Henry Kissinger: Obama are ocazia să creeze o nouă ordine mondială

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

[vodpod id=ExternalVideo.768410&w=425&h=350&fv=]

Conflictele de pe glob si respectul manifestat fata de Barak Obama la nivel international au creat contextul propice unei noi ordini mondiale, a declarat, la CNBC, fostul secretar de stat american Henry Kissinger. Potrivit “worldnetdaily.com”, afirmatia a fost facuta in timpul emisiunii “Squawk on the Street”, moderata de Mark Haines si Erin Burnett. Fiind intrebat de cea din urma care crede ca va fi considerat, de catre administratia Obama, cel mai important conflict, Kissinger a raspuns: “Presedintele ales va prelua mandatul intr-o perioada in care exista mai multe conflicte in diferite parti ale lumii. Avem India, Pakistanul, avem miscarea jihadista. Asa ca (n.r. Obama) nu poate spune ca exista o singura problema importanta. Dar poate da un impuls politicii externe americane, partial datorita faptului ca imaginea sa este extraordinara in intreaga lume. Misiunea sa va fi sa elaboreze o strategie pentru America, in aceasta perioada in care, cu adevarat, poate fi creata o noua ordine mondiala. Este o mare oportunitate, nu este doar o criza!

Ziua.ro

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...pt cei care viseaza la "o noua ordine mondiala", orice situatie politica devine "o mare oportunitate".

    iar pt cei care vad pretutindeni conspiratii mondiale, elitiste, francmasonice, etc, exprimarea unor opinii asemanatoare celei de mai sus este argumentul forte in "dovedirea" teoriei conspiratiei.

    urez succes ambelor tabere. intre timp, eu o sa-mi vad de viata.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Henry Kissinger ( 1923 - ) , evreu , participant Bilderberg Group , Secretary of State, 1973 - 1977 . Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project ( unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller ) . Participant activ Trilateral Commission. In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09. , fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase ( banca Rockefeller ) . Membru Bohemian Grove
    In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale , formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger , s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala .
    A facut o vizita secreta in China in 1971 , avandu-l subaltern pe Winston Lord .
    Tot el mai spunea in 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :
    “ Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia “
    A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei.
    Iar la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:
    “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine - ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “
    Si foarte important :
    “ NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “
    In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger . Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan.
    Delegatia americana face parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie
    Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-05/575192/Am-avut-dreptate-%3A-Barack-Obama-presedinte.html

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Despre Noua Ordine Mondiala a se vedea documentarul The Big Picture (subtitrat).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*