Vinerea mare – Zi de doliu internaţional pentru victimele regimului totalitar comunist de la Chişinău

GERMANY-CRIME-SCHOOL

Comunicat F.A.M.

Forumul Anticomunist din Moldova (F.A.M.) anunţă Vinerea Mare, 17 aprilie, zi de doliu internaţional pentru jertfele totalitarismului comunist, Valeriu Boboc, precum şi pentru toţi morţii nedeclaraţi încă şi pentru care vor fi emise expertize medico-legale false. Facem apel către toţi românii din întreaga lume, cît şi către toţi cei solidari cu protestatarii de la Chişinău, ca începînd cu ziua de azi să-şi exprime solidaritatea cu familiile victimelor represaliilor comuniste prin legarea panglicilor negre la maşini, la geamuri şi, pur şi simplu, la mînă sau la piept. De asemenea, cerem protecţie internaţională pentru TOŢI participanţii la protestele din 6-7-8 aprilie, nu doar pentru cei din ultimile rînduri! Cerem dreptul la un tratament adecvat pentru TOŢI protestatarii, inclusiv pentru cei implicaţi în ciocnirile fizice şi în actele de escaladare şi incendiere a clădirilor Parlamentului şi Preşedenţiei. A cere protecţie internaţională doar pentru cei aflaţi în ultimile rînduri este de fapt o lipsă de reacţie! Daţi mai departe acest mesaj. 14 aprilie 2009, Chişinău

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vrem unire in cuget si in simtiri cu toti romanii. Traiasca Romania Mare.
    Doamne ajuta !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bunul Dumnezeu sa-i primeasca in Imparatia Lui.
    In Vinerea Mare Domnul Iisus Hristos a fost rastignit. Nu trebuie sa facem o alta zi. Putem pune zi internationala de doliu de la anul pe aprilie 8. Pina atunci sa ne rugam pt sufletele lor si pentru luminarea si pocainta celor care au facut crimele astea.
    Dumnezeu sa fie cu noi!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ROMANI DE PRETUTINDENI ! HRISTOS A INVIAT ! VOI CEI DIN ROMANIA SI TOTI CEI CARE V-ATI PUS TRAISTA IN BAT SI ATI PLECAT PE ALTE MELEAGURI, IESITI IN STRADA CU MIILE SI SUTELE DE MII SI MANIFESTATI CONTRA ASASINILOR COMUNISTI, ADICA IMPOTRIVA LUI VORONIN SI IMPOTRIVA ASA ZISEI OPOZITII ! LUATI SFANTA CRUCE SI STEAGUL ROMANIEI SI MANIFESTATI VOI CEI DIN ROMANIA, DIN EUROPA OCCIDENTA, DIN SUA, CANADA, AUSTRALIA, NOUA ZEELANDA, ETC.ETC.. TOTI CARE GUVERNEAZA REP.MOLDOVA SUNT CRIMINALI. NU-I MAI LASATI PE COMUNISTI, SA NE OMOARE FRATII DE DINCOLO DE PRUT ! DACA ACESTOR GUVERNE CRIMINALE NU LE PASA DE SOARTA ROMANILOR DIN BASARABIA, NOI, CA ROMANI, AVEM O DATORIE SFANTA IN FATA LUI DUMNEZEU, SI ANUME TREBUIE SA FIM ALATURI DE FRATII NOSTRI MARTIRI. SUNT CATEVA MANIFESTATII ALE ROMANILOR DIN STRAINATATE, ( VAD PE INTERNET), DAR SUNT CAM PUTINI OAMENI CARE PARTICIPA. CEILALTI, CE FAC ? DORM ? AVETI MILA DE ROMANII DIn BASARABIA SI STRIGATI, CA SA AFLE TOATA PLANETA, CA FRATII NOSTRI SUNT ASASINATI SI CA MASACRUL TREBUIE SA INCETEZE !
    CEI CARE AU MANIFESTAT LA CHISINAU SI AU MURIT IN MARTIRI AI NEAMULUI ROMANESC, AU LUPTAT PENTRU DREPTATE SI ADEVAR, DECI PENTRU HRISTOS, IAR DUSMANII CRUCII I-AU RASTIGNIT, ASA CUM L-AU RASTIGNIT SI PE DOMNUL CU 2.000 DE ANI IN URMA. CACI TRAIM VREMURI,CAND CEI CE SPUN ADEVARUL SUNT INCARCERATI, BATUTI SI OMORATI. CU FIECARE ZI CE TRECE, VOM AUZI CA IN BASARABIA VOR FI DIN CE IN CE MAI MULTI MORTI. DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN IMPARATIA SA PE SFINTII NOSTRI MARTIRI ! TOTI ROMANII SA LUPTE IMPOTRIVA ANTIHRISTULUI ! SA NU UITATI CA SUNTEM UN POPOR NOBIL, CU CREDINTA IN DUMNEZEU, UN POPOR CARE A DAT UN EMINESCU (CARE A FOST ASASINAT TOT DE DUSMANII CRUCII ), UN STEFAN CEL MARE SI SFANT, MARTIRII BRANCOVENI, MIHAIL VITEAZUL, ETC.ETC., UN POPOR CARE NU ESTE IUBIT DE GUVERNELE "DEMOCRATICE". SI DACA ACESTOR "DEMOCRATI" NU LE PASA DE SOARTA FRATILOR NOSTRI DIN BASARABIA, NOI AVEM O DATRORIE MORALA FATA DE EI. NE VA PEDEPSI DUMNEZEU, DACA STAM SI NU FACEM NIMIC PENTRU EI. LA LUPTA ROMANI ! IESITI SI MANIFESTATI ! NU-I LASATI PE PAGANI SA NE BATJOCOREASCA SI SA NE ASASINEZE FRATII !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*