu este prea tarziu.

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        Deja e prea tarziu sa se mai poată interveni cu ceva, din partea noastră si a urmașilor nostri. Dacă Domnul Iisus nu a reusit in vremea Lui...noua guvernare mondiala e pe drumul ei spre noi si viitor!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ptr. Anca... Cum ,,cine a scris talmudul''!? diavolul l-a scris.. e clar

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt convins ca vor nega cu nonsalanta spunand ca nu este cel autentic. Studierea "celui autentic" nu ne va fi permisa din motive religioase, nu mai vorbesc de bariera lingvistica.
    Dar fara foc nu iese fum... Prea multi de-ai lor marturisesc toate acestea (chiar daca i-au renegat intre timp).
    Insasi ideea de a incadra Cuvantul Lui Dumnezeu intre comentariile (profane ale) unui rabin (ale unui om, in ultima instanta) este o blasfemie. Chiar daca vor contesta cele prezentate in articol, formatul Talmudului nu-l pot contesta si chiar in acest format consta blasfemia. Dar pentru asta nu-i judecam noi ci Dumnezeu.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da, Petru, ai dreptate, cei care au scris asa ceva, nu puteau fi decat posedati de diavol. Asa tare m-a scarbit ce scrie aici...ca am ramas blocata la intrebare, n-am putut gandi prea mult. Are dreptate Gabi, iti ptovoaca cele scrise aici si stare de voma, pe langa soc si furie.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fereasca Dumnezeu sa isi inchipuie cineva ca toti evreii se supun acestor legi si isi conduc viata dupa preceptele acestea.
    Sa nu ne facem mai multe pacate decat avem cazand in capcana urii.
    Problema mea este alta. De ce noi, crestinii, dupa 2000 de ani de la venirea Mantuitorului, traim ca si cum nu am fi aflat poruncile Lui de iubire intre oameni.
    De ce continuam sa nu ii ocrotim pe cei saraci, bolnavi, intemnitati? De ce traim ca spectatori, privind suferintele copiilor infometati, violati, omorati?
    Pedofilia a devenit o boala contagioasa pe care crestinii refuza sa o trateze, inchid ochii si lasa ca martiriul inimaginabil al ingerilor sa se perpetueze astupandu-si urechile pentru a nu auzi urletul de groaza ce inconjoara planeta. Parintii tac, preotii tac, justitia tace. Urmaresc cazul unui grup de pedofili alcatuit din medici, profesori si care a primit condamnari cu suspendare.Toti apartin comunitatii crestine.
    Ingaduim camata, prostitutia, ne lasam tinerii sa plece cu solda sa ucida in razboaie purtate in numele minciunii si uitam sa ne spovedim pentru lasitatile ce ne fac complicii tuturor acestor monstruozitati.
    Sarbatoarea venirii in lume a Dumnezeului Luminii, Adevarului si Iubirii ar trebui sa ne oblige a ne analiza in profunzime adevarata natura umana, fara a ne acorda circumstante atenuante pentru tradarile de care ne facem vinovati in fata Mantuitorului.
    Daca ne consideram crestini trebuie sa ne dezmeticim inainte de a canta cocosul a treia oara.
    Dupa doua mii de ani este timpul sa devenim crestini si sa citim cu inima Evangheliile. Toate Evangheliile. Timpul Talmudului a trecut.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ..si ne mai miram de starea actuala a lumii?..ei au puterea si aplica tot ce scrie acolo..inca n-am vazut tot ce pot face acesti malefici!.Doamne ajuta'ne sa trecem prin raul ce va veni curind...

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vas ruga din suflet sa nu mai dati asemenea blasfemii despre munele DOMNULUI IISUS HRISTOS SI MAICA DOMNULUI este srigator la cer ,nu este scris de noi crestinii dar citesc uni crestini si se tulbura .
    Dumnezeu sai lumineze pe toti la minte si pe mine pacatosul ca am citit asemenea blasfemii
    Iertatima ca vam scis asa ceva dar am tot respectul fata de acest sait
    DOAMNE AJUTA !

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Talmudul parca este inspirat din gandirea lui basescu !

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iar noua ne este frica sa facem slujbele necenzurate. Prohodul Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos in varianta necenzurata este chiar bland la adresa iudeilor care L-au ucis si continua sa-L ucida cu astfel de blasfemii. Iar lipsa noastra de curaj o numim blandete, smerenie si ascultare. Ascultare? Sa ne fie rusine!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Parca ti-a iesit un sfant din gura. Ai 100% dreptate. Hitler se vede ca stia ce face atunci cand a vrut sa-i alunge pe evrei din Europa inapoi in tara lor de bastina. Dar datorita calomniilor devenite dogma de stat in ziua de azi, generatiile acelea de crestini patrioti, nationalisti si luptatori impotriva hidrei iudaice au ajuns sa fie atat de demonizati incat a ajuns aproape o rusine in ziua de azi sa te mai numesti nationalist si crestin si conservator si traditionalist / fundamentalist, mai ales daca esti alb / de origine europeana si barbat si impotriva acceptarii sodomiei ca mod alternativ de viata.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    În 2002 am citit un articol rusesc, în care povestea un politician rus cum fac ritualuri masonice rabinii de grad inalt (printre care si inalte figuri politice ruse) asupra unui nou nascut crestin , taindu-l bucatica cu bucatica ca sa obtina cit mai mult singe satanei. Atunci nu puteam sa cred, ca exista asa ceva. Dar sunt prea multe marturii... Nu concepe mintea mea nici într-un fel. Nu e de mirare ca pling icoanele Mîntuitorului cu singe.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Are dreptate Fr.Gheorghe, tulbura rau, ACESTE BLASFEMII!!! ar trebui cenzurat articolul, scoateti cumva pasajele in care, indraznesc sa se atinga de numele lui IISUS HRISTOS si MAICA LUI!!!

