Parintele Justin Pârvu – Acceptarea cipului este caderea în păcatul împotriva Duhului Sfânt

[vodpod id=ExternalVideo.797693&w=425&h=350&fv=clip_id%3D3744499%26server%3Dvimeo.com%26autoplay%3D0%26fullscreen%3D1%26md5%3D0%26show_portrait%3D0%26show_title%3D0%26show_byline%3D0%26context%3Duser%3A1248849%26context_id%3D%26force_embed%3D0%26multimoog%3D%26color%3D00ADEF%26force_info%3Dundefined]

“Acuma vine si-ti spune dracusorul : «Ia sa-ti pun pe carnetul asta, care-l faci tu, de conducere… sa-ti pun un cipusor acolo. » Asa… Si tocmai de aceea, unde e nevoie, unde e mai strigator, mai stringente lucrurile vine si ti-l pune acolo. Mai poti tu lua carnetul acela ? NU-L MAI POTI ! PENTRU CA TE-AI LEPADAT DE HRISTOS. Asta inseamna cipusorul asta ! CADEREA IN PACATUL IMPOTRIVA DUHULUI SFANT ! “

Avand aceste marturii ale marilor nostri duhovnici : parintele Arsenie Papacioc, Justin Parvu, Adrian Fageteanu fata in fata cu comunicatul batjocoritor al patriarhiei cu privire la actele cu cip, va rugam sa va exprimati alegerea :

[polldaddy poll=1466500]

18 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Crucea mare ca diavolul e batran !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce este un chip mai pacatos decat o bucata de hartie?

  3. Ana-Maria Donea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu si Maica Domnului sa ne intareasca si sa ne ajute in vremurile care vin. Sa ne rugam cu totii ptr luminarea mintilor deputatilor acum, sa abroge legea, si sa fie ascultate rugaciunile marilor duhovnici si pustnicilor care mai sunt. Doamne ajuta!

  4. craciun ionica

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Te iubim parinte pentru tot ce faceti pentru noi pacatosii.
    Te respectam pentru anii petrecuti in puscarie alaturi de marii nostri sfinti ai inchisorilor.
    Te ascultam pentru ca te rogi pentru noi toti pacatosii si buni si rai.
    Dumnezeu sa va aiba in paza.

  5. Diaconescu Mihai

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    am vorbit cu mama la telefon care mi-a zis: " sa dam cezarului ce este al cezarului", cand i-am pomenit de actele cu cip. a zis ce putem face daca asa este legea? ai vazut ce se intampla daca nimeni nu are curajul sa faca ceva? oamenii se pierd, accepta actele cu usurinta ca nu ia nimeni atitudine, ca mai bine dam sfaturi decat sa facem ceva...mai bine sfatuim pe altii roaga-te decat sa facem noi asta, decat sa fecm ceva cum au facut si alte tari otodoxe inaintea noastra...stam in banca noastra ca niste LASI in timp ce sufletele se pierd. DEGEABA NE-A CHEMAT PARINTELE IUSTIN PARVU LA MARTURISIRE CA NU-L ASCULTA NIMENI! CAUTAM PACEA LUMII IAR NU CEA A LUI HRISTOS! HRISTOS SPUNE CA PACEA LUI INSEAMNA RZBOI PENTRU LUME! asa ca hai sa ne tremure chilotii in continuare!!!
    Diaconescu Mihai: daca asa e legea noi trebuie sa acceptam(vorbea de actele astea cu cip mama mea), ce putem face? nu ne putem impotrivi.

  6. Olimpia Filip

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Raspuns pt. Alexandru
    "De ce este mai pacatos un chip decat o bucata de hartie?"

    Astazi autoritatile vor pune, cu acordul tacit al nostru, chip-ul in pasapoarte si in permisele auto. Maine il vor pune in buletine iar poimaine vor zice :"De ce atata cheltuiala cu inglobarea chip-urilor in fiecare document, hai sa-l punem pe fruntea sau pe mana fiecarui om si renuntam la toata birocratia generata de atatea hartii". Hartiile se pot pierde, se pot deteriora dar implantul va permite monitorizarea permanenta a fiecarui om.
    Stii Alexandru de ce au ales fruntea (acolo unde preotul , cand te-a botezat si te-a miruit, a pus pecetea lui Dumnezeu ) si nu alta parte a corpului ?
    Ai observat cumva, cand iti faci semnul crucii si cand iti atingi fruntea, ca zona aceea , de la mijlocul fruntii, zbarnaie?
    Ei bine, zona aceea de pe frunte are o incarcatura energetica fantastica iar chip-ul se reincarca cu energia aceea, nu mai trebuie scos periodic pt. reincarcare. Deci pecetluirea ta si a noastra , daca o acceptam, cu semnul Fiarei va fi vesnica.
    Ce vom spune, Alexandru, lui Iisus, la Judecata Cea Mare, ca purtam pe frunte, pecetea LUI sau a Antihristului?
    Daca chiar vrei sa stii mai multe despre chip-uri, pe net se gasesc foarte multe materiale . Chiar pe acest site gasesti toate informatiile necesare ca sa intelegi perfect pericolul care ne pandeste pe noi toti si sa respingi in cunostinta de cauza documentele amagitoare.
    Doamne ajuta!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://erc2.org/51.0.html

