Petitie impotriva imprumutului de la FMI

inrobirea_romaniei

Dragi Romani,
Daca acest imprumut se va realiza atunci pot sa afirm cu toata certitudinea ca suntem terminati ca natie. Acest imprumut nu va face altceva decat sa ne scufunde si mai mult. Singura sansa pentru a iesi cu bine din aceasta criza este sa facem economii si sa muncim mai mult. Insa este greu de crezut ca cineva din Romania mai poate motiva un popor care timp de 20 de ani a fost mintit. In cine sa se mai increada cetatenii Romaniei? In Iliescu, Geoana, Basescu, Voiculescu, Vacaroiu, Tariceanu, Nastase, Vadim etc.??? Eu unul nu am incredre in acesti “oameni” si in aceste partide care timp de 20 de ani au furat cu nerusinare, au falimentat banci si acum au tupeul sa le spuna muncitorilor, oamenilor cu frica de Dumnezeu sa isi plateasca ratele la banci. Exista un grad mare de nesimntire in societatea romaneasca, si aceasta nesimtire este alimentata de oamenii care ne conduc sau care ne-au condus. Singura solutie este ca puterea din Romania sa revina tinerilor si ei sa isi construiasca viitorul asa cum cred de cuviinta. De 20 de ani vorbim numai de pensii, de sporuri si alte lucruri care nu produc valoare adugata. Iata cum dupa ce acesti politicieni care au vandut activele statului(fabrici, pamanturi etc.) ne scot datori la FMI sau mai stiu eu cui. TIMP DE 20 DE ANI AM VANDUT TOT SI SUNTEM DATORI?????!!!!! Cum pot explica politicienii “nostri” acest “management”? O sa ajungem sa platim taxe si pe mersul pe trotuar. Dar macar trotuarul sa fie al nostru nu al FMI-ului sau a altor mafioti internationali. Prin urmare va rog sa semnati aceasta petitie impotriva unui imprumut la FMI sau BM. Trebuie sa spunem NU celor care doresc sa ne vanda tara.

SEMNATI PETITIA IMPOTRIVA IMPRUMUTULUI DE LA FMI

CITITI si : Fara imprumut la FMI si Banca Mondiala

Studiind istoricul tratatelor economice postbelice si informatiile oficiale oferite chiar de cele doua institutii financiare, se ajunge la o concluzie teribila: STAPANII lor sunt aceeiasi care conduc si Federal Reserve, care finanteaza enorm campania de securizare de tip Big Brother dar si promovarea sodomiei si a uciderii de prunci nenascuti. Trebuie doar sa va INFORMATI si sa va treziti.

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

https://saccsiv.wordpress.com/2009/03/08/instrumente-ale-crearii-guvernului-mondial-partea-1-banca-mondiala/

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)

https://saccsiv.wordpress.com/2009/03/09/instrumente-ale-crearii-guvernului-mondial-partea-2-fmi-fondul-mondial-international/

10 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tardiv, imprumutul s-a facut deja.
    Discutiile erau de vreo 2 saptamani (cel putin) reactia e mult intarziata..
    Iar cu petitiile online nu se rezolva nimic.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O fi avand Vadim pacatele lui da' sa il bagi in aceeasi oala cu banditii aia
    e un pic cam mult, ca nu el a condus tara, a facut cam ce a facut si petitia contra pasapoartelor - a tras un semnal de alarma si cati l-au auzit s-a vazut.Toti ii spuneau nebun...acu parintelui Iustin nu ii zic la fel.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    haideti sa nu bagam in treburi lumesti...
    sa lasam autoritatile stautului sa faca acest credit de 20 de miliarde, daca ei considera, e treaba lor....
    noi avem pe Dumnezeu deasupra, daca meritam si suntem vrednici, ne va scoate din saracie.....

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      este in foarte stransa legatura acest imprumut cu celelalte probleme cu care ne confruntam : microcip, faradelegi legalizate, nesanctionate etc. Toate duc la ROBIE, in statul mondial ce-l va conduce antihrist. Prin acest imprumut ne vindem pur si simplu pe cativa ani si cine stie daca vom fi in stare sa si achitam la timp, deci timpul de robie se va prelungi, dupa planurile lor. Alt aspect este ca totul va fi pe hartie sau virtual si nu vom vedea nici dupa acest imprumut cazuri concrete de redresare a tarii.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ADMIN ARE DREPTATE. SUNT INTRU' TOTUL DE ACORD CU EL.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Niciodata nu e prea tarziu sa cerem ce dorim . Asta e mecanismul prin care am pierdut controlul asupra vietii noastre. Renuntam sa luptam pentru lucrurile in care credem, la primul obstacol intalnit. In felul asta, nu putem castiga niciodata. Trebuie sa invatam cum se lupta de la adversarii nostrii, care nu obosesc niciodata sa faca asta.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    o petitie online este egala cu zero. nu o ia nimeni in serios. vreti petitie? ea trebuie facuta ca la carte si trimisa la Parlamentul European, din cate stiu.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu cred ca nici un cuvant ce contine Adevarul nu este in van. Chiar daca se testeaza numai pulsul credinciosilor si tot este ceva.Nu uitati, Cuvantul lucreaza, trebuie sa facem tot ceea ce putem pe toate fronturile. Este la fel de adevarat ca nu se mai poate face prea multe, dar macar ce se poate, fiecare in mica masura in care reuseste! Doamne ajuta!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://salvatiromania.wordpress.com/2009/03/29/crearea-artificiala-a-crizei-economice-mondiale-ca-rampa-de-lansare-a-noii-ordini-mondiale

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ca vrem sau ca nu vrem, ce este pregatit sa se intample se va intampla cu voia Lui DUMNEZEU ! Crestinii trebuie numai sa se roage si sa se intareasca in credinta caci se stie ca binele va invinge. Noi toti vom da socoteala de faptele noastre, dar nu trebuie sa ne fie frica pentru ca aceasta nu este de la Tatal Ceresc. Asa cum multi dintre dumneavoastra ati spus-o deja, trebuie sa iubim si sa iertam , caci multi, nepermis de multi nu stiu ce fac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*