    • roman agnostic

      Traiasca Legiunea si Capitanul!

      cred ca e bine ca nu ai scos...cine se considera tulburat, sa nu citeasca..sau sa ceara indrumare spirituala de la un crestin avansat care ii poate spune in cuvinte decente aceleasi lucruri grave; asa cum ne rogi si dta pe noi sa comentam aici; nu sunt crerstin, dar am fost; stiu ca multi crestini ajung buni in ganduri si isi cenzureaza complet vorbele ce pot perturba aceste ganduri...ei nu sunt pregatiti sa vada aceste vorbe, urate prin ele insele, asociate chiar cu ce considera ei (voi) mai sfant...cred ca pt o buna cunoastre, aceste vorbe nu trebuies cenzurate...poate ar fi o idee sa faci precum mirenii: sa pui un anunt gen " atentie acest atrticol cuprinde traduceri de blasfemii erxplicite 1" (pt ca asta sunt).

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt de acord cu tot ce a spus Eugenia!!!Doamne Ajuta si vom invinge caci binele invinge raul este SCRIS!!!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    talmudul nu este altceva decat expresia naturii jidovesti, este creatie jidoveasca suta la suta, realizata dupa chipul si asemanarea evreului. Multe dintre ideile exprimate in aceasta mizerie gnostico- evreiasca se regasesc si in scrierile gnostice moderne, dar, bineinteles, sub o forma mai elevata si mai voalata.
    Sa citesti asa ceva este oripilant pentru orice om, dar mai ales pt. un crestin! De aceea reactia de voma a unora este absolut fireasca. Problema cea mare este ca preceptele talmudului incep sa se implineasca tot mai mult in toata lumea, pana si in legislatie, este vizibil acest lucru!
    Alta mare problema este ca cei mai multi dintre evreii crestinati( si am cunoscut personal destui!), traiesc tot dupa legile talmudului, fiindu-le greu sa- si biruiasca firea nenorocita, dar, ce-i mai rau, nici nu-si doresc asta! Stim ca multi evrei s-au crestinat formal, si nu din convingere, pt. a obtine unele privilegii, printre care si cetatenia. Cu astia din interior ce ne facem?!...Mai ales ca ii putem gasi in toate structurile puterii, chiar si in Sfantul Sinod!
    In rest, cred si eu ca nu trebuia, totusi, publicat un asemenea material, tinand cont de sensibilitatile crestinului, si ale oricarui om normal, in fond! Dar, intru totul edificator, pt. cunoasterea firii evreiesti...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      In rest, cred si eu ca nu trebuia, totusi, publicat un asemenea material, tinand cont de sensibilitatile crestinului, si ale oricarui om normal, in fond!

      Te inseli. Sigur ca trebuie publicat, oricat de socant ar parea pentru orice om normal la cap. Si tocmai de aceea trebuie publicat, pentru ca tot mai multi crestini sa ia aminte.

      • roman agnostic

        Traiasca Legiunea si Capitanul!

        corect . Liliana...nu suntem struti, suntem oameni...eu, ca necrestin, vreau sa stiu pe ce lume traiesc si CINE vrea sa conduca aceasta lume...pentru crestini, daca e socant, sa considere o incercare si sa se roage sa aibe putere sa treaca peste...pardon nu pot da sfaturi crestinilor...poate ar fi bine sa ceara ei sfaturi de la crestini mai invatati si mai cunoscatori ai acestor realitati...cred ca e prea politicos sa sa ascundeti adevarul...acum daca ati intors ambii obraji si ati iertat, de ce sa si stergeti, prin cenzurare, pacatele ALTORA?

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Exista in format pdf, pe Internet, si cartea "Spitalul, cahalul, talmudul si francmasoneria", scrisa de medicul Paulescu, inventatorul insulinei si mare patriot roman.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Uitati-va la crestinii care au trecut la religia mozaica...s-au schimbat fundamental, chiar daca nu au citit talmudul, ei simt din interiorul lor ca pot face orice rau, se simt..."liberi" de mustrare, se simt "rasa superioara" si stapani si se folosesc de ceilalti oameni ca de turme de animale. Sant luciferici, satanizati.Aveti exemple in mass-media, politica, istorie.Multi dintre ei declara pe fata cu mandrie aceasta apartenenta noua deoarece se simt superiori.A-ti observat aceasta noua "moda" a persoanelor care au castigat averi si popularitate si nu mai stiu ce sa mai vrea altceva...apoi devin evrei.Ex: madona, marilyn monroe,mihaela radulescu etc.

  17. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iuliana , "a-ti " se scrie ati.
    Cartea lui Paulescu se gaseste si la un pangar de manastire. Saptamana trecuta inca era. Ce e curios, sau de fapt nu e curios, e doar amuzant, este ca nu are nici o editura pe ea. E ca un manual de la ASE printat si lipit cu aracet. Normal, ce editura ar fi atat de "nebuna" incat sa publice aceasta carte.