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DE CE VREM SA SCHIMBAM LUMEA? Da de ce vrem! Pentru Diaconescu Mihai, frate incearca si intelege ca traim intrun talmes-=balmes-un razboi psihologic in toata regula, esti dezamagit de mama ta, rau faci! Incearca sa te rogi cum poti lui Dumnezeu si el o sa bata la inima mamei tale cu neacceptarea cipului, ce crezi ca faci daca te tulburi?TE IMPRASTII ASTA FACIsi iti pierzi pacea sufleteasca.
    Si eu cand vad elevii mei ca nu prea invata la religie ce trebuie sa fac? sa ma lamentez si sa imi fac clipe grele?Da nici nu trebuie sa ma culc pe o ureche si sa dorm la catedra, insa am vrut sa incerc ceva: sa le spun eleviilor sa vina la ora doar cei care vor, ceilalti nu le pun absente, insa mi-a trecut ideea. De ce? 1. pentru ca nu stiu cati elevii ar mai veni, 2 nu pot face asta .
    ASTFEL DE CE VREM SA SCHIMBAM LUMEA? Daca lumea vrea sa traiasca in pacat, crezi frate Mihai ca mergand si spunandule fratiilor terminati cu pacatul ne asculta?
    Denis de Reugemont in cartea scrisa de el Partea Diavolului spune o mica povestire: ''Cum s-au convertit irlandezii la crestinism: a venit un marturisitor si le-a spus de Hristos cel rastignit dar si INVIAT. Asa l-au ,,crezut'' oamenii pe acest marturisitor incat l-au si rastignit. Problema e ca abia dupa ce l-au rastignit s-au convertit, astfel si noi care spunem ca suntem crestini mai bine tacem din gura, si sa ne rastignim pentru altii, prin iubirea jertfelnica care da totul, si nu cere nimic.
    Fratiilor ma uit cate o data la elevii si ma intreb , si il intreb pe Dumnezeu: Doamne de ce nu pot sa ii fac pe elevii sa invete la religie sa nu mai vorbeasca urat, si sa fie ca niste ingerasi?Iar constiinta imi spune: Pentru ca au libertatea lor pe care tu nu o poti anula, tu trebuie sa fi un sprijin iar la nevoie sa fi ca in povestea cu irlandezul.
    Sa nu uitam sa ne rugam cat putem, iar unde noi nu putem face nimic sa spunem: Doamne eu nu pot face nimic, dar te rog fie dupa voia ta.IUBITII SI IERTATI!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru Diaconescu Mihai
    Referitor la sensul expresiei "sa dam Cezarului ce este al Cezarului", exista un pasaj mai mult decat lamuritor la parintele Nicolae Steinhardt, care suna astfel (este putin cam lung, dar merita efortul de a-l citi): “Dati deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului si lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu” (Mat. 22, 21; Marcu 12, 17; Luca 20, 25). Fraza e clara si regimurile totalitare, adaugandu-i si Rom. 13, cer credinciosilor sa le dea ascultare si respect. Iar multi crestini, care-si confunda religia cu prostia, sar si ei sa le aprobe: “e text!”. Numai ca nu citesc atent.
    Dam Cezarului - se talmaceste: Statului - ce este al sau, daca e in adevar stat si se poarta in consecinta. Cand statul (Cezar) se indeletniceste cu ale lui, cu intretinerea drumurilor, mentinerea ordinei, canalizari, transporturi, apararea tarii, administratie si impartirea dreptatii, i se cuvine respectul si tot ce este al sau: impozitul, serviciul militar, civismul. Atunci insa cand Statul nu mai e Cezar ci Mamona, cand regele se preface in medicine-man si puterea civila in ideologie, cand cere adeziunea sufleteasca, recunoasterea suprematiei sale spirituale, aservirea constiintei si procedeaza la “spalarea creierului”, cand fericirea statala devine model unic si obligatoriu, nu se mai aplica regula stabilita de Mantuitor, deoarece nu mai este indeplinita una din conditiile obligativitatii contractului: identitatea partilor (lui Cezar i s-a substituit Mamona). Mantuitorul nu numai ca n-a spus sa dam lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu si lui Mamona ce este a lui Mamona, ci dimpotriva (Mat. 6, 24; Luca 16, 13) a stabilit ca nu poti sluji si lui Mamona si lui Dumnezeu. Cand pe scaunul de domnie lumeasca sta un Cezar, indemanarea nu este interzisa si Biserica, de-a lungul veacurilor, si-a avut politica ei. Dar cand politica incape pe mainile Celuilalt, se aplica regula vaselor engleze care faceau piraterie sub pavilion strain: deindata ce bastimentul inamic deschidea focul, era inaltat steagul national. Cezarului, cele cuvenite. Cu Mamona nici o legatura, oricat de mica - nici asupra punctelor comune. Lui Mamona numai blestemele din moliftele Sfantului Vasile cel Mare."

  10. Ana-Maria Donea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu stiu cine ar putea vota ptr patriarhie, cand e foarte clara pozitia lor ca sunt vanduti si corupti. Dumnezeu sa-i ierte si sa ma ierte si pe mine daca prin aceste spuse judec fetele bisericesti.Doamne ajuta!

  11. IONUT CRISTIAN

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Iustin Pirvu a spus intr-un mod tulburator de profetic, autentic si total in duhul ORTODOXIEI, ca cernerea dintre cei credinciosi si cei necredinciosi va fi la buletine. Si primirea buletinului cu 666 tot lepadare este ! Daca accepti sa intri intr-un sistem vrasmas lui HRISTOS, inseamna ca de buna voie vrei sa fii robul lui Antihrist (care va veni) ! Acum este vremea cernerii ! Capii actuali ai Bisericii Ortodoxe Romane lovesc pe toate planurile in ortodoxie si in adevarul (inclusiv 666) spus de Sfintii Parinti ! Sa-i urmam lui HRISTOS, daca vrem sa fim vesnic cu El ! Sa nu primim nimic cu 666 si sa nu ne inspaimantam, pentru ca Insusi Hristos a spus: "Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă Împărăţia" (Luca 12,32).

