VIDEO : Danion Vasile si maica Ecaterina – emisiune la B1TV despre microcipuri

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

[vodpod id=Groupvideo.2126821&w=425&h=350&fv=clip_id%3D3320187%26server%3Dvimeo.com%26autoplay%3D0%26fullscreen%3D1%26md5%3D0%26show_portrait%3D0%26show_title%3D0%26show_byline%3D0%26context%3Duser%3A1248849%26context_id%3D%26force_embed%3D0%26multimoog%3D%26color%3D00ADEF%26force_info%3Dundefined]

download

Felicitari pentru emisiune ! S-au zis foarte multe lucruri curajoase, asa cum ne-au obisnuit cei doi marturisitori, in adevaratul sens al cavantului. Sa ne rugam sa-i intareasca Bunul Dumnezeu. Merita felicitari si prezentatoarea acestei emisiuni, precum si echipa de montaj, care a expus in imagini video ceea ce relatau cei doi invitati. E bine sa raspandim aceasta emisiune la toti cei inca nelamuriti. Descarcati aceasta emisiune si o puneti pe un CD in format VIDEO CD si dati-o la toti cunoscutii. Faceti aceasta mica jertfa din dragoste pentru Adevar.

Multumim pentru inregistrare d-nei Mioara si pentru completare fratelui Costy

Din motiva inca necunoscute, reluarea acestei emisiuni la B1TV duminica la ora 13:00 a fost amanata pentru ora 00:00. Se pare ca cei de sus simt ca sunt dati pe fata. Doamne, fii cu noi !

17 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu mai am tv de 4 ani, dar nu mi-as fi imaginat ca atat de mult au " evoluat" lucrurile. deci acum este normal ca domnisorica moderator sa apara in maieu la o astfel de emisiune, si sa aiba o atitudine condescendenta fata de invitatii sai...? Oare ce a impiedicat-o sa vina in costum de baie?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      referitor la ce s-a discutat in emisiune ce aveti de spus ?
      Cum zice insasi prezentatoare, sa trecem peste aspectul fizic al "fetei frumoase"... sa vedem daca nu cumva este "otrava" in interior
      Consideram ca avut mult curaj de a realiza aceasta emisiune si se pare ca a si inteles cum stau lucrurile..

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Emisiune B1TV - 21.02.2009

    Partea1:
    http://video.google.com/videoplay?docid=4229114545142043300

    Partea2:
    http://video.google.com/videoplay?docid=-529809583924304738

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sa nu aruncam cu piatra in moderatoare care prin natura serviciului ei poate s-a imbracat asa si in rest poate sa aiba o tinuta decenta ci sa admiram curajul de care a dat dovada facand emisiunea,faptul ca a asimilat tot ce se discuta si n-a fost ca cei care au dat pe alte posturi si tratau aceasta problema in batjocora

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O emisiune interesanta si o moderatoare super draguta din toate punctele de vedere. Felicitari!!!!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumin pentru postarea emisiunii!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Moderatoare e destul de decent imbracata (nu a venit in costum de baie ca alte prezentatoare ) , astfel de comentarii sunt de prisos . O felicit pe ea si restul echipei , in cea ce priveste emisiunea . De asemenea , multumirile noastre nu pot sa compenseze curajul maicii Ecaterina si a teologului Danion Vasile , suntem alaturi de voi , nu ezitati sa ne cereti orice atunci cand e nevoie , avem nevoie doar de un sut in fund pentru a face un pas inainte (indecenta exprimare , dar aplicabila sitauatiei de fata : ) )Cati dintre noi sau prins de adevar in momentul introducerii actelor ? foarte putini , cine au fost cei care ne-au scos la lumina ? Parintele Iustin Parvu , monahul Filotheu , Parintele Amfilohie Branza si altii pentru care o sa ne rugam in mod spececial . Doamne ajuta-ne sa traim vremurile din urma cu vrednicie !!!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca la astfel de probleme, maieul prezentatoarei ne fascineaza , vaaai de capul nostru....

