Planurile Sioniştilor : Criza economică generală

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

xmas2_dees“Crestinii aproape ca au pierdut obisnuinta de a gândi fara ajutorul sfaturilor noastre stiintifice. Iata de ce ei nu vad trebuinta grabnica de a face ceea ce vom face noi atunci când ne va fi sosit domnia si anume de a propavadui în scolile primare singura stiinta adevarata, care e cea dintâi dintre toate stiintele ordinii sociale, ale vietii omenesti si ale existentei sociale, stiinta care arata diviziunea muncii si împartirea oamenilor în clase si conditii deosebite.

Trebuie ca fiecare sa stie ca niciodata nu poate exista egalitate în urma deosebitelor feluri de munca la care sunt supusi oamenii, ca nu pot fi toti deopotriva raspunzatori înaintea legii; ca, de pilda, raspunderea nu e aceeasi pentru acela care nu aduce atingere decât cinstei lui proprii. Adevarata stiinta a ordinii sociale, în taina careia noi nu lasam sa patrunda crestinii, ar arata tuturor ca locul si munca fiecaruia trebuie sa fie diferita, pentru a nu fi un izvor de încurcaturi în urma lipsei de potrivire dintre educatie si munca. Învatând aceasta stiinta (si înca din scolile primare) popoarele se vor supune de buna voie puterilor si ordinii sociale stabilite de catre ei în Stat. Dimpotriva însa, în starea de azi a stiintei, asa cum am faurit-o noi, poporul încrezându-se orbeste în cuvântul tiparit nutreste, în urma neadevarurilor pe care le crede si cu care îi întretinem prostia, o ura împotriva tuturor pozitiilor pe care le crede a fi deasupra lui, deoarece el nu întelege importanta fiecarei pozitii sociale.

Aceasta dusmanie va creste înca în urma crizei economice, care se va sfârsi prin încetarea operatiunilor de bursa si a mersului industriei.

Când vom da nastere (cu ajutorul tuturor mijloacelor ascunse de care dispunem, prin aurul care se afla în întregime în mâinile noastre) unei crize economice generale, atunci vom arunca în strada multimi întregi de muncitori în aceeasi zi, în toate tarile Europei.

Aceste multimi nemultumite vor varsa cu sete sângele acelora pe care, în simplitatea nestiintei lor, îi pizmuiesc înca din copilarie si ale caror bunuri le vor putea atunci jefui.

Ele însa nu se vor atinge de ai nostri, deoarece momentul atacului ne va fi cunoscut dinainte si vom lua toate masurile pentru a ne pune la adapost.

Am spus ca progresul îi va supune pe toti crestinii domniei ratiunii. Astfel va fi manifestat despotismul nostru; el va sti sa linisteasca toate framântarile prin masuri strasnice si exemplare; el va sti sa goneasca liberalismul din toate institutiile.

Când poporul vede ca i s-au facut, în numele libertatii, atâtea concesiuni si avantaje, îsi închipuie prosteste ca el este stapânul si se arunca avid asupra puterii dar, bineânteles, se izbeste de o multime de piedici. Atunci el nu se gândeste sa se întoarca de unde a plecat, ci începe sa-si caute un nou conducator si, astfel, fara sa-si dea seama, el îsi depune toate puterile la picioarele noastre. Amintiti-va de Revolutia Franceza, careia noi i-am dat numele de “Mare”; tainele pregatirii ei ne sunt bine cunoscute deoarece ea a fost în întregime opera noastra.

De atunci noi ducem poporul de la o dezamagire la alta, cu scopul ca sa se lipseasca chiar si de ceea ce este bun, în folosul viitorului Rege-despot, pe care în viitor îl pregatim lumii.”

extras din al III-lea protocol secret francmasonic

7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bertrand Russell , 1953:

    “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor... Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului... Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante... Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie... Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
    Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul... O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial. “

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-16/440991/ENDGAME-%E2%80%93-ALEX-JONES-%2C-subtitrare-in-limba-romana-%2C-analiza-documentarului.html

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    foarte tare, deci protocolul asta e secret ?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti şi iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Să nu exagerăm. Ben Gurion spunea că după înfiinţarea statului Israel modern, mişcarea sionistă trebuie să îşi impună singură intrarea într-un proces organizat de autodizolvare. Faptul că nu s-a întâmplat aşa ceva, faptul că unii cer acum identificarea anti-sionismului cu antisemitismul, se datorează apariţiei unui pseudosemitism al falşilor evrei. Iar Problema economică este oricum, extraordinar de complicată şi grea. Este vorba despre împărţirea resurselor! Să nu uităm că sionismul ca ideologie, apare abia în secolul XIX, fiind la început nedisociat de comunism! Abia Hertzl realizează desprinderea, cu binecuvântarea noii puteri imperiale germane! Hertzl şi kaizerul Wilhelm se înţelegeau perfect

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O da.Protocolul spurcatilor este adevarat,scopul lor este sa distruga crestinismul.In jurul anului 740 imparatia satanei se naste intre Marea Caspica si Marea Neagra,numele acesteia este KHAZARIA.Regele imperiului adopta religia iudaica intr-o pestera,treptat locuitorii imperiului adopta si ei noua religie.Regele BULAN angajeaza oameni scoliti si intemeiaza scoli pentru studierea vechiului testament(TORAH) in imparatia lui.Acesta construieste chiar si un templu asemanator cu cel construit de Moise.Carti de studiat;The Jews of Khazaria by(KEVIN ALAN BROOK).The Kuzari And The Shaping Of Jewish Identity,1167-1900 by(ADAM SHEAR).The International Jew The World's Foremost Problem(by Henry Ford).The Thirteenth Tribe (1976) is a book by Arthur Koestler.JESUS WAS NOT A Jew

    Benjamin H. Freedman, Jewish Historian - Researcher - Scholar.
    From "Common Sense", p. 2-1-53 and 5-1-59 BIBLIA ne arata clar in Apocalipsa 2:9 Stiu necazul tau si saracia ta,dar esti bogat,si hula din partea celor ce zic despre ei INSISI CA SANT IUDEI SI NU SANT,CI SINAGOGA SATANEI..Apoc 3:9 Iata,iti dau din SINAGOGA SATANEI,DINTRE CEI CARE SE ZIC PE SINE CA SANT IUDEI SI NU SANT,CI MINT;IATA,AI VOI FACE SA VINA SI SA SE INCHINE INAINTEA PICIOARELOR TALE SI VOR CUNOASTE CA TE-AM IUBIT..Pentru cei care vor sa stie cine este Anticristul,trebuie doar sa se uite la steagul Kazarilor din Palestina,THE SIX POINTED STAR/AKA STAR OF DAVID.

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » “NU CITI ASTA!” (Noutati 10 ianuarie 2009)

  2. Pingback: Ben Gurion despre mişcarea sionistă « Blog ideologic Titus Filipas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*