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cititi si luati aminte:RUSIA ŞI CHINA
    de Cristian Ioanide

    Stimaţi cititori,
    Am citit săptămâna aceasta un articol foarte interesant în Revista 22. Se intitulează “Autoritarism şi Liberalism”. Autor: Nicolae Filipescu, profesor la Universitatea ”George Washington” din Washington, D.C., SUA.
    Ideea de bază a articolului este că, omenirea se află departe de teoria “politologului american Francis Fukuyama, care s-a grăbit să sugereze că, în urma evenimentelor dramatice din anii ’90, societatea umană a ajuns la “sfârşitul istoriei”, deoarece confruntarea ideologică dintre autocraţie şi liberalism a fost rezolvată definitiv (!) în favoarea liberalismului (!)”. Iar liberalismul, nu-i aşa?, poate cădea la pace. De altfel, acelaşi optimism bolnăvicios este manifestat, incredibil, şi de unele confesiuni de aici, din Statele Unite, (ce se vor neo-protestante), care consideră Apocalipsa drept o interesantă alegorie. Dar, doar atât. Şi, în consecinţă, Evanghelia nu numai că va fi propovăduită până la marginile pământului, dar va fi şi totalmente triumfătoare, în contradicţie totală cu atmosfera sumbră a Apocalipsei. Iar armonia creeată de acest happy end, gândesc eu cu logica mea de modă veche, ar face cu totul inutil cel de-al doilea Advent. La ce să mai apară a doua oară Hristos, dacă şi oamenii pot rezolva la fel de bine problemele mondiale?
    Domnul Filipescu se fereşte şi el de acest optimism nesănătos, şi, mai degrabă, se arată adeptul pesimismului profesorului Samuel Huntington. Acesta “a sugerat că, din contra, lumea se va polariza din nou în baza identităţilor culturale şi că, în viitor, relaţiile internaţionale vor duce la o “confruntare a civilizaţiilor”. Iar printre “marile civilizatii” el enumera occidentalismul, confucianismul, Japonia, mahomedanismul, hinduismul, ortodoxia slavă, America Latina şi Africa.” Şi astfel, confruntarea dintre autoritarism şi liberalism va continua neabătută în viitor. Dintre toate “civilizaţiile” enumerate anterior, autorul articolului se opreşte la două: Rusia şi China, pe care le consideră ‘capul răutăţilor’ în viitor. “Contrar predicţiilor analiştilor, Rusia şi China nu au adoptat reforme politice liberalizante (promovate de lumea occidentală, urmând “războiului rece”, n.n.) şi nu au evoluat spre democraţie.
    Ambele puteri detestă intenţiile Washingtonului de a promova liberalismul în lume. Ele sunt convinse că “propaganda prodemocrată” a SUA reprezintă numai un paravan în spatele căruia se ascund intenţii expansioniste.(…)
    Strategia occidentală de a converti cele două puteri autoritariste în parteneri s’a bazat pe ideea că
    Rusia şi China, având nevoie de acces la pieţele ţărilor democrate, vor accepta ordinea internaţională “liberală”,
    vor iniţia reforme politice spre pluralism în interior şi se vor debarasa de autoritarism.
    Aceste prezumţii s’au dovedit a fi false. Speranţele de democratizare şi integrare ale Rusiei în structurile euroatlantice
    au fost spulberate de preşedintele Vladimir Putin, care, după 2000, a virat puternic spre autoritarism.
    China a continuat să se integreze în economia mondială fără să renunţe la monopolul politic al Partidului
    Comunist. Hotărât să aplice “modelul chinez” în Rusia, Putin a încorsetat progresiv societatea, a emasculat
    opoziţia şi a concentrat puterea politică la Kremlin. Contrar aşteptărilor occidentale, a devenit clar că liderii
    autocraţi de la Moscova şi de la Beijing nu intenţionează să conducă ţările respective spre democraţie.
    Ca să-şi asigure supravieţuirea pe termen lung, regimurile autoritariste din China şi Rusia se opun
    expansiunii globale a democraţiei, îşi coordonează politica externă şi de securitate şi se solidarizează cu alte
    regimuri autocrate. Moscova şi Beijingul au pus bazele unui parteneriat strategic prin care cele două puteri se
    angajează să creeze o nouă ordine mondială “multipolară”, în care axa Rusia-China va deveni un pilon
    important al îngrădirii dominaţiei globale a Statelor Unite. În 2005, Moscova şi Beijingul şi-au reafirmat
    solidaritatea prin reînnoirea tratatului de prietenie şi, pentru prima oară în istorie, prin organizarea unor manevre
    militare comune”.
    Şi concluzia finală a domnului Filipescu, privind viitorul, este: “Organizaţiile teroriste islamice de tip Al-
    Qaeda şi regimurile tiranice din Orientul Mijlociu nu reprezintă adversarul principal al democraţiilor liberale din
    Europa şi America. Marii protagonişti ai autoritarismului contemporan sunt China şi Rusia. În creştere
    economică vertiginoasă şi cu resurse umane şi naturale substanţiale, cele două puteri au un potenţial
    considerabil de a stăvili avansul liberalismului în lume şi de a împiedica stabilizarea ordinii mondiale în baza
    unor norme preconizate de ţările democrate.”
    Să încercăm acum să desprindem care sunt aspectele acestei analize destul de corecte, ce sunt
    confirmate cumva de literatura apocaliptică.
    În privinţa “civilizaţiilor” care vor intra în conflict, într’un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat, aş dori
    să subliniez faptul că lista prezentată este incompletă şi mai are şi unele neclarităţi. Este adevărat că, astăzi,
    occidentalismul, confucianismul, Japonia, mahomedanismul, hinduismul, ortodoxia slavă, America
