Părintelui Iustin Pârvu confirmă clar autenticitatea comunicatului făcut împotriva noilor documente

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=UJDjRzIIEpQ]

Descarca MP3

Cuvantul pe care l-am adresat eu poporului nostru ortodox, este cuvantul meu care l-am adresat cu toata convingerea si sinceritatea si pentru cei care cred ca este cu adevarat sa fie binecuvantati iar cei care nu cred ca este cuvantul meu sa-i lumineze Dumnezeu. Cine are buna constiinta si e un om de buna credinta, ramane sa creada ceea ce-i asternut pe hartie. Cine se-ndoieste, cine nu crede ramane in necredinta lui si Dumnezeu sa-l binecuvanteze, sa-l lumineze. Asta-i.. ce sa mai spunem ? Daca ar fi sa stam ca comentam din nou convorbirea asta, tre sa luam de la inceput iara si sa intram in niste lucruri care poate is chiar cu adevarat periculoase. Ca sa le expunem in totalitate ar trebui sa ne luam de masonerie, sa ne luam de sionism, de fortele americane, de crimele care se intampla in toata lumea, sa ne luam de clonarile si urgiile care se intampla, de noua ordine mondiala, sa ne luam de injectiile care vin acum si le impun copiilor si tinerilor ca sa nu nasca si toate lucrurile care duc la aceiasi concluzie: ca sunt iudeii de alta data care au ucis 14 mii de prunci…si azi au acelasi plan de criminalitate in viata poporului crestin ortodox.

14 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si eu sunt impotriva cipurilor,si vreau sa spun ca locuiesc in Italia de trei ani si ei(italienii) sau opus acestor amprente digitale(trei ani in urma) si acum nu se mai fac ca si in alte tari, atunci ma gandesc la noi de ce nu se poate? De ce trebuie sa fim noi romanii in fruntea tuturor prostiilor?? Si nu numai din punct de vedere religios dar si uman, chiar nu putem avea un pic de privacy?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Suntem crestini, si trebuie sa ne luptam, sa nu ne lasam doborati! cum alte popoare au reusit ca aceste cipuri si buletine biometrice sa nu fie impuse in tara lor, noi oare nu putem?
    de ce suntem atat de slabi si de influentabili?

  3. Catalina Alexandra

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa traiti Parinte! Dumnezeu sa Va daruiasca zile indelungate, sa ne calauziti, altfel pierdem Calea, spre Adevar, ne putem pierde si Viata! Tot ce ne inconjoara, ni-L rapeste pe Iisus, mintea ni se incetoseaza, si astfel orbim, si surzim. E tare greu, de 2 ani incoace, inclusiv oxigenul ne este furat. Aceasta este perceptia mea la nivel de microcosmos, adica biologia proprie individului. Ajutati-ne sa gandim, si spuneti-ne cum putem sa ''respiram''complet, in absenta oxigenului din aer! Analizand comp chimica a aerului, daca micsorezi procentul de oxigen, ramane: azot;bioxid de carbon,argon, xenon,etc..,pulberi, bacterii, samd. Va sarut mana!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Catre Parintele Justin,
    In speranta ca voi primi raspuns....
    Eu am emigrat in Canada in urma cu 3 ani.Toate actele aici au aceste coduri de bare.Cand am emigrat am auzit ca aceste coduri de bare contin numarul 666.Nu am luat in serios aceasta treaba pentru ca stiam ca vor urma microcipurile.
    M-am gandit si consolat cu gandul , ca asa cum scrie in Biblie, momentul crucial este cel acceptarii microciputilor pe mana sau pe frunte.
    Apoi am inceput sa caut cat mai mult si am descoperit acesta opinie precum ca momentul lepadarii de Iisus Hristos este cel in care acceptam acest numar de buna voie pe actele noastre de identitate.
    Daca este asa, inseamna ca pentru mine nu mai exista nici o salvare si ca sunt un suflet vandut iar daca lupt impotriva acceptarii microcipului este inutil pentru ca cu el sau fara el eu m-am lepadat.
    Astept si sper ca voi primi un raspuns luminat!
    Doamne ajuta!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    trimiteti mesajul Parintelui Parvu Iustin la toate sectiile de evidenta a populatiei - mai ales Neamt -
    Cititi Apocalipsa .

