Calendar 2010 cu Parintele Justin

Manastirea Petru Voda a editat un calendar cu fotografii inedite cu Parintele Justin, staretul manastirii. Formatul calendarului este A3 (297mm × 420mm), oferind credinciosilor posibilitatea de a transforma fotografiile cu parintele in tablouri de perete.

Pentru comenzi, vizitati aceasta pagina, in care introduceti datele personale si comanda dvs.

9 comments

  1. Un creştin_ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am citit ultimul număr al revistei "Lumea Credinţei" , în care s-a făcut campanie pro Geoană. De când o astfel de revistă (Răzvan Bucuroiu) se implică în politic? Nu mai zic că e cea mai pro ecumenism revistă de gen...Dacă era vorba de oricare alt om politic ce nu candida la preşedenţie, mai înţelegeam...În fine : NU RECOMAND CITIREA ACESTEI REVISTE, NICI MACAR ACHIZIŢIONAREA EI! E LIPSĂ DE BUN SIMŢ!...Să se angajeze Răzvan Bucuroiu la Realitatea TV dacă tot e preocupat de politică şi ecumenism. Nu suntem noi destul de intoxicaţi de campania electorală? E prea mult să se transfere campania electorală într-o revistă ce se doreşte a fi una pentru credinţă...Al cărei loje îi aparţine?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vin cu o mare rugaminte !
    Va rog publicati si dumneavoastra mesajul de ajutor pentru fetita Ioana, pe care l-am publicat si noi pe http://orthoblog.ro
    Dorim sa se bucure si aceasta fetita de aceste Sfinte Sarbatori, precum ne bucuram si noi. Am facut apel si la saccsiv, care l-a publicat deja, am scris la cati am putut, si maine dupa Sfanta Liturghie voi scrie si catre celelalte situri si bloguri, sa ne ajute cu publicarea lui, ca sa fim cat mai multi, ca sa o ajutam pe aceasta fetita !
    Va multumesc. Ludmila Doina