    Latina şi Africa reprezintă grupări omogene gigantice, care vor deveni din ce în ce mai concurente ‘ideologic’
    în viitor. Iar această concurenţă nu se va isca atât de mult pe baza unor diferenţe conceptuale, ci ca urmare a
    unei singure deficienţe: dispariţia treptată a clasei mijlocii, adică a acelei clase care dă culoare oricărei societăţi
    şi măsoară moralitatea acesteia.
    Un asemenea fenomen catastrofic este redat imaginar în Cartea Apocalipsei prin simbolul unui cal
    negru încălecat de un călăreţ având în mână o cumpănă. Şi în mijlocul celor patru făpturi vii, am auzit un glas
    care zicea: „O măsură de grâu pentru un leu. Trei măsuri de orz pentru un leu! Dar să nu vatămi untdelemnul şi
    vinul!” Iar în acest citat găsim vidul uriaş care va exista între mizerul venit de un dinar roman (plata unui zilier,
    fără o calificare mai deosebită) şi cel al celor din topul bogăţiei (“untdelemnul şi vinul”).
    În plan spiritual, dispariţia clasei mijlocii se va datora, conform Evangheliei, înmulţirii fărădelegii, care va
    conduce la faptul că, dragostea celor mai mulţi se va răci. Iar dispariţia dragostei conduce, în mod automat, la
    intoleranţă socială, dar şi confesională.
    Pe baza acestei judecăţi generale vom putea găsi unele ‘nuanţări’ în planul definiţiilor din lista
    “civilizaţiilor”.
    Prin “occidentalism” autorul înţelege comunitatea transatlantincă, rezultată după al doilea război
    mondial, şi care este polarizată în jurul Statelor Unite şi Uniunii Europene. Cu excepţia remarcabilă a Statelor
    Unite, “occidentalismul” se află aproape în post-creştinism şi, din această cauză, liantul său ideologic se
    fărâmiţează încet, dar ireversibil. În aceste condiţii, Uniunea Europeană se va divide cândva într’o zonă nordică,
    sub influenţa Rusiei (Gog), şi într’una sudică, “Confederaţia Celor 10” (cu capitala la Roma), care va cădea
    destul de repede în mâna Anticristului, după ce acesta va fi reconstituit regatul sirian al lui Antiochus Epiphanes.
    Aşa că, din “occidentalismul” de azi vor ‘răsări’ trei mai mici, cel de al treilea fiind reprezentat de gruparea
    “S.U.A., Anglia, Canada”.
    Din punct de vedere ideologic, cele trei zone vor arăta dramatic diferit. Dacă grupul “anglo-saxon” va
    mai aminti palid de civilizaţia iudeo-creştină, “Confederaţia Celor 10” va avea iniţial drept ‘ghid spiritual’ o
    biserică apostată (“Curva cea Mare” din Apocalipsă), adică ceva de genul mişcării New Age de azi. Apoi, sub
    dictatura Anticristului, Confederaţia va declara cu fermitate, ca în vremea Romei Imperiale, cultul “împăratului”,
    zdrobind Biserica Apostată: Cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara, o vor urî pe curvă, o vor pustii şi o vor
    lăsa goală. Carnea i-o vor mânca şi o vor arde cu foc.
    Ideologia “zonei nordice” a UE, dominată militar şi economic (gazul metan “sovietic”) de Rusia, va fi
    probabil aceeaşi cu cea a lui Gog. Iar Gog este creeat de Revoluţia din Octombrie şi e parcă făcut să fie
    prototipul “credinţei în necredinţă”, adică al ateismului ofensiv şi ‘ştiinţific’. Şi astfel, ca un coronat opus, îl găsim
    în Cartea Apocalipsei, la 1000 de ani de domnie, în glorie, a lui Cristos la Ierusalim, plin de îndrăzneală şi
    neînţelegând nimic din tot ce s’a întâmplat: Când se vor împlini cei o mie de ani, Satana va fi dezlegat; şi va ieşi
    din temniţa lui, ca să înşele Neamurile, care sunt în cele patru colţuri ale pământului, pe Gog şi pe Magog, ca
    să-i adune pentru război. Numărul lor va fi ca nisipul mării. Şi ei s-au suit pe faţa pământului şi au înconjurat
    tabăra sfinţilor şi cetatea prea iubită. Dar din cer s-a pogorât un foc care i-a mistuit.
    De o aceeaşi întunecare a minţii sale atee va suferi Rusia, şi cu 1000 de ani mai devreme, când, după
    distrugerea miraculoasă a Anticristului la Armaghedon, adică la 45 de zile de la Advent (Cartea lui Daniel), va
    ataca Israelul: Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „În ziua aceea, multe gânduri îţi vor veni în minte şi vei urzi
    planuri rele. Vei zice: “Mă voi sui împotriva ţării acesteia deschise, voi năvăli peste oamenii aceştia liniştiţi,
    care stau fără griji în locuinţele lor, toţi în locuinţe fără ziduri şi neavând nici zăvoare, nici porţi! Mă voi
    duce să iau pradă şi să mă dedau la jaf, să pun mâna pe aceste dărâmături locuite din nou, pe poporul acesta
    strâns din mijlocul neamurilor, care are turme şi moşii şi locuieşte în mijlocul pământului.” (Cartea lui Ezechiel)
    Dacă satanismul ‘cel mai pur’ este ‘credinţa’ viitorului Imperiu Anticristic, ‘credinţa în necredinţă’, ce
    conduce la jaful ‘cel mai pur’, va fi, în mod constant, ideologia hrăpăreţei Rusii, ideologia lui Gog. Şi nu
    “ortodoxia slavă”.
    “Confucianismul” este, probabil, cel mai caracteristic produs al spiritualităţii celui mai numeros popor al
    acestei lumi. “El nu este atât o religie, cât un cod moral, care a influenţat foarte mult gândirea şi modul de viaţă
    al chinezilor. Principiile fundamentale ale acestei gândiri sunt: supunere şi respect faţă de superiori şi părinţi,
    datorie faţă de familie, loialitate faţă de prieteni, modestie, sinceritate şi politeţe.” ”Desi confucianismul a
