Seful ONU: Noi vom impune Guvernul Mondial

Secretarul General al Organizaţiei Naţiunilor Unite, Ban Ki-moon, a recunoscut public din nou, că agenda aflata în spatele reuniunii de la Copenhaga şi a fraudei schimbărilor climatice este impunerea unui guvern la nivel mondial şi sfârşitul suveranităţii naţionale.

Vorbind despre ordinea de zi care include impunerea unor obiective privind emisiile de CO2, precum şi un impozit global privind operaţiunile financiare şi un impozit direct asupra PIB-ului, Ban Ki-moon a spus într-un interviu pentru Los Angeles Times ca “Noi vom stabili o structură de guvernare la nivel mondial pentru a monitoriza şi a gestiona punerea în aplicare a acesteia.”

“Avem nevoie de o intelegere politica foarte puternica, robusta, cu caracter obligatoriu, care va avea un efect operaţional imediat. Acest lucru nu va fi o declaraţie politică, doar de dragul de a face o declaraţie. Aceasta va fi o intelegere politica obligatorie, ceea ce va duce la un tratat obligatoriu din punct de vedere juridic, anul viitor “, a spus Bruce Wallace pentru Times, adăugând că un tratat formal va fi probabil semnat până la jumătatea anului 2010.

Ki-moon, de asemenea, a sugerat că sosirea Preşedintele Barack Obama ar putea smulge victoria din ghearele esecului, pentru globalistii care, până acum, au parut a esua în eforturile lor de a asigura un acord multilateral la Copenhaga, caresa includa China, India şi Statele Unite.

Va putea Obama sa apara ca “salvatorul” de la Copenhaga, în ceasul al doisprezecelea?
Secretarul General nu a fost timid în proclamarea derularii pe ordinea de zi a unei dictaturi la nivel mondial, care sa prevaleze in fata parlamentelor naţionale.

Într-un editorial New York Times din Octombrie, intitulat “We Can Do It” [Putem s-o facem], Ki-moon, a scris că eforturile de a impune restricţii asupra emisiilor de CO2 “trebuie să includă o structură de guvernare echitabilă, la nivel mondial.”

Tovarasul globalist şi ecologist David Mayer Rothschild, a dezvaluit, de asemenea, ordinea de zi a guvernării globale într-un recent interviu pentru stirile Bloomberg.
“S-a depasit etapa discutiilor. Ştim din experienta trecutului, ca o agenda care include o guvernare la nivel mondial este foarte greu de . … cu toate cele mai bune intenţii, este foarte greu de activat.” A remarcat Rothschild.

Noul Preşedinte UE, Herman Van Rompuy, a spus la începutul acestei luni că, conferinţa de la Copenhaga a fost, “primul pas spre managementul global al planetei noastre.”

În mod similar, Al Gore a declarat într-un discurs la începutul acestui an, ca încercările de a reglementa emisiile de CO2 ar putea fi conduse prin intermediul “guvernării globale şi a acordurilor la nivel mondial.”

Cu zece ani în urmă, oamenii care au avertizat cu privire la o noua ordine mondiala condusa de către un guvern la nivel mondial, au fost numiti teoreticieni ai conspiraţiei paranoice. Este marşul spre un guvern mondial încă o Teorie a conspiratiei, chiar daca arhitecţii sai au anuntat deschis punerea sa în aplicare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*