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta!Eu locuiesc in Timisoara-cum vom putea achizitiona calendarul editat de Manastirea Petru Voda?Va fi adus in libraria Esotera de unde putem procura si revista ,,Atitudini''?Multumesc pentru tot ce faceti!Dumnezeu sa va rasplateasca cum stie EL.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ne rugam ca Dumnezeu sa il mai tina printre noi multi ani, ca avem mare nevoie de el in momentele astea de rastignire a ortodoxiei, asa cum chiar Parintele Justin spunea. Prin invataturile sale, ne poate intari sufleteste pentru vremurile ce vor veni.
    Parintii Iustin Parvu si Arsenie Papacioc sunt cele mai graitoare marturii ale faptului ca nici chiar prigoana comunista, privatiunile, sau torturile nu pot ucide credinta din sufletul adevaratilor crestini, si prin aceasta marturie a vietii sale in Hristos a inviat credinta mea si a readus nadejdea si in sufletul meu.
    Vremurile care vor veni vor fi foarte grele pentru adevaratii crestini si fara un duhovnic care sa ne indrume ne va fi foarte sa nu cadem.
    Cand, in urma cu cativa ani, avertiza asupra pericolelor cardurilor, a intrarii in Uniunea Europeana, prea putini puteau vedea in astea un pericol, gandindu-se numai la avantajele materiale. Acum, cu cat se apropie mai mult momentul controlului total al populatiei, constientizam greutatea vorbelor sale, riscurile la ce ne-am expus si vedem cum multi dintre noi am nesocotit cuvintele sale, insuflate de Duhul Sfant.
    Daca Dumnezeu a ingaduit ca Sfintia Sa sa aiba aiba aceste harisme, inseamna ca inca nu suntem pierduti, ca inca ne mai putem mantui sufletele si ca vrea ca harul Duhului Sfant sa lucreze in continuare pentru a ne mai intoarce in turma Sa.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DESPRE MASONERIE
    http://www.zelea-codreanu.com/to%20root%20dupa%20aranj%20headings/r_Cuvantul_Legionar,%20Diverse/Despre%20masonerie.htm
    Motto:
    "Le-a zis Iisus: "[...] Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, dintru ale sale grăieşte, căci este mincinos şi tatăl minciunii." (Ioan 8:44)
    "Piatra pe care au lepădat-o ziditorii a ajuns la capătul unghiului. De la Domnul s-a făcut aceasta şi e minunată în ochii noştri." (din Psalmi)
    "În spatele sistemului perfect al cărţii de credit, al codului de bare, realizat prin computer, se ascunde o dictatură universală, se ascunde sclavia, robia faţă de antihrist" (Cuviosul Paisie Aghioritul)
    Scurtă introducere
    "Intenţia noastră nu este de a agita spiritele sau de a băga frica în credincioşi, ci de a informa pe toţi cei doritori de mântuire despre planurile oculte şi satanice puse la cale împotriva creştinilor. Dacă ele creează lumii în care trăim o imagine de apocalips, nu este vina noastră. Realitatea trebuie să o privim şi să o primim aşa cum este. Lăsăm pe fiecare să tragă concluziile cu privire la vremurile pe care le trăim. De asemenea, trebuie să observăm că o seamă de organizaţii internaţionale de factură politică, economică, ştiinţifică, culturală, religioasă sau ocultă militează pentru o Nouă ordine mondială şi pentru instaurarea unui guvern mondial care, chiar dacă nu va fi adus de la început de antihrist, anunţă vremurile cele de pe urmă ale lumii. Ce este, oare, "noua eră" la care lucrează cu sârg FRANCMASONERIA şi SIONISMUL mondial, dacă nu sfârşitul lumii acesteia creştine? [...] Noi, creştinii de astăzi, nu trebuie să ne temem că sfârşitul este aproape şi că s-ar putea să-l apucăm. Cu o moarte toţi suntem datori, iar la Judecată, mai devreme sau mai târziu, tot vom ajunge. Se teme de moarte cine nu nădăjduieşte în ÎNVIERE, iar de Judecată cel care e necinstit cu sine, cu semenii şi cu Dumnezeu."
    ("Despre masonerie şi antihrist" - pustnicul Ghimnazie Moldoveanu).
    ***
    După anul 70 d. Hr., când romanii distrug Ierusalimul şi Templul aflat în oraş, Marele Sinedriu se refugiază în oraşul Tiberiada. Este acelaşi Mare Sinedriu din care făcuseră parte (poate încă mai făceau parte) Ana şi Caiafa, care îl condamnase la moarte pe Mântuitorul nostru, Iisus Hristos. De acolo, din Tiberiada, ei au început lupta contra Bisericii Creştine. Şi primul pas a fost falsificarea Sfintei Scripturi a Vechiului Testament. În paralel au elaborat Talmudul. Aceste "munci" le-au definitivat cu 400 - 500 de ani mai târziu. Acesta este nucleul care a dat naştere, câteva secole mai târziu, masoneriei (sau francmasoneriei).
    Fără lupta lor constantă şi hotărâtă, fără sprijinul lor moral şi material, masoneria nu ar fi apărut sau n-ar fi supravieţuit niciodată. Ei s-au aflat, mai mult sau mai puţin, în spatele tuturor persecuţiilor pe care le-au îndurat drept-credincioşii creştini în primul mileniu, dar şi după aceea. Al doilea mileniu al erei creştine debutează cu Marea Schismă din 1054, când Biserica Catolică porneşte pe un drum propriu. E interesant de menţionat faptul că prima lojă masonică a apărut în Anglia în anul 926 - e vorba de Ritul York - deci cu 128 de ani înainte de Marea Schismă. Să fie oare vreo legătură?
    "În sec. XIV - XV pre-reformatorii Jan Hus, John Wiclif, Savonarola, clatină Biserica Apuseană, iar în sec. al XVI-lea Luther, Zwingli şi Calvin produc noi răni în trupul Bisericii. Toate aceste evenimente au fost provocate de organizaţii oculte anticreştine. Trebuie să ştim, de pildă, că Luther era RosiCrucian. (Frăţiile şi Ordinul RosiCrucienilor s-au constituit în sec. XVI - XVII, dar existenţa unor comunităţi de RosiCrucieni este atestată încă din anul 1250, deşi denumirea se trage abia de la Christianus Rosecreutz născut în 1378.). Unul dintre ţelurile lor fusese Reforma. Frământările ulterioare ale protestantismului, sectarismul diferitelor "biserici libere" au fost, de asemenea, opera unor francmasoni. Wesley, Chalmers, Zinderdorf au fost masoni. O Biserică puternică era greu de distrus printr-o luptă făţişă. De aceea trebuia mai întâi scindată Biserica prin deformarea unei părţi a ei; urma apoi pulverizarea părţii reformate, din molozul rezultat trebuind să se edifice o nouă unitate, mai tolerantă, mai "democratică", mai "deschisă", adică mai "ecumenică". Secte precum "Ştiinţa Creştină", "Mormonii", "Martorii lui Iehova", "Antroposofii", “Baptistii” sunt creaţiile lojilor masonice.