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Uluitor!!!
    Probabil multi dintre noi am mai citit astfel de lucruri, insa aici sunt puse atat de multe la un loc. Merita sa studiem acest fenomen, nu putem ramane impasibili.
    Am mai gasit informatii asemanatoare si pe acest site: http://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu le-a trimis legea si prorocii dar vazind cum a inteles-o evreii ia lasat in voia lor si sa ales alt popor- crestinii ortodocsi!

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca - repet, repet si re-repet, intarind: DOAR DACA - textele de mai sus sint autentice, atunci si "Protocolul Inteleptilor din Sion" este autentic. Despre acest document, Winston Churchill spunea: "Poate "Protocolul" nu-i autentic, dar el este atit de credibil, de veridic!".
    In Italia, recent, fiul fostului rabin al Romei, Toaf a scris o carte ce trata despre sacrificiul (uciderea ritualica) copiilor goyim-ilor pentru a li se extrage singele... A izbucnit un scandal teribil iar cartea a fost retrasa imediat din comert.
    Crestin fiind, ma alatur excelentului indemn al Eugeniei, pe care o salut, urindu-i ca Bunul Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere pentru a afirma in continuare Adevarul Domnului nostru Iisus Hristos: "Sa ne iubim aproapele (incluzindu-i si pe evrei!) ca pe noi insine!".
    Amin.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si sa iti mai fie mila de ei...foarte bine o facut hitler...la cat de debil mintal era...oricum yoyi au fugit in america si s'au inmultit ca iepurii...mai repede scapam de lepra decat de ei...vedeti cazul nati meir...

  22. baruch hashem1

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Evreii stiu foarte bine ca , prin respingerea lui Yeshua Ha'Mashia ( Cristos Mesia), au devenit cei mai Goyimi de pe Terra, un fel de shaygitz yehudim, inchinatori constienti sau inconstienti ai lui Lucifer ! Sionistii si masonii stiu foarte bine ce scriu eu aici ! Sunt cei mai josnici si mai de compatimit dintre toate natiunile ! Crestinii sunt cei mai binecuvantati si infinit mai superiori evreilor iar evreii stiu acest lucru si sunt extrem de invidiosi si chiar rebeli la adresa lui D-zeu, din acest motiv. Oricum , au ajuns o lepadatura, si doar o mica ramasita va fi mantuita dintre ei !

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt STUPEFIAT!!!
    Din cate stiu , stra-strabunicii mei erau evrei.Insa am fost crescut in spiritul Ortodoxiei.Cred in Dumnezeu , si IL iubesc mai mult ca orice pe lumea asta.Acum o ora am auzit de acest talmud , fara sa vreau , pe youtube.Si ma mai si laudam ca am sange de evreu....Dumnezeu sa-i ierte , ca astia chiar nu stiu ce fac.Sunt nebuni de legat.Apoi cum sa mearga lumea asta cum trebuie , cand sunt , si ma refer doar la faptul ca sunt scrise , astfel de blasfemii(La practicarea lor nici nu vreau sa ma gandesc).Sa ne rugam la Dumnezeu pentru mintile lor bolnave.Sa ne rugam la Dumnezeu pentru noi toti.Cred ca Hittler stia el ce face , cand ia omorat(stiu ca nu a fost uman ce am zis dar asta este adevarul).
    Se apropie 2012 si aflu din ce in ce mai multe lucruri despre lumea in care traim.Sa ne rugam la Domnul pentru noi toti , sa nu lase ura , mania si trufia sa ne cuprinda sufletele.Pe de-o parte , ar fii bine sa nu mai fie difuzate asemenea lucruri pe internet.Pe de alta parte , sunt bune , pentru ca pe viitor ne vom da seama alaturi de cine traim.
    Astia din cate stiu au si serviciul ala secret al lor , Mossad , care este foarte nenorocit.M-am interesat si de el.Daca privim putin in lume , in societatea zilelor noastre , ne vom da seama ca multe din acele nenorociri s-au adeverit de ceva vreme.
    In orice caz , credinta noastra este mult mai puternica.Prin credinta si dragoste de Dumnezeu , nimic rau nu se poate intampla.Daca va trebuii sa mor de mana acestor satanisti , atunci cu siguranta voi murii ca martir, deoarece voi apara credinta Domnului in fata oricarei primejdii.
    Domnul sa ne aiba in paza!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu il iubesc pe Dumnezeu.N-am putut sa citesc tot.Ma rog lui sa ma fereasca de de orice fel tangenta cu oameni care gandesc ca astia!!

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cand erau crestinii persecutati in Imperiul Roman, circulau -- tot asa - tot soiul de povesti: crestinii au intruniri secrete, fac orgii, sacrifica copii, beau sange ... Fireste erau rastalmaciri, uneori voite, de multe ori doar natange, ale slujbelor crestine. Important este insa ca zvonurile erau amplificate din spaima, din usurinta de a crede orice, din rautate si prostie. Acum venim cu extrasele astea din Talmud care sunt facute atat de prost si de rauvoitor incat efectiv ramai traznit. Oameni buni, cine ajunge sa compileze astfel de "citate" (nu sunt chiar citate, fiindca sunt extrase si interpretate aberant) are o problema grava: cauta un pretext cu care sa isi justifice frica si ura.

    Ca idee, pentru ortodoxistii vigilenti, nu sunt evreu, ci preot ortodox. Eu am invatat si predic din Evanghelie dupa predanie, despre lupta cu pacatul; nu din frica si dupa ureche despre cate au facut si au de gand sa faca altii.

