VIDEO : Romania in pericol de a deveni NATIUNE SUSPECTA

[googlevideo=https://video.google.com/videoplay?docid=3681177675165999777]

DOWNLOAD download_fisier
(click dreapta pe imagine si alegeti save target as/ save link as)

Noi tehnici de supraveghere au pătruns în vieţile noastre. Iar noi nici măcar nu ştim. În toată ţara, milioane de camere ne privesc. Poliţia va putea în curând să înregistreze toate călătoriile pe care le facem. Iar statul va dori în curând amprentele digitale şi scanările irişilor tuturor.

Ce ar trebui să facem? Eu cred că o dezbatere naţională despre supravegherea din societatea noastră. Cred că trebuie să luăm controlul asupra viitorului nostru, în loc să-l lăsăm să vină de la sine. Suntem deja în stadiul în care supravegherea în masă a populaţiei e o realitate. Ne reduce pe toţi la statutul de suspecţi. Dar nu e vorba numai de intimitate. Aşa cum am văzut, lipsa securizării acestor noi sisteme e un risc în faţa celor de care ar trebui să ne protejeze. O imagine înspăimântătoare ia contur în mintea mea, a unei societăţi a supravegherii totale.

Este asta chiar ceea ce ne dorim?

16 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am dat click pe download dar nu se poate descarca. Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in vederea downloadarii.

    Bogdaproste anticipat! 🙂

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      (click dreapta pe imagine si alegeti save target as(in Internet explorer)/ save link as (in Mozilla Firefox)

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar trebui sa vada toti romanii acest filmulet. Poate s-ar mai trezi putin din nepasarea in care traiesc. E cumplit ceea ce se intampla. Urmatorii vom fi noi. Nu vom mai avea intimitate, libertate, vom fi ca niste animalute in cusca. Si e trist ca nu ne pasa!

  3. ion de la Sf Antim

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    frati si surori romani,pregatiti-va de lupta cea mare contra Antihrist-ului care lucreaza la ora actuala prin Patriarh si UE si america.Trebuie neaparat sa facem ''rugaciunea neincetata'' si sa fim uniti pana la moarte.Nu deznadajduiti si ascultati-l pe parintele Iustin si cu el impreuna sa murim.
    De paste va doresc sa va intareasca Dumnezeu si Maica Domnului, sa va luptati ptr biserica lui Hristos pana la jertfa cea de sange si a trupurilor noastre. Hristos a inviat!!! AMIN

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bine spus Ion de la Sf. Antim !
    Asta ne lipseste noua : UNITATE ! Haideti sa le aratam ca stim sa fim si uniti !
    Lasati totul si....la rugaciune !
    "Sefa" masonilor ( daca nu stiati ) este chiar regina Angliei.....dar asa lasa impresia.....sa se abata toata vina asupra Americii . Bine.....sunt in legatura , dar sa nu neglijam si....Anglia !
    Haideti , mai crestini sa fim mai uniti ca niciodata , ca o mana de razesi alaturi de Stefan cel Mare....au "daramat" Imperii ! Haideti sa ne unim in post si rugaciune ! HRISTOS A INVIAT !
    Doamne miluieste-ne !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nadajduim ca Maica Domnului are mila de noi.nu sunt de acord cu cipu.