    Primele 3 grade din masonerie reprezintă doar nada şi legitimaţia umanistă a masoneriei. Abia gradele superioare, cele care descind din Ordinul Cavalerilor Templieri, devin periculoase. Templul umanist al francmasonilor este "sinagoga lui Satan", este reuniunea ecumenică în rebeliune a creaturilor împotriva Creatorului, sub stindardul înşelător al fraternităţii, al umanismului celui fără Dumnezeu. Cum masoneria de azi este organizată de evreii sionişti, războiul dus de ea este îndreptat cu îndârjire specială împotriva creştinismului. "Trebuie să extirpăm lepra devorantă a creştinismului" ţipa Gambeta. Cobirea s-a împlinit întocmai cu bolşevismul rusesc şi cu "revoluţia" bolşevică din Spania anilor 1936 - 1939, amândouă roade ale masoneriei.
    Un alt Ordin secret este şi cel al "Iluminaţilor". A fost întemeiat de A. Weishaupt în 1776, Ordin care s-a îmbogăţit rapid datorită aderării casei Rotschild. Este una din cele mai puternice organizaţii de pe pământ, care militează pentru "Noua ordine mondială". Urmaşul lui Weishaupt a fost Giussepe Mazzini, care a elaborat un plan de instituire a dominaţiei mondiale prin trei mari războaie. Două războaie mondiale s-au derulat deja; al III-lea va fi declanşat în jurul focarelor de beligeranţă din Orientul Apropiat, unde s-a instalat inexpugnabil fortăreaţa intereselor sionismului politic. Planul lui Mazzini poate fi găsit la Biblioteca Muzeului Britanic din Londra.
    Părinţii sionismului politic au fost cu toţii masoni: Moses Hess, Lionel Rotschild, Edmond Rotschild, Theodor Herzl. Religia celor ce-şi spun "iluminaţi" este "Ritul Paladin", adică închinarea la Lucifer. "Iluminatul" "suprem" Albert Pike, născut în 1859, doctrinar mason de gradul 33, mare Comandor, autorul cărţii: "Morala şi dogma vechiului şi acceptatului rit scoţian al masoneriei"), a formulat dogma divinităţii lui Lucifer în 1889, în ale sale "Instrucţiuni": "Lucifer, Zeul Luminii, luptă împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu". Acelaşi lucru îl mărturisesc majoritatea formaţiilor rock în cântecele lor. Părintele Gh. Calciu - Dumitreasa, în studiul intitulat "Masoneria şi organizaţiile internaţionale", aduce nişte date interesante şi inedite despre masonerie. El comentează cartea lui Daniel Beresinak, "Francmasoneria", publicată în 1996 la Editura Humanitas din Bucureşti în traducerea Malvinei Măgureanu (care precizează de la început că Beresinak este un mason convins şi cu funcţii importante în masoneria franceză, fiind un discipol al lui Albert Pike), "Noua ordine mondială" a lui A. Ralph Epperson şi "Congresul baptiştilor din Sud şi masoneria" a lui James Holy, un baptist din Texas.
    Cartea lui Beresiak este pentru consumul publicului larg şi are misiunea de a face masoneria simpatică omului de rând. La baza masoneriei stă o răzbunare pentru o crimă legendară care este descrisă în Biblie în III Regi, cap. 5, 6 şi 7, căreia masonii îi dau o interpretare mistică. Astfel, masonii declară că luptă contra tiraniei, ignoranţei şi intoleranţei (fanatismului). Hiram Abif este regele legendar al masonilor, maestru mason şi cel care conducea lucrările de construcţie la Templul lui Solomon în Ierusalim. Din Biblie ştim doar că el era fiul unei văduve, înzestrat cu meşteşugul şi ştiinţa de a face orice lucru de aramă (III Regi 7,14).
    Legenda masonilor spune că 15 colegi meşteşugari, văzând că Templul era terminat iar ei nu deţin încă secretul construcţiei deţinut numai de Hiram, secret prin care ar fi devenit şi ei maeştri şi constructori ai altor mari temple, au decis să-l omoare. Doisprezece dintre ei s-au retras, dar 3 şi-au dus planul până la capăt, omorându-l pe Hiram Abif (toată această legendă se găseşte în "O Enciclopedie a francmasoneriei" de Albert Mackey, pg. 564). Un anume Rex Hutchens, mason de gradul 32, introduce un element mistic în cartea sa, "Un pod spre lumină". Elementele simbolice introduse de acesta sunt următoarele: Hiram este atacat de ucigaşii lui la poarta de sud a Templului, fiind lovit peste gură cu RIGLA, care înseamnă regulă, adică suprimarea libertăţii prin impunerea unei anumite conduite; la poarta de vest este atacat cu ECHERUL în inimă, care reprezintă uniunea religiei cu puterea civilă, adică introducerea controlului şi asupra stărilor emoţionale, impunerea a ceea ce trebuie să crezi; la poarta de est, Hiram este ucis cu o lovitură de CIOCAN în cap, ceea ce semnifică impunerea controlului asupra intelectului, prin forţa brută. Din această interpretare a lui Hutchens reiese limpede că DUŞMANII MASONERIEI SUNT STATUL, RELIGIA şi MASELE GENUINE, cele 3 realităţi sociale care trebuiesc distruse, totul încăpând pe mâna "Marelui Maestru", urmaşul lui Hiram, pe care nimeni nu-l cunoaşte, cu excepţia unui cerc foarte restrâns de iniţiaţi. La uriaşul Templu Masonic din Alexandria, statul Virginia, se vor vedea pe pereţii sălii de jos portretele a 14 preşedinţi ai Americii care au fost masoni, între care şi "fratele" Truman care a aruncat primele bombe atomice peste populaţia civilă a Japoniei (nu peste armata combatantă), deschizând astfel ciclul crimelor în masă ale războiului total... prin decimarea populaţiei civile nevinovate (copii, femei, bătrâni). (Truman era şi un foarte pios membru al Bisericii Baptiste de Sud.)
    Albert Pike, în cuvântul său din 14 iulie 1889, adresat ca instrucţiuni către cel de-al 23-lea Consiliu Suprem al Masoneriei Internaţionale, ţinut la Paris, a declarat: "Ceea ce trebuie să spunem mulţimii este că noi adorăm un dumnezeu, dar fără vreo superstiţie. Însă vouă, Mari Suverani Inspectori Generali, vă spun, şi voi s-o repetaţi, fraţilor din gradele 32, 31 şi 30, că religia masonică trebuie să fie menţinută de noi toţi cei iniţiaţi în cele mai înalte grade, în puritatea doctrinei luciferice. Dacă Lucifer nu ar fi dumnezeu, ar fi Adonai (care este zeul creştinilor), ale cărui fapte îi dovedesc cruzimea, perfidia şi ura faţă de om, barbaria şi repulsia faţă de ştiinţă..." (J. Holy, op. cit., pg 18)

