Părintele Iustin confirmă autenticitatea comunicatului

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

Iată că a fost nevoie şi pentru cei mai sceptici, ca părintele să confirme că ii aparţine Comunicatul trimis către ţară, prin care îndeamnă populaţia ţării să NU accepte noile paşapoarte şi noile permise de conducere. Cu toate că mojicii de la pro-tv au luat în batjocora spusele părintelui, părintele le-a răspuns tranşant : “Nu am voie să am o părere ???”.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=CLytI1DQ-ec]

Vezi si INREGISTRAREA AUDIO PRIN CARE PARINTELE CONFIRMA CA ACEL APEL ESTE CUVANTUL SFINTIEI SALE

17 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu ma mira, stapanul PRO TV este evreul LAUDER:

    http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/07/personalitati-si-organizatii-familia-lauder-estee-lauder-companies-si-pro-tv/

    Consider postul principal responsabil ( pe langa alte promovari de „ valori „ ale erei noi ) de manelizarea din mass-media:

    http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/07/tigani-tiganesc-tiganime-tiganizare-istoric-george-soros-deceniul-de-incluziune-sociala-a-rromilor-2005-%e2%80%93-2015-pro-tv-manelizare/

  2. Dumitrescu Valentin

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este foarte interesanta pozitia BOR...

    "Conducerea BOR considera demersul unul rupt de realitate".

  3. Dumitrescu Valentin

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce nu ia atitudine PF Daniel......este cumva mason si a fost ales pe criterii neortodoxe?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PRO-TV face de ani de zile pregatirea psihologica intensa a populatiei telespectatorilor ei ferventi pentru debarasarea de orice bun-simt si pudoare , de indoctrinare cu sex si pasiunea nebuna a placerilor mondene, de formare a ,,omului nou" robit complet de pofte animalice, si usor de manipulat de capastrul acestor pofte. Am multi cunoscuti care -s dezgustati de genul asta si nu mai urmareasc demult PRO-TV ! Traiasca Internetul , unde putem ( momentan, ca nu se stie cata vreme se va mai putea...) sa ne informam cu ce ne intereseaza, nu cu tot borhotul globalizarii idiotiei.
    Ierarhia de la varf a B.O.R. face politica strutului fata de orice problema in care ar putea deranja occidentul , daca s-ar pronunta ferm si clar impotriva. Uite asa, treptat -treptat ajutam la constituirea statului mondial , cu religia unica anticrestina, deh ! Ca homosexualii occidentali au greturi cand aud de sodomie si pedepsele iadului.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Stiti de ce nu il cred pe parintele Iustin? Pentru ca nu-i intereseaza sufletul. Promoveaza dorinta de a fi doar consumisti si materialisti.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ati observat ce tendentiosi sunt? cei de la protv sunt in primul front impotriva omului! Dumnezeu sa-i lumineze

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai bine ai facut mai admin de ai pus astea pe site sa vada si cei ce nu cred, iar in privinta protv-ului stiam ca televiziunea are niste scopuri murdare dar nici chiar asa , nici pic de rusine . Parintele iustin pt noi pt poporul asta ortodox a suferit enorm de multe si noi ce rasplata ii aducem luare in ras. Pe cati nu ne suporta cand ne ducem la usa chiliei Sfintiei sale si stam pt noi cate o suma din timpul Sfintiei sale si noi ce facem , si tot bine le pe care incearca sa-l faca tot pt noi dupa ce ca nu dam o mana de ajutor mai luam si in batjocora. Dumnezeu sa ne miluiasca pe toti , si sa nu uitam ca pr Iustin are dreptate si Sfintia Sa stie mult mai multe dedesupturi decat noi , iar noi ca si popor ortodox trebuie sa fim alaturi de lupta Sfintiei sale ...

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ps: daca strang niste semnaturi insotite de cnp , impotriva pasapoartele si carnetelor auto cu cip biometric , o sa le trimit la petru-voda? , pt ca la bucuresti nu prea am inteles unde si cum .

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    bravo maria,strange cat mai multe si trimite-le la PETRU VODA.ai si un nr de tel 0233.257.003.DOAMNE AJUTA !