  6. Felix-Gabriel Lefter

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Documentarul e excelent. Tin insa sa aduc aminte ca e facut de un protestant, asa ca nu va mai dati in stamba cu Ortodoxia, care n-a facut, nu face si nu va face nimic, in afara de caricaturi de Hitler. precum 'Capitanul'.
    Da, vine sfarsitul lumii. Sa avem grija sa ne prinda botezati, nu imbaiati la nastere. Luati si cititi Cartea.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cand patriarhul Romaniei este mason, ne miram degeaba cum de poporul admite folosirea cipurilor de urmarire a persoanelor.
    Cei care sunt pusi sa vegheze asupra poporului si sa-l apere in naivitatea si in necunoasterea lui de asemenea agresiuni s-au transformat ei in unelte si slujitori ai diavolului.
    Patriarhul Daniel, de pe tronul pe care s-a asezat ca pastor al crestin-ortodoxiei romanesti, este cel care slujeste satanei si nu Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS si poporului roman dreptcredincios. Ce sa faca poporul cand in Sfantul Sinod s-a lasat la latitudinea ficarui cetatean in parte sa hotarasca daca "vrea" cip sau nu. Nu s-a luat o pozitie ferma ca biserica nu este de acord cu asa ceva.
    Se vede ca incornoratul stie sa lucreze, i-a cumparat intai pe pastori, turma se ia usor.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @mai felix,
    salut, salut, te intalnesc si aici.mai, voi, neo-protestantii suferiti de prozelitism.vreti voi sa mantuti pe toata lumea.imbaiati la nastere?fa bine si nu mai lua peste picior ceva numai pt ca nu esti de acord cu respectivul lucru.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In prezent, protestantismul se confrunta cu o mare lipsa de credibilitate la nivelul credintei si doctrinei. Tot mai multa lume iese din bisericile protestante, aparent din varii motive. In realitate insa, singurul motiv este acela ca protestantismul nu mai poate oferi mai nimic individului in perspectiva credintei si astfel se agata de latura sociala, lucru care nu mai serveste mantuirii. In protestantism nu exista in primul rand o continuitate apostolica, nu exista taine, nu exista canoane, nu exista o traditie a sfintilor parinti, nu exista nimic. Totul se rezuma la un protest ~ bun de-altfel la vremea lui~ nascut dintr-o revolta la adresa bisericii catolice. Atata tot. Atunci cand, din efervescenta revoltei si a protestului iti permiti sa tai tot si sa renunti la 2000 de ani de crestinism cu tot ce a dezvoltat acesta in decursul timpului, atunci devii doar o fundatie caritabila si atat.
    Cat priveste "imbaiatul" la nastere se pare ca d-nul Lefter isi da cu parerea despre orice fara sa cunoasca mai nimic din ceea ce emite. Daca se intampla sa mai cititi din cand in cand, veti afla din carti si mai ales din sfanta scriptura ca apostolii care au mers din casa in casa ca sa boteze in numele lui Hristos, au botezat case intregi, cu mici si cu mari, fara a specifica necesitatea majoratului unui pubertin pentru a primi botezul. Iar botezul facut dupa nastere se justifica prin porunca data de insusi Hristos "cine nu se va naste din apa si din duh, nu va intra in imparatia Tatalui"..... deci nici copilul nebotezat nu va intra. Toate chestiunile astea sunt gaselnite moderne pentru a da bine la oameni. Eu cred ca protestantismul are sanse doar atunci cand nu mai confunda societatea moderna cu drepturile si obligatiile ei, cu religia si credinta in Dumnezeu. Atunci cand va mai grabiti sa faceti afirmatii, cititi sau intrebati pe altii care stiu. Lectura placuta.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Intr-adevar Liana,unitatea si patriotismul de altada ne lipseste mult...sa ne lasam principiile legate de cariera,bani,agoniseala deoparte si sa facem cu totii ceva,IMPREUNA,sa incepem sa protestema in vreun fel asupra acestor cipuri. Sa ne punem de acord si sa facem ceva concret pentru LIBERTATEA NATIUNII NOASTRE.

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » “Patriarhia s-a razletit de popor” (Noutati 11 martie 2009)

  2. Pingback: VIDEO : Romania in pericol de a deveni NATIUNE SUSPECTA - Sfarsitul lumii. Despre sfarsitul lumii.

  3. Pingback: Suspect Nation - O natiune de suspecti « No Justice

  4. Pingback: Stiri de criza - surse interne « Zona de criza

  5. Pingback: Arhiva Video - Colapsul democratiei « Zona de criza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*