18 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa fie acesta momentul unui nou inceput. Sa mergem cu Hristos inainte!
    Felicitari curajosilor jurnalisti care lupta pentru libertatea noastra, a tuturor. Sper sa fie un imbold pentru noi toti in a marturisi adevarul, caci el ne va face liberi!
    Doamne, ajuta!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dar de ce nu se gaseste cartea in toate librariile? Abia o gasesti si numai in pangare. Poate dam si noi o mana de ajutor si distribuim macr cate 10 carti in parte. Eu ma ofer. Cu cine trebuie sa vorbesc? Macar in campania asta sa fim si noi uniti, atat timp cat la Petru Voda sunt semnaturile noastre, ale tuturor.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Andrei
      Poti face comanda la adresa [email protected]. Poti vorbi cu mai multi prieteni cu care sa formezi o mica retea de distributie in orasul tau, iar comandand mai multe carti vei beneficia de o reducere, astfel incat pretul de vanzare catre cititor sa se pastreze in jurul sumei de 8 RON.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Buna dimineata.Salutari admin.Nu am citi cartea dar sint de acord ca trebuie facut ceva Sint bagatelizanti si |Morraru si celalalt.Si foarte precisi inspre FSB in chestia cu Blackberry.Nu cred ca astea sint pericolele noastre ci ai nostri romani.Din milionul acela trebuie sa se gaseasca oameni care sa ii puna cu botul pe labe pe pecetluitori.Cu strategie vorba lui A Papacioc.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La B1TV nu se uita nimeni

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    offinebgl, de ce sa nu se uite ? Ce tot cautati nod in papura la orice demers contra pecetluirii ? Foarte multa lume a vazut-o pe maica Ecaterina la B1 si a ramas impresionata de tot ce a spus dansa, adica li s-au aprins "beculetele" la multi care habar n-aveau despre cipuri. Hai sanatate si nu mai bagati strambe !

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cartea o puteti comanda online la http://www.librariasophia.ro/
    Costa 11 RON. Tot acolo gasiti "La apusul libertatii" de ierom. Hristodul Aghioritul la pretul de 10 RON. Cartile le primiti prin posta cu plata ramburs.
    Doamne ajuta!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am si eu o intrebare. Daca tot vin timpurile de pe urma de ce cartea se vinde pe bani si nu se da la liber in format pdf?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Pentru ca s-a facut pe bani si nu prin sponsori. Iar cei care au un calculator si internet pot gasi mare majoritate a articolelor din carte.

  8. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    offlineblg, daca nu ai bani ti-o platesc eu...

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Iubesc Patriarhul: Mersi fain... Daca e la fel de bine argumentata ca articolele nu are sens.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pecetluire, pecetluire... De ce nu vor oamenii sa auda de asa ceva? Ia sa ne gandim noi...
    1.Ca nu le plac libertatea? Dar care ii aia?
    2. Ca nu vor sa fie doar niste numere? Dar cu avorturile, cati indivizi nu mai au numere, cel mult in buletin?
    Fratiilor, pecetluirea nu e acceptata din perspectiva mea, sper sa ma insel din urmatorul motiv:
    '' Dumnezeu e Stapanul a toate iar eu un biet om, am nevoi, am cerinte, necesitati asa ca , da trebuie sa-l ascult pe El DAR asa cum vreau eu, nu cum imi spune parintele duhovnic-ortodox, si nu ecumenist-umanist, sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva, de asta nu trebuie acceptata pecetluirea, pentru ca pana la ea, mai merg si ci necuratul pana mai trec podul, dar cand vine pecetluirea? Asa ca fratiilor, intr-o tara in care dezinformarea, minciuna sunt la ele acasa, la ce sa ne asteptam?
    Sa imi fie cu iertare iar ma laud, eu un pamant viu, asta-i adevarul, si nu din smerenie ca nu stiu ce e aia, atata timp cat o sa zicem : eu! apoi nene l-am pierdut pe Dumnezeu, si am devenit eu dumnezeu.
    De ce Dumnezeu nu vrea personalitate? adica sa am si eul meu? Ba da dragilor, insa aici e aici, ce ne spune Dumnezeu? Fara de mine nu puteti face nimic! auziti Nimic! Asa ca eu ca personalitate pot accepta asta si ma insctriu pe drumul spre mantuire, dar acest lucru nu din obligatie, doar asa ca nu-mi placa iadul- DAR sa fim seriosi, cati mai cred in el? Sau i-l las pe Dumnezeu in Biserica, si odata ca am iesit din Biserica, ma-i sunt in lume trebuie sa am si eu- eul meu, ca da faca-se voia Domnului dar si omul trebuie sa faca, da fratiilor trebuie sa faca, DAR numai cu sprijinul Divin, pentru ca ce adunati fara de Mine nu e pentru Mine, si prin asta si pentru noi, pentru ca noi trebuie sa devenim Hristofori, purtatori de Hristos, adica de Viata, si nu creatorii de drumuri spre mantuire, pentru ca numai unul E CALEA ADEVARUL SI VIATA-Mantuitorul Hristos, si invatatura Sa statornicita in singura Biserica -Ortodoxa-cea adevarata!
    Astfel tare nesuferita e pecetluirea, si de aceea mai bine ne imbatam cu apa rece, si ascultam portavoce ale F.N.I din chiar ierarhia Bisericeasca, care fiind oamenii si ei, au si ei eul lor si trebuie sa reziste si nu si-l inchina lui Hristos.
    IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTAAARRRRRRRREEEEEE!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-09-10&id=38229