    devenit ideologia oficială a statului chinez, n’a existat niciodată ca religie instaurată, cu biserici şi preoţi.” În
    consecinţă, confucianismul e mai mult un cod moral decât o religie, fiind lipsit de elementul mistic. Şi astfel, deşi
    principiile sale tind către o perfecţiune etică, el este lipsit de pilda dragostei Fiului lui Dumnezeu. Or, o astfel de
    ideologie te ajută să mori ‘frumos’, dar nu pentru a rămâne loial unei credinţe. Te ajută să-ţi iubeşti aproapele,
    dar nu ca pe tine însuţi.
    Din această cauză, lunga noapte comunistă care s’a aşternut peste China a scos la iveală cruzimi şi
    absurdităţi la care Confucius n’a putut ‘visa’ vreodată.
    Astăzi, conform revistei Time, China se află în expansiune, în Asia şi Africa, dar nu prin virtuţile etice
    ale confucianismului, ci prin acordarea de loanuri fără acoperire, ca pe vremuri Rusia Sovietică.
    În literatura apocaliptică China pare să joace un rol principal de două ori: mai întâi aliată cu Rusia
    împotriva Anticristului şi, mai apoi, în fruntea unei coaliţii orientale, probabil, tot împotriva acestuia. În ambele
    situaţii, China (ca şi Rusia, de alfel) nu este nominalizată, dar direcţia dinspre care aceasta vine la întâlnirea cu
    destinul, cât şi referiri la masse inimaginabile de oameni, o trădează.
    Coaliţia ruso-chineză va ataca Imperiul lui Anticrist la ceva mai puţin de trei ani şi jumătate înainte de
    Armaghedon, mai precis, după invazia acestuia asupra Egiptului, aflat în fruntea unei coaliţii afro-asiatice,
    conform Cărţii lui Ezechiel. Iar, Cartea lui Daniel ne spune care va fi direcţia atacului: Ci (Anticrisul, n.n.) se va
    face stăpân pe vistieriile din aur şi din argint şi pe toate lucrurile scumpe ale Egiptului. (…) Dar nişte zvonuri,
    venite de la Răsărit şi de la Miazănoapte, îl vor înspăimânta şi atunci va porni cu o mare mânie, ca să
    prăpădească şi să nimicească cu desăvârşire pe mulţi.
    Dacă despre acelaşi eveniment se vorbeşte şi în Cartea Apocalipsei, atunci se pare că, Anticristul se
    va ţine de cuvânt în mânia sa: … zicând îngerului al şaselea, care avea trâmbiţa: “Dezleagă pe cei patru îngeri,
    care sunt legaţi la râul cel mare Eufrat!” Şi cei patru îngeri, care stăteau gata pentru ceasul, ziua, luna şi anul
    acela, au fost dezlegaţi, ca să omoare a treia parte din oameni. Oştirea lor era în număr de douăzeci de
    mii de ori zece mii de călăreţi; le-am auzit numărul.
    Tot Eufratul trădează direcţia unei mari coaliţii extrem-orientale, apropiindu-se de Armaghedon, deci
    chiar înaintea Adventului, din care, se pare că, Rusia lipseşte. Cartea Apocalipsei consemnează momentul: Al
    şaselea a vărsat potirul lui peste râul cel mare, Eufrat. Şi apa lui a secat, ca să fie pregătită calea împăraţilor,
    care au să vină din Răsărit.
    Raţiunea acestui atac, după o înfrângere zdrobitoare, care ar fi putut să creeze învăţăminte, îl
    constituie starea de slăbiciune a Anticristului, pricinuită de o catastrofă ce aduce aminte de plăgile lansate
    asupra Egiptul Antic: Al cincilea (înger, n.n.) a vărsat potirul lui peste scaunul de domnie al fiarei. Şi împărăţia
    fiarei a fost acoperită de întuneric. Oamenii îşi muşcau limbile de durere. Şi au hulit pe Dumnezeul
    cerului, din pricina durerilor lor şi din pricina rănilor lor rele şi nu s-au pocăit de faptele lor. (Cartea Apocalipsei)
    De aceeaşi slăbiciune profită şi Ierusalimul care se va revolta eroic împotriva Anticristului, aşa cum a făcut-o în
    anul 66 d.C.
    Simţindu-se, pentru prima oară, vulnerabil, Anticristul va cere sprijin internaţional: Apoi am văzut ieşind
    din gura balaurului şi din gura fiarei şi din gura prorocului mincinos trei duhuri necurate, care semănau cu nişte
    broaşte. Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite şi care se duc la împăraţii pământului
    întreg, ca să-i strângă pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului Celui Atotputernic. (Cartea
    Apocalipsei) Şi scamatoria aceasta demonică va reuşi, pentru că: … voi preface Ierusalimul într-un potir de
    ameţire pentru toate popoarele de prinprejur şi chiar pentru Iuda, la împresurarea Ierusalimului. (Cartea lui
    Zaharia). Şi toată această mişcare generală va conduce la Armaghedon, în {ara Sfântă.
    Iar rezultatul acestei lupte este de acum cunoscut: Atunci voi strânge toate neamurile la război
    împotriva Ierusalimului. Cetatea va fi luată, casele vor fi jefuite şi femeile batjocorite; jumătate din cetate va
    merge în robie, dar rămăşiţa poporului nu va fi nimicită cu desăvârşire din cetate. Ci Domnul Se va arăta şi va
    lupta împotriva acestor neamuri, cum s-a luptat în ziua bătăliei. (…) În ziua aceea, nu va mai fi lumină; stelele
    strălucitoare se vor ascunde. Va fi o zi deosebită, cunoscută de Domnul, nu va fi nici zi, nici noapte; dar spre
    seară se va arăta lumina. (Cartea lui Zaharia)
    La 45 de zile de la cea mai luminoasă zi a Istoriei, Gog va pieri şi el în chip miraculos pe munţii lui
    Israel, crezând (în necredinţa lui) că dispariţia armatelor de la Armaghedon creează un vid de putere în lume:
    Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: “Da, în ziua când poporul Meu Israel va trăi în linişte, vei porni din ţara
    ta, şi vei veni din fundul miazănoaptei, tu şi multe popoare cu tine, toţi călări pe cai, o mare mulţime şi o
