CAMPANIA ANTI-CIPARE : Conferinta si lansare de carte la Brasov

Conferinta Dictatura Biometrica Brasov

Asociatia “Christiana” – Brasov si Revista “VEGHEA” organizeaza Conferinta si Lansarea de Carte “Dictatura Biometrica – cipul controlului total”. Prezinta: Ieromonah Ioan Sismanian, Manastirea Petru Voda, Neamt si Ieromonah Stefan Neicu, Manastirea Pestera Brasov.

DUMINICA, 24 Mai 2009, Ora 18.00.

Corpul S al Facultatii Transilvania

Sala S II 1 (Facultatea de Silvicultura)

6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Propovaduirea de acum 2000 de ani a sfintilor parinti este aceeasi cu conferintele de astazi ?! Pe la noi la tara pe cind o conferita?

  2. Tardea Raluca Diana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca ni se vor introduce cipurile,"big brother",mai bine zis antihristul, ne va urmari pas cu pas!Ni se ia libertatea de a fi crestini,bine ca masonii le dau drepturi la homosexuali.Probabil, cu cipul in frunte, vom fi monitorizati sa acceptam toate mizeriile lumii de azi.Bilderbergii au dat directive ca si comunistii odinioara, in scopul instituirii unei sclavii moderne,pentru a impune un concept nou al eugeniei.Treziti-va,romani,nu mai dormiti!Smerenia nu inseamna prostie!!!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    TREZITI-VA ! Nu mai este timp sa ne bem cafeaua linistiti, sa jucam sah in Cismigiu , sa ne uitam la meci sau sa ne punem parul pe moate . Este timpul marturisrii ! Cei caldicei, care pana acum treceati pe la biserica doar asa, ca sa aprindeti o lumanare sau sa cereti sa vi se implineasca vreo dorinta, treziti-va duminica mai devreme si mergeti la fiecare liturghie ! E nevoie si de rugaciunea voastra ! Si daca-l veti auzi pe preot ca predica in favoarea cipului, sa nu va smintiti, ci sa-l intrerupeti din discursul pacatos si sa-l determinati sa spuna ADEVARUL : cpul este lepadarea de Hristos ! Sa fim uniti, fratilor si sa nu ne pierdem nadejdea ! Doamne ajuta !

  4. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT !
    Multumesc pe aceasta cale Preacuviosului Ieromonah Ioan Sismanian de la Sf.Manastire Petru Voda si Preacuviosului Ieromonah Stefan Neicu de la Sf.Manastire Pestera -Brasov, pentru oboseala si sacrificiile pe care le fac pentru propavaduirea Adevarului. Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si viata lunga ! Sarut Mana Sfintilor Ieromonahi !
    De asemenea, multumiri Asociatiei " Christiana" si revistei "Veghea" !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*