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mircea Badea tocmai a spus acum la Radio Zu ca Radu Moraru - Nashu, a intrat in masonerie.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Badea de unde stie? L-a intalnit in loja!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Vulturul" dar tu din ce religie esti? ca nu prea pari a ortodox. Mesajul tau lung are multe intortocheri cum fac sectantii de obicei cu un cuvant din Evanghelie apoi restul vorbe subtile pentru ducerea in eroare si la groapa la cei ce i-l citesc. Ai spus asa: "Dumnezeu e Stapanul a toate iar eu un biet om, am nevoi, am cerinte, necesitati asa ca, da trebuie sa-l ascult pe El DAR asa cum vreau eu, nu cum i-mi spune parintele duhovnic-ortodox..." dar parintele duhovnic ortodox ce-ti spune? decat ce-ti porunceste Dumnezeu. Daca parintele este ortodox, tu ce esti si de cine asculti? daca nu de parintele duhovnic ortodox iar de Dumnezeu asculti cum vrei tu si cand i-ti tuna tie, mai pui si conditia ca DAR cum vreau eu, (adica tu) adica dupa cum e mai confortabil cu necesitaile puse la punct mai intai si toate cele iar pe Dumnezeu i-l asculti cand? nu stiu daca atunci cand ai scris mesajul ai avut vre-o intentie neortodoxa. Sa ma ierti dar ce se aude din mesajul tau este daunator nu numai tie ci si altora. Trebuie sa fi-i mai atent data viitoare ca-i poti influenta pe unii mai slabi in rau.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Iustin Parvu nu a facut decat sa ne avertizeze de pericolul acesta nemaipomenit adica pierderea sufletului nostru, pierderea mantuirii daca acceptam cipurile iar el a fost primul daca nu ma insel care ne-a indemnat la mucenicie. Acesta este lucru mare deoarece multi tac si tac si mai spun si vorbe frumoase, ca totul este bine, stati fara grija, ca pecetea nicidecum nu este cipul, unii nici macar nu recunosc ca numarul 666 are vre-o legatura si asa mai departe. Ingrozitor!!! Am intrat in batalie, santem deja pe front. Noi asta trebuie sa recunoastem si sa ascultam de scrierile Sfintilor Parinti si indrumarile parintilor duhovnici ca altfel nu ne putem chema decat niste oi ratacite.
    Apropo offlineblg, eu ma uit cu cea mai mare ardoare sa zic asa la emisiunile despre microcipuri si totul ce are legatura cu acestea pe B1TV. Sa stii ca mai sant persoane care se uita. Nu descuraja lumea te rog.

  16. Irina-Roxana Ionescu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne, ajuta!
    Va trimit si eu o poezie care sper sa ne intareasca in lupta cea buna! As mai intreba pe admin. ce se mai aude despre Referendum (calculasem 40 de zile de cand se anuntase ca vom primi raspuns de la presedinte si era, poate nu intamplator, Ziua Inaltarii Sfintei Cruci, 14 Septembrie )

    Suntem soldati în armata Iubirii

    Suntem soldati în armata Iubirii.
    Luptam cu noi, c-uneltirile firii,
    Slujim Frumosul, vestim Adevarul,
    Suntem soldatii ce apara Dorul.

    Condusi suntem de Cel ce-a învins;
    În noi este Focul si-L tinem nestins,
    Luptam pentru patria ce-o stim doar din vis,
    Suntem soldatii smulsi din abis.

    Veghem în transee noapte de noapte,
    De unul adoarme, auzim de departe
    Sunet de goarna, strigare de lupta;
    Suntem soldatii care iarta si uita.

    Stindardele noastre proclama-Învierea
    Spre viata eterna si mângâierea
    Zilei de pace ce va sa vina:
    Suntem soldatii-mbracati in Lumina!
    2001/2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*