Azi in pasaport, maine sub piele

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

ANARHIE SAU DUHOVNICIE?
REVOLUTIE SAU MARTURISIRE?

Cu ceva vreme in urma, Parintele Iustin a dat un Comunicat celor ce mai au urechi de auzit.

Multi s-au inflamat. Si mai multi s-au declarat sceptici, iar o parte destul de numeroasa a aderat la acest Comunicat. Personal impartasesc Cuvantul Parintelui, desi este usor utopic si alarmist, intr-un stil cu care nu ne-a obisnuit. Dar este autentic si provine din marea dragoste a Parintelui fata de cei ce-i bat la usa chiliei, cei care asteapta de la Sfintia Sa, povatuire. Parintele trateaza cu deplina responsabilitate rolul de monah si duhovnic, mai ales cu cat este unul dintre cei mai mari duhovnici ai neamului. Parintele stie ca “sangele aproapelui, din mana noastra se va cauta”. Ce-a dorit sa realizeze Parintele prin acest comunicat? Sa dezbine? Sa sperie? Sa faca neascultare si sa incite la nesupunere? Nu. Ci a atras atentia asupra unei probleme de capatai pentru orice crestin care traieste aceste vremuri. Cumva, Printele incita la neascultare, la nesupunere, dar nu fata de buna credinta a autoritatilor laice ci fata de acest demers demonic, daca nu demonic in sine, oricum demonic in esenta.

Parintele Iustin considera cipurile din pasapoarte si permise auto drept un pas premergator pecetluirii dracesti din Apocalipsa 13. Si de la aceasta idee porneste toata discutia. Unii se intreaba si isi dau singuri raspunsul, din pacate, daca ipoteza problemei este intru totul corecta. Si ei cred ca nu. Intr-un fel au dreptate, insa aceasta precautie dusa la extrem, devine insasi o extrema. Am vorbit despre extremism acum vreo 3 articole mai jos. Acestia spun ca cipurile nu sunt dracesti, vazand doar un pericol din punct de vedere al libertatii persoanei. Mai mult, Parintele Savatie, afirma pe blogul sau ca: “Discuţia despre paşapoartele cu cip nu a reuşit niciodată să fie teologică. Pentru că nu este o problemă teologică” si ca “Lupta pornită acum în România nu este împotriva pecetluirii, căci unul Dumnezeu ştie ce a vrut să spună Sfîntul Ioan în Apocalipsă, dar este o luptă de apărare a adunării creştine”.

Din pacate, desi spune si niste adevaruri, in acelasi articol, Parintele Savatie se inseala. DISCUTIA ESTE TEOLOGICA IN PRIMUL RAND!!! Iar daca Sfintia Sa nu pricpe ce-a vrut sa spuna Sfantul Ioan in Apocalipsa 13, e o problema mare pentru dansul. Poate pe viitor va pricepe. Experienta personala ma face sa afirm cu certitudine ca oamenii se schimba: unii in rau, altii in bine. Sunt si unii care raman constanti, unii in prostia lor, altii in sfintenia lor, dar acestia sunt foarte putini.

Sa derulam un pic filmul. Sa ne oprim la codul cu bare, sistemul de gestionare EAN13, folosit cam peste tot in lume, mai putin la japonezi. Asa cum Mircea Vlad arata in “Apocalipsa 13″, iar un parinte aghiorit grec in “La apusul libertatii” CODUL CU BARE ESTE ALCATUIT PE CIFRA 666. Demonstratia stiintifica o gasiti in cartile mentionate anterior, sau pe DESPRE MASONERIE. Asupra acestui fapt nu exista nici un dubiu. Cine se indoieste e imbecil! Da, imi asum raspunderea pentru aceasta caracterizare. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, este un cuvant din limba romana, care defineste acest tip de oameni.

Sfantul Ioan, aminteste in Apocalipsa de semnul Fiarei (666) care va fi prezent pe mana si pe frunte, fara de care nimeni nu va putea face tranzactii financiare. Dar acest semn aplicat cu un soi de vopsea, se poate sterge, sau extirpa chirugical. De aceea este necesar ca aceasta pecete sa poata fi aplicata in alt chip. Si aici intervin cipurile. Biocipurile mai exact. Li se zice biocipuri pentru ca sunt “ecologice” daca ar fi sa folosim un limbaj polit-corect din zilele noastre ) . Cipurile necesita o baterie pentru a fi alimentate cu energie. Corect? Corect. Dar nu poti pune cipuri cu baterii la atatea miliarde de oameni. De aceea, intra in scena biocipurile, care se incarca prin energia degajata de caldura corpului uman. De aceea, locul de amplasare al biocipurilor este fruntea sau mana dreapta, unde cercetatorii au cazut de acord ca energia degajata este mai mare. Pentru aceasta s-au cheltuit milioane de dolari, ce se puteau salva, daca ar fi cunoscut Scriptura. Acelasi lucru il spun si Sfantul Ioan in Apocalipsa, ca semnul va fi purtat pe cap sau pe mana.