    PS ref la final. Eu cred ca Anticristul a venit adica vremea lui. Caci ce altceva este permanenta rasplata pentru necredinta, viciu, ticalosie si pedeapsa pentru cei drepti care mor primii<? care sufera primii

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu cred ca se mai poate scapa de o „cipuire” viitoare.
    Tot ce se mai poate face, este sa se amane acest moment. Cat? Cum? Asta depinde de credinta noastra. Ceea ce insa din pacate se poate vedea la crestinii obisnuiti, este ca dragostea de aproapele este pe cale de disparitie, ca nu mai este carare intre vecini, ca prietenia adevarata si dezinteresata este o floare rara si ca increderea crestinilor unii in altii este destul de diluata. Pe cine sa te bazezi? La cine sa ceri ajutorul? Bineinteles la Dumnezeu, dar aici pe pamant la cine? Nu mai vorbesc de restul lumii, pentru care problemele acestea nu exista.
    In aceste conditii, rezolvarea poate fi mai mult pe cale personala: scapa cine poate, vorba parintelui Adrian Fageteanu. Sau am eu o viziune prea pesimista asupra lumii? Nu astept neaparat un raspuns ... 

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa ne intareasca pe toti pe toti intru Dreapta Credinta! Sa ne rugam petru ca Sfantul nostru Sinod sa ia hotararea cea dreapta, de respingere a actelor cu microcip, care au codul 666. Doamne ajuta!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu observ din emisiunea B1TV, o schimbare evidenta a subiectului. mai degraba observ ca mesajul suna cam asa /microcipurile nu sunt o mare problema, ba chiar cu ele putem trai linistiti ani multi/ problema e implantarea pe care dansii o profetesc. Nici un cuvant despre Sinodul de la Cluj si chiar o emisiune data si in reluare. Fratilor iertati dpdv meu de vedere suntem in fata unei mari si iscusite manipulari. Ramaneti entuziazmati insa ar fi bine sa mai si ganditi. Aceasta misiune usureaza de fapt introducerea microcipului in documente si asta foarte abil. De ce au fost primiti imediat dupa sinodul de la Cluj, odata cu mesajul lui Laurentiu din Sibiu. Sunt pe acelasi ton. Parintele Justin nu a spus niciodata ca aceste pasapoarte pot fi primite ca nu sunt un rau atat de mare, sau poate nu inteleg bine poate ne/a scos numai la incalzire. Judecati fratilor nu fiti oi!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oameni buni, eu stiu ca trebuie doar multa rugaciune si multa iubire. Dumnezeu nu ne va lasa. Sa nu ne pierdem nadejdea! E usor sa vorbim si mai greu este sa infaptuim ceea ce spunem. Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne calauzeasca El pe Calea cea dreapta. Sa ne iubim unii pe altii, caci in fiecare om este chipul lui Dumnezeu.Si, daca se zice ca va veni sfarsitul lumii, sa nu ne pierdem cu firea si sa-l marturisim pe Iisus drept Imparatul nostru.Daca-l iubim pe Iisus nimic nu trebuie sa ne inspaimante.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    TOTI din cei care au comentat la acest videoclip, inclusiv cei din emisune au folosit CEL PUTIN o data un telefon (fix/mobil), sau un calculator (de buzunar/desktop/laptop).
    Toate functioneaza pe baza unui microchip. Care prin definitie este …. va las pe voi sa descoperiti 🙂
    Varianta moderna a microchip-ului despre care se vorbeste e o adaptare a unei simple forme de indexare. Se face electronic si nu se mai face pe hartie. Si ? Sunte-ti indexati de la nastere pana la moarte, cu date personale/impersonale alocate fiecarei persoane. (CNP-ul ar fi una dintre aceste forme)
    Certificat de nastere, buletin, pasaport, contracte, adrese ….