    • roman agnostic

      Traiasca Legiunea si Capitanul!

      ca o idee, am citit multe ...despre religiile pagane...despre bautul de sange in cultullui Mythra...mi-e greu sa te combat cu argumente crestine....dar sa zicem ca in lumile antice se faceau sacrificii animale...apoi a fost taiatul imprejur. o jertfa de sange simbolica...preotii lui Baal sau ai lui Moloh sacrificau copii...la alte popare antice se faceau sacrificii umane...la altele se practica si canibalismul, deseori cu justificare religioasa (s-a aflat in vremurile moderne, studiind trburi izolate) ...apoi sau simultan, dta stii ai bine, Dumneszu i-a cerut lui Avraam (?) sa isi sacrifice fiul, in loc de miel...in rugaciunil cestine e vorbeste despre "arderi de tot" si der" Mielul lui Dumnezeu care ridica pacatul Lumii" ...insusi sacrificiul unic al lui Iisus are conotatii sangvine atat in Liturghie, cat si in legendele medievale ( sulita, rana, Toma necredinciosul, Graalul, ouale rosii de Pasti)...vreau sa spun ca sangele era prezent i religiile precrestin...doar restinismul l-a sublimat in chip miraciulos...da, cred ca religia originala veche iudaica implica si interventia sangelui real in ritual...vezi circumcizia traditrionala unde ( ATENTIE , urmeaza pasaj cu continut posibil sa va tulbure/sminteasca) se suge sangele dupa taierea acelei parti ce se taie la bebelusul de 8 zile. iar sangele este luat in gura cu vin si se pune in paharul de oficiere...etc...se pot vedea pe youtube, site agreat de sefii media e.vrei; cautati mizvai b'peth sau circumcizie, wikipedia, site chiar mondialist iudaic,...revin..CRED (logic, caci eu nu sunt crestin) ca vechii conducatori iudaici, in efortul exagerat de a isi pastra identitatea religioasa si nationala, mai ales cand nu au avut un stat vizibil, au pastrat si practici ancestrale f. pagane si foarte daunatoare. Cred ca le-au pastrat pana tarziu, avand o mare inertie in a se adapta la situatii noi.Sau ca razbunare locala si punctuala pt ce pateau si ei de la crestinii agresivi in Evurile Intunecate.
      Si mai cred ca poate dta nu esti preot ortodox..expresii gen cu "frica si ura" " rautate si prostie" apartin altui vocabular, mult mai modern si venind din alta parte de cultura, diferita de toleranta crestina si de menajamentele, cel putin in exprimarea publica, a preotilor......am fost crestin, cam stiu cum se exprima preotii...sau cum scriu. Si am citit si pe site-uri de alte natii, inclusiv arabe, cuim e cu sangele de goy folosit in scopuri ritualice ( documentat dupa procesele vremii) si de ce au fost expulzati evreii de zeci de ori cam o mie de ani, din diverse tari.Datorita faptelor UNORA dintre ei, conducatorii tarilor rspective , gabdind cam rasist pt azi, dar poate dupa (ne)putintele acelor vremi , au pedepsit comunitati intregi.
      qui s'excuse , s'accuse...mutas mutatis , nimeni nu a intrebat daca dta esti ereu, ai spus dta ca nu esti; cred eu, ca pr.ostul si ca raul, s-ar putea ca dta sa fii mai apropiat de punctul e vedere iudaic...si daca ar fi adevarat sper sa fii sincer in faza de negare si nu programatic.
      Acum, daca ultimii papi au recunoscut crim...iiiih, pardon, greselile crestinismului catolic, cum ar fi daca si iudaicii si-ar privi critic trecutul? Pt ca noi nu avem voie, LEGAL sa o facem.La ei e singura sansa.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Te vom gasi si pe tine, predicatorule neinformat, atunci cand vom ridica iar sabia sa ne aparam neamul. Atunci iti vei alege tabara...

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cine zice ca nu e bine sa fi nazist o sa se convinga acum 😐

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    AM SI EU O RUGAMINTE ROG FRUMOS SA MA AJUTE UNUL DIN MODERATORII FORUMULUI REFERITOR LA RASPINDIREA UNOR MATERIALE/POSTERE NATIONALISTE PE CARE LE-AM DESCOPERIT PE ACEST FORUM CU CITEVA LUNI IN URMA ,AS DORII SA FIU CONTACTA PRIN MAIL...MULTUMESC FRUMOS!