Iata de ce este vorba despre o problema in primul rand teologica. Cipurile din pasaport nu sunt pecetea, dar sunt pas premergator pecetii. Este posibil ca aceste cipuri sa fie construite independent de cifra 666, dar vor reprezenta acelasi scop, adica pecetea Satanei. Trebuie sa vedem tabloul in ansamblu, degeaba ne concentram pe detalii, pe portiuni mici. Asa cum face si Pr. Savatie. Alimentand ideea ca acest cip ingradeste libertatea de miscare si intimitatea, ne incadram in conspiratia Big Brother, care este 100% reala, dar care apartine aproape in exclusivitate ANARHISTILOR. Daca veti urmari bloguri “revolutionare” sau miscari anti-globalizare veti vedea ca peste tot domina elementul anarhic in opozitia cu ordinea si conduita moral-crestina. Afirmand ca cipul este o unealta BigBrother, toti cei ce fac aceasta afirmatie, sunt la nivelul ANARHISTILOR din Occident, al hipiotilor care protestau impotriva razboaielor prin droguri si yoga. Abia cand vezi tabloul in ansamblu, abia atunci esti crestin adevarat si poti opune globalizarii forta spirituala a Bisericii si a neamului nostru. Parintele Savatie nu zice gresit ce zice despre cipuri, dar zice INCOMPLET. Iar aceasta lacuna, acest gol, este determinant in a intelege situatia si a elabora o strategie. De aici si laxismul: “aaah, pai asta nu e pecetea. Care e? Nu stim, dar oricum, asta nu e, stati linistiti”. O atitudine SINUCIGASA.

Mai mult, pentru a intelege ce e dom’le cu pecetea asta si de ce e necesara, la ce face referire capitolul Apocalipsei, trebuie amintite si o alta serie de lucruri: diavolul nu te confrunta direct ci prin viclenii si insinuari. El este invidios pe Dumnezeu si vrea sa imite. El crede ca poate ajunga mai mare ca Dumnezeu. De aceea el a spus Evei ca gustand din mar va cunoaste si Binele si Raul si ca va fi asemenea lui Dumnezeu. El nu i-a zis ca va pierde Raiul. De aceea Antihristul se va naste din desfranata, pentru ca Mantuitorul s-a nascut din Fecioara. Asa cum Mantuitorul a avut profeti si Inaintemergator, tot asa si Antihristul are profetii lui si Inaintemergatorul sau.

Si asa cum ne botezam in numele lui Hristos si purtam pecetea Duhului Sfant, pe frunte, pe piept, pe simturi, tot asa trebuie sa existe si un botez dracesc. Intelegeti voi toti cei tari la cerbice, ca pecetea din Apocalipsa este botezul Satanei, iar ca aceste cipuri care acum sunt in pasapoarte, maine vor fi sub piele!

Bun, dar de ce pana acum am tolerat codurile cu bare de pe produse, care aveau cifra 666, iar acum ne-am rasculat, rfid-chipdesi vorbim despre un cip aplicat pe-o foaie de hartie? Pentru ca vedem cum progreseaza lucrurile si suntem ingrijorati ca maine poimaine vom fi pusi in situatia de a accepta sau refuza implantul sub piele. Si pentru ca acel cod de bare era pe un ambalaj pe care la urma urmei il aruncai, iar cipul se afla in dreptul numelui nostru. Care este formula de la botez, va aduceti aminte? Se boteaza robul lui Dumnezeu X, in numele Tatalui… Ei, asa cum se rostea numele persoanei cand se facea botezul, tot asa, cipul alaturat numelui propriu de pe pasaport sau buletin, reprezinta un soi de botez satanic. Omul inceteaza a mai fi considerat o persoana si devine identificat printr-un COD UNIC, ca un produs, ca un sclav. Va aduceti aminte cum erau stantati sclavii inainte? Un numar si-o serie…

Iata, dar, fratilor, de ce e asa de importanta aceasta problema. Stiu ca pare de domeniul SF-ului, dar nu e fictiune.

In final as vrea sa mai fac niste precizari:

1 – nu stiu cat v-am lamurit cu acest articol, am vrut si eu sa aduc niste precizari, sa nu ma simt dator

2 – este trist ca lumea s-a mobilizat abia dupa Comunicatul Parintelui, ceea ce denota o lipsa de initiativa, necredinta si lipsa de duhovnicie. Ma intreb si eu, dupa ce n-o sa mai fie Parintele, ca sa dea tonul, ce vom face?