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    .: Dupa cum vedem loja B’nai B’rit este foarte puternica in Romania si-n Ucraina si puterea ei este departe de a apune. Soros este doar o unealta docila in mainile adevaratilor stapani ai lumii. Alianta Israelita Internationala alaturi de Lojile B’nai B’rit si fundatiile lui Soros lucreaza intens la proiectul “Israel in Romania”. Dar de data asta nu va fi doar Romania ci si Moldova si Ucraina. Toate aceste trei tari sunt in realitate colonii evreiesti. Ei se afla in spatele pseudo-bisericilor ce s-au inmultit ca ciupercile in aceste teritorii; B’nai B’rit sprijina direct Patriarhia Romana, Patriarhia de Kiev, Uniunile Baptiste (din cele trei tari) organismele ecumenice prezente, pe uniati-adica Greco-catolici, Biserica adventista de Ziua a Saptea, pseudo-ROCOR-ul lui Agafanghel de Odessa, Mitropolia Banatului, Mitropolia Moldovei-cea unita cu Patriarhia Moscovei, Mitropolia Clujului, Martorii lui Iehova e.t.c. Poate asa se explica de ce gripa “porcina” a lovit Ucraina si Romania cu asa putere, de ce pseudo-bisericile enumerate nu au nimic impotriva contra cipurilor antihristice cu 666, de ce se promoveaza asa intens ecumenismul s.a.m.d. Oameni buni, TREZITI-VA! Este timpul de rugaciune si timpul sa luptam!
    Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    va propun urmatorul articol
    http://www.urbaniulian.ro/2009/12/04/discutie-incendiara-piata-imobiliara-romaneasca-se-va-prabusi-in-2010-afla-cine-sunt-cei-care-trag-sforile-din-umbra-pentru-a-cumpara-pe-nimic-activele-majore-ale-romaniei-in-2010-cum-au-fost/

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.trilulilu.ro/vylyca84/c756c11ed21f1c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*