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-i dea sananate si multa putere Parintelui Iustin, si tuturor marilor duhovnici inca in viata, a tarii noastre! ca e mare nevoie de ei!
    Maica Domnului sa fie cu toti!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ROMANIA are un destin spiritual deosebit si amintesc aici doar ceea ce spune Parintele Arsenie Boca: „Mai sa stiti ca multi vor pleca din Tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”.
    Pentru a contribui fiecare ROMAN cu adevarat la acest destin cu totul deosebit al ROMANIEI este necesar ca pe langa RUGACIUNE si POST sa cerem cu totii SCOATEREA IN ILEGALITATE a MASONERIEI in ROMANIA, caci de-aici vin toate problemele sociale cu care se confrunta romanii. Deci este necesar SA FIE INITIATA o CAMPANIE de STRANGERE de SEMNATURI pentru SCOATEREA IN ILEGALITATE a MASONERIEI in ROMANIA. RAUL trebuie TAIAT de la RADACINA, ca altfel da din nou lastari, ca o hidra monstruoasa.
    MASONERIA si ACTIVITATILE ei in ROMANIA sunt CAUZA acestor rele cu care ne confruntam: introducerea carţilor de identitate cu cip, introducerea permiselor auto cu cip, campania de vaccinare a fetitelor din ROMANIA, dar si panarama „gripei aviare”, panarama cu sarea iodată bagata pe gat oamenilor prin decret parlamentar, panarama cu soia si alte plante modificate genetic introduse in ROMANIA etc.
    ACTIUNEA INTELEAPTA este de a DISTRUGE CAUZA tuturor acestor probleme, pe de o parte, personal, prin POST si RUGACIUNE, si social, prin SCOATEREA ÎN ILEGALITATE a MASONERIEI în ROMANIA.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bine spune fr. Saccsiv: "Nu ma mira, stapanul PRO TV este evreul LAUDER"
    In spatele tuturor rautatilor sunt evreii. ati vazut ca in inregistrare nu e lasat parintele sa spuna ceva? Doua secunde...(36-38 din secventa).
    Sf Antonie cel Mare (+356): "Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca, si cand vor vedea ca unul nu este ca ei, vor zice ca este nebun". Iata ca am ajuns vremurile. Sfintia sa este un asemenea "nebun". dar cati din noi îi vom urma??
    Si cati îl vor parasi? Sa ne ajute Domnul sa fim cu totii "nebuni" pt adevar, cum a dovedit-o si par. Iustin Marturisitorul.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    IUBITI-VA DUHOVNICII ISCUSITI si CURAJOSI ! Indiferent daca nu intelegeti teologic (teoria ortodoxa) si duhovnicesc ( practica-realitatea ortodoxa) sau nu impliniti ceea ce spune ARHIMANDRITUL JUSTIN PARVU ..TREBUIE SA-L IUBITI pentru ca dusmanul nu-l iubeste, dovada ca la 90 de ani l-a facut arhimandrit (fata de majoritatea staretilor ce la 25-30 ani sunt arhimandriti-a 3-a treapta a calugariei ) !
    Daca nu puteti face ceea ce simtiti ca merita PARINTELE ,macar iubiti-l sincer de la distanta caci iubirea dvs este ruga de viata lunga pentru el catre Dumnezeu !Daca intelegeti ce ne spune atunci iubirea dvs se completeaza cu fapta ortodoxa,asa cum Hristos ne cere :"Cine Ma iubeste pe Mine,sa-Mi pazeasca poruncile !'...Retineti ca A PAZI PORUNCILE SI FERICIRILE Hristice inseamna NON-STOP,fara pauze ! Amin !
    LA MULTI ANI PARINTE JUSTIN,fratele nostru mare !!!
    NE ESTE DOR de Cuvantul hristic al PreCuviosiei Voastre !

  14. Petre Fartatescu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca nu va cunoasteti bolile sufletesti, mergeti la Pr. Justin sa va "scaneze" si veti afla singuri, fara cuvant, care va sunt tarele.
    Daca nu cunoasteti bolile neamului in care traiti, mergeti la Pr. Justin si veti afla, tot fara cuvant, doar in gandul vostru, de ce suferim...
    Si daca nu stiti ce aveti de facut, mergeti la Petru Voda, rugati-va si veti afla ce nici nu banuiati ca stiti ...
    Unul din ultimii MARII DUHOVNICI ai acestui neam: Pr. Teofil, Pr. Arsenie si Pr. Justin si cam gata... DUHOVNICI, nu arhierei, nu teologi teologhisiti prin scoalele teologiei, cu diplome si atestate, cu cruci patriarhale si alte spoieli lumesti. DUHOVNICI si TEOLOGI dupa chip, nu dupa loc, in Duh si Cuvant.
    Paganii nu inteleg ca tarandu-l in noroi, jignindu-l si murdarindu-l fac voia Domnului si mai mult se va inalta, iar ei mai rau vor cadea, caci oricine va suferi jigniri si ocari in numele lui Hristos va vedea Imparatia Cerului, iar cei ce vor jigni si ocari pe Ucenicul lui Hristos, vai lor !...
    Si inca, pentru cine vrea sa vada rugaciunea daltuita-n piatra, sa mearga la Petru Voda si va vedea rugaciunea in fiecare caramida si piatra peste piatra cu care s-a rostuit Monastirea, dar, ATENTIE MARE !, CINE VA PASI ACOLO NU SE VA MAI INTOARCE ACELASI OM... In cel mult anul urmator toate cele rele si pacatoase ale omului vor sari in aer, viata lui pacatoasa va sari in aer si nu va mai fi niciodata la fel...
    Pai, de acest PREOT v-ati gasit voi sa va atingeti ?! Nu v-ati gandit ca omul acesta si daca greseste tot are dreptate ?! Nu pricepti ca omul acesta este IN MISTER ?! Si ca nu poate mintea sa priceapa tainele care sunt din MISTER ?!...
    Mai zilele trecute, o proasta (etimologic= nestiutoare) zicea ca mai bine s-ar ocupa (Pr. Justin) de copiii neajutorati... Pai, mai mult decat CASA LUI DUMNEZEU ce poate omul sa zideasca ?! Mai mult decat casa, rugaciune , masa, toate fara bani, ce poate cineva sa faca pentru tine, omule, orbule ?!
    Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac ! Si pe mine ca judec si nu tac !...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      La Petru Voda exista un spital pentru batrani si copii, deci nici activitatea filantropica nu este neglijata de parintele Justin. Plus nenumaratele binefaceri, ce doar Bunul Dumnezeu le cunoaste, cum e si normal.

  1. Pingback: Război întru Cuvânt » CONFIRMAREA AUDIO DE LA PARINTELE JUSTIN

  2. Pingback: IN ATENTIA CARCOTASILOR SI DETRACTORILOR PARINTELUI JUSTIN: : ORTODOXIE.INFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*