3 – este trist ca Parintele si Manastirea Petru-Voda ajung sa fie considerate singurele puncte de rezistenta. Si e trist pentru ca intr-un fel asa si este. Trebuie precizat ca nu avem de-a face cu niste extremisti, ca pozitii impotriva cipurilor s-au mai luat, dar au fost prea palide comparativ cu vorba plina de duh a Parintelui Iustin.

4 – este trist ca altii gen Pr. Savatie, Radu Preda, Patriarhia, nu inteleg, sau se fac ca nu inteleg despre ce e vorba si se limiteaza doar la un singur aspect al problemei.

In rest, sper sa mai pot aduce lamuriri in comentarii, celor ce n-au inteles ce-am vrut sa spun.

Inchei cu un amendament la fraza Parintelui Savatie: “Lupta pornită acum în România nu este împotriva pecetluirii”. Din contra parinte, tocmai impotriva pecetluirii protestam, chiar daca cipurile din pasaport nu sunt pecetea in sine. Azi in pasaport, maine sub piele.

Aceasta lupta are sens numai
din punct de vedere religios, altfel e ANARHIE.

un articol de Mihail Bacauanu

10 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    parintele are perfecta dreptate!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu sunt de acord cu cipurile!!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cata dreptate .Ce pacat omenirea este prea obsedata de bani nu de suflrt ,iubire si credinta

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnilor.....plecaciuni,plecaciuni,plecaciuni pentru titularul acestui articol.
    Bravo domnule,incepusem sa-mi pierd orice speranta ca mai exista oameni care inteleg exact care este treaba cu aceste cipuri din actele IDENTITATE.
    Da domnule,acceptarea unui pasaport sau buletin cu cip (nu permis sau card bancar) este cadere din Har,este anularea Botezului.Cand numarul fiarei este prezent pe cartea mea de identitate pasaport sau buletin,e o problema.Numele primt la botez nu se poate spurca cu acest numar al fiarei.Permisul sau cardul bancar cu cip nu pun problema caderii din Har dar pregatesc terenul pentru pecetluire.Refuzul permiseleor de conducere este motivat ca impotrivire la dictatura electronica si etapa in vederea pecetluirii,dar pasapoartele si buletine devin pe langa aceasta si o problema duhovniceasca pentru ca ele sunt documente care atesta identitatea noastra,spun cine suntem,deci nu putem sa ne identificam cu un nume de Botez criptat electronic intr-un cod binar care il contine pe 666.NU E VOIE.
    In legatura cu articolul Pr. Savatie pt care am un mare respect,am sesizat acelasi mod lacunar si confuz de a vedea si prezenta problema.Un comentariu similar am postat pe blogul Parintelui si anume ca problema e si una teologica.El spunea acolo ca "un cip nu e un diavol".da,nu e.dar daca cip-ul e pe identitatea mea,pe buletin sau pe pasaport chiar e diavolul acolo.

    In concluzie ma bucur nespus si apreciez luciditatea cu care vedeti lucrurile si ati alcatuit acest articol.Dumnezeu sa va ajute!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trebuie sa specific, pentru a fi bine inteles acest lucru, ca aici nu este vorba de numarul in sine (acesta fiind prin sine insusi "un mumar ca oricare altul") ci de ceea ce simbolizeaza acesta. Daca-ti tatuezi pe bratul tau un numar sau un semn care simbolizeaza o anumita banda de cartier nu se chiama ca declari prin aceasta asocierea ta in mod voluntar la acea banda? Chiar daca acel numar sau semn este un numar ca oricare altul, sau un semn ca oricare altul? Cat despre 666 aici nu este nimic intamplator. Aceasta este doar versiunea numerica a semnului fiarei, si fiecare din cei trei de 6 simbolizeaza ceva. Numarul in sine de 666 de unitati aritmetice nu reprezinta nimic ci fiecare din cei trei de 6 are o semnificatie proprie dar in acelasi timp sunt stransi legati intre ei. Semnul grafic este alcatuit din doua triunghiuri suprapuse, unul cu varful orientat in jos iar celalalt orientat cu varful in sus. Fiecare din aceste doua triunghiuri reprezinta un indicator de sens. Aceste doua triunghiuri contin esenta miscarii anticriste si simbolizeaza dorinta de a face un fel de rocada, adica "cel ce este sus sa fie dat jos" si "cel lepadat sau cel de jos sa fie pus sus". De unde 666? Veti observa ca structura geometrica formata de cele doua triunghiuri formeaza o stea cu 6 virfuri (acestea ar putea fi sase puteri care se vor pune daca nu s-au pus deja in slujba fiarei). Din intersectia acestor doua triunghiuri despre cere vorbeam mai sus sa-u format 6 triunghiuri mai mici la exterior care ar putea reprezenta sase organizatii conspirative care fac legatura cu lumea exterioara si controleaza cele sase puteri politice sau financiare sau de alta natura. Daca uniti punctele de intersectie veti vedea ca semnul contine inca 6 triungiuri ascunse ale caror varfuri se unesc intr-un singur punct si anume in centrul semnului. Acestea ar putea fi sase organizatii ultra secrete care fac legatura dintre organizatiile din exterior si centrul miscarii respective - fiara. Cele douasprezece triunghiuri (paralela la cei 12 Spostoli ai lui Iisus) mici cuprinse in semn ar putea simboliza deasemenea 6 centre de colectare de date si 6 centre de procesare de date. si pentru a va convinge ca nu am inventat eu acum aceasta poveste cititi aici (atentie mare la stampila):
    http://www.smartcard.gov/iab/documents/FAQ16August2005.pdf