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Toate aceste acţiuni malefice ale evreilor sunt dovedite de întreaga istorie mondială, inclusiv de Biblie, unde este arătată explicit lepădarea lor de Dumnezeu ca şi naţiune, dar nu în ceea ce priveşte toţi oamenii. Primii creştini, Mesia sunt evrei în sânge...Primii creştini au fost ostracizaţi şi asasinaţi de evrei; iar aceştia au fost tot evrei. Abel omorât de Cain. Odată cu venirea lor în Israel, evreii au acţionat împotriva lui Dumnezeu, pentru ca să se împlinească voia Domnului, aceea de a se arăta că cei dintâi (ca putere mondială exercitată de evrei prin masonerie) vor fi cei din urmă. Vremurile sunt pe aproape. Toate neamurile se "blagoslovesc" în sângele lui Israel, aşa cum i-a promis Lordul lui Avraam... FMI-ul, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii, Japonia, Australia, etc sunt controlate de evrei, dar şi de arabi şi indieni prin structurile politico-sociale de rang înalt din toate aceste locuri... Sensul? Care-i rostul? Sensul este acela anume că Dumnezeu vrea să-i demonstreze îngerului căzut care-l provoacă pentru obţinerea stăpânirii scaunului ceresc că nu poate aduce fericirea , dreptatea, armonia întru iubire absolută. Semnul indubitabil că Biblia este cartea sfântă? Arogarea de către Dumnezeu a răspunderii pentru crearea acestei lumi bazată pe distrugere, pe un lanţ trofic criminal( sau păcătos cum blând ni se spune în Biblie) prin trimiterea lui Mesia, vestită cu mii de ani înainte şi de care rabinii ştiau foarte bine...Dumnezeu a îndurat prin Iisus toată durerea acestei lumi pe care EL a creat-o, spunându-ne de fapt prin crucificare că suferă pentru durerea acestei lumi condusă de satan prin lanţul trofic în care trebuie să mănânci ca să nu fi mâncat.Dumnezeu a creat şi în a şaptea zi s-a bucurat de ce a creat, în vreme ce satan, pe pământ doar creează, însă fără dragoste, nu din plăcere şi dragoste, ci din dorinţa de a-i demonstra Lordului că şi el poate conduce. De aceea cifra simbol a satanei este şase, căci îi lipseşte bucuria ptr ceea ce creează în cele 6 zile simbol de construcţie, a şaptea zi neexistând. De aceea simbolul lui Dumnezeu este 7 iar al satanei este 6.

  29. sanda alexandru

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rog tineretul si pe toti romanii sa-l citeasca pe prof Dr.PAULESCu si atiti alti crestini luminati de carte,sa citeasca istorie adevarata,profunda si sa priceapa de ce miscarea legionara a tras semnale pentru desconspirarea acestui popor care are ca scop uciderea crestinitatii,distrugerea religie ortodoxe,aneamurilor natinaliste ca prin acestea sa subjuge intreaga noastra civilizatie..Aduc prinos de multumire celor ce sustin dreptul nostru de a fi romani si doar ROMANi.Sprijiniti minastirea Petru Voda,fiti antiglobalizare si constientizati pericoluliudeo-masonic.TRAIASCA ROMANIA! TRAIASCA LEGIUNEA SI CAPITANUL.DOAMNE,binecuvinteaza neamul rominesc.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Sunt sigur că persoana care a scris acest articol nu crede in Dumnezeu, spun acest lucru pentru că, în Biblie, în care cred toți creștinii scrie în felul următor:22 Voi vă închinaţi la ce nu cunoaşteţi; noi ne închinăm la ce cunoaştem, căci Mântuirea vine de la iudei. 22 Voi va inchinati caruia nu stiti; noi ne inchinam Caruia stim, pentru ca mantuirea din iudei este. *Sfanta Evanghelie dupa Ioan 4. Ce povestim atunci că evreii încolo și încoace. Evreul care s-a născut și a crescut evreu acuma nu mai este evreu? dar ce este el acuma? nu tot evreu? Ceea ce scrie în acest articol este o aberație.

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        era vorba de evreii din vremea lui Hristos, din care face parte si Maica Domnului Hristos, Fiul lui Dumnezeu si Dumnezeu, Mesia care a venit pe pamant si pe care jidovii l-au rastignit. Daca tot citezi din Biblie, atunci boteaza-te ortodox si crede in Hristos evreul, dar si Mesia, Dumnezeu Cel intrupat.

        • Traiasca Legiunea si Capitanul!

          Mesia nu este evreu pentru ca Dumnezeu NU ESTE evreu ...

          • Traiasca Legiunea si Capitanul!

            Maria era traca din frigia , doar Iosif era evreu ... Dar Maria nu a ramas insarcinata cu evreul Iosif ci de la Duhul Domnului ... sau cumva duhul era evreu ?

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    talmudul a fost scris de rabini in primul secol dinaintea lui Hristos, si chiar si acum sunt care mai sustin ca doar rabinii sunt cei care au acces la el si este transmis celui mai invatat din familia acestuia. probabil putem discuta aici si de cabala-kaballah

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu sunt nazista desi inainte nu eram ... eu de obicei imi place sa studiez istorie , religii diferite culturi ...... na si de cam 2 luni am inceput sa studiez masoneriaa si surpriza oamenii pe care ii credeamm onorabili, poporul ales sunt cele mai rele persoane din lumee ... peste acest site am dat din greseala ... insa va spun ca aici sunt foarte putine spuse ... documentativa mai multt .. am vorbit si cu alti oameni mai batrani ... am auzit ca evreii si chiar si femeile lorr ademeneau [si probabil mai adememenesc] femei tinere virgine ca sa le ia tot sangele 😐 socant nu? dar este adevarat stiu asta de la o persoana care a scapat de asa ceva si a povestit [ in orice caz femeie batrana] ... stiati ca trei sfert din romania este vanduta israelitilor? .... nup nimeni nu stie asta .... stiati ca toti artisti internationali celebri si-au vandut sufletul diavolului si masonilor pt celebritate ... stiati ca evreii sunt directorii marilor banci , firme , ... etc si ei detin toata mass-media ... absolut tott .... stiti care e singurul lucru pe care ei nul controleaza ? mintea , sufletul si trupul nostru ... atata timp cand crezi in puterea lui dumnezeu si il iubesti pe el , iisus , maica sfanta , duhul sfant esti pe drumul cel bun ... o singura micaa greseala de abatere de la drum si esti al lor ... aveti grija , incercati sa va mai documentati .... stiuu si mai multe decat vam scris aici dar e de ajuns pt chestiile socante postate de mine .... aveti doar grija ... si vedeti eu ii veneram ii credeam persoane bune ... si am devenit nazista ... hitler a fost un bun crestin si el a simtit faptul ca ei lucreaza cu mintea oamenilor si de aceea a incercat sa scape de ei doar ca tot EVREIII au reusit sa influenteze mintea oamenilor si au zis ca ideile lui sunt anti-semiste si foarte rele ... el a vrut sa ne faca un bine ... vedeti ce prostie din partea omenirii ... daca eram pe mainile lui acuma eram si noi ca nemtii am fi trait bn ... insa noi iam ales stapani pe evreii partea diabolica .... asta este