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu nu sunt parintele Iustin si daca nu ajungeti la Petru Voda, cred ca este mai complicat sa va raspunda, doar daca ii ia cineva un interviu in acest sens. Va pot spune insa ca nu trebuie sa disperati si sa deznadajduiti. Spovediti-va si cautati sa va pastrati macar cugetul neintinat. Daca puteti sa renuntati la utilizarea acestor acte in forma noua, cu acel cod si cu cipuri, faceti-o, alegand varianta clasica, fara aceste interventii care sigur au legatura cu cel rau. Daca nu puteti, ramaneti asa, evitati pe cat posibil implementarea cipurilor si oricum inmultiti rugaciunea. Va fi aproape imposibil sa nu acceptam intr-un final aceste cipruri, pentru ca ar insemna ori sa murim, ori sa ne izolam total de lume, si asa nu stiu cate resurse vom avea. Dar Dumnezeu sa ne ajute si sa ne intareasca in credinta.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ROMANIA are un destin spiritual deosebit si amintesc aici doar ceea ce spune Parintele Arsenie Boca: „Mai sa stiti ca multi vor pleca din Tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”.
    Pentru a contribui fiecare ROMAN cu adevarat la acest destin cu totul deosebit al ROMANIEI este necesar ca pe langa RUGACIUNE si POST sa cerem cu totii SCOATEREA IN ILEGALITATE a MASONERIEI in ROMANIA, caci de-aici vin toate problemele sociale cu care se confrunta romanii. Deci este necesar SA FIE INITIATA o CAMPANIE de STRANGERE de SEMNATURI pentru SCOATEREA IN ILEGALITATE a MASONERIEI in ROMANIA. RAUL trebuie TAIAT de la RADACINA, ca altfel da din nou lastari, ca o hidra monstruoasa.
    MASONERIA si ACTIVITATILE ei in ROMANIA sunt CAUZA acestor rele cu care ne confruntam: introducerea carţilor de identitate cu cip, introducerea permiselor auto cu cip, campania de vaccinare a fetitelor din ROMANIA, dar si panarama „gripei aviare”, panarama cu sarea iodată bagata pe gat oamenilor prin decret parlamentar, panarama cu soia si alte plante modificate genetic introduse in ROMANIA etc.
    ACTIUNEA INTELEAPTA este de a DISTRUGE CAUZA tuturor acestor probleme, pe de o parte, personal, prin POST si RUGACIUNE, si social, prin SCOATEREA ÎN ILEGALITATE a MASONERIEI în ROMANIA.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sper ca Sf.Sinod sa ia atitudine fata de aceasta chestiune.Pentru mine,ca si crestin,inscriptionarea numarului 666 pe orice act ce-mi apartine este o
    violare a libertatilor mele religioase.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Draga Anca, am citit mesajul tau si incerc sa te ajut si eu, atat cat ma pricep. Cred ca ai nevoie de multa incurajare, fiind si atat de departe de tara si neavand- presupun- cam pe nimeni cu care sa discuti probleme duhovnicesti. Sunt de acord cu cele spuse de Par. Ciprian, deci nu trebuie sa-ti pierzi nadejdea, sunt atatia care s-au mantuit in ultima clipa. Poate ca te-ai lepadat de Hristos atunci cand ai semnat langa codul de bare, dar cred ca Dumnezeu, in marea lui mila iti va primi cainta si lacrimile daca vei renunta la ele , adu-ti aminte de mitul lui Faust si mai sunt exemple, insa nu prea vad cum ar fi posbil sa traiesti acolo, intr-o tara straina (si necredinciosa) fara acte. Si ca sa pun punctul pe "i" , cred cu tarie ca cel mai bine ar fi sa te intorci acasa, indiferent de consecintele in plan material, profesional etc. Mai important decat salvarea sufletului tau (si al celor dragi tie) nu este nimic pe lume. Daca vom ajunge sa traim in vremurile de prigoana trebuie sa ne intarim de pe acum cu gandul ca vom lasa casa, masa, profesie, masina, asigurari medicale si tot ce tine de un trai civilizat si ne vom retrage pe la tara, cei care mai avem un petec de loc si o casuta, unii chiar prin pesteri, paduri, nu stim cum va fi, dar sigur va fi cumplit. Putini vor rezista. Insa, pt. cei care vor sa se mantuiasca, Dumnezeu va scurta acele zile si nu-i va parasi. Noi trebuie sa ne inarmam de pe acum cu gandul ca vom rezista, sa nu spunem nici o clipa "eu sunt slab, nu pot". De aceea spun cuviosii sa ne antrenam de pe acum sa rezistam la greutati "invatati sa mancati cu lingura mica", sa nu facem compromisuri pentru pantec - unele profetii spun ca se vor manca oamenii intre ei, de foame. Trebuie ca noi sa nu devenim nici canibali, nici iscarioteni, ci sa nadajduim in Hristos si sigur el ne va da putere in fata prigoanelor. Sa avem tot timpul in fata jertfele Brancovenilor si ale martirilor din temnitele comuniste . Cata noblete avea sfantul Valeriu Gafencu ! Ne va ajuta Maica Domnului, sfintii si toate puterile ceresti, nu vom fi singuri!. Ce mai stai acolo unde nimeni nu se inchina de la dreapta la stanga sau nu se inchina deloc ? Vino pe pamantul ortodoxiei tale si Dumnezeu te va primi cu dragoste la sanul Sau! Vino cat se mai poate. Dumnezeu sa-ti lumineze calea ! P.S. Mi-am adus aminte dee un articol din formula as despre Gerlinde Gabler, o doamna din Germania care - culmea !- a venit din Germania sa se stabileasca in Romania.; s-a ptrecut o minune cu ea, a invatat romaneste in mai putin de o luna, s-a botezat ortodox si este consilier pe langa Inaltul Streza, mi se pare, pe probleme sociale. Citeste articolul si te vor trece fiori ! Formula As nr. 778, rubrica Spectator. Doamne ajuta !

  1. Pingback: IN ATENTIA CARCOTASILOR SI DETRACTORILOR PARINTELUI JUSTIN: : ORTODOXIE.INFO

  2. Pingback: Război întru Cuvânt » CONFIRMAREA AUDIO DE LA PARINTELE JUSTIN

  3. Pingback: CONFIRMAREA AUDIO DE LA PARINTELE JUSTIN PARVU « bataiosu.ro

  4. Pingback: Părintele Iustin confirmă autenticitatea comunicatului « † Apologeticum

  5. Pingback: Parintele Justin Parvu da o lectie de smerenie si confirma autenticitatea Apelului sau contra Cipurilor 666 « Maryuscalyn’s Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*