    puternică oştire! Vei înainta împotriva poporului Meu Israel, ca un nor, care va acoperi ţara. În zilele de apoi, te
    voi aduce împotriva ţării Mele, ca să Mă cunoască neamurile, când voi fi sfinţit în tine sub ochii lor, Gog!
    Deşi opinia publică mondială va fi oripilată de filistinismul comportamentului său, Gog va ajunge şi el la
    întâlnirea cu destinul, sfidând momentul astral petrecut sub ochii săi: Seba şi Dedan, negustorii din Tars şi toţi
    puii lor de lei, îţi vor zice: “Vii să iei pradă? Pentru jaf ţi-ai adunat oare mulţimea ta, ca să iei argint şi aur, ca să
    iei turme şi avuţii şi să faci o pradă mare?”
    Iar sfârşitul său va fi pe măsura ignoranţei sale spirituale: Atunci voi chema groaza împotriva lui pe toţi munţii
    Mei, zice Domnul Dumnezeu; sabia fiecăruia se va întoarce împotriva fratelui său. Îl voi judeca prin ciumă şi
    sânge, printr-o ploaie năpraznică şi prin pietre de grindină; voi ploua foc şi pucioasă peste el, peste
    oştile lui şi peste popoarele cele multe, care vor fi cu el. Îmi voi arăta astfel mărimea şi sfinţenia, Mă voi face
    cunoscut înaintea mulţimii neamurilor şi vor şti că Eu sunt Domnul. (Cartea lui Ezechiel)
    Pedeapsa Rusiei vremurilor din urmă, deşi plină de tragism, este totuşi una ‘amortizată’. Spun asta
    pentru că mi se pare că una dintre profeţiile lui Zaharia prezintă o Rusie sfârtecată de calamităţi interne şi
    ‘pacificată’ apoi prin forţă. Iat-o:
    Am ridicat din nou ochii şi m-am uitat şi iată că patru care ieşeau dintre doi munţi; şi munţii erau din
    aramă. La carul dintâi erau nişte cai roşii, la al doilea car cai negri, la al treilea car cai albi şi la al patrulea car cai
    bălţaţi şi roşii. Am luat cuvântul şi am zis îngerului, care vorbea cu mine: “Ce înseamnă aceştia, domnul
    meu?” Îngerul mi-a răspuns: “Aceştia sunt cele patru vânturi ale cerurilor, care ies din locul în care stăteau
    înaintea Domnului întregului pământ.” Caii cei negri, înhămaţi la unul dintre care, s-au îndreptat spre ţara
    de la Miazănoapte şi cei albi au mers după ei; cei bălţaţi s-au îndreptat spre ţara de Miazăzi. Cei roşii au ieşit
    şi ei şi au cerut să meargă să cutreiere pământul. Îngerul le-a zis: „Duceţi-vă de cutreieraţi pământul!” Şi au
    cutreierat pământul.
    Această profeţie a născut multe controverse, datorită “concentratorului de atenţie”: dintre doi munţi,
    care fixează spaţiul geografic. O mulţime de cercetători iluştri (H.C. Leupold, Merill F. Unger, Carol L. şi Eric M.
    Meyers, Charles L. Feinberg, Barry G. Webb, etc.) îi dau o rezolvare superficială. Ei cred că cei doi munţi sunt
    sau un simbol doar al judecăţii divine (“pentru că munţi de aramă nu există”!) sau cei doi munţi ai Ierusalimului
    (C.F. Keil): muntele Sionului şi muntele Măslinilor. Numai că dacă ar fi fost aşa, expresia de care vorbim ori şi-ar
    fi pierdut valoarea de “concentrator de atenţie” ori l-ar pune pe Zaharia în situaţia ridicolă de a nu-şi fi
    recunoscut proprii munţi ai Ierusalimului! Faptul că ei i s’au arătat profetului ca nişte munţi de aramă, poate să
    însemne că ei se identifică prin această bogăţie a lor internă, aşa cum este cazul munţilor Caucazului. Mai mult,
    privind harta fizică a acestei zone, veţi observa că aceştia reprezintă un complex de două şiruri paralele de
    munţi dispuse Est-Vest şi astfel indicativul “dintre” capătă sens. Deci, ele constiutuie un paravan natural (un
    element de surpriză) atât pentru Rusia, cât şi pentru Iran, care, în termenii profeţiei lui Zaharia, devin “ţara de la
    Miazănoapte” şi, respectiv, “ţara de la Miazăzi”. Iar dacă păstrăm sinonimia cu cei patru călăreţi ai Apocalipsei,
    putem deduce că, în “prologul apocaliptic”, Rusia va avea parte de o destabilizare totală cauzată de o serie de
    catastrofe sociale, urmată de o pacificare forţată, venită probabil din afară.
    Iar motivul pentru care afirmam că zdrobirea Rusiei pe munţii Israelului este tragică, dar ‘amortizată’,
    ni-l dă finalul acestei profeţii: El m-a chemat şi mi-a zis: “Iată că cei ce se îndreaptă spre ţara de miazănoapte
    fac să se mai potolească mânia Mea în ţara de la miazănoapte.”
    Stimaţi cititori,
    Aceasta este, în doar câteva cuvinte, aventura RĂULUI în vremurile din urmă. Sigur că, personajul cel
    mai îngrozitor (al tuturor timpurilor, de altfel) va fi Anticristul, de care se vor înfiora până şi tâlharii săi
    contemporani: Şi au început să se închine balaurului (lui Satan, n.n.), pentru că dăduse puterea lui fiarei. Şi au
    început să se închine fiarei, zicând: “Cine se poate asemăna cu fiara şi cine se poate lupta cu ea?”
    Numai că, Anticristul nu va fi singur pe pământ, ci un primus inter pares, ‘cel mai bun’ dintre egali. Cel
    mai satanist dintre satanici. Căci el reprezintă falimentul îngrozitor al Bisericii care-l dă pe Cristos contra lui
    Satan.
    Rusia lui Gog reprezintă şi ea un eşec al Bisericii. Al acelei Biserici care n’a avut tăria să se jertfescă, la
    fel ca Domnul ei, în faţa furiei bezmetice a celor fără Dumnezeu.
    Iar minunata civilizaţie a celor mai politicoşi oameni din lume, China, ne arată unde poate duce etica
    cea mai înaltă lipsită de Dumnezeul cel Adevărat.
    Şi cu toate acestea puse laolaltă vreţi să nu aibă dreptate Samuel Huntington?
    ***

