17 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am cautat videoclipul pe youtube si mi-a placut. Pe Bush nici nu trebuie sa-l chinui prea tare ca sa spuna tot. E sincer, pacat ca oamenii nu citesc printre randuri. N-am mai ras de mult asa de bine! 🙂 ... stiu ca era de plans dar asta este. Macar daca o sa murim sa murim cum mureau dacii pe vremuri (ca niste LEI)... cu zambetul pe buze si sa ne bucuram de viata pe care o mai avem de trait marturisindu-l pe Hristos.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Prin urmare , mesajul lui se poate reduce la " Sunteti pe mana noastra , in curand va fi razboi , dar.....nu noi vom fi victimile" 😀 , deh ... mi-e sila de prsonajul asta , as zice ca e dracul in persoana .

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am vazut un criminal care a provocat razboaie in tarile arabe pentru interese inguste, pe cioara de Rice vesnic insetata de sange, si in rest toti complotistii, toti iudeo-masonii ce cauta sa prapadeasca lumea noastra

  4. Diaconescu Mihai

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ce părere aveţi că anul acesta urmează să fie al VIII-lea sinod ecumenic? : http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/03/24/pregatirea-monedei-unice-si-a-sinodului-apostat-noutati-24-martie-2009/

  5. artsandcrafts

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este o prelucrare la montaj de sunet si imagine, un colaj, de fapt. Observati va rog, ca atunci cand spune majoritatea cuvintelor dure, imaginea este pe sala. Altfel, montajul poate parea neprofesionist, ptr ca este la un astfel de discurs, ar trebui sa focalizezi exclusiv pe vorbitor, ca impactul sa fie maxim.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    L-am vazut si eu si as vrea niste lamuriri: cand si unde a fost realizat filmuletul sau colajul (ce este in fond?), care este izvorul/sursa lui, putem vedea intregul material (daca exista asa ceva?

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aceeasi metoda pe care o folosesc si televiziunile cand vor sa denatureze unele mesaje care nu le convin...

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acum am sesizat ca nu m-am exprimat clar. Filmul este o contrafacere: sunt luate scurte secvente sonore (cuvinte) din alte cuvantari (din alte inregistrari) si suprapuse peste imagini cu sala, sa se dea senzatia ca Bush chiar a folosit acele exprimari dure. Nu il simpatizez deloc pe Bush, chiar din contra chiar, dar nu in el este cel afectat de manipulare, ci in noi, care suntem luati de prosti.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum putem sa muscam atat de usor din momeala manipularii, printr-un film contrafacut? Ca sa dovedim ce? Ca Bush si administratia este malefica este nevoie de un discurs pe fata in senat? Aveti grija la astfel de postari, ca aduc numai contraservicii. Ele nu fac decat sa hraneasca o foame de senzational

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bush e ca Hitler.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ALO!Ce faceti, duceti lumea in inselare! Se vede de la o posta ca este manioulare, sunt secvente trucate. Domnule administrator al acestui sait, ce ati patit ne luati de prosti? Va rog aduceti lamuriri, altfel o sa ne pierdem increderea in acest sait.
    IUBITII SI IERTATI!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      oare d'ta esti chiar atat de naiv ? Normal ca este un trucaj, nici nu mai trebuia specificat... se pare ca restul lumii a inteles. Si din titlul articolului se poate intelege asta. Alo... vulturu nu mai "vede"

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    daca nu intelegeti engleza nu mai vorbiti va rog!stiu ca noua romanilor intotdeauna ne_a placut sa credem decat ceea ce vrem si sa nu acceptam adevarul!cine a postat acel filmulet,a vrut sa trezeasca ceva in noi,sa avem grija ce facem,de ce nu.......sa vedem intr_adevar ce se va intampla in final cu omenirea.mai bine facem o rugaciune ca Dumnezeu ne va ajuta sigur.puterea omului e mica ,mai ales noi oamenii de rand.daca avem credinta Dumnezeu nu ne lasa.va rog sa ma iertati.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumesc , domnule administrator al acestui sait, o mice precizare as face daca nu va suparati: Mantuitorul ne-A spus ca din cuvintele noastre o sa fim judecati. Astfel cu iertare incercati sa nu mai dati pe sait glume proaste ca asta;Bush totusi e om, e chip al lui Dumnezeu si nu avem voie sa-l trucam astfel, nici un om nu merita asta. Da? Succes in continuare domnule administrator.
    IUBITII SI IERTATI!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Manipularea populatiei prin frica, sub lupa stiintei
    Stiinta - Manipularea populatiei prin frica, sub lupa stiintei
    Regiunile creierului care participa la aparitia senzatiei de frica
    Rl online
    Joi, 05 Martie 2009
    Un studiu publicat in American Journal of Political Science si-a propus sa examineze in ce mod si in ce conditii aleg politicienii sa se foloseasca de sentimentul de frica pentru a-i determina pe cetateni sa sprijine masuri carora, in mod normal, li s-ar opune. Recursul politicienilor la frica este intalnit cel mai des in cazul unor teme abstracte si greu de analizat de catre marele public si / sau mass-media.

    Cercetatorii Arthur Lupia si Jesse O. Menning si-au propus sa examineze modul in care anumite atribute ale fricii
    influenteaza capacitatea unui politician de a-i infricosa pe cetateni de asa maniera incat sa sprijine masuri pe care in mod normal le-ar respinge. Ei sustin ca modul in care se folosesc politicienii de frica depinde de o serie de aspecte critice ale psihologiei maselor. De exemplu, manipularea este mai frecventa in situatiile in care populatia nu intelege problematica pusa in discutie, dar si atunci cand este improbabil ca populatia sa poata depasi teama indusa de politicieni.

    Pe de alta parte, cu cat le este mai usor cetatenilor sa isi da seama ca un politician a facut afirmatii care nu corespund realitatii, cu atat devine mai putin probabil ca politicianul sa incerce sa recurga la metoda fricii.

    “O mai buna intelegere a resorturilor de care depinde optiunea politicianului de a recurge sau nu la manipularea prin frica, in scopul de a obtine luarea unor masuri de proasta calitate, i-ar putea ajuta si pe jurnalisti si pe oamenii de stiinta sa dea interpretari mai corecte unor evenimente importante” – releva autorii acestui studiu.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa este, are dreptate vulturul. Bun sau rau, trebuie si el iertat. Oricum sint convins ca nici el nu stie ce face. Cum a zis Iisus atunci cand a fost rastignit... "... iarta-i Tata ca nu stiu ce fac."
    Oricum asta nu inseamna ca nu trebuie sa luam o atitudine. Si lipsa de atitudine este o atitudine in sine.

  16. Diaconescu Mihai

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Problema este că încercăm să găsim ţapi ispăşitori şi ce este şi mai grav este ca uităm de aproapele nostru că nu este un "ţap" ci este chip al lui Dumnezeu...În fine acum în faţa calculatorului este uşor să tai şi să spânzuri, dar ce o să facem când o să vină vremea să mărturisim credinţa nu doar prin nişte postări de articole ci chiar cu preţul vieţii? Câţi dintre noi vor MĂRTURISI? Cerd că majoritatea suntem prea timizi ca s-o facem. Dar nu-i nimic că neghina oricum se va separa de grâu şi va fi aruncată în focul cel veşnic...Să ne ajute Dumnezeu să nu devenim neghină! Sunt perfect deacord cu Vulturul, de data asta...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*