    Multa zarva nejustificata … pentru nimic

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Florine,iarta-ma, tot zbuciumul acesta nu e chiar pentru nimic. Daca ai ceva mai multa smerenie si nu te-ai mai crede atoatestiutor,ai studia putin evolutia acestor lucruri ( acte cu cipuri ce contin codul 666, unificarea tuturor actelor pe unul singur card, implantul, care,vai!,deja se practica in unele tari care sunt ceva mai ,,evoluate'' decat noi) si poate ai intelege ce se intampla. Nu am sa reusesc sa inteleg de ce, daca anumite persoane dintre noi nu cred in Iisus Hristos, nu cred in Invierea Crestina, se mai ostenesc sa dea lectii de carte celor ,,inapoiati''. Sa fie cu iertare, Florine! M-as bucura mult sa revii la Adevar! Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa ne dea tuturor puterea in a ne mantui in acest veac apostat!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Florine e adevarat ca cipuri sunt in toate dar nu cipul in sine e problema - asa ca sa intelegi si tu:-se stie ca pe timpul lui nea Nicu eram ascultati cu microfoane, existau paraciosi care turnau la securitate tot ce facea si spuneam noi oamenii de rand, doar ca sa controleze populatia iar acuma se introduce pe plan mondial bigbrother, control prin gps al tuturor animalelor, masinilor si in curand al oamenilor prin aceste cipuri, intocmai sa ne controleze. Puneti problema ce s-ar intampla daca un om ca Hitler, Stalin, Ceausescu sau oricine vrei tu care a facut mult rau lumii, sa conduca un asemenea sistem care are si puterea nucleara in maini. Ar fi vai de noi.
    -si din punct spiritual va fi o mare problema, pt ca altfel Dumnezeu nu ne-ar fi avertizat de 2000 de ani;
    -inchipueti ca ai furat candva ceva si ti-ai platit fapta in puscarie, si ai fost eliberat, avand un cip introdus in mana, vrei sa intri intr-un magazin sa cumperi ceva si nu sa furi, securitatea magazinului este informata ca un hot a intrat in magazin , nu te vei simti tu ca parca ai avea o boala incurabila asa se poarta toata lumea cu tine??? Acum inchipueti ca oriunde te duci, esti continuu un hot si toata lumea se fereste de tine iar securitatea este cu ochii pe tine . Nu cred ca ai mai vrea sa mai traiesti intre oameni.
    DE ACEEA TREBUIE SA NE OPUNEM UNUI ASEMENEA SISTEM

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Credinta e elementul indispensabil, pentru ca mentine motivatia si directia, dar nu poate inlocui actiunea. Poate ca nu avem destula credinta, pentru ca nu cred ca am facut inca tot ce putem. Cel putin cateva zeci de mii de persoane au semnat petitii impotriva introducerii lor. Daca in numarul asta am face mai mult decat atat, am putea crea un curent de opozitie intr-adevar semnificativ. Nu putem pune exclusiv pe umerii altora lucruri care ne privesc direct si personal. Sa facem fiecare tot ceea ce tine de noi si sa fim pregatiti pentru orice rezultat. Lista de lucruri pe care le putem face e lunga: de la documentarea si popularizarea informatiilor importante, pana la asocierea cu cei care gandesc la fel si apelul la autoritatile receptive, sau orice alt mod personalizat si CIVILIZAT, INTELIGENT si DE BUN-SIMT prin care sa tinem problema in atentia publica pana cand va fi rezolvata. Daca tinem subiectul deschis si popularizam masiv contra-argumente greu de demolat, s-ar putea sa reusim sa facem mult mai dificila trecerea la pasul urmator, in care nu ni se va mai da de ales. Asa ca sa nu lasam subiectul sa cada in uitare. Si mai ales sa nu ne lasam provocati si manipulati.

  16. iulia teodorescu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    e bine ca se mai poate vorbi pe fata. Nu va lasati amagiti. Evreii au stat in pustie 40 de ani si Dumnezeu i-a hranit cu mana cereasca. ce alta dovada ne mai trebuie? Avem nevoie de preoti luptatori care sa ne dea elan. Dumnezeu nu ne lasa si prin cuvantul Pr. Iustin ne-a demonstrat asta. Eu l-am vazut o data pe pr. si mi-a fost de-ajuns. Un martir al vremurilor noastre. Cat despre BOR nu e nimic nou. Pr. Calciu a fost prigonit si din interiorul bisericii, ba chiar de ierarhi. De ce sa na mai mire atitudinea lor? Curaj si nadejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*