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Biserica Apostata-cea ecumenista, si altele

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Maine nu stim ce vor zice, astazi insa prin ce zic nu sunt deplasati, vorbesc de pasapoartele biometrice. Nu intra in discutie cipurile subcutanale, etc despre care EU oricum are o politica diferita fata de SUA.
    Cred ca astazi se prefigureaza clar o neascultare de ierarhie care poate sa insemne schisma. Trist din orice parte ai privi-o, o schisma nu poate fi binecuvantata mai ales din perspectiva unui pericol ipotetic.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu stiu daca ati observat. In public, e un tip cu ochelari de soare si ras in cap (minutul 1:52 si 14:55). Miroase a SRI sau alt "serviciu"...

  16. Gramescu oana-magdalena

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fraților creștini, cei care ați mai rămas creştini până în ziua de astăzi, şi doriţi să muriţi tot aşa cum v-aţi născut, adică ortodocsi . Iată că am ajuns să trăim şi aceste vremuri, atât de tulburi, în care ne este ameninţată identitatea noastră de popor ortodox-creştin, ne este ameninţată istoria, prezentul dar şi viitorul nostru ca naţiune, şi ce este mai grav, ne este furată libertatea noastră de a crede în singurul Dumnezeu adevărat. Şi zic aici libertatea de a crede în Hristos, pentru că iată, cum de ceva timp încoace, prin tot felul de născociri drăceşti, ni se fură ceea ce are ţara noastră mai sfânt, adică credinţa cea dreaptă. Credinţa pe care am dobandit-o de la Sfântul Apostol Andrei şi, care de-a lungul vremurilor a fost apărată de către românii care şi-au jertfit tot: casă, prieteni, rude, avuţii, soţie, mamă, tată, copii, la urmă şi viaţa lor şi-au dat-o, pentru ca astăzi, noi să putem păstra acest mare dar, pe care îl avem de Sus, adică darul de a păstra şi de a trăi credinţa cea adevarată. Dar astăzi, la vreme de cumpănă, când ecumenismul nici bine nu şi-a arătat colţii, iată că satana, prin slujitorii lui de pe pământ, vrea să subjuge acest popor, şi această naţiune printr-o lovitură dată direct în sânul Bisericii noastre mame, adică obligandu-ne pe toţi laolaltă, mireni sau clerici, să primim aceste însemne diavoleşti, mai precis buletinele si paşapoartele biometrice. Trebuie să ştiţi, dragi creştini, că acestea nu sunt altceva decât premergătoare însemnarii cu pecetea lui Antihrist. Prin primirea lor nu facem altceva decât aceea că ne lepădăm de credinţă şi de Hristos.
    Mărturisesc că deşi sunt foarte tânăr, nu credem vreodată că voi ajunge să trăiesc aceste vremuri, dar iată că am rămas uimit de repeziciunea care a luat-o această drăcească încercare, de a pune sub talpa satanei pe toţi fii şi pe toate ficele acestui popor crestin-ortodox. A venit vremea când mântuirea sufletelor noastre stă în a marturisi dreapta credinţă. Desigur că nu este un lucru uşor a face aceasta, pentru că cei care vor încerca sa o facă, vor ramane fară servici, fară casă, fară anumite funcţii, sau vor fi chiar băgaţi la închisoare. Cât despre oamenii bisericii, le va fi mult mai greu, pentru că riscă şi aceştia dacă vor îndrăzni să deschidă gura, să fie caterisiţi, fugăriţi, riscând chiar vieţile întregii familii. Dar să nu vă speriaţi, iubiţi creştini, de toate acestea, pentru că mărturisirea credinţei şi apărarea ei, trebuie făcută, la fel cum Stefan cel Mare şi Sfânt a facut-o cu sabia în mană. Noi să mergem în faţa slujitorilor satanei, cu sabia duhului şi de este cu putinţă în faţa morţii cu bucuria vredniciei de a fi creştini. Căci, unde este mărturisită credinţa şi adevărul mai tare, dacă nu în faţa morţii. Şi gândiţi-vă la acei creştini adevărati, care au avut acest curaj şi care în faţa ororilor comuniste au susţinut sus şi tare ca sunt creştini şi cred în Hristos. Au fost ţinuţi în frig şi flămânzi, bătuţi şi torturaţi, în fel şi fel de chipuri, dispreţuiti de oameni, dar iubiţi de Dumnezeu, au avut curajul să spună în faţa comunistilor: Cred intr-unul Dumnezeu, Făcătorul cerului şi a pământului, a tuturor celor văzute şi nevăzute…şi ştiţi de ce? Am să vă spun: pentru că erau creştini. Să luăm şi să urmăm exemplul lor, să nu ne fie teamă că aşa suntem noi, creştinii, fii ai jertfei şi ai durerii. Să ne jertfim aşadar viaţa noastră, de va fi nevoie, apărându-ne ţara şi credinţa, pe care cu atâta durere, înaintaşii noştri ne-au lasat-o. Să nu ne punem nădejdea în oameni, ci în singurul şi Bunul Dumnezeu. Să nu ne gândim că vom rămâne fără case, maşini, bani, sau că familia