    si aici (deasemeni vazi stampila):
    http://biometrics.gov/Documents/BioStandards.pdf
    Veti observa ca aici sunt marcate toate punctele de intersectie. Punctul din centru trebuie sa aiba o semnificatie aparte. Cu acest semn a fost stigmatizat in trecut si pentru prima data poporul evreu, acesta fiind de buna seama (si nu ma refer aici la cei care-l duc de nas) o victima si nu cred ca trebuie sa-i condamnam si noi ci trebuie sa ne rugam pentru ei. Era de asteptat ca cel ce uraste pe Dumnezeu sa incerce sa loveasca mai intai in poporul ales si sa impinga acest popor in linia intai de lupta impotriva lui Dumnezeu. Acest comentariu nu are absolut nici o tenta antisemita si va rog si pe voi sa nu alunecati intr-o asemenea directie.
    Daca vreti sa faceti cu adevarat ceva printati acest articol si comentariile si le raspanditi pe unde puteti prin scoli, biserici si alte centre sociale, precum si pe la toate cunostintele voastre. Nu va-s recomanda sa riscati sa le trimiteti prin email decat numai daca aveti sange de martiri in voi.
    Acum sper ca intelegeti care este gravitatea celor ce se intampla chiar sub ochii vostri. De ce ne isterizam atat cind este inca prea devreme? intreba cineva mai sus. In unele profetii se spune ca Romania va fi o oaza de crestinism pana in vremurile de pe urma. Daca vrem si noi sa fie asa atunci nu mai avem timp de dormit. Trebuie sa ne ridicam in picioare si sa ne indreptam inca de pe acum in acea directie, trebuie sa strangem randurile in jurul bisericii, in jurul preotilor de incredere inca neadormiti de miresmele ademenitoare si false ale "valorilor" acestor vremuri tulburi(vezi si predicile Parintelui Amfilohie de la Manastirea Diaconesti - cauta pe google). Nu restrictionarea libertatilor prin intermediul insemnarii electronice trebuie sa ne uneasca impotriva acestei insemnari ci lepadarea de credinta noastra pe care aceia ne-o cer in mod viclean. In final ma rog ca Dumnezeu sa va ascunda prin puterea sa de mania dusmanului cel putin pana in ziua cand roadele voastre de credinta vor fi fost indeajuns de eficiente iar sufletele voastre se vor bucura de binecuvantarea lui Dumnezeu in acea zi. Amin.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu sunt de acord cu cipurile si cred ca asemenea articole ar mai trebui publicate pt ca multi nu stiu dspre aceasta problema

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    :-< era de asteptat k se va ajunge aici,caci asa scrie si in carte.Multi spunetzi k nu suntetzi de acord cu acest lucru,insa catzi dintre noi vom rezista pana la capat fara aceste cipuri.Chiar asera am citit o carte .. "vremurile de acum" sau ceva d genu,in care un Parinte spune k fara aceste cipuri nu vom putea cumpara nimic si vom fi foarte chinuiti,dar FERICE DE CEI CARE VOR REZISTA PANA LA CAPAT.chinurile in adevaratul sens inca nu au inceput,dar nici mult nu mai este.

  8. cozma_ionut2000

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    de ce nu sau inodus cipurile in alta tara de ce sau introdusdrept in romania.nu sunt de acord sa fie introduse. si nimeni nu ar trebui sa fie de acord.nu creca accepta nimeni pe...........................................:(((((((

  9. cozma_ionut2000

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    este ceva inacceptabil este de strigat la cer. toata lumea ar trebui sa se opuna:O

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar trebui sa protestam cu toata puterea noastra si sa fim uniti mai mult ca nicoada.odata introduse cipurile ne putem astepta la dezlantuirea satanei la care noi "umanitatea vom fi robi".ar putea sa le introduca dar cu alt cod de exemplu 999 si nu 666.dar totusi toate astea sunt scrise in apocalipsa si odata trebe sa se implineasca.asadar trebe sa ne pocaim de pacate si de toate cele rele pana cand inca mai putem ,pana nu se inchide poarta pocaintei.Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne apere de cel rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*