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @nu conteaza
      te inseli amarnic
      nazismul este tot produsul evreo-masoneriei.. hitler a fost un mare drac.. nimic nu justifica crimele sale oribile

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sincer am ramas uimit in ce lume traiesc . oare asa-i lasat de la dumnezeu? sigur. asta-i incercarea pentru viata vesnica. dumnezeu a lasat sa scrie si sa spuna omul ce vrea el. dar o viata avem si la sfarsitul vietii ajungem la el si acolo nu mai vorbim si nici nu scriem va trebui sa ne dam noi foc pentru ce am facut ca sigur ne arunca el fara doar si poate in foc . am vazut in viata mea mie si la multi alti. ca omul este nascut sa traiasca sa minta sa fie pervers chiar si cu el uneori. un om spune ca tot ce zice e adevarat dar stie si el in sinea lui ca minte si chiar si peste zici de ani isi aduce aminte ce a facut ca de frica sau rusinea lumii a mintit, cand sunt suparat si nu-mi merge bine si cand ma chinui si nu reusesc stiu de ce se intampla asa. hai sa va spun ceva oameni buni. cand sunteti suparati,dezamagiti,speriati ca vedeti ca nu iese treaba cum trebue la cine strigati? la dumnezeu si numai la el mai ai puterea de a rezolva ceva altundeva sau la cineva?. si atunci cand strigi la el te macina gandul ce ai facut candva mai de mult si incerci sa-i zici si degeaba. oricum el te asteapta si iti da ce nu i-ai dat cu varf si-ndesat. el ti-a zis adevarul si tu l-ai mintit.si la moarte nu te minte ca nu stie sa minta iti spune tot adevaru si degeaba il mai strigi ca nu mai ai cum.asta-i lumea tre sa treci prin ea si sa te chinui sa nu fi ca altii si sa fi un om simplu si bun si sa ti de cuvant si de adevar. ai stiut sa fi asa la tine nu vine sfarsitul lumii. doar pleci intr-o vacanta pentru totdeauna linistit si fericit. si ai bilet catre viata vesnica.

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cand bestiile "yehudimice" ale familiilor Rotschild , Rockefeller, Soros etc. vor fi radiati de pe fata pamantului , impreuna cu sinagoga Satanei a Sionismului si a masoneriei atunci va fi pace pe pamant !

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    da,nu stiu de ce dar cred in mare parte ceea ce se spune in materialul de mai sus.daca ma gandesc bine si martorii lui iehova se cred evrei .se taie imprejur la fel ca evreii.aveam o parere destul de buna despre evrei dar dupa tot ceea ce stiu despre francmasonerie si talmud ..................ma cam indoiesc acum.stiu ca martorii lui iehova practica acelasi ritual,golesc de sange trupul.cativa ani in urma s/a intamplat un caz la mine in comuna.au reusit sa atraga de partea lor un baiat.i/au spalat creierul daca se poate zice asa,l/au indepartat de familie si apoi au zis ca avea o tumoare la creier .............,l/au dus printr/un spital pe la ei si l/au omorat ,i/au scos tot sangele.familia era disperata pt. ca nu au putut face nimic deoarece atunci cand intri pe mana lor totul devine dificil.sunt ca o caracatita,se stiu intre ei si exista tot timpul mistere in secta lor.acum incep sa ies din ceata putin si sa fac legaturi intre una si alta.

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tre sa a io minte bolnava ra usa scri iasa ceva ,ma refer la talmudul rau.Practic contrazice orice lege data de Moise .....Sa nu uitam ca Moise plecat pe munte cand s-a intors ei deja se inchinau la idoli..Orium e lucratura lui Lucifer nici intr-un caz a lui Dumnezeu.

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am avut si am de a face cu evrei zilnic.Nimeni sa nu-mi spuna ca sunt de buna credinta.La spital,dr.Schvartz(sper c-am scris corect),nu te opereaza daca nu platesti taxa pe care o pretinde.Chiar si asa,se poarta cu pacientii ca si cu vitele.Exceptie,o jidanca internata,care are parte de toata atentia.Si atunci ma intreb:de ce n-as striga:traiasca holocaustul???

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    care holocaust? astia isi merita soarta

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu pot sa cred. trebuie sa citesc din talmud sa ma conving. daca este cum scrie mai sus atunci sentimentul anti evreiesc este justificat.daca nu exista aceste pasaje atunci cineva incearca sa ne infurie impotriva evreilor.

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cand citesti murdariile astea intelegi perfect de ce L-au urat si Il urasc atat evreii pe Isus...Ba, in stransa legatura cu asta, inteleg prea bine si atitudinea lui Isus fata de farisei...Pentru ei Hristos a facut realmente figura de tradator atat este de opusa invatatura Sa ideilor lor scarnave, mai vechi si mai noi...
    Sunt departe de a fi un bun crestin, dar iubesc cuvintele lui Isus pentru adevarul lor simplu si etern...
    Popor al lui Israel, daca acestia sunt ghizii tai si acestea sunt invataturile dupa care te conduci, atunci, cu adevarat, vai tie !!!