nu va avea ce mânca. Aduceţi-vă aminte ce a făcut Dumnezeu în pustie cu poporul lui Isdrael, când le-a dat să mănânce mană cerească, şi hrană cerească a mâncat omul. Puneţi-vă credinţa doar în voia lui Hristos şi nu numai atât, pentru că nu este deajuns să îndepliniţi cu toţii voia Lui. Apăraţi-vă fraţilor, ceea ce aţi primit de la Dumnezeu, prin jertfa Mântuitorului pe cruce, adică bucuria de a fi creştin, pentru că atunci pe Cruce, a început să se nască ortodoxia şi până în ziua de astăzi, prin jertfă şi durere s-a ţinut, şi tot aşa se va sfârşi ortodoxia, prin jertfelnicie. Chiar dacă vor rămâne foarte puţin fii ai adevărului, care vor avea curajul să mărturisească pe faţa dreapta credinţă, ortodoxia tot aşa se va sfârşi, cum a şi început.
    Să luăm aminte deci la sfatul părinţilor noştrii duhovniceşti, cum sunt cei din Sfântul Munte Athos, cei din ţara noastră, să luăm foarte în serios semnalul de alarmă tras de părintele Iustin Pârvu de la Petru-Vodă, şi să ne unim toţi câţi avem în noi suflare românescă, să ne unim toţi care prin faptele noastre, slujim aceluiaşi Dumnezeu, să ne unim toţi cei care avem acelaşi ţel, adică mântuirea sufletelor noastre, toţi aceia care suntem chemaţi de Tatăl nostru cel Ceresc, să ne împărtaşim cu Preasfântul Sânge şi Trup al Mântuitorului şi Dumnezeului nostru, Iisus Hristos, din acelaşi Sfânt Potir, toţi care suntem sub acoperişul aceleiaşi Biserici mamă, să ne unim dar, pentru că doar uniţi fiind voia noastră se va auzi mai tare, până la Bruxelle, să audă şi să cadă întreaga omenire, ca fii aceste ţari nu au murit şi nu vor ca ţara şi credinţa lor să moară. Să-şi aducă aminte lumea toată şi satana, că încă clopotul de la Putna ne aduce aminte că Sfântul Voievod Stefan cel Mare este aici, lângă noi, şi noi nu-l vom face de râs, şi nu vom da de bună voie, ceea ce el a apărat cu sabia în mână, adică ţara asta sfântă şi credinţa noastra ortodoxa. Dar fraţilor, durerea cea mare, devine şi mai mare, chiar şi sfâşietoare, atunci când auzim chiar de la preoţii bisericii şi ierarhii noştrii că ceea ce ni se pregăteşte acum, nu este atât de periculos, având chiar cuvinte de ceartă şi respingere pentru cei care au curajul să mărturisească că buletinele şi paşapoartele biometrice sunt o ameinţare la libertatea omlui şi la dreptul sau de a fi liber în credinţa cea adevarată. Dar de ce, tocmai nouă românilor ni se face acesta? De ce cei din Europa nu au primit aceste documente, de ce să fim noi prima ţară sau a doua din UE, care să avem aceste documente? Ştiţi de ce? Pentru că noi suntem creştini, şi nu orice fel de creştini, ci dintre cei adevaraţi, şi cred că suntem cea mai puternică piedică împotriva instaurării imperiului lui Antihrist. Nu fraţilor, vremea rugăciunii, a postului aspru, a privegherilor şi a mărturisirii abia a început, dar trebuie să fim uniţi câti mai mulţi. Şi un cuvânt foarte puternic au aici de spus tinerii noştrii creştini, pentru că se vede că bisericile noastre sunt pline de tineret. Desigur avem şi tineri foarte evlavioşi care au o credinţă puternică, bazată pe adevar şi care uniţi într-un singur scop, pot spune sus şi tare că noi suntem creştini şi nu avem nevoie de asemenea documente. Să plângem mult în faţa icoanei Mântuitorului, şi a Maicii Domnului, şi să ne rugăm dar cu lacrimi, din adâncul inimii noastre, ca Milostivul Dumnezeu să păzească pe cei ce iubesc podoaba casei Sale şi chiar dacă Domnul va îngădui să se întample, să nu uitam că trebuie să se întample toate acestea, şi atunci să avem mai multă îndrăzneală şi curaj, pentru a ne putea învrednici de ceea ce nu suntem vrednici, adică de Împărăţia Cerurilor şi viaţă veşnică, Amin!

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nimic mai evident ca cipurile reprezinta un mod de urmarire a oamenilor
    sau de observare a modului cum se asociaza ei. Te uiti pe monitor si vezi cine merge la biserica, sau a participat la o demonstratie... sau la scoala, cine pe cine viziteaza, deci NU AVEM NEVOIE DE UN ASEMENEA INSTRUMENT DE URMARIRE DIABOLIC, CE A INCAPUT PE MANA UNOR ANTICRESTINI ASOCIATI IN DIFERITE SECTE MASONICE. Acest instrument apartine celor care ne impun cultura bazata pe violenta din filme homosexualitate, libertinaj, imprumuturi inrobitoare, care fac tot posibilul sa prosteasca o natiune intreaga, sa o faca sa fie atrasa de moda, vedete si alte non valori. Acestia controleaza cipurile. Va lasati pe mana lor?

  1. Pingback: | CĂLĂUZĂ ORTODOXĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*