Sase suedezi au decedat dupa ce au fost vaccinati impotriva noii gripe

Vaccinul Pandemrix contra gripei AH1N1 comandat de Ministerul Sanatatii pentru imunizarea copiilor a fost refuzat de mai multe tari europene pe motiv ca are efecte secundare. Presa suedeza a relatat ca sase bolnavi de gripa noua au murit din cauza vaccinarii cu Pandemrix.

victime vaccin

În plus, vaccinul Pandemrix a mai provocat în Suedia dispute si dupa ce 350 de oameni care au fost imunizati cu acest medicament au prezentat reactii adverse.

Si presa din Ungaria relateaza despre decesul unei femei pus pe seama vaccinului pandemic.

Teoria conspiratiei a atins însa apogeul în Finlanda, unde fostul ministru al Sanatatii acuza liderii lumii ca folosesc vaccinul anti-AH1N1 ca sa micsoreze populatia globului. “Nu gripa de tip AH1N1 este periculoasa, ci vaccinul. Este foarte toxic si facut sa aduca miliarde si miliarde în buzunarele celor care produc vaccinul”, a adaugat fostul ministru al Sanatatii din Filanda, Rauni Kilde. [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=185HKE2c5Gg]

În Polonia, premierul Donald Tusk a refuzat sa achizitioneze vaccinul contra gripei noi produs de GlaxoSmith, acuzand compania farmaceutica ca îsi declina orice raspundere legala în cazul unor eventuale efecte secundare.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a dat asigurari ca vaccinurile contra gripei noi sunt sigure si eficiente si nu au efecte secundare diferite de cele ale antiviralelor obisnuite. Cel mai recent bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii arata ca virusul AH1N1 a ucis peste 6.000 de oameni în cele sapte luni de la aparitie.

sursa: Realitatea.net

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu-i vorba de "teoria conspiratiei" aici, ci de datele ei:

    http://eufrosin.wordpress.com/2009/11/11/propaganda-pro-vaccin-hpv-un-part-rasuflat/

    Un mic succes nu ne indreptateste sa ne odihnim. E timpul sa ne luptam, cu pretul sacrificiului suprem.
    Merita neamul nostru mai bine, sau asta-i tot ce vom avea de-acum inainte ?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta.Cred ca vom trece cu bine de aceasta pandemie cu ajutorul lui Dumnezeu.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mancati fratilor romani, usturoi, ceapa, supe de legume pregatite acasa, fructe, beti ceaiuri naturale cu lamaie, si veti vedea ca nu veti fi afectati! Eu am fost racita si m-am tratat "babeste"... acum sunt bine ! daca m-as fi dus la "EI" mi-ar fi dat diagnosticul GP(GRIPA PORCINA).

  1. Pingback: Atentie! Incepe perioada de vaccinare anti-gripa. NU VA VACCINATI! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

  2. Pingback: Atentie la capcana! Stirile abunda legat de ineficacitatea vaccinurilor…romanesti, spre a le promova pe cele straine! NU VA VACCINATI cu niciunul! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*