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am auzit de asa ceva însă e greu de crezut că se poate întâmpla așa ceva la evrei,au suferit totuși multă prigonire care unora li s-a părut nedreaptă de alungul generațiilor și poate de asta s-au înrăit uni dintre ei.Însă nimic nu justifică aberațiile acelea talmudice așa zis religioase.Dumnezeu Cel Sfânt și Drept Domnul Iisus Christos ne va judeca pe toți după mila și dreptatea sa cea mare.

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai oameni chiar nu va inteleg,o rasa de oameni care proliferaza crima,pedofilia, rasismul si care au decimat poporul dac,vlah,valah, sute de ani la rand ,aceasta plaga de care poporul nu se mai vindeca nici la ora actuala,acesti oameni au facut Noul Testament si Vechiul Testament,popilor intoarceti-va la religia stramoseasca,altfel o sa muriti in minciuna,incercati sa aflati ce faceau preotii daci si preotesele dace,mai lasatii pe rabini.Cred ca asa o sa va iubeasca poporul dac mai mult si o sa vii apropiati mai mult de voi, numai crede nimeni in voi,sau in religia evreiasca pe care ne-o bagati pe gat.Si numai purtati straiele alea ca parca ati fii niste papitoi,fiti oameni.O parere de la o' picatura' intr-un ocean,sau de la un simplu om de pe strada,un muritor de rand.

  42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ toti fani

    - nu avem de luptat impotriva carnii ci impotriva duhurilor rautatii;
    - cine ridica sabia de sabie va pierii;
    - cine uraste pe aproapele sau pe care-l vede, nu-L poate iubii pe Dumnezeu care pe care nu-L vede;
    - Talmudul este un vector pentru dezbina si stapaneste;
    - ce doriti sa va faca voua oamenii faceti-le voi lor;
    - Isus Cristos a venit pe pamant ca sa vorbeasca direct omului fara propaganda sau intermediari; mai cititi din cand in cand Noul Testament.

    Suportam acum consecinta necredintei noastre, ca nu am crezut " in Hristos aveti totul si pe deplin'; suntem dependenti de Cezar pentru salariu, apa, aer, pamant, etc; lucruri pe care dealtfel le-am primit de la Creator; comunitatile monahale, amish sau maternitha sunt o forma de credinta in actiune; acestea sunt izolate de "criza" pentru ca sunt dependente doar de "variabile natrurale' sau binecuvantari ceresti, respectiv apa, soare si pamant pentr hrana si utilitati. Trist, dupa 2000 de ani de crestinism suntem inca dependenti de Cezar; totul a inceput cu indexare facuta de romani odata cu nasterea Mantuitorului si se va sfarsii cu indexarea facuta de iluminati, prin marcarea individului.
    Cand va venii Fiul Omului va gasii oare credinta pe pamant ?

  43. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    se scrie IISUS HRISTOS cel ce semnezi Kifa7
    si nu esti din ORTODOXIE
    in ORTODOXIE ADEVARUL este CURAT si nu fragmentat sau portionat alaturi de minciuna ...

  44. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    iar Cezarul daca-i antihrist nu trebuie a " mai da Cezarului ce este al Cezarului " ci SFINTII PARINTI ne arata Calea cea spre Mantuire si Izbavire
    de asta BISERICA lui HRISTOS Trebuie A Fi cum au spus SFINTII PARINTI , Una Sfanta Sobornica si Apostolica BISERICA ...
    si cei care vin in BISERICA Lui HRISTOS Trebuie a Avea Botezul Sfant si ORTODOX
    altfel sunt afara unde-i intunericul plingerea si scrisnirea dintilor , focul cel vesnic pregatit de la zidirea lumii de catre CREATORUL DUMNEZEU ATOTIITOR a Toate Cele Vazute si Nevazute
    si este pregatit acest foc vesnic pentru balaurul , tatal minciunii ce va fi aruncat impreuna cu acei care i-au slujit
    amin.
    amin.

  45. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu asi da foc la toate taludurile evreilor....asta e o pratica sataniceasca si nu o slujba a lui Dumnezeu..Hristos zice sinagoga satanai.....asa ia invatat Dumnezeu in Muntele Sinai asa legi lea dat....way ticalosi ca Dumnezeu nici nu se uita la orchi lor

  46. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Evreii acestia care cred ca tin legea lui Moise.....nu tin pentru ca Sf.Prooroc Moise nu a avatat asa ceva Fiul îşi cinsteşte tatăl şi sluga pe stăpânul ei; dacă Eu sunt Tată, unde e cinstirea Mea? şi dacă sunt Stăpân, unde-i frica de Mine? zice Domnul Atotţiitorul.

  47. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Evreii sun dujmani lumii si sunt dujmani crestinilor nu a musulmanilor

  48. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    " HRISTOS va da o palma lui antihrist " si va fi starpit pentru o vreme de SFANTA CRUCE A Rasaritului
    "caci piatra din coltul unghiului neluata de zidari in seama VA DARAMA TOATA constructia "
    Aceasta piatra este BISERICA lui HRISTOS
    Bucura-te Sfanta CRUCE Lavra Pecerska Biruinta crestinilor ortodocsi
    amin.

  49. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum poti sa spui omule -baruch-sau cum te numesti,ca evreii se cred superiori dar nu sunt ci crestinii sunt mult mai superiori decat ei...cum poti sa spui ca cineva este superior ca rasa altcuiva,nu ti se pare ca faci aceeasi greseala imensa ca si jidanii...suntem egali oameni buni,iar cei ce gresesc trebuie sa plateasca...oricine de orice nationalitate ar fi trebuie sa fie judecat in acelasi fel pentru faptele lui...apropo sunt ateu dar regulile din biblie mi se par foarte bune,dar majoritatea crestinilor nu le folosesc cum trebuie,le folosesc ca niste roboti..cugetul,gandirea nu exista la ei...de exemplu: iubesteti aproapele,inseamna sa-l iubesc si pe evreul care vrea sa-mi omoare copilul sau pe mine? Imi pare rau dar nu pot accepta asa ceva si probabil asta este si cauza pentru care sunt ateu si ma ghidez dupa propria-mi ratiune si dupa ceea ce eu considear ca este dreptatea..

  50. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aceste jeguri din Talmud au fost scrise de fariseii care l-au rastignit pe Isus. Tolerez bajocorile catre goym dar nu pe cele catre Isus. Sunt blasfemii. Probabil Talmudul are i lucrurii bune care probabil nu sunt scrise de farisei. Cat va mai duce Terra noastra.

  51. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pare incredibil,insa acum se poate explica de ce ,dupa un sfert de secol de DEMONCRATIE evreiasca,au fost atatea distrugeri.Totul a fost planificat in cel mai mic amanunt,cu scadente,cu termene fixe pentru a ne aservi pe viata gunoaielor mondiale spurcate cu ajutorul evreilor crescuti la sinul patriei si care au fost si inca ,mai sunt la putere...Insa,vorba veche :socoteala de-acasa...Ei stau pe un butpi de pulbere,problema nu este daca,ci cand va exploda...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Cred ca suntem singurul enorm esec al Creatorului. Cand El ne-a facut atat de frumosi intr-o lume atat de frumoasa noi ce am facut?! Distrugem totul in jurul nostru, ne distrugem unii pe altii, ne autodistrugem. Lumea asta e destul incapatoare pentru toti, ar trebui sa ne intelegem om cu om si nu sa ne razboim pentru a vedea care natiune e mai grozava. Ca si specie umana ar trebui sa evoluam sa fim mai buni, mai creativi, mai spirituali, mai inteligenti, mai pasnici. Dar noi ce facem?! Involuam si nu vom ajunge niciodata nicaieri si nu vom dobandi nimic. Pentru ca omul e avid dupa bani si putere insa sunt cateva lucruri pe care banii nu le pot cumpara si anume...umanitatea, inteligenta si constiinta.

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        Toti se bat cu pumnul in piept al cui Dumnezeu e mai mare si mai tare. Mai razbunator si mai cotropitor. Acesta este efectul de turma. Pentru noi toti, ai acestui Pamant, exista un singur Dumnezeu, un singur Creator al tuturora si la toate cele. Cartile sunt scrise de oameni. Cam nebuni ce-i drept, dar sunt mult mai nebuni cei care asculta cuvantul celui sau celora ce au scris acea carte. E rau Talmudul?! Cititi a 2-a parte a Bibliei, Vechiul Testament si o sa vedeti cat de grozavi suntem.

  52. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt satanisti.....n-au ci o treaba cu Dumnezeu....cititi bibilia ortodoxa..si vb

  53. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    toti oamenii nostri politici care neau condus si ne conduc incontinuare venereaza talmudul...exact ce scrie acolo aia fac fara sa aiba nici o retinere....

  54. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru o intelegere mai clara a ceea ce este Iudaism si ceea ce este Crestinism, va rog sa vizitati www.OrtodoxPagan.com

  55. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Yebamoth 59b: „O femeie care a facust sex cu o bestie este demna sa se casatoreasca cu un preot evreu. O femeie care a facut sex cu un demon este si ea tot demna de casatorie cu un preot evreu.”

    Cu un Demon? Are voie sa se casatoreasca cu un preot evreu? Nu este clar cui slujesc acesti oameni?

  56. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Osea, 4:6 - Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă. Fiindcă ai lepădat cunoştinţa, şi Eu te voi lepăda şi nu-Mi vei mai fi preot. Fiindcă ai uitat Legea Dumnezeului tău, voi uita şi Eu pe copiii tăi!
    Nu suntem decât ceea ce consumăm. Chiar că este un subiect capabil să deschidă mintea. Păcat că unii pierd timpul cu așa ceva.

  57. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cele cinci cărți din Biblie (Geneza, Exodul, Leviticul, Numerii și Deuteronomul) sunt reunite împreună formând cărțile Torah *Talmudul. Citiți și vedeți dacă scrie așa ceva ce afirmă autorul acestui articol. Nu vă lasați duși de văntul minciunii.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Goy(m) - Om care NU este evreu.

      (Comentariul acesta survine in urma altor comentarii dubioase.)

  58. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Abia acum il inteleg pe Hitler, in ce-i priveste !

  1. Pingback: Articolul zilei (10.12.2009): Talmudul evreiesc demascat – o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia? « Saccsiv’s Weblog

  2. Pingback: O cucoana din Israel este indignata si revoltata… « Pentru Dumnezeu si Neamul Romanesc

  3. Pingback: Mitropolitul Serafim de Pireu – Precizări după interviul de la Mega TV « Ortodox liber – Nihil sine Deo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*